Cum să evitați întârzierile de zbor

Probabilitatea zborului dvs. decupată la timp depinde de mai mulți factori care sunt în afara controlului dvs. Întârzierile de zbor se datorează adesea problemelor meteorologice sau mecanice pe care nu le puteți evita. Cu toate acestea, există pași pe care îi puteți lua pentru a reduce șansele pe care le veți bloca într-un aeroport care așteaptă ca zborul dvs. la bord și să decoleze. Evitați întârzierile de zbor prin rezervarea biletelor de avion strategic și zboară în anumite zile și la anumite momente. De asemenea, puteți reduce șansele unei întârzieri, oferindu-vă un timp amplu la aeroport.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui zbor
  1. Imagine intitulată Evitați întârzierile zborului Pasul 1
1. Rezervați cel mai vechi zbor ori de câte ori este posibil. Pe parcursul unei nopți, companiile aeriene au adesea ceva timp pentru a ajunge la zboruri întârziate din ziua precedentă. Aceasta înseamnă că orice întârziere din ziua precedentă de călătorie tind să se hotărască dimineața devreme. Ca rezultat, zborurile de dimineață au cea mai mare probabilitate de a zbura la timp.
  • Evitați ultimul zbor cu toate costurile. Întârzieri de zbor au un efect de ripple. Aceasta înseamnă că, dacă zburați în ultimul zbor dintr-un aeroport, aveți cea mai mare probabilitate de a întâlni o întârziere. Dacă ultimul zbor este întârziat, executați riscul de a rămâne peste noapte la aeroport.
  • Dacă aveți tendința de a dormi într-o mulțime, poate doriți să încercați să găsiți un zbor în după-amiaza târziu. Nu vrei să pierzi zborul în întregime!
  • Imagine intitulată Evitați întârzierile de zbor Pasul 2
    2. Programați zborurile pentru mijlocul săptămânii pentru a evita traficul. Aeroporturile au tendința de a avea trafic redus în zilele de marți și miercuri decât în ​​timpul începerii sau la sfârșitul unei săptămâni. Numărul mai mic de zboruri înseamnă că avionul dvs. are o șansă mai bună de a nu fi blocat în trafic pe pistă.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierile zborului Pasul 3
    3. Zburați rute non-stop pentru a evita întârzierile layover. Este mai probabil să întâlniți întârzieri dacă trebuie să vă opriți la un aeroport suplimentar între punctul dvs. de plecare și destinație finală. Evitarea zborurilor de conectare este o modalitate ușoară de a reduce probabilitatea unei întârzieri. Alegeți un zbor punct-la-punct pentru a reduce probabilitatea unei întârzieri și mai mult.
  • Zborurile punct-la-punct se referă la zborurile care zboară direct între destinație și punctul de plecare. Ele sunt mai puțin probabil să întâlnească o întârziere deoarece există mai puțini factori atenuați implicați pentru compania aeriană.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierile zborului Pasul 4
    4. Nu zburați în timpul perioadelor de călătorie aglomerate. Ziua Recunostintei, pauza de primăvară, iar săptămâna dintre Crăciunul și ziua de Anul Nou sunt mai ocupați decât de obicei. Șansa de întârziere crește întotdeauna în timpul acestor sezoane de vacanță. Dacă trebuie, încercați să zburați fie cu mult înainte de o vacanță, fie în ziua sărbătorilor în sine.
  • Dacă trebuie să zburați în timpul unui sezon de vacanță, luați în considerare zborul în ziua sărbătorilor în sine. Majoritatea călătorilor de aer vor fi cu familia în Ziua Recunoștinței sau Ziua de Crăciun, astfel încât veți avea mai puțini pasageri să vă faceți griji.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierile de zbor Pasul 5
    5. Încercați să rezervați zborul când vremea este corectă. În timp ce prezicerea vremii este adesea o sarcină dificilă și nesigură, puteți încerca întotdeauna să vă rezervați zborul în timpul unui sezon bun pentru călătorie. În general, întârzierile sunt mai probabile în timpul lunilor de iarnă. Gândiți-vă la ceea ce probabil va fi vremea în timpul anului pe care doriți să-l programați zborul.
  • Dacă sunteți într-o zonă care are adesea ceață grea dimineața, rezervați zborul pentru mai târziu în după-amiaza. Ceață grea este o cauză comună a întârzierilor de zbor.
  • Furtunile au mai multe șanse să apară în după-amiaza, așa că încercați să zburați mai devreme în timpul anotimpurilor ploioase.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unui aeroport
    1. Imagine intitulată Evitați întârzierile zborului Pasul 6
    1. Zburați din aeroporturile mai mici pentru a evita întârzierile legate de trafic. Flying în și din aeroporturile majore, cum ar fi Aeroportul Internațional O`Hare din Chicago și Aeroportul Heathrow din Londra, mărește șansa de întârzieri. Dacă există un aeroport mai mic în apropiere, luați în considerare zborul acolo. Ești mai puțin probabil să fugi în întârzieri la un aeroport mai mic.
    • Există mai multe site-uri independente care pot ajuta atunci când vine vorba de cercetarea unui aeroport. Centrul de Comandă al Administrației Aviației Federale și Flightstats păstrează înregistrări ale întârzierilor și problemelor de securitate pentru cele mai importante aeroporturi.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierile de zbor Pasul 7
    2. Cercetați regulile și cerințele aeroportului dvs., astfel încât sunteți pregătiți. Aproape toate aeroporturile publică procedurile online. Căutați procedurile de check-in pentru un anumit aeroport înainte de timp pentru a reduce posibilitatea ca să vă pierdeți zborul. Știind dacă va trebui sau nu să transferați terminalele sau să verificați punga înainte de timp vă va ajuta să ajungeți la poarta la timp.
  • Uită-te la recenzii online. Oamenii care zboară frecvent dintr-un anumit aeroport ar putea să vă ofere câteva sfaturi despre procedurile sau întârzieri ale aeroportului.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierile de zbor Pasul 8
    3. Alegeți un aeroport mai aproape de destinație dacă aveți opțiuni. Există mai puține oportunități pentru o întârziere dacă scurtați distanța dintre plecarea și destinația finală. Luați în considerare alegerea celui mai scurt traseu posibil dacă aveți mai multe aeroporturi echidistante în apropiere.
  • Metoda 3 din 3:
    Mutarea eficientă la aeroport
    1. Imagine intitulată Evitați întârzierile de zbor Pasul 9
    1. Ajungeți la 2-3 ore înainte de zborul dvs. planificat. Aeroporturile pot fi haotice când sunt ocupați. Veți dori să vă asigurați că nu pierdeți zborul, arătând-o la aeroport cu mult înainte de zborul dvs.
    • O regulă bună de degetul mare este de a vă oferi 2 ore pentru zborurile interne și 3 ore pentru zborurile internaționale.
    • Vă puteți asigura că nu pierdeți zborul în timpul perioadelor de călătorie aglomerate, oferindu-vă timp suplimentar pentru a ajunge la aeroport și pentru a obține prin securitate.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierile zborului Pasul 10
    2. Respectați toate restricțiile de bagaje și de reportare pentru a evita lipirea zborului dvs. Evitați să vă țineți propriul zbor, asigurându-vă că nu veți fi opriți la securitate. Asigurați-vă că elementul dvs. de repornire și personal sunt permise de compania dvs. aeriană și nu vă suprapuneți.
  • Împachetați bagajele de mână în mod liber, astfel încât să poată fi scanate și căutate cu ușurință.
  • Scoateți pantofii, haina și accesoriile metalice în timp ce așteptați în linie la securitate. Păstrați-vă la îndemână identificarea și îmbarcarea.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierile de zbor Pasul 11
    3. Nu verificați o pungă dacă sunteți îngrijorat de întârzieri. Urmărirea unei pungi pierdute este complicată de un zbor întârziat. Bagajele dvs. pot fi pierdute sau s-au blocat undeva când aveți nevoie cel mai mult. Dacă doriți să vă asigurați că aveți întotdeauna acces la lucrurile dvs., încercați să evitați verificarea unei pungi.
  • sfaturi

    Fi pregătit pentru întârzieri, chiar dacă ați făcut tot ce puteți pentru a le evita. Purtați telefonul mobil, citirea materialului și orice prescripții pe avion cu dvs., în cazul în care sunteți blocat pe pista pentru o perioadă lungă de timp.
  • Nu uitați să verificați regulat starea zborului. Asigurați-vă că este la timp prin apelarea companiei aeriene sau verificarea online înainte de a pleca la aeroport.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar