Cum să faci față cu somnul în timpul călătoriei

Călătoria poate fi distractivă și educativă, dar există o posibilitate puternică să deveniți un pic de domiciliu când ați fost plecați pentru o perioadă semnificativă. Homesickness poate diminua de lucrurile noi și interesante care vă înconjoară când călătoriți, deci este important să știți cum să facem față cu domiciliul în timp ce călătoriți pentru a obține cele mai bune din călătoria dvs. Minimizați homesickness, aducând un pic de acasă cu dvs. și, rămânând în legătură cu oamenii din casă. Puteți, de asemenea, să luptați de casă prin imersarea în experiența de călătorie.

Pași

Partea 1 din 3:
Aducând o bucată de acasă cu tine
  1. Imagine intitulată face față cu somnul în timpul călătoriei Pasul 1
1. Ambalați câteva dintre fotografiile dvs. preferate. Combaterea de casă atunci când călătoriți prin aducerea de imagini de prieteni, animale de companie și iubiți în bagajele dvs. Dacă începeți să vă simțiți singuri sau domestici, faceți o clipă pentru a vă uita la fotografiile pe care le-ați adus. Amintiți-vă cât de mult înseamnă familia și prietenii dvs. și gândiți-vă cât de fericit veți fi să vă vedeți când vă întoarceți.
  • Faceți copii ale fotografiilor dvs. preferate și luați-le cu dvs. În acest fel nu veți pierde exemplarele originale dacă bagajele dvs. se pierd sau furate.
  • De asemenea, puteți aduce fotografiile dvs. preferate pe telefon, tabletă sau computer.
  • Imagine intitulată face față de domiciliu în timpul călătoriei Pasul 2
    2. Ia niște mici conforturi de acasă. Furnizarea locului pe care îl stați când călătoriți cu lucruri pe care le doriți să aveți în jurul dvs. acasă, va face să pară puțin mai puțin străin. Împachetați o pătură preferată, papuci confortabil sau chiar ceașcă de cafea zilnică pentru a lua o mică bucată de casă cu dvs.
  • Chiar dacă intenționați să faceți lumină de ambalare, luați în considerare aducerea unor mici obiecte de confort care vă vor face experiența de călătorie mai confortabilă și vă reamintesc că sunteți acasă în același timp.
  • Imagine intitulată face față de casă în timp ce călătorește pasul 3
    3. Aduceți un element prețuit. Uneori, având un lucru tangibil să atingeți și să vă simțiți să fie foarte liniștiți atunci când sunteți singuri sau domnișoare. Luați acest articol afară și țineți-l sau purtați-l ori de câte ori începeți să vă simțiți la domiciliu. Textura, mirosul - toate atributele fizice ale lucrurilor - vă vor aminti de casă și, sperăm că începeți să vă faceți să vă simțiți puțin mai puțini.
  • Luați un animal mic umplut sau un tricou preferat care vă amintește de o experiență bună. Sau poate ar trebui să vă aduceți cheia norocoasă sau o brățară preferată. Poate că este perna ta preferată să dormi noaptea.
  • Imagine intitulată face față de domiciliu în timpul călătoriei Pasul 4
    4. Mențineți obiceiurile obișnuite. Păstrarea anumitor rutine în timp ce sunteți departe, puteți ajuta adesea să atenuați sentimentele de casă. Acest lucru vă poate face să vă simțiți că ați adus o bucată de casă cu dvs.
  • Aceasta include lucruri precum exercitarea zilnică, ascultând muzică, luând o clasă de yoga, ținând cont de un club de carte la domiciliu, scrierea în jurnalul dvs. sau luând o plimbare de dimineață.
  • Partea 2 din 3:
    Amintește-te de casă
    1. Imagine intitulată face față de domiciliu în timpul călătoriei Pasul 5
    1. Cumpărați cadouri pentru cei dragi. Vă înveseliți prin cumpărarea de suveniruri și cadouri pentru oamenii pe care îi pierdeți. Căutați un cadou perfect vă va ajuta să vă ocupați timpul liber și, atunci când veți găsi ceva care vă amintește de ele, puteți anticipa să le vedeți din nou.
    • Încercați să cumpărați cadouri grijulii care vă arată pe cei dragi pe care v-ați gândit la ei în timp ce ați plecat. Petrecerea timpului pentru a găsi un cadou grijuliu este o modalitate excelentă de a atenua somnicia.
    • Dar nu uitați să rămâneți în bugetul dvs. Cei dragi nu ar dori să depășească călătoria dvs., deoarece ați cumpărat prea multe cadouri scumpe.
  • Imagine intitulată face față de domiciliu în timpul călătoriei Pasul 6
    2. Apelați acasă când puteți. Auzind vocile celor dragi îi vor face să pară mai puțin departe. Luați timp pentru a apela acasă și pentru a spune celor pe care îi pierdeți că le iubiți. Stați în contact vă va ajuta să vă simțiți mai puțin de casă în timp ce călătoriți.
  • În lumea avansată din punct de vedere tehnologic de astăzi, păstrarea legăturii este mai ușoară decât oricând. Puteți să vă sunați sau să vă trimiteți textul pe cei dragi sau puteți mesaj video cu ei folosind aplicații precum Skype sau FaceTime. De asemenea, puteți trimite texte internaționale prin intermediul aplicațiilor de mesagerie online, cum ar fi WhatsApp sau Viber.
  • 3. Utilizați tehnologia pentru a vă aduce practic cele dragi. Dacă aveți o conexiune bună și diferența de timp nu este prea severă, luați-vă prietenii și familia pe tururi virtuale ale locului pe care îl vizitați prin intermediul aplicațiilor precum Skype sau FaceTime. De asemenea, puteți trimite texte și e-mailuri regulate cu imagini, astfel încât cei dragi să vă poată "urmări" în călătoria dvs.
  • Imagine intitulată face față de domiciliu în timpul călătoriei Pasul 7
    4. Găsiți confortul casei. Faceți unele dintre lucrurile pe care le doriți să le faceți acasă în timp ce călătoriți într-o locație nouă. Găsiți o librărie bună pentru a răsfoi dacă vă pierdeți unul preferat sau găsiți un restaurant local care face un mare burger care seamănă cu burgeri pe care îl ajungeți acasă.
  • Experimentarea unor lucruri noi este una dintre cele mai interesante părți ale călătoriei. Dar dacă amestecați și câteva mementouri de acasă, acest lucru vă poate ajuta să vă bucurați de experiența mai generală.
  • Partea 3 din 3:
    Imersându-vă în noua experiență
    1. Imagine intitulată face față de domiciliu în timpul călătoriei Pasul 8
    1. Explorați noua zonă. Una dintre cele mai bune modalități de a se aclimat la o nouă locație este să explorați. Familiarizați-vă cu noile dvs. împrejurimi, astfel încât să nu pară atât de străine. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai mult acasă în timp ce călătoriți.
    • Încercați să faceți o plimbare în fiecare zi într-o nouă parte a orașului. Chiar dacă stați în vecinătatea voastră, acest lucru poate fi în continuare un exercițiu foarte întemeiat.
    • Descărcați o aplicație de mers pe jos sau de turism, cum ar fi excursia pe teren sau orașele care vorbesc să vă ajute să vă găsiți în jur.
  • Imagine intitulată face față cu somnul în timpul călătoriei Pasul 9
    2. Luați o mulțime de fotografii. Documentați călătoriile dvs. luând o mulțime de imagini. Veți dori să vă amintiți timpul când vă întoarceți acasă, iar fotografiile sunt excelente memento pentru a vă aduce acasă cu dvs.
  • În plus, puteți posta fotografiile din conturile dvs. de social media pentru a rămâne conectat la prieteni și familie la domiciliu în timp ce călătoriți.
  • Imagine intitulată face față de domiciliu în timpul călătoriei Pasul 10
    3. Formează o rutină. Creați o aparență a unei rutine pentru a evita casa de casă dacă stați undeva pentru o perioadă lungă de timp. Activitățile cum ar fi la aceeași cafenea în fiecare dimineață vă vor oferi un sentiment de familiarizare cu împrejurimile dvs. care vă vor mângâia.
  • Oamenii vor începe să vă recunoască dacă începeți frecventarea acelorași locuri. Odată ce începe să se întâmple, veți simți mai mult un sentiment de comunitate cu noua locație, ca și dumneavoastră.
  • Imagine intitulată face față cu somnul în timpul călătoriei Pasul 11
    4. A face prieteni noi. Vorbind cu alte persoane din țara dvs. natală sau statul de origine vă va face să vă simțiți puțin mai puțin în afara locului când călătoriți. Căutați un pub sau un bar care vă televizează sportul preferat și bucurați-vă de camaraderie cu câțiva prieteni noi pentru a uita că sunteți departe de casă.
  • Timpul de petrecere cu alți călători vă va ajuta să vă simțiți mai puțin singuri și să vă oferiți o priză pentru a vă evacua despre orice probleme pe care le puteți întâlni sau de a vă simți.
  • Imagine intitulată face față de domiciliu în timp ce călătorește pasul 12
    5. Răsfățați-vă. Împingeți o masă de restaurant fantezist, o haină nouă exotică sau o pereche de cizme când călătoriți. Veți simți bine despre dvs. și veți aprecia zona în care călătoriți mai mult, bucurați-vă de unele dintre cele mai frumoase lucruri pe care le are regiunea.
  • Acest lucru vă poate ajuta să vă concentrați mai mult pe crearea unei experiențe pozitive pentru dvs., în loc să vă concentrați asupra cât de mult vă lipsește acasă.
  • Imagine intitulată face față de domiciliu în timpul călătoriei Pasul 13
    6. Faceți o listă de găleți. Creați o listă a tuturor lucrurilor pe care doriți să le faceți, vedeți sau experiența în timp ce călătoriți. Faceți un efort să faceți fiecare lucru și apoi să le trageți în timp ce lucrați prin listă. Acest lucru vă va oferi ceva pentru a vă concentra și a crea obiective pentru a vă atinge în timp ce sunteți departe de casă.
  • Includeți lucruri cum ar fi restaurantele pe care doriți să le mâncați, site-urile turistice locale pe care doriți să le vizitați, diverse bucătăria locală pe care doriți să o încercați sau orice altă experiență locală pe care nu o puteți ajunge acasă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar