Cum să evitați să fiți o a treia roată

Uneori, când un bun prieten începe o relație, este greu să evitați să vă simțiți ca o a treia roată. Tu și prietenul tău obișnuia să-ți petreci atât de mult timp împreună, dar acum este greu să le vezi fără altele semnificative. Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a face cele mai bune situații sau pentru a explora alte oportunități de îndeplinire. Noua relație a prietenului tău nu trebuie să fie un lucru rău pentru tine!

Pași

Metoda 1 din 3:
Petrecerea timpului cu un cupluDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imaginea intitulată Evitați să fiți o treime roată 1
1. Da un cuplu spațiul lor. Una dintre cele mai comune modalități în care oamenii se simt accidental se simt ca o a treia roată este încercând să petreacă prea mult timp cu un cuplu. Cuplurile au nevoie de timp pentru a fi pe cont propriu, și dacă le dați acel timp, probabil vor fi mai incluziv atunci când vă petreceți cu ei.
  • Dacă ați obișnuit să petreceți timp mult timp cu prietenul dvs., ar trebui să vă ajustați așteptările atunci când încep o relație. Prietenul tău va aprecia, de obicei, înțelegerea dvs. și vă va asigura că totuși să faceți timp pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treime roată 2
    2. Configurați întâlniri de grup. Dacă includeți mai mulți oameni, veți evita adesea simțirea unei a treia roată, deoarece toată lumea va interacționa ca un grup mare. Acest lucru ajută, de asemenea, pe cuplu să se comporte cum doresc fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru a vă face să vă simțiți excluși.
  • Puteți aranja excursii de grup la filme, restaurante, concerte, alei de bowling sau oriunde altcineva doriți să petreceți timp. Puteți chiar să invitați un grup la casa dvs. și să le distrați.
  • Încercați să invitați alte persoane singure pentru a vă asigura că nu este doar un grup de cupluri și pe dvs.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treime roată 3
    3. Evitați să vă referim ca pe o roată terță. Uneori oamenii atrag în mod accidental prea multă atenție faptului că sunt o singură persoană care petreină timp cu un cuplu. Acest lucru poate face ca cuplul să se simtă ciudat și te face să te simți rău despre tine. Prin păstrarea subiectelor de conversație pozitive, vă puteți ajuta să vă asigurați că vă distrați împreună ca un grup.
  • Dincolo de referindu-vă la tine ca pe o "a treia roată", puteți face, de asemenea, un cuplu simt inconfortabil spunând lucruri precum "Sunt atât de gelos de ceea ce aveți" sau "Nimeni nu mă va iubi vreodată modul în care vă iubiți unul pe celălalt."
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treaptă de roată 4
    4. Fi cinstit când vă simțiți incomod. Dacă un cuplu se comportă într-un mod care te face să te simți inconfortabil sau nu este inclus, ar trebui să simți liber să le spui într-o manieră respectuoasă.
  • De exemplu, dacă un cuplu vorbește despre un subiect despre care nu știți, puteți cere politicos să direcționați conversația într-o altă direcție.
  • Dacă un cuplu este extrem de afectuos într-un mod care vă face să vă simțiți nedorită, puteți ceva de genul: "Îmi pare rău, dar ați putea să vă țineți de asta până când plec?"
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treime a roții 5
    5. Discutați cu partenerul prietenului tău. Puteți ajuta toți trei dintre voi aveți un moment bun prin crearea unui grup de distracție dinamic. Puteți lucra în această dinamică, asigurându-vă că includeți partenerul prietenului dvs. Evitați să vorbiți despre lucruri pe care numai tu și prietenul tău îl vor înțelege și va lua ușor pe glume în interior. La fel ca tine, partenerul prietenului tău nu vrea să se simtă lăsat afară!
  • Inclusiv toți trei în conversații și activități vă pot ajuta să vă păstrați partenerul prietenului dvs. de la concurența pentru atenție.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treaptă de roată 6
    6. Aranjați datele duble. Dacă începeți să întâlniți singur pe cineva, nu ezitați să configurați date duble! Datele duble pot fi distractive și ajută oamenii să se simtă mai departe. Chiar dacă nu întâlniți în serios pe cineva, puteți aranja o dată dublă, astfel încât prietenii dvs. să poată cunoaște persoana.
  • Timpul petrecut cu un grup la o dată vă poate oferi și șansa de a vedea cum data dvs. acționează cu alte persoane.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o a treia roată Pasul 7
    7. Scuzați-vă dacă este necesar. Dacă un cuplu începe să lupte sau se pare că ar prefera să fie singuri, ar trebui să vă scuzați politicos. Nu trebuie să încercați să interferați în argumentul lor și nu ar trebui să încercați să vă forțați să aveți un moment bun dacă vă simțiți foarte excluși.
  • Pentru a vă scuza politicos, puteți spune ceva de genul: "Îmi pare rău, băieți, mă simt foarte obosit și cred că ar trebui să mă duc acasă. A fost frumos văzându-vă amândoi!"
  • Metoda 2 din 3:
    Optimizarea timpului singur cu prietenul dvsDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată Evitați să fiți oa treia roată Pasul 8
    1. Program timp pentru a vă petrece cu prietenul dvs. de unul singur. Prietenul tău ar putea fi într-o relație, dar asta nu înseamnă că nu ai voie să-ți petreci mai mult timp împreună singur. Ar trebui să faceți cu siguranță un efort pentru a vă vedea prietenul fără altele semnificative. Acest lucru vă poate menține prietenia puternică.
    • Când încercați să configurați momente pentru a vă vedea prietenul singur, nu faceți acest lucru, fiind negativ despre partenerul lor. În loc să spună "Nu-l aduci pe Adam - nu-l vreau în jur:" Poți să spui: "Ce zici de a ne întoarce doar pe noi doi de data asta? Vreau o șansă să mă prind."
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treime roată 9
    2. Fi persistent, dar nu arogat. Mai ales la începutul relației prietenului tău, puteți găsi că faceți mai mult un efort de a petrece timp împreună decât prietenul tău este. Ar trebui să fiți persistenți cu privire la programarea timpului împreună, dar evitați să fiți răsturnați. Nu vă pedepsești pe prietenul dvs. sau să-i facă să se simtă vinovați că nu mai face mai mult efort pentru a ieși.
  • Nu vă așteptați ca prietenul dvs. să-și petreacă tot timpul cu dvs., chiar dacă au făcut-o înainte de a intra într-o relație.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treaptă de roată 10
    3. Spuneți-i prietenului dvs. dacă vă simțiți lăsați afară sau neglijați. Dacă aveți un timp deosebit de greu, cu senzație ca o a treia roată, ar trebui să-i spuneți prietenului dvs. atunci când sunteți singuri împreună. Dacă încercați să aveți această conversație în fața partenerului prietenului dvs., aceasta ar putea fi văzută ca agresivă sau ofensivă.
  • Dacă ridici aceste probleme cu prietenul dvs. calm și cu respect, aveți o șansă mai bună de a vă îndeplini problemele decât dacă sunteți nepoliticos sau ostil.
  • De exemplu, puteți ridica problema spunând ceva de genul: "Mă simt ca și cum nu stăm singuri cât de mult am obișnuit acum că întâlniți Sarah. Cred că este minunat că sunteți într-o relație, dar prietenia ta înseamnă mult pentru mine și vreau să petrec un pic mai mult timp împreună de noi înșine."
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treaptă de roată 11
    4. Păstrați tradițiile și activitățile partajate preferate. Mulți prieteni au rutine, cum ar fi să beți băuturi joi seara sau vizionând un film unul cu celălalt în weekend. Faceți tot posibilul pentru a păstra unele dintre tradițiile pe care le aveți și prietenul dvs. care sunt cele mai importante pentru dvs. și la lăsați prietenul dvs. să știe cât de importante sunt aceste activități comune.
  • Prin păstrarea unor tradiții, vă puteți asigura că legătura dintre dvs. și prietenul dvs. rămâne puternică.
  • Nu-l luați prea personal, dacă tu și prietenul tău nu mai faci câteva lucruri pe care le-ai făcut. Asigurați-vă că încercați să păstrați rutinele sau tradițiile cele mai importante pentru dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unor noi modalități de a vă îndepliniDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată Evitați să fiți o treaptă de roată 12
    1. Sucursala Dacă prietenia dvs. nu mai îndeplinește. Chiar dacă tu și prietenul tău sunteți cât mai aproape posibil, nu sunteți definit de prietenul dvs. sau de prietenia dvs. Dacă relația prietenului dvs. devine atât de intensă încât nu mai rămâne prea mult timp, trebuie să vă dați seama că sunteți propria voastră persoană și puteți găsi împlinirea în orice număr de moduri în afara prieteniei dvs.
    • Dacă aveți un timp deosebit de greu realizând acest lucru, faceți o listă a atributelor dvs. pozitive și a obiectivelor dvs. Acest lucru vă va arăta că aveți o identitate în afara prieteniei dvs.
    • Dacă vă gândiți la voi ca pe o persoană activă și valoroasă, puteți crește stima de sine, ceea ce vă va face să vă simțiți mai puțin ca o a treia roată din viața prietenului dvs.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treaptă de roată 13
    2. Explorați grupuri de prieteni noi. Când prietenul tău bun începe o relație, poate fi o oportunitate perfectă de a se apropia de alți prieteni. Puteți încerca să petreceți mai mult timp cu alte persoane cu care sunteți în prezent prieteni sau puteți explora grupuri de prieteni complet noi. Noii prieteni vă pot satisface nevoia de interacțiune socială atunci când un bun prieten este preocupat de o relație.
  • Puteți încerca să găsiți noi grupuri de prieteni prin începerea unei noi activități sociale. De exemplu, ați putea să vă alăturați unei ligă Kickball, unei organizații politice sau unui club de carte.
  • Dacă sunteți încă în școală, există o mare varietate de cluburi pe care vă puteți alătura în campus.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treaptă de roată 14
    3. Dedicați mai mult timp la hobby-uri. Mulți oameni au hobby-uri pe care au avut întotdeauna sens să le ia sau să petreacă mai mult timp, cum ar fi jucând un instrument, alergând, învățând o limbă, grădinărit, scriere și pictură.
  • Când prietenul dvs. începe o relație, poate fi un moment perfect pentru a explora orice activități pe care ați vrut să le încercați. Acestea vă pot ajuta să simțiți un sentiment de încredere de sine și de auto-împlinire.
  • Hobby-urile și alte activități pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a începe să vă bucurați de timpul petrecut de dvs., dacă găsiți că sunteți singuri mai mult după ce prietenul dvs. începe o relație.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o treaptă a treia roată 15
    4. Căutați un partener al dvs. Când prietenul tău începe o relație, ar putea fi un moment bun pentru tine să cauți un partener al tău. Poți chiar să-ți întrebi prietenul și partenerul lor să încerce să te ajute să întâlnești pe cineva, dacă crezi că nu ar deranja. Cu un partener propriu, nu trebuie să mai fiți o a treia roată din nou!
  • În plus față de întâlnirea cu oamenii prin activități, grupuri de prieteni sau la școală, mulți oameni se întâlnesc acum cu parteneri prin întâlniri de site-uri și aplicații. Unele platforme populare de dating online includ eharmonia, bumble, tinder și meci.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu-l răstoarne. Șansele sunt că nu ar putea fi într-adevăr o a treia roată. Dacă prietenul dvs. și alte semnificative, vă invită în mod repetat să vă petreceți, trebuie să vă bucurați de compania dvs. sau vă invită doar de bunătate.
  • Nu transpirați-o. Dacă îți dai seama că ești al treilea, stai cu noi prieteni până când data lor sa terminat.
  • Dezvoltați un semn pentru dvs. și noul cuplu, pentru a indica faptul că acestea urmează să traverseze o limită.
  • Avertizări

    O relație poate schimba o persoană. Dacă nu vă place modul în care prietenul dvs. acționează în jurul altora semnificativ, ar trebui să aveți o conversație despre asta. Dacă prietenul tău vorbește încă în discuții de bebeluși în cea mai mare parte a petrecerii cu ea și cu noul ei iubit, ești întotdeauna liber să pleci.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar