Cum să vă bucurați de ziua de crăciun petrecut de dvs

Timpul de Crăciun este adesea asociat cu familia și se îmbogățește cu cei dragi. Cu toate acestea, din o varietate de motive, puteți să vă găsiți uneori să cheltuim numai Crăciunul. Dacă este cazul, nu disperați. Există o mulțime de modalități de a vă distra și de a vă bucura de ziua. De la celebrarea tradițiilor preferate doar pentru a ieși și a explora orașul, veți găsi o vacanță singură în mod surprinzător de plăcută.

Pași

Partea 1 din 3:
Participarea numai la tradiții
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 1
1. Decorează pentru Crăciun. Deși poate părea neobișnuit să decoreze când de unul singur, este o modalitate foarte bună de a intra în spiritul de Crăciun și de a vă ridica starea de spirit. Pune-ți copacul, atârnă decoratiuni în jurul casei și șiruri o ghirlandă sau două. De asemenea, puteți încerca să strângeți câteva lumini din față pentru vizitatori pentru a vedea.
  • Dacă ați avut o tradiție specială de decorare, puteți face asta pe cont propriu. De exemplu, poate că ați pus întotdeauna o pălărie Santa pe un copac de Crăciun în loc de o stea sau îngerul. Angajarea în această tradiție vă poate ajuta să vă simțiți aproape de cei dragi, chiar dacă nu puteți fi acolo cu ei personal.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 2
    2. Cumpărați un cadou pentru dvs. Există ceva ce ați vrut pentru o vreme că ați ezită să vă tratați? Dacă da, împliniți puțin în spiritul sezonului. Răsfățați-vă într-un element scump pe care nu l-ați cumpăra în mod normal. Cumpărați cu câteva zile înainte de Crăciun, dar așteptați până în ziua de Crăciun să o deschidă.
  • Așa cum veți economisi pe planurile de călătorie, vă puteți permite un pic ceva suplimentar pentru dvs. Este bine să vă cumpărați ceva puțin scump pentru a sărbători sezonul.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 3
    3. Intrați în spiritul festiv cu colinde de Crăciun. Puteți face un playlist de Crăciun pe un site, cum ar fi YouTube, Spotify sau Pandora. De asemenea, puteți cumpăra câteva CD-uri de Crăciun și le puteți juca pe laptop sau stereo. Chiar dacă sunteți singuri, jucați niște colinde mari de Crăciun vă poate aduce în spirite.
  • Dacă nu sunteți un fan al colindelor de Crăciun, gândiți-vă la alte melodii pe care le asociați cu vacanța. De exemplu, jucați melodii care vă reamintesc membrilor de familie pe care nu le vedeți în acest an. Gândiți-vă înapoi să vă amintiți dacă ați fi într-un anumit album un sezon de Crăciun și jucați din nou pentru a aduce înapoi niște amintiri plăcute.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Ziua de Crăciun petrecut de către dvs. Pasul 4
    4. Bucurați-vă de vacanța preferată de vacanță pe cont propriu. Nu trebuie să renunțați la mesele dvs. preferate de sărbători și să tratați doar pentru că vă petreceți doar ziua. Cu câteva zile înainte de Crăciun, mergeți la cumpărături și obțineți-vă ingrediente pentru a face unele dintre concediul dvs. favorite.
  • Dacă sunteți îngrijorat de a obține prea mult doar pentru tine, căutați porții mai mici. De exemplu, puteți obține câteva felii de șuncă preconizată dintr-un deli.
  • Dacă faceți un întreg lot de cookie-uri, bucurați-vă de unii dintre ei singuri. Trimiteți restul la cei dragi în zilele următoare sărbătorilor.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 5
    5. Reminisce despre sărbătorile din trecut. Treceți prin fotografii vechi sau orice memento pe care o aveți de la Christmase din trecut. Chiar dacă nu puteți fi cu familia sau cu prietenii, vă puteți bucura de amintirile pe care le-ați avut de la Christmases împreună.
  • În timp ce amintesc, încercați să vă apelați pe cei dragi să spună "Salut" și împărtășiți împreună amintirile de Crăciun.
  • Unii oameni se pot simți trist care amintesc, mai ales dacă sunteți deja trist despre a fi singuri pentru sărbătorile. Dacă găsiți amintiri vă fac doar supărați sau domiciliți, încercați să faceți altceva pentru a vă lua mintea de pe ea.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 6
    6. Trimite cărți de Crăciun sau e-mailuri de Crăciun. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă simți legătura cu oamenii, chiar dacă nu puteți fi acolo. Ridicați câteva cărți de Crăciun cu câteva zile înainte de Crăciun și petreceți cardurile de scriere a sezonului pentru cei dragi. Dacă nu aveți carduri, puteți scrie scrisori și le puteți decora cu lucruri precum strălucirea și arcul. De asemenea, puteți trimite pur și simplu câteva e-mailuri care doresc ca aceștia iubiți un Crăciun fericit.
  • Partea 2 din 3:
    Bucurați-vă de casă
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 7
    1. Petreceți ziua în pijamalele dvs. O parte din motivul pentru care mulți oameni iubesc Crăciunul este că este o scuză pentru a face nimic toată ziua. Nu este nevoie să vă treziți și să vă îmbrăcați dimineața pentru muncă sau școală. Răsfățați-vă într-o relaxare suplimentară prin aruncarea pe o pereche confortabilă de pijamale și păstrați-le pentru această zi.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 8
    2. Faceți niște meșteșuguri. Dacă aveți livrări de meserie la îndemână, încercați să vă distrați prin a face niște meșteșuguri de vacanță de unul singur. Puteți face cadouri pentru cei dragi sau mici decorațiuni pentru propria casă. Meșteșugurile pot fi foarte relaxante și, de asemenea, vă mențin ocupate în timp ce sunteți acasă singur.
  • Dacă aveți nevoie de inspirație, încercați să căutați tutoriale de artizanat pe site-uri precum YouTube sau navigați Pinterest pentru idei de artizanat.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 9
    3. Prinde-te. Majoritatea oamenilor au o zi de Crăciun. Dacă aveți o carte bună pe care ați neglijat-o, trageți-o să citiți pe Crăciun. Bucurați-vă de ziua de loânt în pijamalele dvs. cu o carte bună.
  • Dacă nu citiți în prezent nimic, puteți încerca să citiți câteva povești scurte. Puteți uneori să intrați în povestiri scurte mai repede decât puteți intra într-un roman.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 10
    4. Aveți propriul dvs. Marathon personal de Crăciun. Dacă aveți niște favorite de vacanță, închiriați-le online, urmăriți-le pe un serviciu de screening de film sau să vă sapa DVD-urile. Puteți petrece o zi de sărbătoare de sărbătoare favorite ca este O viață minunată și O poveste de Crăciun. De asemenea, puteți naviga pe site-uri precum Hulu și Netflix pentru a vedea dacă există specialități de Crăciun de la emisiunile TV preferate sunt online.
  • Dacă nu vă plac filmele de Crăciun, puteți doar maraton unele dintre filmele dvs. preferate de all-timp.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 11
    5. Răsfățați-vă. Faceți ceva indulgent pentru ziua în care nu ați fi nevoie în mod normal timp pentru a face. Luați o baie cu bule, vă dați o manichiură la domiciliu sau beți un pahar de vin. Așa cum toți ceilalți sunt puțin indulgenți pentru această zi, nu vă simțiți vinovați să vă tratați singuri.
  • Partea 3 din 3:
    Mergem afara
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Ziua de Crăciun petrecut de către dvs. Pasul 12
    1. Mergeți la o plimbare lungă. Luând o plimbare lungă în jurul orașului, poate fi distractiv în ziua de Crăciun. O mulțime de case vor fi decorate pentru sezon și probabil vor fi mai puține mulțimi sau trafic. Dacă locuiți într-o zonă care zăpăcește în timpul sezonului de iarnă, poate fi o frumoasă zăpadă pentru a observa.
    • Vedeți dacă există o traseu natural din apropiere. Petrecând o zi în mare în aer liber, poate fi o modalitate excelentă de a vă bucura de timpul singur.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 13
    2. Voluntar pentru această zi. Voluntariatul poate fi deosebit de util dacă vă simțiți puțin în jos despre petrecerea numai a zilei. Dacă ieșiți și faceți ceva pentru alții, acesta vă poate ridica spiritele. Vedeți dacă orice organizație de caritate sau biserici locale caută voluntari pentru ziua de Crăciun și petrec ziua în slujba altora.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 14
    3. Vizitați restaurantele care pot fi deschise. Nu toate restaurantele sunt închise pentru Crăciun. Restaurante care servesc alimente din culturi care nu sărbătoresc în mod tradițional Crăciunul pot fi deschise. Dacă găsiți un restaurant care nu și-a închis porțile pentru această zi, tratați-vă singur la o masă. Aduceți o carte și faceți clic pe spate și bucurați-vă de o cină pașnică sau de prânz.
  • Dacă sunteți nesigur să mâncați singur, puteți să comandați întotdeauna să luați.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 15
    4. Du-te la un serviciu religios. Dacă sunteți religios, vedeți ce biserici locale dețin servicii. Participați la un serviciu local în dimineața de Crăciun sau în după-amiaza. Acest lucru vă poate ajuta să vă reamintim de ce ziua este semnificativă și vă dați niște scripturi pentru a reflecta asupra. De asemenea, veți putea să interacționați cu colegii de biserici, care vă pot ridica starea de spirit dacă vă simțiți jos.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ziua de Crăciun petrecut de dvs. Pasul 16
    5. Face o excursie. Dacă aveți o mașină sau dacă transportul public este încă deschis, luați-vă pentru o excursie de o zi într-o locație pe care ați dorit-o întotdeauna să o vizitați. Treceți la o traseu naturală locală și faceți o excursie. Vizitați un oraș din apropiere pentru a lua în decorațiunile de Crăciun acolo. O călătorie de drum poate fi interesantă, dacă luați singur unul singur.
  • Încercați să faceți o listă de redare a călătoriei cu melodiile dvs. preferate de Crăciun.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar