Cum să vă schimbați viața după ce ați făcut același lucru atât de mult timp

Pentru unii oameni, viața poate fi plictisitoare și obositoare. Ei simt că trebuie să-și ducă viața. Dacă sună ca tine, vă rugăm să citiți și vă puteți schimba viața după ce ați făcut același lucru atât de mult timp!

Pași

  1. Imaginea intitulată schimbați viața după ce ați făcut același lucru pentru atât de mult pasul 1
1. Faceți o listă cu cât mai multe hobby-uri, jocuri, activități, ocupații, corpuri de cunoștințe, talente, abilități și evenimente pe care le puteți gândi. Lumea este plină de ei, deci nu va fi greu să mă gândesc la mai mult decât una. Dacă mintea voastră continuă să meargă, să privești lucrurile de mai jos pentru o sursă de inspirație. Când aveți lista dvs., alegeți trei la cinci dintre acestea pe care le puteți realiza într-o săptămână.Alegeți alte cinci pe care ați putea realiza în trei luni.Acum alegeți alte trei până la cinci lucruri care ar putea dura un an pentru a realiza.Acest lucru vă va oferi un început bun.Asigurați-vă că vă dați un program tangibil pentru a atinge fiecare obiectiv.Dacă la început nu reușiți, reprogramați sau decideți să încercați un scop diferit pentru o vreme.
  • Imaginea intitulată schimbați viața după ce ați făcut același lucru pentru atât de mult pasul 2
    2. Obțineți o ocupație sau un hobby. Dacă aveți deja una, încercați ceva nou că nu ați fi luat în considerare înainte. Lucruri precum scrierea, dansul sau acționarea sunt toate exemple bune. Alăturarea unei echipe sau a unui club este, de asemenea, o modalitate excelentă de a avea un moment bun și de a întâlni oameni noi.
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 3
    3. Puneți-vă acolo deveniți interesați de alte hobby-uri de popoare. Puneți-le întrebări.
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 4
    4. Căutați cel mai plictisitor lucru pe care îl pierdeți timpul și înlocuiți-l cu ceva nou pe care ați dorit întotdeauna să îl puteți face. Nu vă deranjează dacă sunteți bine la el. Cele mai multe lucruri, în special activități creative, te simți mai bine cu practica. Nu vă speriați să aflați dacă nu aveți un motiv fizic pe care nu l-ați reuși niciodată la asta.
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 5
    5. Încercați ceva nou la scara dvs., cu clase de începători, proiecte și activități, mai degrabă decât așteptând rezultate profesionale strălucitoare prima dată când încerci. Dacă faceți mai bine decât fără speranță, sunteți mai departe și probabil talentați. Dacă începerea dvs. este total fără speranță, studiați-l online sau cu oameni care o fac deja bine și văd cât de bine merge următoarea dvs. încercare.
  • Sărbători chiar succese minore în noua activitate. Nu plătiți prea multă atenție la eșecuri, este mai important să acordați atenție succeselor în proces și eroare. Așa învață oamenii. De aceea artiștii încep cu schițele și hârtia de practică.
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 6
    6. Dacă nu sunteți o persoană sportivă, încercați să învățați un instrument sau chiar o nouă limbă. Veți întâlni noi prieteni cu interese similare și aveți ceva interesant să discutați cu oamenii despre.
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 7
    7. Deveni o persoană mai pasionată și mai carismatică. Ieșiți și aflați despre diverse subiecte diferite. Citiți cărți sau vizionați filme și vedeți ce fel de lucruri vă interesează. Dedicați-vă la ceva ce vă interesează și învățați cât de mult despre acel lucru posibil. Ieșiți acolo și încercați ceva nou.
  • Imaginea intitulată schimbați viața după ce ați făcut același lucru pentru atât de mult pasul 8
    8. Lucrați cu alți oameni, voluntari la o caritate, ajutați-vă în comunitate. Indiferent ce faceți, va avea un impact.
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 9
    9. Gândiți-vă: "Când a fost ultima dată în viața mea, am fost de fapt fericit?"Acest lucru vă poate ajuta să vă duceți la lucruri pe care le-ați uitat că ați putea face, dar unde există de-a lungul întregii ani.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 10
    10. Discutați cu oamenii pe care nu ați vorbi în mod normal. Să fie ieșind și social și să facă prieteni noi.
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 11
    11. Socializați și faceți conversație cu oameni noi. Dacă tu și prietenii tăi mergi la filme sau în afara undeva, cereți alt popor să eticheteze de-a lungul. Cu cat mai multi cu atat mai bine!
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 12
    12. Re-aranjați programul obișnuit. Dacă faceți lucruri în același timp în fiecare zi, mutați-le puțin.
  • Imaginea intitulată schimbați viața după ce ați făcut același lucru pentru atât de mult pasul 13
    13. Începeți un proiect interesant și plăcut. Obțineți un loc de muncă cu jumătate de normă sau un dulap complet diferit sau o coafură. Faceți un film sau începeți un blog sau un site web. Există atât de multe lucruri de făcut!
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 14
    14. Dacă vă place să scrieți, atunci puteți scrie câteva articole, poate chiar pe ! Poți chiar să-ți încerci mâna cu scrierea unor poezii sau orice alte hobby-uri intelectuale.
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 15
    15. Fă ceea ce ai dorit mereu să faci și să încerci să faci cât mai multe lucruri noi. Nu știu cum să jucați un sport foarte rece pe care îl iubiți să vizionați? Încearcă. Găsiți pe cineva și găsiți timp pentru a preda, juca și practica cu tine. Este întotdeauna bine să încercați lucruri noi la rata dvs. confortabilă.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 16
    16. Schimbați-vă dieta. Mâncare nouă, noi.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 17
    17. Stai cu alte persoane. Dacă vă simțiți ca viața voastră este plictisitoare, ar putea avea ceva de-a face cu mulțimea pe care o suspezi în jur. Nu uitați doar vechii tăi prieteni, dar ramificați puțin. Veți fi bucuroși că ați făcut-o!
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 18
    18. obține sălbatic. Spice-ți viața mergând în locuri exotice, cultivând plante uimitoare, ridicând un animal ciudat și ciudat. Lăsați-vă imaginația să explodeze și veți trăi o viață mai interesantă și mai plină de satisfacții!
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 19
    19. Arata frica in ochi. Nu sari de pe o clădire fără parașută, dar face lucrurile pe care le faci un fel de nervozitate. Ca, de exemplu, vorbesc cu o fată sau băiat, dans, încercați să spargeți o glumă sau chiar să vă ridicați pentru altcineva! Nu fi a "pustnic crab"- ieși acolo! Cine știe, ar putea să vă facă prieteni. Doar nu fi prost.
  • Imaginea intitulată schimbați viața după ce ați făcut același lucru pentru atât de mult pasul 20
    20. Faceți alegerile corecte. Ești fericit să faci cu ceea ce faci, sau cu prietenii tăi? Poate că nu este ceea ce trebuie. Puteți experimenta cu lucruri diferite pentru a vedea dacă ceva vă aduce mai multă bucurie. Du-te cu un prieten la un concert sau un film dacă te întreabă. Dar nu faceți crime, sunt întotdeauna greșite!!
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 21
    21. Pune-te acolo! Dacă sunteți singuri, atunci puneți-vă pe piață pentru un nou prieten sau grup. Fiți interesați, în timp ce faceți lucrurile pe care le iubiți, încercați să o faceți diferit. Viața este bună, mai ales cu prietenii. Nu uitați nici zgomotul. Dacă el / ea este solo, atunci încercați să-l fermecători cu trăsăturile voastre. Viața este bună când observați și obțineți prieteni.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 22
    22. Uită-te la partea pozitivă a lucrurilor! Dacă te duci într-un loc plictisitor, uită-te pe partea strălucitoare. Dacă mergeți la cumpărături și nu vă place să faceți cumpărături, uitați-vă la "partea luminoasă" - Cel puțin aveți mâncare pentru a mânca.
  • Imaginea intitulată schimbați viața după ce ați făcut același lucru pentru atât de mult pasul 23
    23. Schimbare. Uneori aveți nevoie doar de o schimbare sănătoasă pentru a sparge monotonia. Murirea părului sau aruncarea unei petreceri (cu permisiunea părinților) sau luarea unei vacanțe sau încercarea unui nou hobby sunt modalități minunate de a face acest lucru.
  • Imaginea intitulată schimbați viața după ce ați făcut același lucru pentru atât de mult pasul 24
    24. Începeți să flirteze cu fete / băieți. Este un lucru distractiv să faci asta pe care l-ai observat, iar fetele / băieții o iubesc când îți întorci favoarea!
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 25
    25. Fi spontan. Uneori este bine să fii spontan! Discutați cu persoana din fața dvs. în linia de bacanie sau introduceți-vă la jogger pe stradă. Niciodată nu știi ce ar putea deveni din ea!
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 26
    26. Faceți ceva pe care nu ați făcut-o niciodată înainte. Este bine să încercați lucruri noi! Puteți chiar să faceți un nou hobby din ea. Poate ceva ce prietenii / familia ta nu te-ai făcut. Și dacă nu vă place, nu se face nici un rău. Probabil că veți ajunge la noi prieteni dacă rămâneți cu el.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 27
    27. Ține un jurnal. Este o idee minunată să vă screați gândurile din când în când! Nu trebuie să scrieți în fiecare zi, doar ori de câte ori vă simțiți așa. Într-o zi vei putea să te uiți înapoi pe lucrurile pe care le-ai scris...
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 28
    28. Dacă nu știți cum să începeți, puteți invita prietenii să doarmă, dar mai întâi trebuie să întrebați părinții dvs. despre asta.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 29
    29. Nu încercați să vă schimbați imaginea pentru a fi acceptată într-un club sau sport!
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 30
    30. Faceți o listă de găleți! Încercați să faceți lucrurile pe care le scrieți. Amintiți-vă, trăiți doar o singură dată! Profitați la maximum de timpul dvs. în timp ce puteți!
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 31
    31. Alăturați-vă unei clase. De exemplu, dacă sunteți interesat de dans, apoi să vă alăturați unei clase de dans și să vă îmbunătățiți abilitățile de dans.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 32
    32. Ieși cu prietenii! Este întotdeauna foarte interesant să ieșiți cu prietenii.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 33
    33. Dați-vă un total de machiaj! Nu vă fie frică să experimentați și să vă distrați, deoarece dacă nu vă place modul în care ați fost înainte, atunci cote sunt că vă place ceva nou. Nu mergeți peste bord, de exemplu, intră într-un aspect goth dacă sunteți în mod natural o persoană preppy etc. Du-te brunetă sau blondă. Poate obține un permit super-curly sau du-te pentru un aspect drept, sau lasă părul în mod natural dacă nu ai mai înainte.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 34
    34. Nu uitați să fiți voi și să rămâneți adevărați pentru dvs. Nu este nimic mai rău decât un ipocrit.
  • Imaginea intitulată schimbați viața după ce ați făcut același lucru pentru atât de mult pasul 35
    35. Faceți ceva pentru o cauză. Sprijini o caritate ca WWF (Fondul Worldlife World), te va face să te simți bine.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 36
    36. Iubeste viata. Dacă sunteți singuri și aveți o pasiune asupra unei persoane, faceți un risc și întrebați-le. Dacă aveți un prieten / prietena, luați-o la nivelul următor.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 37
    37. Du-te mai mult, cu cât petreceți mai mult în afara mai multor oameni pe care vă veți întâlni, cu atât mai mult vă întâlniți cu atât mai mulți prieteni veți obține mai mulți prieteni pentru a vă împărtăși hobby-urile cu
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 38
    38. Dacă sunteți singur, începeți să vorbiți mai mult cu fetele / tipii, așa cum am menționat anterior.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 39
    39. Ieșiți din cochilie și ieșiți și discutați cu oameni diferiți, ați putea dori chiar să călătoriți în jurul unei țări pentru o anumită perioadă de timp?
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 40
    40. Ieșiți din zona dvs. de confort, faceți ceva diferit, gândiți-vă la ceva ce ați vrut mereu să faceți și faceți-o, ca o vacanță sau o activitate.
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 41
    41. Construi ceva! Clădirea poate fi foarte distractivă dacă vă place. Încercați să ieșiți și să cumpărați un lego sau lemn dacă nu credeți că Lego este "Vârsta corespunzătoare".
  • 42. Încercați să faceți ceea ce vă place să faceți alte semnificative. Dacă este un băiat, începeți să acționați ca un băiat (zombi, fotografiere etc.) sau dacă este o fată începe să acționeze puțin girly pentru a încerca să găsească ceva pe care îl aveți în comun! Găsiți modalități pe care interesele dvs. și ale lor le pot suprapune. Dacă voi doi ca aceleași lucruri, ei vor crede că viața ta este mai interesantă. "Un pic girly" ar putea însemna adăugarea unei panglici de păr sau citirea unei cărți pe care o iubea. "Un mic tomboyish" ar putea însemna găsirea unui joc video cu mai multe personaje prietenoase de gen care să le împărtășească cu fratele sau prietenul dvs. Căutați lucruri pe care nici unul dintre dvs. ați încercat să fie distractiv, mai ales dacă implică ceva mai degrabă decât să consumăm lucruri
  • Acest lucru este valabil și pentru băieți. Nu trebuie să fiți cusut la ideea unui grup mic de masculinitate. Cu cât vă întindeți mai mult pentru a explora lucrurile cum ar fi, cu atât mai mult vă veți găsi viața mai bogată de mai mulți prieteni de sex feminin și mai multe șanse la o prietena cu adevărat interesantă. Există modalități mai rele de a petrece o dimineață de sâmbătă decât agățenia într-o bucătărie gătit ceva gustos cu o femeie - și dacă învățați, nu numai să o mâncați, dar veți mânca mai bine să trăiți pe cont propriu.Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 43
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 44
    43. Lăsați celălalt să facă ceea ce vor să facă, nu sugerează lucruri.(Bun Ex. "Ce vrei să faci? : Nu știu: Să jucăm monopol! Sigur! Rău ex. Să jucăm pământul bomboane! Lăsați-i întotdeauna să decidă ce să facă.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 45
    44. Faceți ceva riscant sau încercați ceva interesant și periculos, ca BMX, sau ceva nebun, cum ar fi scufundarea cerului sau respirația la foc! (Cu supraveghere)
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 46
    45. Dacă toate celelalte nu reușesc să facă o listă de 5 lucruri pe care le-ați dorit întotdeauna să faceți (e.G. Mergeți la Muntele Snowdon) și fiecare 6 luni trebuie să mergeți în jos pe listă și să faceți aceste lucruri, fără scuze!
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 47
    46. Fi diferit!Faceți propriul lucru! Obțineți atenția și fiți viața partidului. (Fără medicamente sau băuturi!) Oriunde te-ai duce. Simțiți-vă liber, dar nu prea gratuit! Și nu fi enervant sau insultător în timp ce o faci. Fii prietenos și frumos. Și încercați să nu fiți tare. Atunci vei fi doar niște dubi. Și asigurați-vă că nu vă răniți!
  • Imaginea intitulată schimba viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 48
    47. Trăiesc în fiecare zi ca o zi pe care doriți să o amintiți. Spunând că pare imposibil, cum vă puteți aminti de fapt în fiecare zi din viața voastră? Dar pentru a avea o viață interesantă, trebuie să faci lucruri interesante și să fii interesant, la urma urmei, avem doar o singură viață. Amintiți-vă să râdeți chiar și atunci când totul pare să meargă în neregulă, tot ce puteți face cu adevărat este să râdeți, să vă liniștiți și să nu fiți prea copleșiți de moment, deoarece va trece.
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 49
    48. Amintiți-vă că viața nu este un pat de trandafiri ca oamenii spunând de obicei. Există mai multe zile când suntem stresați decât zile când suntem de fapt relaxați și avem tot ce avem nevoie. Astfel încât schimbarea vieții dvs. nu se va întâmpla niciodată peste noapte, indiferent cât de rău îl dorim. Așa că ați putea obține un hobby, jucați un nou instrument, învățați o limbă, dar toată lumea știe că tot ceea ce este departe, deoarece da, doriți să faceți toate acestea, dar rutina zilnică ar fi cel mai probabil întotdeauna rutina zilnică pentru că asta e modul dvs. de supraviețuire, nu mâncați dacă nu lucrați, nu vă obțineți diploma sau diploma dacă nu mergeți la școală. Deci, ce se spune este că toate lucrurile noi și interesante fiind discutate, este pentru tine să faci o ajustare treptată în viața ta. Dacă doriți cu adevărat să învățați o nouă limbă sau să jucați un nou instrument, puneți-vă termenul limită pentru 6-8 luni nu 2 săptămâni. Care vă oferă procesul de a vă ajusta la schimbare și vă permite să vă bucurați și să îmbrățiați schimbarea pentru a se potrivi stilului dvs. de viață deja stabilit.
  • Imaginea intitulată schimbați viața după ce ați făcut același lucru pentru atât de mult pasul 50
    49. Fiți conștienți de faptul că dacă doriți să se schimbe în viața voastră, trebuie să alegeți ceea ce doriți să îl schimbați și să îl păstrați lent și constant. Fiți consistenți, aceasta este singura modalitate de a vedea rezultatele pe care le căutați. Orice schimbare care apare rapid sau peste noapte nu durează niciodată pentru că ți-a luat viața pentru a ajunge la acel punct, deci cum te va duce peste noapte pentru a face o schimbare?
  • Imaginea intitulată schimba-ți viața după ce a făcut același lucru pentru atât de mult pasul 51
    50. A se distra! Chiar dacă nu există nimeni în jur. De exemplu, ascultați muzică și dansați modul în care nimeni nu a dansat vreodată, cântă în duș cât mai tare posibil, scrie amintirile amuzante, vizionați filme, bucătar și orice vă place să faceți sau este distractiv pentru dvs.
  • sfaturi

    Luați "Da man" idealuri și aplicați unii în viața voastră.
  • Gândiți-vă la fericire ca o călătorie în loc de o destinație. Fă ceea ce poți cu ceea ce ai și unde ești!
  • Uitați de lucrurile pe care le-ați făcut rău în trecut, viitorul este încă în față.
  • Fii tu însuți! Nu vă forțați să vă plac lucrurile pe care nu le faceți! Acest lucru este de a vă face să vă simțiți mai bine, nu pe nimeni altcineva
  • Când i-am dat o oportunitate, ia-o.
  • Nu vă rugați peste ceea ce ați făcut în trecut și jucați-o peste și peste în capul vostru. Doar te face să te simți mai rău.
  • Ieșiți în locuri unde u se poate conecta cu alți oameni care vă plac aceleași lucruri pe care le doriți.
  • Trăiți viața la maxim și fără regretă.
  • Nu vă fie frică să încercați lucruri noi.
  • Au mai multă distracție! Ieși cu oameni care te fac să te simți confortabil.
  • Pune-ți un interes în altcineva
  • Când a fost ultima dată când ai făcut ceva doar pentru distracție?
  • Fii tu însuți, dar încercați să fiți mai îndrăzneți.
  • Să se distreze și să meargă locuri.
  • Uită-te la oamenii din jurul tău. La televizor, în reviste, pe autobuze, trenuri, la locul de muncă, universitate, școală. Dacă aceștia fac ceva ce vă place, notați-l și încercați să o faceți în felul vostru. Dacă fac ceva ce nu-ți place, gândește-te de ce nu ți-ai plăcut și nu-l eviți!
  • Fiți întotdeauna pregătiți să încercați ceva nou
  • Trăiesc compasiune, dar întotdeauna păstrați demnitatea și integritatea în acest proces.
  • Ori de câte ori faceți o listă de sarcini, adăugați ceva distractiv la lista pe care credeți că vă veți bucura.
  • Vă surprindeți.
  • Dacă vă încurcați, este bine. Nu este sfârșitul lumii.Doar fixați-o și râdeți mai târziu!
  • Întotdeauna uitați-vă la partea mai strălucitoare a vieții, chiar dacă vă place greu să supraviețuiți pentru că uneori - relaxați-vă, există întotdeauna momentul potrivit pentru tot.
  • Incearca lucruri noi! Rafting de apă? Bungee jumping?
  • Avertizări

    Nu uitați să fiți voi înșivă!
  • Nu face lucruri care te fac inconfortabil. Doar pentru că vrei să-ți faci viața puțin mai distractivă, nu înseamnă că trebuie să fii irosit în fiecare weekend.
  • Nu fi prost - dacă pare prea periculos, ca sărituri de pe o stâncă, nu-l încercați.
  • Nu mințiți și spuneți lucruri care nu se întâmplă cu adevărat.
  • Dacă știți pentru un anumit lucru (ex. Fotbal), veți fi judecați pentru a face ceva diferit (ex. cântând și dansând). Fi tare, ignorați-i pe Nay-Sayers, și faceți-o pentru dvs
  • Nu vă deranjează să vă schimbați.
  • Nu uitați să rămâneți adevărat, să vă distrați și să fiți voi înșivă. Gândiți-vă ceva ce nu ați face niciodată pentru că este jenant și faceți-o. Se înșurubează rutina când ai nevoie de ceva nou
  • Aceasta nu este vorba despre schimbarea vieții voastre, este vorba despre a spui și a experimenta lucruri mai interesante. Nu vă simțiți rău despre eșec. Nu vă pierdeți încrederea și continuați să încercați pentru ceea ce se poate întâmpla în viața voastră.
  • Nu fi "diferită" sau "viața partidului" în locuri inadecvate. Veți ști când să fiți așa și când nu și când nu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar