Cum să fii punctual

Arătând târziu la fiecare întâlnire și eveniment vă poate stresa și lăsați alții să intereseze cât de fiabil sunteți. Probabil că vă place să fiți la timp ori de câte ori și oriunde mergeți, dar punctualitatea nu vine în mod natural tuturor. Vestea bună este că te poți instrui să fii la timp, de fiecare dată, schimbând obiceiurile și opiniile tale despre punctualitate. A se vedea pasul 1 și dincolo de a învăța trucuri rapide și strategii pe termen lung pentru a fi mai punctuale.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind trucuri pentru a ieși repede din ușă
  1. Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 1
1. Au totul gata cu o noapte înainte. Dacă nu sunteți sigur de ce pari cu întârziere cronică, aruncați o privire la ceea ce se întâmplă înainte de a părăsi casa. Probabil că ați lăsat deoparte o anumită perioadă de timp pentru a vă pregăti să mergeți și să vă apropiați să treceți printr-o listă de sarcini înainte de a putea pleca. Dacă aveți totul gata să mergeți bine în avans, totuși, nu veți avea o grămadă de obstacole în picioare între dvs. și obțineți unde trebuie să mergeți. În fiecare noapte, treceți prin următoarea rutină, astfel încât veți avea mult mai puțin de făcut dimineața:
  • Așezați hainele pe care le veți purta.
  • Completați orice sarcini pe care le-ați putea lăsa în mod normal dimineața, cum ar fi scrierea de e-mailuri sau imprimarea documentelor.
  • Împachetați sacul sau servieta cu tot ce veți avea nevoie de a doua zi.
  • Au totul gata, astfel încât să puteți face un mic dejun rapid sau să eliminați nevoia de gătit dimineața cu totul, făcând niște ovăz peste noapte.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 2
    2. Păstrați-vă esențele în apropierea ușii. Mulți oameni care adesea petrec întârzieți prea mult timp căutând în jur pentru cheile lor, telefonul mobil, încărcătorul sau portofelul. Dacă păstrați toate elementele esențiale în același sertar sau tava de lângă ușă, ei vor aștepta acolo când este timpul să plecați.
  • Dacă aveți tendința de a intra în ușă și vă lăsați cheile pe tejghea, portofelul dvs. în dormitor și telefonul dvs. pe masa de bucătărie, veți petrece prea mult timp în căutarea tuturor când ați putea fi pe drum. Din când în când, veți uita probabil un element important și trebuie să vă întoarceți să o recuperați, făcându-vă chiar mai târziu.
  • În schimb, în ​​momentul în care umblați în ușă, goliți buzunarele tuturor elementelor esențiale și puneți-le în același loc de fiecare dată. Dacă păstrați totul în geantă, puneți-o în același loc în casa dvs. de fiecare dată, de asemenea.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 3
    3. Creați o zonă de așteptare lângă ușă. Pe măsură ce mergeți la rutina zilnică în jurul casei și gândiți-vă la elementele pe care le veți avea nevoie pentru următoarea călătorie, faceți timp pentru a le stabili în zona de așteptare. Dacă aveți obiceiul de a face acest lucru, totul va fi gata să plece și nu va trebui să faceți numărătoarea inversă de inventar mental de fiecare dată când sunteți gata să mergeți.
  • Puteți merge mai departe și puneți obiectele în mașină, deoarece vă gândiți la ele.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 4
    4. Anticipați întârzieri înainte de a se întâmpla. Sunteți plin de scuze care par a fi legitime? Traficul a fost rău. Sau, Trenul a fost întârziat. Mai rea, A trebuit să mă opresc și să iau gaz. Dacă v-ați gândit și anticipați aceste întârzieri de zi cu zi, nu v-ar face să vină târziu tot timpul. Puteți chiar să încercați să grupați activitățile împreună pentru a economisi timp, cum ar fi periajul dinților în timpul dușului, pentru a elibera mai mult timp pentru întârzieri potențiale.
  • Anticipați că aceste lucruri se vor întâmpla destul de des. Fiind pe o mașină de metrou blocată, nu este o experiență o dată în-a-pe viață. Lăsați destul de devreme pentru a depăși întârzieri neprevăzute și a ajunge acolo la timp.
  • Evitați întârzierile complet inutile ca oprirea gazului. Umpleți mașina cu o noapte înainte. Asigurați-vă că pasajul dvs. de metrou este încărcat cu o mulțime de tari și mănâncă acasă, în loc să se oprească la fast food-ul pentru micul dejun și așteptați în linie.
  • Verificați traficul și vremea când vă treziți mai întâi pentru a vedea dacă vă poate ține ceva și lăsați destul de devreme pentru a compensa orice timp de călătorie suplimentar anticipat. Amintiți-vă, de asemenea, că posibilitatea de întârzieri în vreme rea este ridicată. Lăsați un tampon suficient de timp pentru a absorbi cea mai gravă întârziere tipică.
  • În vreme rece, permiteți un extra de cinci sau zece minute să clarifică îngheț, zăpadă și gheață de la vehiculul dvs. Ați putea folosi chiar și o aplicație pentru a vă ajuta să planificați cel mai bine cel mai rapid și mai ușor traseu în fiecare zi.
  • Dacă conduceți un autobuz, cunoașteți traseul, aveți tariful dvs. și păstrați banii cabinei la îndemână în caz de urgență.
  • Dacă depindeți de o altă persoană pentru o plimbare - au un plan b!
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 5
    5. Să vă angajați să fiți la 15 minute mai devreme pentru tot. Dacă trebuie să lucrați la ora 8:00, nici măcar nu vă spuneți că puteți merge în ușă chiar pe punct. În schimb, spuneți-vă, "Trebuie să fiu la locul de muncă la 7:45."Dacă faceți acest lucru, veți fi la timp chiar și cu mici întreruperi neprevăzute. Veți fi la timp chiar dacă întâmpinați un blocaj de trafic. Și pe acele vremuri rare pe care le arătați de fapt 15 minute mai devreme - veți obține Kudos pentru a fi un angajat entuziast.
  • Dacă nu puteți aștepta, aveți ceva ce puteți citi în segmente scurte aproape oriunde veți merge. Acest lucru face ușor să fie devreme, deoarece în 10-15 minute aveți înainte de o programare / eveniment, puteți obține câteva pagini de citire. Se va simți ca și cum ai face ceva (și tu ești) în timp ce aștepți.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 6
    6. Supraestima timpul va dura pentru a ajunge acolo. Dacă aveți tendința de a avea totul gata să meargă dimineața și vă arătați târziu chiar și atunci când nu aveți întârzieri, s-ar putea să fiți subestimarea timpului necesar pentru a ajunge unde mergeți. Gânditorii optimiști tind să se răstoarne câteva minute, sperând că vor putea obține locuri mai repede. Din păcate, tot ceea ce face este să le facem târziu! Fi realist atunci când vă planificați navetele, iar punctualitatea va urma.
  • Uneori, este greu să știi exact cât va dura pentru a ajunge undeva. Dacă vă pregătiți pentru o întâlnire importantă, ca un interviu, ați putea dori să conduceți traseul sau să faceți treaba în avans a zilei de întâlnire. Timpul de călătorie, așa că veți ști la ce timpul trebuie să părăsiți casa.
  • Nu uitați să adăugați 15 minute la timpul de călătorie global pentru a ține cont de întârzierile. Dacă vă aflați că va dura 40 de minute pentru a ajunge la site-ul dvs. de întâlnire, lăsați la 55 de minute devreme doar în cazul în care ceva se deplasează.
  • Metoda 2 din 3:
    Formând obiceiuri mai bune
    1. Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 7
    1. Ridicați-vă al doilea alarma de alarmă. Nu loviți butonul de amânare, rămâneți în pat și uită la TV La începutul zilei tale. Probabil că nu ați factor într-un pat suplimentar de 10 sau 15 minute când ați planificat la ce oră ar trebui să vă treziți dimineața pentru a ajunge la evenimentele programate la timp. Prin ridicarea întârzierii, stabiliți un model de întârziere pentru restul zilei. Acele minute suplimentare din pat vor adăuga și împinge totul înapoi, deci ridicați cât de repede puteți.
    • Plasați ceasul pe cealaltă parte a camerei pentru a vă ajuta să vă forțați să ieșiți din pat. Acest lucru te ridică și se mișcă și face imposibilă lovirea butonului de amânare.
    • Încercați să vă întindeți, stropind fața cu apă și periați-vă dinții imediat pentru a vă trezi corpul mai repede.
    • Dacă nu poți ieși din pat, s-ar putea să te culci prea târziu.Du-te la culcare mai devreme pentru a vedea dacă asta ajută. Acest lucru face mult mai ușor să te ridici la timp și te ajută să rămâi în sarcină în timpul zilei. Doar dacă nu știți altfel, presupuneți că aveți nevoie de opt ore de somn în fiecare noapte.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 8
    2. Re-examinați cât timp iau cu adevărat sarcinile zilnice. De exemplu, s-ar putea să fiți sub impresia că luați un duș de 15 minute, presupunând că începeți la 6:30 puteți pleca la 6:45. Dar, ce zici de timpul petrecut înainte și după dușul real? Este foarte posibil să petreceți cu adevărat 20 sau chiar 30 de minute în baie, și de aceea nu puteți pleca niciodată cu 6:45. Deci, gândiți-vă la lucrurile pe care le faceți în fiecare zi și încercați să păstrați o estimare a cât timp vă duce.
  • Timp în câteva zile la rând pentru a vedea cât timp vă duce să îndepliniți anumite sarcini. Utilizați un cronometru și înregistrați timpii pe parcursul unei săptămâni, apoi medii timpurile, astfel încât veți avea o indicație exactă a cât timp să planificați pentru fiecare activitate.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 9
    3. Vedeți unde pierdeți adesea cel mai mult timp. Ce ai prins, care te împiedică să ieși din ușă? "TIME SINGURI," cum ar fi distras în timp ce verificați e-mailurile, petrecerea prea lungă a curlingului părului sau oprirea la o cafenea pe drumul spre muncă sunt adesea neobservate de noi și pot arunca planificarea zilnică.
  • Când descoperiți o chiuvetă, încercați să vă schimbați obiceiurile în jurul activității pentru ao face mai rapidă.De exemplu, în picioare în timp ce verificați rapid e-mailurile dvs. face greu să piardă o oră navigând aleatoriu pe web.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 10
    4. Schimbați timpul pe ceasul dvs. Setați ora 5 minute mai devreme decât timpul real. Aceasta înseamnă că ar trebui să aveți întotdeauna cel puțin 5 minute mai devreme pentru un eveniment sau întâlnire.
  • Image denumită Punctul Pasctual 11
    5. Face o notă de unde ar trebui să fii în ceea ce privește timpul. De exemplu, dacă trebuie să vă părăsiți casa la 8 pentru muncă, spuneți-vă, "Este 7:20, ar trebui să fiu în duș." "Este 7:35, ar trebui să fiu ma spal pe dinti." Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați pe drumul cel bun. Este util să vă gândiți la un program de dimineață pentru a vă obișnui cu acest obicei.
  • Luați în considerare imprimarea unui program pe care îl puteți referi în toată dimineața. Postați-l în dormitorul dvs., biroul, bucătăria și alte locuri unde veți fi sigur că veți vedea.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 12
    6. Nu vă faceți griji. Poate că ați întârziat adesea pentru că programați întâlniri înapoi la spate fără a lăsa suficient timp între ele pentru a vă deplasa de la un loc la altul. Examinați-vă programul și asigurați-vă că fiecare activitate este tamponată cu câteva minute înainte și după aceea puteți petrece timpul în care călătoriți, odihniți, mâncați și faceți alte lucruri pe care trebuie să le faceți între întâlniri.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 13
    7. Înconjurați-vă cu ceasuri de ceasuri. Dacă aveți tendința de a ieși și uitați la ce oră este, probabil că aveți nevoie de mai multe ceasuri în viața voastră. Dacă nu vă place să purtați un ceas, aveți telefonul mobil la îndemână în orice moment. Ceasurile de perete sunt grabbbești care ajută oamenii să rămână în sarcină. Asigurați-vă că toate ceasurile sunt setate în același timp, astfel încât să nu vă confundați.
  • Utilizați cronometrele, alarmele și mementourile de-a lungul zilei. De exemplu, ați putea dori să setați telefonul să vibreze sau să inel atunci când aveți 10 minute pentru a merge înainte de următoarea clasă sau întâlnirea.
  • Unii oameni își pun în mod intenționat ceasurile câteva minute repede pentru a se înșela în locuri mai devreme. Ați putea încerca acest lucru pentru a vedea dacă funcționează pentru dvs., dar mulți oameni consideră că ei doar își ajustează doar conceptul de la ce oră este de a ține cont de minutele suplimentare și se termină oricum. Știind ce oră este într-adevăr vă va ajuta să rămâneți întemeiați și punctuali.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea atitudinii tale despre punctualitate
    1. Image denumită Pasctual Pasul 14
    1. Recunoașteți că aveți un timp greu de a fi punctual. Dacă aveți o problemă cronică cu punctualitate, ați putea fi predispuși să faceți o mulțime de scuze. Unele dintre ele ar putea fi valabile, cum ar fi dacă ați întârziat la o întâlnire, deoarece ați avut o anvelopă plană sau o furtună de iarnă blocată trafic timp de o oră. Dar dacă se pare că încercați în mod constant să vă explicați întârzierea, este timpul să vă dețineți problema dvs. Ca și în cazul oricărei probleme, nu o puteți rezolva dacă sunteți în negare că este o problemă deloc.
    • Dacă nu sunteți sigur dacă problema dvs. este cronică, adresați-vă prietenilor și familiei să vă spună sincer dacă vă consideră o persoană punctuală. Dacă punctualitatea este cu adevărat o problemă pentru dvs., nu ați fi putut să o ascundeți de la ei.
    • Verificați dacă întârzierea dvs. este rezultatul agresiunii pasive. Fiind târziu poate fi o formă de resentimente la a fi un anumit loc pentru a face un anumit lucru. Dacă credeți că este cazul, încercați să vă schimbați evenimentele sau în alt mod acceptând că ceea ce nu vă puteți schimba.
    • Nu fi prea greu pentru tine dacă aveți probleme să fiți punctual, totuși. Potrivit unui studiu realizat în San Francisco, 20% din populația americană are aceeași problemă.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 15
    2. Observați modul în care întârzierea afectează pe alții. Probabil că doriți să fiți la timp, iar când ați întârziat, vă veți simți cu adevărat rău pentru inconvenienți alții. Dar dacă ați întârziat din nou și din nou, oamenii vor simți că comportamentul dvs. este inconsiderat. Fiind târziu pune alte persoane în poziția de a vă aștepta. Este văzută ca o declarație pe care o apreciați mai mult decât apreciați-vă, chiar dacă într-adevăr nu simțiți așa.
  • Gândiți-vă cum tu simt când altcineva este cel care a întârziat pentru o întâlnire. Apreciez că trebuie să stați singur într-un restaurant în timp ce așteptați ca prietenul tău să arate o jumătate de oră târziu? Fii amabili cu oamenii care au întârziat în timp ce le spune și cum vă simțiți.
  • În cele din urmă, întârzierea tot timpul va eroda credința oamenilor în fiabilitatea dvs., creând o impresie negativă care ar putea să se extindă în cele din urmă la alte lucruri decât punctualitatea.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 16
    3. Ia-ți graba adrenalină în alte moduri. Te simți puțin buzze când te grăbești să bați ceasul? Este ca un joc, și dacă puteți ajunge acolo înainte ca cronometrul să se termine, câștigi. Cu toate acestea, acest obicei exhilarator poate avea consecințe rele atunci când vă pierdeți jocul cu timpul prea des. Dacă vă place graba de adrenalină, vă simțiți când sunteți în jos la fir, opriți-vă să vă puneți numirile pe linie și încercați să o faceți într-un alt mod, cum ar fi jucând jocuri pe calculator temporizat, luând calea și sporturile de teren sau - daca tu într-adevăr Ca și graba - parașutare dintr-un avion.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 17
    4. Face punctualitate una dintre valorile dvs. de bază. Nu pare ca o onestitate sau integritate, dar punctualitatea este strâns legată de aceste valori importante. Când spui că vei fi undeva la un moment dat, și nu te afli, ce spune asta despre tine? Când se întâmplă peste și peste, ar putea afecta impresia altora despre integritatea voastră sau o determină să se gândească de două ori despre ceea ce spui? Încercați să luați punctualitate ca fiind serios pe măsură ce luați alte valori pe care le străduiți să le susțineți. Dacă vă pasă mai mult de a fi punctual, veți începe să fiți mai punctuali.
  • Examinați zonele în care aveți mai multe șanse să fiți flippant despre punctualitate. Dacă există anumiți oameni, nu vă deranjează întâlnirea la timp, sau o anumită clasă, ați ajuns întotdeauna la 15 minute târziu, este posibil ca oamenii și clasa să nu fie atât de importante pentru dvs.
  • Încercați să vă petreceți timpul să faceți lucruri pe care le aveți grijă să faceți și să le faceți cu intenție. Arătați-vă la timp și fiți în toate. Când îți pasă de ceea ce faci și trăiești cu integritate, se simte corect să ajungi acolo la timp.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 18
    5. Bucurați-vă de recompensele de a fi o persoană punctuală. După câteva săptămâni de rearanjare a obiceiurilor și a modelelor de gândire, astfel încât să puteți fi mai punctual, nu se va simți la fel de dificil - și veți începe să profitați de recompensele de a fi un fel de persoană care nu a întârziat niciodată. Iată câteva exemple de beneficii pe care le veți experimenta:
  • Veți fi mult mai puțin stresați zilnic și nu va trebui să faceți scuze și să vă cereți scuze tot timpul.
  • Probabil veți experimenta un impuls profesional, deoarece nu mai întârzieți pentru muncă.
  • Viața voastră personală va fi înălțată pe măsură ce oamenii încep să vă vadă ca o persoană fiabilă și să aveți încredere în tine.
  • Fiind în mod obișnuit punctual tinde să aibă ca efect, permițându-vă de fapt să întârzieți din când în când, deoarece oamenii vor începe să vă ofere beneficiul îndoielii.
  • sfaturi

    Copiii sunt foarte buni la a face părinții lor târziu. Urmați toate sfaturile de mai sus, nu doar pentru dvs., ci și pentru copiii dvs. Au hainele lor gata (inclusiv straturi și mănuși), asigurați-vă că primesc băi cu o noapte înainte, etc. Luați câteva minute cu o noapte înainte de a vă asigura că cărțile și temele sunt în rucsacul lor, apoi puneți-l lângă ușă. Verificați pentru orice permisiune care necesită semnătură. Dacă copilul dvs. este foarte tânăr, asigurați-vă că sacul de scutec este întotdeauna complet stocat. Dar unii au organizat doisprezece ani, vă pot ajuta cu siguranță!
  • Dacă vă luați prânzul pentru a lucra, împachetați-o cu o noapte înainte.
  • Vechiul Adal Militar: Dacă nu aveți 5 minute mai devreme, ați întârziat cu 10 minute!
  • Lucru rapid de reținut. "Dacă sunteți devreme, sunteți la timp. Dacă sunteți la timp, ați întârziat. Dacă ați întârziat, atunci aveți multe explicații."
  • Treceți mai devreme și nu vă distrați de la niciun dispozitiv electronic.
  • Avertizări

    Nu vă păcăliți să vă gândiți că nimeni nu observă târgul. Dacă credeți că sunteți mai mult decât ocazional târziu pentru a lucra, şcoală, Biserică, întâlniri etc., puteți fi siguri că alții au observat prea mult.
  • Lateritatea este corozivă pentru relații bune cu prietenii, colegii și în picioare profesionale. Având o personalitate puternică și posibilitatea de a netezi asupra instanțelor individuale de întârziere, părăsește încă o resentimente a clădirilor. Ținând oameni care au planificat și pregătit munca, călătorii, mese, divertisment etc. generează o iritație cumulativă și devalorizarea personalului dvs.
  • Amintiți-vă de tine reputatie este pe linie.Îmbrăcămintea de a apărea este nelimitată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar