Cum să devii hyper

Fiind hiper poate fi o experiență incredibil de interesantă și incredibil de productivă, de asemenea. Având energie nelimitată atunci când sunteți doar la domiciliu, vizionarea televizorului nu este cea mai bună priză, deci este mai bine să aveți un plan. Dacă sunteți în aer liber cu prietenii și faceți ceva activ, poate fi minunat pentru dvs. și distractiv pentru ei.Uneori, este chiar contagioasă! Ești gata să urci pe pereți?

Pași

Partea 1 din 3:
Energizându-vă mintea
  1. Imaginea denumită Hyper Pasul 1
1. Energizați acea voce în capul tău. Când vocea din cap sună ca eeyore, este destul de greu să te pompezi. Dar când spune lucruri cum ar fi, "9 am - Fii minunat. 10 am - domina clasa de gimnastică ca un sef. 11 am - Rock Testul de chimie," Este destul de greu să nu Simțiți-vă ca iepurașul energizer. Deci, pentru a vă antrena capul pentru energie. Este aici să te pompezi, chiar dacă nu sună prea mult ca Arnold Schwarzenegger.
  • Ideea aici este de a) vorbiți cu dvs. în punctele de exclamare - cu entuziasm, cu emoție - dar și b) vorbiți cu dvs pozitiv. Este foarte greu să fii entuziasmat de eșec sau lucruri care nu merg drumul tău. Astfel încât să vă energizați gândurile, gândiți-vă mai strălucitor.
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 2
    2. Purtați culori strălucitoare. Există un motiv pentru care purtăm negru la înmormântare! Se pare că purtarea culorilor luminoase vă pot face mai fericite și mai energizate. Cu alte cuvinte, Hyper! Deci, dacă v-ați gândit să mergeți la Goth, îmi pare rău. Ai fi mai bine să pleci Rainbow Brite.
  • Privind la culori luminoase o poate face și ea. Este ca și cum culorile luminoase cuuc creierul dvs. pentru a se pregăti pentru distracție și emoție. Nu e de mirare că adulții obosesc - sunt în mod constant în jurul valorii de negri, blues și tan. Au nevoie de puțin portocaliu în viața lor!
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 3
    3. Juca în ploaie. Bine, probabil că e cel mai amuzant lucru pe care l-ai putea face. Dar într-adevăr, îmbătrânirea la toate alertele sistemul dvs., trezindu-vă toate simțurile. Dușurile pot obține de fapt metabolismul dvs! Așa că du-te splash puțină apă pe fața ta sau du-te sărituri de bălți - totul este bun!
  • De asemenea, șterge stresul, aproape literalmente. Deci, dacă vă simțiți îngrijorați de ceva (care poate fi un trageți total), vizează apa. Poate viața ar trebui să fi o petrecere de piscină gigant, huh?
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 4
    4. Dress Up. Dacă se va întâmpla PROM în fiecare zi, nu ar fi special. Foarte puțini oameni ar fi încântați și buzz-ul pe care îl cultivă nu ar fi acolo. Dar atunci când îmbrăcăminte (chiar dacă nu este bal) se rostogoleste doar o dată la fel de des, creează această emoție intangibilă pe care nu o puteți ajuta să vă simțiți energizați. Deci, luați această noapte de vineri pentru a vă îmbrăca la nines!
  • Nu trebuie să puneți o rochie de bal sau tux pentru a vedea acest efect. Doar aruncarea de haine frumoase vă poate pune într-o stare bună, mai ales dacă prietenii dvs. o fac și ei. Când vine vorba de efecte ca acestea, există o putere definită în numere!
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 5
    5. Limitați utilizarea televizorului. Se pare că vă plimbați în fața televizorului este mai mult decât relaxarea - este energia-zapping și vă transformă într-o legumă. Nu mai vrei să faci altceva decât să stai acolo, iar ciclul se înrăutățește. Deci, dacă există un spectacol absolut trebuie să Uita-te, vezi-o, dar apoi te ridici de pe fundul tău!
  • În schimb, încercați să jucați jocuri - chiar dacă sunt doar cuvinte cu prietenii pe Facebook! Sunt aceleași lucruri relaxante, dar vă menține creierul distrați și pur și simplu mergeți - în loc de zonare și închidere ca și când o face când vă târâi în fața tubului.
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 6
    6. Fii fericit. Am atins deja acest lucru, dar să o punem pe linie: este foarte greu să fii hiper când ești în jos în haldele. Când vă gândiți la o persoană tristă, alergând, flămând brațele, țipând pentru dealurile și fiind, de neoprit? Nu. Nu. Deci, dacă doriți să obțineți Hyper, va trebui să bateți gândurile urâte în depunere. Nu există loc de îngrijorare, regret sau tristețe aici. Aveți nevoie de un motiv pentru acea PEP în pasul dvs!
  • Deci orice te face fericit, Fă-o. Dansați gol în camera de zi. Petreceți coacerea de noapte 3,197 cookie-uri de zahăr. Jucați șahul online timp de 4 ore și atunci Fă-ți tema. Dacă vă duce la endorfinele dvs., este bine.
  • Partea 2 din 3:
    Energizându-vă corpul
    1. Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 7
    1. Mâncați un mic dejun bun. Studiile arată că mănâncă un mic dejun bun, sănătos, ambalat proteic (cred că ovii, albușuri de ou și carne slabă) față de, oh, spunând un pachet de gogoși poate avea un efect de durată, energizant toată ziua. Ai crede că zahărul din acei gogoși te-ar face să mergi și o face - până când nu te prăbușești câteva ore mai târziu (și apoi ți-e foame din nou). Deci, mâncați un mic dejun sănătos de dragul întregii zile.
    • În plus față de mâncarea unui mic dejun sănătos, este, de asemenea, important să mănânce doar micul dejun. Ea devine metabolismul tău, corpul tău se ridică și ești gata să abordezi ziua. Dacă nu mâncați, vă puteți simți lentă și că siesta de după-amiază se poate transforma într-o seară pierdută.
  • Imaginea denumită Hyper Pasul 8
    2. Du-te pentru stimulente naturale. Cofeina și zahărul sunt standarde care vor pompa nivelul de activitate.Formularul pe care îl alegeți este unul de gust personal, dar băuturi energetice, cafea, sifon și bomboane sunt surse mari.Dacă ați avut timp să planificați, ați putea dori să "încărcăți carb-ul" noaptea anterioară pentru a vă da corpului dvs. că o creștere suplimentară, astfel încât să puteți dura mai mult.
  • Desigur, cu lucruri de genul asta, veți experimenta un accident. Ar putea fi câteva minute mai târziu, ar putea fi ore, dar se va întâmpla. Soluția este nu să consume mai mult. Care doar va face mai rău accident!
  • Fii atent cu pilulele de cafeină - nu luați mai mult de unul. Inima ta va începe să se înnebunească și vei simți că bate moarte. Fiți conștienți de pericolele de strivire și de stivuire a pastilelor de cofeină (sau a oricăror pastile pentru această chestiune). Nu este recomandat și vă poate face rău corporală.
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 9
    3
    Exercițiu. Știți întregul "așezat în fața televizorului te face să vrei să stai în fața televizorului" lucru? Și opusul este adevărat. Când vă exercitați, obțineți pomparea sângelui, sucurile de curgere, corpul dvs. gata și raring pentru a vă face - făcându-vă Mai mult Hyper, chiar dacă ți-ai petrecut energia de lucru. Te vei simți bine, te vei simți energizat, și Veți fi mai sănătoși!
  • Am menționat că exercițiul eliberează endorfin, hormonul tău fericit? Vorbește despre uciderea a două păsări cu o singură piatră!
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 10
    4. Ia un somn bun. Acesta este cu siguranta un non-brainer. Dacă doriți să aveți niște bătăi serioase de energie, obțineți 8 ore de somn - sau obțineți totuși numarul dvs. magic (undeva între 7 și 9, probabil). Când nu sunteți complet odihnit, făcând-o prin această zi poate fi o provocare, mult mai puțin fiind încântată de asta.
  • Păstrați același program de somn cât mai mult posibil. Corpul tău se obișnuiește când se trezește și merge la culcare și dacă te-ai încurcat, se încurcă. Va fi mult mai ușor să vă treziți și să vă bucurați de asta când ați trecut în același timp toată săptămâna.
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 11
    5
    Rock Out. Fiind Hyper originare între urechi.Este un lucru mental, dar iau indicii din corpul vostru. Așa că puneți muzică care vă emoționează pentru un început bun.Mișcați-vă cu el.
  • Dacă sunteți în jocuri video foarte active, acestea sunt bune, de asemenea. Cine spune că este singura muzică pe care o poți împușca? Uciderea zombiilor este un ritm al propriei sale, la urma urmei.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind energia dvs
    1. Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 12
    1. Obțineți cu prietenii dvs.Fiind hiper cu oamenii are un scop: să se încânte împreună și să joace și să lucreze împreună. Energia multora poate crea un lucru minunat! Nu ești o mizerie haotică. Aveți un scop: distracție și energie!
    • Luați în considerare faptul că sunteți hiper în timp ce uneori, astfel încât să puteți încerca cel mai bine în condiționarea, alergarea, jogging-ul sau practicarea abilităților individuale ale unui sport cum ar fi baschet - dribling sau practicând trei puncte de fotografiere la viteza dvs. fără a lupta cu Big D.
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 13
    2. Planificați unele activități în care vă puteți expune entuziasmul și puteți avea o distracție serioasă - cu un scop. Alegeți un loc în care este acceptabil Hyper - mall-ul este probabil o alegere proastă, în timp ce un parc de skate ar putea funcționa bine. Așezați-vă prietenii și mergeți la casa bătrânilor nu va fi cea mai bună utilizare a timpului dvs. Scopul pentru locuri care nu te vor scoate sau ți-au arătat ușa.
  • Zonele mari, deschise sunt cele mai bune. Gândiți-vă la parcuri, pe plajă, câmpuri sau locuri dedicate atletismului cum ar fi curtea de baschet sau piscina.
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 14
    3. Răspândiți entuziasmul: Nu încercați să "rămâneți calm" pe drum. Ia-ți prietenii încântați de tine.Dați-l pe bomboane - ia-i pe ceilalți să cumpere băuturi energizante și sucuri cu vitamine și cofeină.Hiperactivitatea este contagioasă, astfel încât să vă "hrăniți" cu toții unul pe altul - vă veți bucura de ea mai mult dacă ați împărtășit experiența.
  • Dacă cineva nu este de până la snuff, ia-o acolo! Nu vă dezghețați sau nu vă distrați, pur și simplu invitați să aveți cât de mult distractiv pe cât aveți. Nagging sau teasing tocmai aduce energia dvs. pozitivă (și energia grupului) în jos.
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 15
    4. Du-te!Eliberați-vă că este energia!Rulați, săriți ... Fă-o!A fi în acest fel poate deveni un eveniment aproape spiritual (cred că americanii nativi dansau toată noaptea în bataia de tobe).Cu cât faceți mai mult mai uimitor, veți simți.Dans ca nimeni nu se uită. De ce ai dansa altfel?
  • Doar un memento prietenos: Eliberați-vă că este energia în mod legal. Având polițiștii apar pe scenă este cel mai rău fel de buzzkill acolo.
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 16
    5. Vânt în jos:Nu renunțați la dintr-o dată.Corpul dvs. are un magazin imens de endorfine care rulează prin ea - dacă renunți doar la o "picătură" pe care nu o veți bucura.Te-ai încălzit prin pregătirea - răciți înainte de a vă opri. Nu ați ateriza un avion brusc - gândiți-vă la corpul vostru în același mod.
  • Luați un minut pentru a vă aminti cu prietenii dvs. Râde de el. Mâncați niște alimente decente (adică nu bomboane și rouă de munte) și luați în această zi. PHEW!
  • Imaginea intitulată deveni Hyper Pasul 17
    6. Planificați-o din nou!Cu cât așteptați mai mult, cu atât mai multă energie veți construi pentru a fi hiper. Gândiți-vă la asta ca pe ceva de așteptat! Acum, cum o vei face chiar mai bine data viitoare?
  • Ia în considerare invitarea mai multor oameni, de asemenea! Cu cat mai multi cu atat mai bine. Și dacă nu puteți aștepta atât de mult, gândiți-vă să obțineți hiper în timpul tău. O mică practică nu poate face rău!
  • sfaturi

    Asigurați-vă că sunteți fericit - fiind trist și hiper nu este distractiv deloc.
  • Asigurați-vă că aveți o mulțime de lichide - veți avea seama.
  • Beți suc de portocale. Vitamina C este mare pentru nivelele de energie.
  • Ești înalt când ești Hyper, și tu vei prăbuși în cele din urmă din greu.
  • Avertizări

    Nu încercați să deveniți hiper folosind medicamente ilegale, cum ar fi cocaina, deoarece supradozarea pe ea poate provoca un atac de cord fatal care duce la moarte și, de asemenea, este ilegal să posede în Statele Unite.
  • Asigurați-vă că locația pe care o alegeți este potrivită.Fiind hiper și a fi în închisoare pur și simplu nu va fi o combinație distractivă.
  • Nu supradozează pe cafeină sau zahăr.Dureri de cap, stomacuri, senzație de - bine, doar nu bine - nu este ceea ce vrei.
  • Asigurați-vă că părinții dvs. știu unde mergeți.Nu că vrei acolo, dar dacă ai prea sălbatic, poți să fii rănit și să ai acea plasă de siguranță este un sentiment bun.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un prieten sau prieteni
    • Băuturi energetice / cofeină
    • Junk Food / Bomboane
    • Haine luminoase
    • Muzică
    • Un mic dejun bun
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar