Cum să evitați picioarele picioarelor și picioarelor în timp ce stați pentru muncă

Stând pe locul de muncă nu numai accelerează oboseală și oboseală, dar crește, de asemenea, riscul de diferite probleme de picior și picior, deoarece pune tulpina pe oase, articulații, tendoane, mușchi și ligamente. Standarea pentru perioade lungi de timp determină, de asemenea, alimentarea cu sânge redusă la extremitățile inferioare, ceea ce promovează durerea. Standardul prelungit poate crea, de asemenea, o acumulare de sânge în picior sau în jurul gleznelor. Picioare plate, fasciita plantara, Bunioane, edem (umflătură), varice și insuficiența venoasă sunt toate problemele asociate cu standardele prelungite. Din fericire, există multe modalități de a reduce sau de a evita riscurile legate de problemele piciorului și picioarelor dacă trebuie să stați mult la locul de muncă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Luând mai multe pauze așezate
  1. Imagine intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la locul de muncă 1
1. Stați mai des în timp ce lucrați. Deși multe locuri de muncă în perioadele moderne sunt sedentare și implică ședința, există încă câteva locuri de muncă care implică o mulțime de locuri de muncă, cum ar fi banca, casier, lucrător din fabrică, bucătar, coafor și diverse locuri de muncă cu amănuntul și construcții, pentru a numi câteva. Cu toate acestea, există adesea oportunități de a vă așeza și de a vă odihni picioarele în timp ce lucrați și de a fi productivi, deci căutați aceste oportunități și asigurați-vă că vă spuneți șefului dumneavoastră. De exemplu, ședința în timp ce răspundeți la telefon sau completarea documentelor ar putea fi potrivită la locul de muncă, mai ales dacă nu există clienți în jur.
  • Oamenii în vârstă sunt mai susceptibili la rănile piciorului / picioarelor din perspectivă excesivă, deoarece țesuturile lor (ligamente, tendoane, cartilaj, fascia) pierd elasticitatea și absorbția șocurilor.
  • Imagine intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la locul de muncă 2
    2. Stai jos în timpul prânzului. Când vă luați pauza de prânz, asigurați-vă că ați apucat un scaun și puneți-vă picioarele în timp ce mâncați și hidratați. S-ar putea să vă grăbiți, dar profitați de ocazia de a lua greutatea de pe picioare. Dacă locul dvs. de muncă nu este de scaune sau nu are o sală de prânz, fie să vă aducă propriul scaun pliabil, fie să găsească o locație diferită de a mânca unde puteți să vă așezați în siguranță.
  • Instanțele alimentare la mall-uri, mese de picnic în aer liber, fântâni de apă, sau chiar o iarbă curată sub un copac sunt toate locurile bune pentru a lua o încărcătură și de a vă bucura de prânzul.
  • Imaginea intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la pasul 3
    3. Stai în jos în timpul pauzelor. Asigurați-vă că ați luat toate pauzele alocate și încercați să stați tot timpul, de preferință cu picioarele în sus, ceea ce promovează o mai bună circulație din cauza efectelor reduse ale gravitației. Scoaterea pantofilor în timp ce odihnirea va permite, de asemenea, picioarele să se răcească prin evaporare.
  • În timpul pauzei dvs., luați în considerare rularea picioarelor goale pe o minge de golf. Se va simți minunat, ameliorează o tensiune în tălpile picioarelor și poate chiar ajuta la prevenirea fascitei plantare (durere și inflamație a țesutului conjunctiv care acoperă fundul picioarelor).
  • Metoda 2 din 4:
    Schimbarea substratului
    1. Imagine intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului dacă este în picioare pentru locul de muncă Pasul 4
    1. Stați într-un loc diferit. Cu mulți ani în urmă, majoritatea locurilor de muncă au fost făcute cu podele din lemn, care au o amortizare, chiar dacă ar putea părea destul de greu să meargă. Cu toate acestea, în perioadele moderne, majoritatea întreprinderilor au tendința de a avea podele din beton, țiglă ceramică sau marmură, care au în esență nici o amortizare, absorbție de șocuri sau proprietăți insulative. În consecință, stați într-o zonă care este acoperită cu mai multe materiale mai fraverice, cum ar fi lemnul. Dacă acest lucru nu este posibil, schimbați pozițiile doar pentru exercițiu, care va promova circulația sângelui și poate ușura tensiunea în picioare și mușchii picioarelor.
    • Placi de beton și ceramică se vor transfera cu ușurință la picioarele dvs., ceea ce nu este bun pentru circulația sângelui, astfel încât să stați în zone mai calde fără schițe răcoroase.
    • Dacă lucrați afară, găsiți o iarbă pentru a vă menține în timp ce vă plângeți comerțul sau așteptați următoarea sarcină.
  • Imagine intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la pasul 5
    2. Stați pe o mat anti-oboseală. Maturile anti-oboseale sunt proiectate pentru a reduce stresul pe picioare și picioare, oferind o suprafață amortizată să stea pe perioade prelungite de timp. Aceste covorașe sunt de obicei făcute din cauciuc gros, dar unele sunt, de asemenea, realizate din spumă, piele, vinil sau chiar lemn. În multe cazuri, angajatorul dvs. vă va furniza cu ușurință un covor anti-oboseală dacă întrebați că sunt dovediți pentru a reduce incidența picioarelor și a problemelor inferioare ale piciorului.
  • Covoare anti-oboseală groase pot fi un pericol minor la locul de muncă, dacă oamenii călătoresc peste ei, astfel încât întotdeauna să fie conștienți de locul în care sunt localizate covorașul dvs. și cele ale colegilor dvs.
  • Imaginea intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la pasul 6
    3. Covoare de stand. Aruncați o privire în jurul locului de muncă și vedeți dacă există vreun covor pe care îl puteți activa și puteți să vă faceți griji în mod corespunzător. Covorul (chiar și lucrurile subțiri, ieftine) oferă multă pernă decât beton și vă va ajuta picioarele și picioarele să supraviețuiască schimburilor lungi la locul de muncă. Dacă nu există covor instalat la locul de muncă, adresați-vă șefului dacă puteți aduce o bucată de acasă.
  • Unele companii care vând covor vă vor oferi un eșantion de dimensiuni decent (suficient de mare pentru a sta pe) gratuit.
  • Asigurați-vă că partea inferioară a covorului nu se alunecă prea ușor pe podea sau altfel sunteți la risc crescut de a aluneca și cădea.
  • Metoda 3 din 4:
    Purtând pantofi și șosete corespunzătoare
    1. Imagine intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la locul de muncă 7
    1. Purtați pantofi care se potrivesc corect. Un procent semnificativ de oameni poartă pantofi care nu se potrivesc, poate pentru că picioarele lor au crescut brusc în dimensiune sau pentru că pantofii au fost în vânzare super ieftine sau pentru că au fost transferate de la o rudă sau un prieten. Oricum, purtați întotdeauna pantofi pentru a lucra care se potrivesc corect picioarelor în timp ce purtați șosete. Dacă aveți absolut să alegeți o pereche care nu este dimensiunea dvs., atunci alegeți o pereche care este prea mare, mai degrabă decât pantofii care sunt prea mici, deoarece pantofii înghesuiți duc adesea la blistere și crampe de picior.
    • Fiți amenajați pentru pantofii dvs. de un vânzător de pantofi mai târziu în acea zi pentru că atunci picioarele dvs. sunt la cele mai mari, de obicei din cauza umflăturii și ușoară comprimarea arcurilor.
    • Sacrificarea stilului și moda pentru practică este cea mai bună strategie atunci când cumpărăm pentru pantofi de lucru.
    • Continuați întotdeauna pentru pantofi care vă sprijină arcul piciorului și au o căptușeală interioară optimă pentru a absorbi șocul și stresul.
  • Imagine intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stațiunea de lucru 8
    2. Nu purtați tocuri înalte. Femeile sunt adesea așteptate sau presate să poarte tocuri înalte pentru multe locuri de muncă, dar tocuri mai mari de 2 inci (5.1 cm) Înalt poate forța corpul să se înclină înainte, ceea ce creează o varietate de dezechilibre de la picioare la spate scăzută. Această situație poate provoca tulpina piciorului, Tendonita Achilles, mușchii de vițel strânși, durerea genunchiului și problemele de spate scăzute, precum și instabilitatea în timpul mersului pe jos.
  • Purtarea de pantofi de nivel complet nu este nici răspunsul, deoarece presiunea prea mare este pusă pe călcâi, astfel încât să poarte pantofi care sunt înălțați în călcâi cu aproximativ 1/4 sau 1/2 inch.
  • Cele mai multe pantofi atletic sau de mers pe jos cu capace largi de la picioare sunt alegeri bune dacă trebuie să stați ore întregi la un moment dat la locul de muncă.
  • Imagine intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la pasul 9
    3. Nu purtați pantofi înguste. Tocurile înalte sunt adesea prea înguste la picior, care comprimă degetele de la picioare neobișnuite și măresc riscul de bunioane dureroase și calusuri inestetice. Cizme de cowboy și unele sandale de spate leagăn sunt, de asemenea, prea point în toe, mai ales dacă intenționezi să faci o mulțime de picioare. În schimb, alegeți pantofii care vă prind călcâiul strâns, oferă suficientă cameră pentru a vă răsuci degetele de la picioare și aveți suficientă sprijin interior pentru a preveni pronunțarea (rularea spre interior sau prăbușirea gleznei).
  • Pronațiunea este mult mai frecventă în cazul oamenilor obezi și adesea coincide cu picioarele plate.
  • Imagine intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la pasul 10
    4. Purtați ciorapi de compresie. Ciorapi de compresie oferă suport pentru mușchii și vasele de sânge ale piciorului inferior, ceea ce reduce edemul / umflarea și promovează o mai bună circulație.Acestea sunt găsite online, la magazinele medicale și, uneori, la farmacii sau la birourile fizioterapeutice. Alternativ, purtați chilot de susținere sau șosete bine căptușite.
  • Ciorapi de compresie sunt deosebit de importanți pentru persoanele care au insuficiență venoasă (ventile scurgeri) sau venele varicoase inflamate.
  • Șosetele groase, bine căptușite sunt utile dacă aveți dureri de călcâie în timp ce stați în picioare.
  • Căutați în alte opțiuni pentru Repararea venelor deteriorate.
  • Metoda 4 din 4:
    Încercând terapii utile
    1. Imaginea intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la pasul 11
    1. Luați A cadă de picior. Înmuierea picioarelor și picioarele inferioare într-o baie de sare caldă Epsom poate reduce semnificativ durerea și umflarea. Magneziul din sare se gândește să ajute mușchii relaxați. Dacă inflamația și umflarea este o problemă pentru dvs., urmați baie de sare caldă cu o baie de gheață până când picioarele se simt amorțite (aproximativ 15 minute).
    • Întotdeauna uscați picioarele cu atenție înainte de a vă ridica și plecați de la baia de picior pentru a preveni alunecarea și căderea.
    • Băile de sare Epsom sunt considerate a fi utile pentru ameliorarea sindromului de picioare neliniștit pe timp de noapte, ceea ce influențează negativ ciclurile de somn.
  • Imaginea intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la pasul de lucru 12
    2. Obțineți un masaj. Obțineți un terapeut de masaj sau un prieten simpatic pentru a vă oferi un masaj de picior și vițel. Masajul reduce tensiunea musculară și promovează un flux sanguin mai bun. Începeți să vă frecă de la degetele de la picioare și să lucrați spre vițel, astfel încât să ajutați sângele venos să se întoarcă la inimă. Folosirea unei cilindri din lemn sub picioarele voastre vă va oferi un masaj decent, fără să vă îndreptați mâinile. Luați în considerare aplicarea loțiunii de mentă la picioarele voastre, așa cum se va lega și le va invigora. După masaj, efectuați câțiva picior și vițel se întinde pe ambele picioare.
  • Împingeți mușchii de vițel înclinându-vă pe un perete cu un genunchi îndoit și celălalt picior direct în spatele tău cu ambele picioare plat pe podea - țineți timp de 30 de secunde și repetați de câteva ori.
  • Întindeți partea de jos a piciorului prin înfășurarea unui prosop în jurul capătului degetelor de la picioare și apoi încercați să vă extindeți piciorul - țineți-vă timp de 30 de secunde și repetați de câteva ori.
  • Imagine intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la pasul de lucru 13
    3. Purtați orteza pantofi. ORTHTICS sunt insolele personalizate pentru pantofii dvs. concepute pentru a oferi suport arc, absorbția șocurilor și biomecanică mai bună a piciorului, care se pot traduce într-o durere mai puțin picior / picior / spate și un risc redus de diferite condiții de picior și picior. Ortetele sunt deosebit de utile pentru tratarea și prevenirea fascitei plantare, o stare foarte dureroasă a fundului piciorului și picioarele plate. Orteticul personalizat poate fi scump fără acoperire medicală, dar insolele off-the-raft pot oferi și beneficii.
  • Se estimează că aproximativ 2 milioane de persoane necesită tratament pentru fasciita plantară în Statele Unite în fiecare an.
  • Este posibil să trebuiască să cumpărați pantofi puțin mai mari decât în ​​mod normal, pentru a găzdui Orteticul.
  • Imaginea intitulată Evitați picioarele și problemele piciorului în cazul în care stau la locul de muncă 14
    4. Pierde o anumită greutate. În general, persoanele care sunt supraponderale sau obezi suferă mai multe probleme de picior din cauza creșterii presiunii asupra picioarelor lor. Picioare plate, arcuri căzute, pronocație severă și "Knock genunchii" (cunoscută din punct de vedere medical ca genu valgum) sunt mai frecvente printre obezi. Ca atare, faceți picioarele dvs. o favoare prin pierderea unei greutăți. Pierde în greutate prin creșterea exercițiului cardiovascular (cum ar fi mersul pe jos) și scăderea consumului caloric.
  • Majoritatea persoanelor care sunt relativ sedentare necesită doar aproximativ 2.000 de calorii pe zi pentru a-și menține procesele corpului și au suficientă energie pentru niveluri ușoare de exerciții fizice.
  • Reducerea aportului de calorii cu 500 de calorii va duce la aproximativ 4 kilograme de pierdere a țesutului gras pe lună.
  • sfaturi

    Înlocuirea periodică a încălțămintei este un factor important pentru scăderea durerii piciorului, în special pentru angajații permanenți.
  • În timp ce la locul de muncă, îndepărtați periodic greutatea de la un picior la altul și apoi încercați să stați cu un picior în fața celuilalt în loc de alta.
  • În timp ce la locul de muncă, încercați să stați cu un picior ușor ridicat (un pachet de 6 inci este ideal).
  • Propunerea picioarelor în sus peste restul corpului (împotriva unui perete sau pe unele perne) va ajuta la scăderea umflării cauzată de locul de muncă.
  • Dacă aveți o stare de picior, consultați un podiatrist (medici care se specializează în patologie în picioare) pentru o consultare și consultanță de tratament.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar