Cum să cereți să lucrați de acasă

Telecommutarea este o modalitate excelentă de a reduce stresul. Puteți fi mai productiv la domiciliu și tăiați timpul de navetă simultan. Cu toate acestea, șeful dvs. poate avea nevoie de ceva convingător că este potrivit pentru dvs. și pentru poziția dvs. Înainte de a vorbi cu șeful dvs., analizați-vă slujba, concentrându-vă asupra cât de bine ați putea face treaba dvs. acasă. Apoi, creați o propunere formală pentru a vă duce la șeful dvs. După conversație, luați măsuri pentru a dovedi că puteți face față responsabilității.

Pași

Partea 1 din 3:
Analizând caracterul adecvat al locului de muncă pentru a lucra de la domiciliu
  1. Imagine intitulată Scrieți o schiță biografică Pasul 8
1. Listează modul în care îți petreci timpul. Faceți o listă detaliată a ceea ce faceți în fiecare zi, inclusiv momentul în care sunteți la telefon, când trimiteți prin e-mail și timpul petrecut cu clienții. Puteți chiar vă simțiți pentru câteva zile pentru a vedea cât timp cheltuiți pe fiecare sarcină în fiecare zi.
  • Acesta poate ajuta la marcarea unui procent pentru fiecare sarcină. Puteți lua o medie de peste o săptămână, mai ales dacă nu faceți aceleași sarcini în fiecare zi.
  • De exemplu, poate cheltuiți cincizeci la sută din timpul dvs. la telefon, treizeci la sută din timpul dvs. care lucrează la rapoarte și foi de calcul, zece procente pe e-mailuri și zece procente în întâlniri.
  • Imagine intitulată Scrieți o schiță biografică Pasul 9
    2. Împărțiți sarcinile. Să decidă ce sarcini ar fi mai ușor de făcut la domiciliu, precum și care ar fi mai dificil. Unele sarcini pot fi egale la domiciliu și în birou. Apoi, veniți cu soluții pentru a face sarcinile care sunt mai dificile la domiciliu mai ușor.
  • De exemplu, dacă o problemă colaborează cu colegii, găsiți un software bun care vă va permite să colaborați cu ușurință.
  • Imagine intitulată demisia grațios Pasul 16
    3. Veniți cu exemple despre modul în care ați arătat responsabilitatea. Un alt punct care poate susține cazul dvs. aduce exemple din trecutul cât de responsabil sunt. Exemplele bune includ a fi la timp, nu lipsesc prea multe zile de lucru și lovind termenele limită. De asemenea, orice proiecte pe care le-ați arătat o auto-inițiativă poate fi util să aduceți.
  • Imagine intitulată Convingeți șeful dvs. pentru a vă permite să lucrați de la pasul de acasă 1bullet1
    4. Determinați dacă aveți temperamentul. Nu toată lumea are temperamentul potrivit pentru a lucra de la domiciliu. Dacă prosperați că sunteți în jurul oamenilor, este posibil ca acesta să nu fie potrivit pentru dvs. În mod similar, lucrul de la domiciliu înseamnă că trebuie să vă creați propria structură, pe care unii oameni au dificultăți. Puteți decide că nu veți face bine să lucrați de acasă.
  • Partea 2 din 3:
    Propunerea de lucru de la domiciliu la șeful dvs
    1. Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 12
    1. Creați o propunere formală. O propunere formală arată că îți iei munca în serios. Scrieți informațiile pe care le-ați colectat despre locul de muncă. Includeți informații despre ce zile doriți să lucrați de la domiciliu, cum veți fi la dispoziția șefului și colegilor dvs. și cum intenționați să compensezi orice sarcini mai dificile la domiciliu. De asemenea, notați modul în care intenționați să lucrați la aceleași ore (sau similare) de la domiciliu.
    • Când te duci să vorbești cu șeful tău, ai propunerea în mână. Poti spune, "Aș vrea să vă vorbesc despre posibilitatea de a te telecaj. Am scris o propunere cu privire la modul în care cred că acest lucru va funcționa." Apoi puteți stabili elementele de bază ale propunerii dvs.
  • Image intitulată Convingeți șeful dvs. pentru a vă permite să lucrați de la pasul de acasă 4Bullet1
    2. Concentrați-vă pe cât de productiv puteți fi. De cele mai multe ori, șeful tău nu va avea grijă de modul de lucru de la domiciliu te va face mai fericit. Chiar dacă ei nu-i pasă, îi pasă mai mult de cât de productiv puteți fi acasă. Faceți-o un punct pentru a vă arăta șefului dvs. pe care îl credeți că puteți fi mai productiv la domiciliu, departe de distragerile colegilor.
  • De exemplu, ai putea spune, "Știu că una dintre preocupările dvs. va fi productivitate. Cu toate acestea, cred că voi fi mai productiv la domiciliu. Uneori în birou, zgomotul este o distragere a atenției. La domiciliu, asta nu va fi o problemă și mă pot concentra mai eficient la munca mea."
  • Imagine intitulată Scrieți o schiță biografică Pasul 10
    3. Adresați-vă preocupărilor șefului dvs. Șeful dvs. este probabil să aibă câteva întrebări, mai ales dacă sunteți unul dintre primii angajați care sugerează telecomunicații. Luați ceva timp pentru a afla soluții pentru fiecare problemă. Cel mai bine este să vă gândiți la cât mai multe soluții, după cum puteți vorbi cu șeful dvs.
  • De exemplu, dacă șeful dvs. este îngrijorat de responsabilitate, oferă o modalitate de a menține responsabilitatea prin întâlniri săptămânale față de chat-ul video sau chiar în interior. De asemenea, puteți oferi să scrieți rapoarte săptămânale.
  • Discutați cu asistența tehnică pentru a vă asigura că ați putea avea același nivel de securitate pe care Oficiul o are, ceea ce vă va pune pe șeful dvs. mai ușor.
  • Discutați despre cazare specială, cum ar fi configurarea unui VPN și dacă va trebui să obțineți un computer de lucru pentru acasă (dacă nu aveți deja unul).
  • Imagine intitulată Obțineți procura de putere Pasul 10
    4. Ia-o în scris. Este mai bine dacă puteți obține acordul în scris. În acest fel, dacă primiți un nou șef, încă mai aveți un acord cu compania de a lucra de la domiciliu. Chiar și un set de e-mailuri va face într-un vârf.
  • Imagine intitulată demisia grațios Pasul 19
    5. Acceptați a "Nu." Dacă șeful tău se sfârșește să spună "Nu," acceptați-o și intenționați să revizuiți ideea în viitor. Să vă supărați sau să nu vă ajuta să vă ajutați cazul. Dacă vă dovedi că sunteți un muncitor greu care se poate ocupa de responsabilitate, șeful dvs. este mai probabil să fie lenient în viitor.
  • Partea 3 din 3:
    Mergeți înainte după ce ați luat o decizie
    1. Imaginea intitulată Convingeți șeful dvs. pentru a vă permite să lucrați de la pasul de acasă 2
    1. Compromite. Este posibil să nu fiți capabili să vă angajați să vă informați să vă lăsați să lucrați de la domiciliu cu normă întreagă. Cu toate acestea, s-ar putea să fiți capabil să le puteți schimba o zi sau două pe o săptămână pe o bază de încercare. Dacă șeful dvs. nu este dotat să vă dea NOD-ul cu normă întreagă, oferiți acest lucru ca alternativă.
    • Ai putea spune, "Înțeleg că ezită să mă lași să lucrez acasă cu normă întreagă. Dar dacă am încercat o zi sau două pe săptămână pe o bază de încercare?"
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 17
    2. Arătați-vă șefului pe care îl puteți face. O altă opțiune este să folosiți o zi bolnavă pentru a dovedi că puteți lucra de la domiciliu. Când vă simțiți destul de prost să nu intrați în lucru, mergeți mai departe și faceți o zi bolnavă. Cu toate acestea, petreceți ziua obținerea atât de multă muncă cât de mult puteți, dovedind șeful dvs. că puteți fi productiv la domiciliu.
  • Imagine intitulată Convingeți șeful dvs. pentru a vă permite să lucrați de la pasul de acasă 3
    3. Fi productiv. Dacă primiți o perioadă de încercare, este timpul să arătați șefului dvs., puteți fi la fel de productiv la domiciliu ca și dumneavoastră, dacă nu mai productiv. Obțineți toată munca dvs. înainte de termenele limită, de exemplu și încercați să vă măriți producția asupra a ceea ce ați făcut în birou.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 11
    4. Veniți după cum este necesar. Chiar dacă șeful dvs. este de acord, puteți lucra de la domiciliu, probabil că va trebui să apăsați pentru unele întâlniri în birou. Rămâneți în buclă și veniți fără a fi spus de șeful dvs. Care arată o inițiativă care vă va păstra șeful fericit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar