Cum să fii un angajat excelent

Există o mulțime de motive pentru care doriți să fiți un angajat excelent. Dacă doriți să fiți luați în considerare pentru promovare, de exemplu, doriți să vă arătați angajamentul unic față de slujba dvs. Pentru a lucra la a fi un angajat bun, concentrați-vă pe a face o treabă bună în jurul biroului. Intrați în muncă o atitudine pozitivă. În cele din urmă, interacționează cu alți angajați într-o manieră pozitivă.

Pași

Metoda 1 din 3:
A face o treabă excelentă
  1. Image denumită un avocat de succes Pasul 22
1. Să fii la timp. Punctualitatea este importantă. Nimeni nu vrea să lucreze cu angajat al lui am întârziat în mod constant. Asigurați-vă că ajungeți la muncă, întâlniri de lucru și alte obligații la timp.
  • "A fi devreme trebuie să fie la timp" ar trebui să fie o mantra pe care o trăiți. Încercați să ajungeți la 5 până la 10 minute la începutul fiecărei zile. Ajungeți la întâlniri puțin înainte ca lucrurile să fie programate să înceapă. Acest lucru vă va arăta șefului dvs. că vă luați în serios obligațiile. El sau ea va fi impresionat să vă vadă că întotdeauna alergați puțin înainte de program.
  • Dimineața, dă-ți mai mult timp decât crezi că trebuie să te pregătești. Dacă în mod normal, luați 20 de minute la duș, dați-vă o jumătate de oră. Dacă credeți că micul dejun va dura aproximativ 15 minute, anulați 20 de minute pentru a mânca.
  • Luați întotdeauna mai mult timp decât necesar pentru naveta dvs. Lucrurile precum traficul și întârzierile cu trenul nu ar trebui să ducă la faptul că ați funcționat târziu la muncă.
  • Imagine cu titlul multitask Pasul 12
    2. Activități complete pe cont propriu. Șeful dvs. dorește un angajat care poate obține treaba făcută fără o reprimare excesivă de repausuri sau de codificare. Încearcă să fii autonom în munca ta. Sarcini complete pe cont propriu, fără a cere superiori pentru asistență.
  • Acordați atenție în timpul instruirii. Ia notele dacă este necesar, și le studiați acasă ca și cum ați fi pregătit pentru un test mare. Vrei să știi toate elementele de bază ale modului de a-ți face treaba, astfel încât să nu termini confuz mai târziu.
  • Dacă nu sunteți sigur de ceva, încercați să vă dați seama mai întâi. Înainte de a merge la un superior cu o întrebare, a se vedea dacă există o modalitate de a afla problema pe cont propriu. Există un manual de angajați care vă poate răspunde la întrebarea dvs? Puteți căuta soluții potențiale pe Internet? Dacă sunteți în măsură să identificați și să rezolvați o problemă fără a cere ajutor, șeful dvs. va fi impresionat.
  • Cu toate acestea, ar trebui să puneți întrebări dacă încă nu sunteți sigur de ceva după căutarea unei soluții pe cont propriu. În timp ce șeful dvs. dorește angajați care pot lucra solo, nu doriți să riscați să faceți o greșeală. Acest lucru ar putea reflecta mai prost pe tine decât să cereți pur și simplu ajutor atunci când aveți nevoie de ea. Doar încercați să minimalizați cât de des veniți la șeful dvs. sau la alți lucrători cu o problemă.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă la Starbucks Pasul 12
    3. Adaptați rapid la schimbări. Modificările fac parte din orice dinamic de birou. Angajații care se pot adapta rapid la schimbările sunt foarte de dorit. În cazul unei schimbări în politică sau procedură, încercați să ajustați noua rutină cât mai repede posibil.
  • Puneți întrebări și luați note când vă este explicat ceva nou. Încercați să înțelegeți imediat informații noi, astfel încât să vă puteți întoarce la locul de muncă cu schimbări în minte.
  • Fi dispus să învețe. Mulți angajați se vor plânge, de exemplu, un nou sistem informatic la locul de muncă. Încercați să fiți angajatul cu o atitudine pozitivă și excitată în ceea ce privește schimbările. A se vedea o schimbare în dinamica de lucru ca o oportunitate de a învăța ceva nou și de a vă diversifica CV-ul.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 6
    4. Muncește din greu. Se pare evident, dar hardwork-ul de modă veche este printre cele mai de dorit calități ale unui candidat la locul de muncă. Când sunteți în birou, acordați atenție la locul de muncă. Concentrați-vă toată energia pe completarea sarcinii la îndemână într-o manieră eficientă. Angajatorii doresc angajați care lucrează și produc rezultate.
  • Lucrați pentru a vedea rezultatele concrete în fiecare zi. Încercați să acordați distragerile atunci când sunteți la biroul dvs. care lucrați la un loc de muncă sau la un proiect. Evitați să luați pauze excesiv de lungi sau să discutați cu alți angajați atunci când ar trebui să lucrați.
  • Mulți angajați se simt schmoozing și apropierea de UPS mai mari este calea spre partea de sus. În timp ce sunteți prietenos cu șeful dvs. poate ajuta, fiind un muncitor greu vă va ajuta înțelegeți-vă cu șeful dvs mai mult decât o conversație ocazională. Concentrați-vă asupra muncii dvs. asupra politicii biroului.
  • Imaginea intitulată se comportă la locul de muncă Pasul 7
    5. Păstrați-vă organizați. Organizația este fundamentul unei lucrări eficiente. Șeful dvs. va fi impresionat dacă sunteți o persoană bine organizată, deoarece abilitățile dvs. organizaționale vor beneficia de locul dvs. de muncă.
  • Păstrați un planificator sau un calendar la birou, urmărind termene, întâlniri și alte aspecte ale programului dvs.
  • Setați obiectivele personale pentru dvs. Dacă șeful dvs. vă atribuie un proiect, întrerupeți proiectul în jos în bucăți. Setați termene mini-limită gestionabile pentru dvs. în săptămânile care au condus la termenul final al proiectului.
  • Rămâneți la curent cu e-mail, returnând e-mailurile în 24 de ore. Acesta poate ajuta la realizarea unei liste într-un notebook de e-mailuri pe care trebuie să le întoarceți. Când aveți 15 minute de rezervă, lucrați la returnarea e-mailurilor.
  • Imagine intitulată funcționează mai repede pasul 4
    6. Acordați atenție detaliilor. Dacă ați navigat vreodată la o placă de locuri de muncă, veți ști că o mulțime de angajatori spun că caută pe cineva "orientat spre detalii" Pentru a umple o poziție. Aceasta înseamnă angajatorii doresc angajații care se pot concentra pe muncă. În propriul loc de muncă, încercați să fiți un angajat detaliat orientat.
  • O modalitate bună de a vă mări atenția asupra detaliilor este făcând o sarcină la un moment dat. Când aveți o listă de 10 lucruri de făcut pentru o zi de lucru, nu gândiți-vă înainte când lucrați la primul element din listă.
  • Dacă trebuie să sunați la un client să înființeze o întâlnire de prânz, toată energia dvs. ar trebui să se concentreze asupra vorbirii cu acel client. Asigurați-vă că obțineți toate detaliile în jos. Ce zile sunt cele mai bune pentru client? Ce fel de mâncare preferă el sau ea? Clientul vrea să aduci ceva la întâlnire? Păstrați-vă în prezent. Dacă începeți să vă gândiți la comunicatul de presă, trebuie să scrieți când coborâți de pe telefon, puteți uita detalii importante.
  • Metoda 2 din 3:
    Încurajând atitudinea corectă
    1. Imaginea intitulată deveni un jurnalist de difuzare Pasul 6
    1. Intrați în muncă cu pasiune. Este greu să fii un angajat excelent dacă nu ai pasiune. Dacă suferiți pur și simplu prin muncă timp de 8 ore pe zi, acest lucru va apărea în atitudinea și performanța dvs. în moduri subtile. Încercați să intrați în lucru în fiecare zi cu un sentiment de pasiune și emoție.
    • Concentrați-vă pe aspectele pozitive ale locului de muncă. Spuneți că sunteți copywriter pentru un non-profit. Puteți găsi unele din materialul pe care trebuie să-l scrieți puțin prost sau corny. Cu toate acestea, gândiți-vă la imaginea mai mare. În timp ce formularea într-un comunicat recent de presă poate suna zaharină pentru dvs., aceasta ar putea duce la mai multe donații, permițând companiei dvs. să facă mai bine în lume.
    • Pasiunea autentică este greu de falsificat. Dacă sunteți într-un loc de muncă, nu vă simțiți foarte mult, luați în considerare căutarea unui loc de muncă diferit. Este foarte greu să fii concentrat și să fii comis când simți că ești în cariera greșită.
  • Imaginea intitulată începe o prezentare Pasul 10
    2. Gândiți-vă creativ. Angajatorii iubesc angajații care sunt capabili să rezolve problema creativ. În orice situație dată, ar trebui să căutați soluții noi și inovatoare. Un angajat creativ este un avantaj neprețuit pentru orice companie.
  • Creativitatea poate fi greu de cultivat. Cu toate acestea, există modalități de a vă amplifica partea creativă. Pe măsură ce treceți prin sarcinile de zi cu zi, pauzează periodic și gândiți-vă, "Există o modalitate mai eficientă pe care aș putea face asta?" Ar trebui să fiți întotdeauna în căutarea unor soluții creative la problemele de birou, găsind modalități de a face lucrurile să funcționeze mai fină.
  • Nu fi timid. Dacă aveți o idee despre cum să îmbunătățiți lucrurile, să vă apropiați de șeful dvs. cu respect. Chiar dacă el sau ea trece pe ideea dvs., angajatorii apreciază angajații care iau inițiativa.
  • Imaginea intitulată începe o prezentare Pasul 6
    3. Lucrează la a fi optimis. O atitudine pozitivă este contagioasă. Angajații buni vin să lucreze cu o perspectivă proaspătă în fiecare zi, dornici să facă tot posibilul. Încercați să veniți în fiecare zi sentimentul pozitiv. Acest lucru vă va reflecta bine și vă va face un angajat valoros.
  • Încercați să aveți a "jumătate de sticlă plină" mentalitate. Vino la locul de muncă în căutarea fiecărei zile ca o nouă oportunitate de a crește, schimba și învăța. Dacă sunteți într-o stare proastă, acest lucru va apărea în performanța dvs.
  • Practicarea îngrijirii de sine în afara muncii vă poate afecta personalitatea. Să se străduiască să mănânce bine, să exersați în mod regulat și să dormi suficient. Dacă vă îngrijiți fizic, acest lucru vă va îmbunătăți atitudinea emoțională.
  • Imaginea intitulată începe o prezentare Pasul 13
    4. Fi cinstit. Mulți angajați sunt înclinați să se vorbească pentru a câștiga favoarea. În timp ce este bine să fii încrezător, uneori încrederea în necinstit. Fii sincer despre tine și cu capabilitățile tale. Auto-critici vă oferă o oportunitate de a crește și de a învăța. Angajatorii doresc angajați ambițioși care se vor împinge să reușească.
  • Nu vă depreciez, totuși, deoarece acest lucru poate apărea ca având o atitudine negativă. Dacă nu știți cum să faceți o sarcină, nu spuneți, "Sunt prea stupid să-mi dau seama." În schimb, spuneți ceva asemănător, "Nu am rulat niciodată Google Analytics, dar mi-ar plăcea șansa de a învăța cum dacă aveți câteva minute să-mi arătați."
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă cu normă parțială Pasul 12
    5. Asuma riscuri. Angajatorii doresc angajați care vor continua să se miște în sus. Nimeni nu dorește pe cineva care este mulțumit să rămână în aceeași poziție de ani de zile. Să fie îndrăzneț și să-și asume riscuri. Notați o listă de 10 lucruri pe care le-ați face la serviciu dacă știți că eșecul nu a fost o posibilitate. Apoi, încercați să finalizați oricum lista respectivă. Nu toate căutările voastre vor fi un succes rănit, dar șansele sunt veți ajunge la unele obiective de-a lungul drumului. Șeful dvs. va fi impresionat că ați luat inițiativa de a vă scoate din zona obișnuită de confort.
  • Metoda 3 din 3:
    Interacționând cu ceilalți
    1. Imagine intitulată Pregătiți o prezentare a hârtiei Pasul 8
    1. Ajuta la motivarea altora. Nu vrei doar să te concentrezi la locul de muncă. Faceți un efort pentru a motiva alți angajați. Cele mai multe locuri de muncă implică o mulțime de lucrări în echipă, astfel încât stimularea moralei este vitală într-un bun angajat.
    • După cum sa afirmat, o atitudine pozitivă este contagioasă. Dacă un colaborator pare jos sau oprit, încercați să puneți o rotire pozitivă asupra lucrurilor. Dacă toată lumea este subliniată din cauza unei date scadente, spune ceva, "Aceasta este o oportunitate de a testa cu adevărat dedicarea noastră."
    • Fi dispus să-i ajute pe alții afară. Dacă vedeți pe cineva care arată confuz și pierdut, întrebați politicos dacă au nevoie de o mână de ajutor. Îi poți ajuta pe alții să-și atingă obiectivele oferindu-le îndrumări cu propria lor activitate.
  • Imagine intitulată Deal cu un sef care arată favoritul Pasul 9
    2. Avocați în numele colegilor dvs. Amintiți-vă, munca în echipă este importantă. Nu este vorba despre tine. Șeful dvs. va fi impresionat dacă acționați în interesul companiei dvs. mai degrabă decât ambițiile personale. Dacă sunteți pe o listă scurtă pentru a merge la o conferință, dar știți că un co-lucrător este mai cunoscut pe această temă, menționează acest lucru șefului dvs. Spune ceva de genul, "Știu că decideți între mine și Natalie pentru această conferință în această cădere. Apreciez că sunt luați în considerare pentru oportunitate, dar cred că Natalie ar face mai bine decât mine."
  • Imagine intitulată închiriată un bun sef 8
    3. Practicați abilități bune de comunicare. Dacă doriți să fiți un angajat excelent, trebuie să puteți comunica eficient. Când vorbiți cu șeful și colegii dvs., asigurați-vă că ascultați și înțelegeți.
  • Practicați ascultarea activă. Zâmbește, da, și oferă alte indicii non-verbale pentru a indica că acordați atenție vorbitorului. Când vorbitorul termină vorbind, reiterați ceea ce tocmai au spus că vă asigurați că ați înțeles complet. Nu vă gândiți la răspunsul dvs. în timp ce o altă persoană vorbește. Pur și simplu ascultați și încercați să înțelegeți.
  • Dacă aveți un conflict, gândiți-vă înapoi la alte momente, trebuia să navigați într-o situație dificilă sau ciudată. Cum te-ai ocupat de situație? Cum ați ajutat la netezirea unui conflict? Utilizați abilitățile pe care le-ați învățat de la problemele personale sau profesionale din trecut la locul de muncă.
  • Imagine intitulată Deal cu bârfe de birou Pasul 7
    4. Evitați bârfele de birou. Gossiping spune multe despre tine decât despre cealaltă persoană. Dacă vă bârfe despre șeful sau colegii dvs., oamenii vă vor vedea ca fiind neîncredere. Există, de asemenea, întotdeauna o șansă bună ceea ce spui despre cineva în privat se poate întoarce la acea persoană. Dacă auziți oameni bârfe, este mai bine să dezactivați. Oferă răspunsuri non-comite, "Îmi pare rău că te simți așa" și pur și simplu treceți.
  • Imagine intitulată Interviu pentru un loc de muncă Pasul 12
    5. Acordă credit colegilor. Încă o dată, arătați șeful și colegii dvs. că sunteți dispuși să împărtășiți lumina reflectoarelor. În loc să fie gelos la realizările unei alte persoane, să le dați credit. Succesul nu este finit. Dacă cineva realizează ceva, în loc să fie invidios, le oferă un fel de felicitări sincere.
  • sfaturi

    Îmbracă-te pentru succes. Venind să lucreze în cele mai frumoase haine vă poate ajuta să vă simțiți mai bine despre dvs., afectând performanța dvs. spre bine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar