Cum de a converti picioarele la contoare

Există o mulțime de motive pentru care ați putea dori să convertiți picioarele la contoare - de exemplu, dacă vă descrieți înălțimea dvs. unui prieten european sau dacă o școală vă cere să faceți acest lucru. Există multe instrumente de conversie metrice pe web, dar, în acest articol, WikiHow vă arată cum să faceți rapid și ușor conversia. În cele mai multe situații din lumea reală, tot ce va trebui să știți este că 1 metru = 3.28 de picioare, Deci, împărțiți doar o măsurare a piciorului cu 3.28 pentru a obține aceeași lungime în metri. Citiți mai jos Salt pentru informații mai detaliate, inclusiv pașii pentru obținerea rezultatelor dvs. în unitățile adecvate în timp ce vă afișați munca.

Pași

Metoda 1 din 2:
Conversia rapidă de la picioare la metri
  1. Imagine intitulată Măsurați înălțimea unui pas de copac 20
1. Luați o măsurătoare în picioare. Acest pas este simplu, utilizați doar o măsură de bandă, un riglă, un motor sau un alt dispozitiv de măsurare pentru a determina lungimea pe care doriți să o măsurați în picioare. În multe situații, cum ar fi în școală, veți cunoaște deja lungimea în picioare pe care trebuie să o convertiți sau vor fi oferite aceste informații. În aceste cazuri, nu este nevoie să măsurați nimic, deoarece puteți utiliza măsurarea pe care ați primit-o.
  • Imagine intitulată Conversia picioarelor la metri pasul 2
    2. Înmulțiți sau împărțiți măsurarea printr-un factor de conversie. Pentru că există 3.28 de picioare într-un metru, luați măsura (în picioare) și împărțiți-o cu 3.28 pentru a converti la contoare. Poti de asemenea Înmulțiți măsurarea în picioare cu 0.3048 pentru a obține exact același răspuns deoarece există 0.3048 de metri într-un picior.
  • De exemplu, să spunem că vrem să știm cât de înalt suntem în metri. Dacă avem exact 6 metri înălțime, am împărți 6/3.28 = 1.83 de metri. Rețineți că 6 × 0.3048 oferă același răspuns.
  • Nu uitați să vă etichetați noul răspuns în metri.
  • Pentru calcule dur, pe jos, puteți dori să vă roturnați factorii de conversie la 3.3, 0.3, etc. Pentru a face matematica mentală mult mai ușoară. Utilizați prudență, deși aceste valori dur vor provoca inexactități în rezultatele dvs.
  • Imagine intitulată Conversia picioarelor la metri pasul 3
    3. Nu uitați să contabilizați pentru măsurătorile inch. În lumea reală, este destul de comună că veți auzi distanțe descrise ca o valoare totală a piciorului (1 picior, 2 picioare, 3 picioare, etc.), dar ca o combinație de picioare și centimetri (20 picioare și 11 inci etc.). În cazurile în care trebuie să convertiți o distanță în picioare și inci până la metri, pur și simplu împărțiți centimetri furnizați de 12 pentru a găsi numărul echivalent de picioare (pentru că mai puțin de 12 inci, acest număr va fi mai mic de 1.) Apoi, adăugați acest lucru la valoarea piciorului și convertiți la metri așa cum ați fi în mod normal.
  • Să spunem că vrem să ne convertim înălțimea la metri, dar nu suntem de 6 metri înălțime de data asta. În schimb, suntem 5 picioare 10 inci. Am rezolvat după cum urmează:
  • 10/12 = .84
  • 5 + .84 = 5.Total de 84 de picioare
  • 5.84/3.28 = 1.78 de metri
  • De asemenea, puteți convoca inci prin transformarea valorii piciorului într-o fracțiune. 5 picioare și 10 inci pot fi deși de la 5 10/12 metri, deoarece există 12 inci în 1 picior. Pur și simplu multiplicați 5 de către numitor (12) și adăugați-l la numărător (10) pentru a obține o fracțiune ordonată:
  • 5 10/12
  • ((5 × 12) + 10) / 12 = 70/12 metri.
  • Rețineți că 70/12 = 5.84 - aceeași valoare obținută mai sus. Astfel 70/12 × 0.3048 = 1.La 78 de metri.
  • Metoda 2 din 2:
    Afișarea muncii dvs. în probleme de conversie a unităților
    1. Imagine intitulată Conversia picioarelor la metri pasul 4
    1. Creați o ecuație de conversie. În "Arătați-vă munca" Tipuri de tip, de multe ori nu este permis să convertiți direct de la picioare în metri, deoarece factorul de conversie între picioare și metri nu este bine cunoscut. Din fericire, este destul de simplu să configurați o ecuație de conversie a unității care utilizează conversiile cunoscute între inci și centimetri și centimetri și metri pentru a obține un răspuns. Configurați un sistem de conversii după cum se arată mai jos, lăsând valoarea dvs. pentru picioare necompletate pentru acum:

    ____ Ft * 12 în
    1 Ft
    * 2.54 cm
    1 în
    * 1 M
    100 cm
    =  ? M
    • Ecuația dvs. de conversie trebuie să țină cont de fiecare conversie a unității pe care o faceți pe drumul de la picioare la metri. De asemenea, ar trebui să aibă unul din fiecare tip de unitate să apară o dată într-un numitor și o dată într-un numitor, cu excepția contoarelor, care ar trebui să apară doar o dată, într-un numitor.
  • Imagine intitulată Conversia picioarelor la metri pasul 5
    2. Asigurați-vă că unitățile dvs. anulează. Dacă ecuația dvs. este configurată așa cum este descris mai sus, toate unitățile (cu excepția contoarelor) ar trebui să anuleze. Amintiți-vă că, dacă o unitate apare atât în ​​numărător, cât și în numitorul unei fracții (sau a două fracții înmulțite), acesta poate fi îndepărtat.
  • O modalitate bună de a ne aminti acest lucru este să vă gândiți la linia de fracțiune ca semnificație "pe." Adică "pe" în "12 inci pe 1 picior", "2.54 cm pe 1 in", și "1 M pe 100 cm". Când vă gândiți la ecuația dvs. de convertire în acest fel, este ușor să vedeți cum și de ce unitățile se anulează - pur și simplu luați o valoare inițială în picioare printr-un șir de operații, schimbându-l în centimetri, apoi centimetri, până când " În cele din urmă a plecat cu contoarele.
  • Imagine intitulată Conversia picioarelor la metri Pasul 6
    3. Conectați valoarea pentru picioare, apoi rezolvați. Introduceți valoarea pentru picioare la începutul ecuației. Apoi, folosind un calculator, efectuați calculele enumerate pentru a obține rezultatul final, care va fi în metri.
  • Să presupunem că vrem să convertim la 20 de metri la metri. Am rezolvat după cum urmează:
  • 20 ft × (12 in / 1 ft) × (2.54 cm / 1 in) × (1 m / 100 cm)
  • = 240 în × (2.54 cm / 1 in) × (1 m / 100 cm)
  • = 609.6 cm × (1 m / 100 cm)
  • = 6.096 M.
  • Picioarele pentru convertorul de metri

    Picioarele pentru convertorul de metri

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar