Cum să evitați întârzierea

Dacă v-ați construit o reputație pentru că ați întârziat tot timpul, fie cu prietenii, asociații de afaceri sau clienții, atunci veți vedea în curând de ce o astfel de trăsătură poate fi în detrimentul acestor relații. Bineînțeles că există motive pentru motivul pentru care ați întârzia acum și apoi, dar la un moment dat aceste cazuri aleatorii vor deveni un obicei prost dacă nu faceți nimic pentru a vă schimba căile. Prin urmare, făcând tot ce puteți pentru a evita întârzierea ar trebui să fie obiectivul dvs. final. Dacă ați creat un obicei de întârziere și doriți să schimbați acel comportament, luați în considerare următorii pași.

Pași

  1. Imaginea intitulată Evitați să fiți târziu pasul 1
1. Dați-vă suficient timp pentru a vă pregăti dacă doriți să învățați să fiți la timp. Nu vrei să te grăbești, pentru că probabil va face să uiți ceva. Dacă aveți o întâlnire timpurie, pregătiți-vă cu o noapte înainte de a vă pregăti hainele și asigurați-vă că tot ceea ce aveți nevoie, cum ar fi cheile și telefonul mobil, este gata să plece.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți târziu pasul 2
    2. Nu vă oferiți permisiunea de a întârzia prin a face scuze pentru asta. S-ar putea să vă gândiți că sunt doar câteva minute, dar întârzierea este un obicei care se înrăutățește adesea și minutele vor crește. Prin urmare, luați în mod serios o întârziere și recunoașteți că este un obicei prost care nu ar trebui să fie scuzat.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți târziu pasul 3
    3. Permiteți timp suficient pentru călătoria dvs. Luați în considerare timpul zilei că veți călători și adăugați întotdeauna suficient timp pentru întârzieri de călătorie și alte probleme care ar putea apărea, cum ar fi găsirea parcării sau pierderea dacă vă îndreptați spre o destinație nefamiliară.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți târziu pasul 4
    4. Evitați să vă supraexpuneți prin programarea prea multor întâlniri în jurul aceleiași momente. Făcând asta, vă pregătiți să fiți târziu. Dacă aveți mai multe întâlniri la un moment dat, asigurați-vă că vă programați suficient timp între ele, astfel încât să puteți călători de la unul la altul fără să vă grăbiți sau să riscați întârzierea.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți târziu pasul 5
    5. Să se abțină de la acceptarea invitațiilor pe care nu le puteți potrivi în mod realist în programul dvs. Nu numai că veți crea o situație stresantă pentru dvs. pentru că veți fi forțați să urmați invitația, dar cel mai probabil veți fi târziu și supărați persoana pe care o întâlniți. Este mai bine să refuzi invitația și să riscăm dezamăgirea persoanei, decât să-i distrugeți prin întârzierea.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți târziu pasul 6
    6. Întotdeauna dați-vă mai mult timp decât trebuie să ajungeți acolo. Mai bine în siguranță decât îmi pare rău și este bine să fii puțin mai devreme. De exemplu, dacă trebuie să mergeți la o nuntă care începe la ora 5:00 și știi că durează 20 de minute pentru a ajunge acolo, pleacă la 4:30. Vei ajunge acolo la timp!
  • sfaturi

    Setați ceasul înainte de un număr impar de minute. (Setarea înapoi cu 10 sau 15 minute este prea ușor de calculat instantaneu). De exemplu, dacă timpul real este 10.10, schimbați-vă la 10.17. În acest fel, credeți că aveți mai puțin timp decât voi.
  • Empatizează cu persoana care vă așteaptă. Chiar dacă nu este intenționat, nu este distractiv să fii așteptat. Dacă vă puneți în poziția persoanei care vă așteaptă, veți câștiga mai bine un sentiment de urgență și încercați mai greu să evitați să fiți tăbăciți.
  • Avertizări

    Recunoașteți că întârzierea, în special întârzierea consistentă, este o trăsătură care ilustrează lipsa de respect față de ceilalți. De asemenea, sugerează că credeți că sunteți mai importantă decât cei care vă așteaptă. În cele din urmă, această natură arogantă va crea în cele din urmă sentimente de animozitate de la oamenii pe care îi mai aștepți în mod constant.
  • Pe partea flip, întârzierea dvs. poate ilustra lipsa de stima de sine. Poate credeți că prezența dvs. nu contează cu adevărat. Dacă ar fi adevărat, de ce ați fost inclus în planificare / invitații? Vor ca tu, deci nu-i dezamăgesc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar