Cum de a alege suplimentul drept de afine

Suplimentele de afine au fost considerate a ajuta la remediarea unei varietăți de probleme de sănătate.Oamenii au luat suplimente de afine pentru a ajuta la prevenirea UTI-urilor, prevenirea ulcerelor stomacale, nivelurile de lipide inferioare și chiar previne cancerul. Cele mai bune cercetări arată că suplimentele de afinează ajută la prevenirea formării UTIS.Alegerea unui supliment de afine (sau a oricărui supliment) de luat poate fi dificil.Există o varietate de branduri, forme și doze ale acestor suplimente disponibile pentru consumatori.Trebuie să vă asigurați că achiziționați un supliment care va fi potrivit pentru dvs. și nevoile dvs. de sănătate.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui supliment de afine
  1. Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 1
1. Alegeți o sursă fiabilă pentru a achiziționa suplimentele.Suplimentele cu vitamina, mineralele și plante sunt vândute la o varietate de magazine și locații (chiar le puteți cumpăra online) - Cu toate acestea, deoarece acestea (împreună cu toate celelalte suplimente) nu sunt reglementate de FDA, trebuie să fii atent unde te afli cumpara-le.
  • Evitați achiziționarea de suplimente online.Este posibil să nu fiți familiarizați cu compania și nu puteți ridica fizic suplimentul și examinați toate informațiile de pe ambalaj.Multe site-uri web pot oferi informații despre înșelăciune și este mai bine să alegeți un magazin în schimb.
  • Puteți achiziționa suplimente de afine la farmacii, magazine de bacanie și magazine de alimente din domeniul sănătății.Ar putea fi benefică să achiziționați un supliment de la o farmacie sau un magazin alimentar care are o farmacie.Puteți solicita farmacistului dacă acest supliment special este adecvat pentru dvs. Având în vedere condițiile și medicamentele curente de sănătate.
  • Căutați suplimente care au fost evaluate de o companie din afara. Suplimente care sunt verificate de U.S. Pharmacopeia, NSF International și Consumerlab.com au fost testate pentru a dovedi că conțin cantitatea de ingredient publicată pe etichetă și că acestea nu sunt de substanțe nocive.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine dreapta Pasul 2
    2. Citiți eticheta.Cu orice medicament sau supliment, este esențial să citiți eticheta.Aici veți găsi ingredientele, dozajul și instrucțiunile pentru consum.
  • Priviți mai întâi ingredientele.Este cu adevărat un supliment de afine?Sau există alte ingrediente incluse?
  • Căutați un supliment, în mod ideal, care se face din sucul de afine, nu din piei.Acest lucru are mai mult de antioxidanți (cunoscuți sub numele de proantocianidine) necesare pentru a preveni creșterea bacteriilor.
  • În funcție de obiectivul dvs., există niveluri variate de doze recomandate.Asigurați-vă că achiziționați un supliment de afine în doza potrivită pentru nevoile dvs.
  • Examinați dimensiunea de servire și cum să luați suplimentul de afine.Este posibil să trebuiască să luați o tabletă sau câteva comprimate pentru a îndeplini doza recomandată.De asemenea, observați dacă trebuie să luați suplimentul cu sau fără alimente.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 3
    3. Luați o tabletă de merișor.O formă foarte comună de supliment de afine este în formă de tablete. Acestea pot fi găsite la majoritatea farmaciilor și magazinelor de alimente din domeniul sănătății.
  • Mulți profesioniști din domeniul sănătății recomandă această formă deoarece nu au atât de mult zahăr sau cât mai multe calorii ca suc de afine sau suplimente sub formă de pulbere.Acest lucru este util dacă aveți nevoie să urmăriți consumul de calorii sau de zahăr general.
  • Asigurați-vă că citiți eticheta pentru a vedea dacă suplimentul folosește sau nu extractul din piele sau sucul.
  • Un comprimat de 1 gram de extract de afine concentrat poate ajuta la prevenirea UTIS. 240 mg poate ajuta la reducerea nivelurilor de lipide și prevenirea H. Pylori.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 4
    4. Se amestecă pulberea de afine în băuturi.În plus față de tablete, o altă formă comună de suplimente de afine este în formă sub formă de pulbere.Se amestecă ușor în băuturi și le dă un pic de aromă.
  • Ca o tabletă de afine, pulberea poate oferi toate aceleași beneficii.Acest lucru poate fi și mai util, deoarece trebuie să-l adăugați la lichid care vă poate ajuta să beți mai mult lichid în timpul zilei.
  • Din nou, asigurați-vă că suplimentul folosește extracte din suc, nu prin piei.
  • Unele pulberi pot avea un zahăr suplimentar pentru ei.Citiți eticheta pentru a vă asigura că se potrivesc în liniile directoare alimentare.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 5
    5. Beți suc de afine.Deși sucul de afine nu este neapărat un supliment (ca o formă de pilet sau pulbere este), acesta poate fi folosit ca o alternativă la administrarea unei pilule sau a unui supliment de afine sub formă de pulbere.Bea de suc de afine are, în general, la beneficii similare pentru a lua un supliment.
  • Pentru a ajuta la prevenirea UTI, beți aproximativ 3 - 6 oz de suc de afine pur sau 10 oz de cocktail de suc de afine.Pentru alte probleme de sănătate cum ar fi prevenirea H. Pylori Sau scăderea colesterolului, este posibil să aveți nevoie doar de aproximativ 2 oz de suc de afine zilnic. Cu toate acestea, este acceptabil un volum mai mare ca 6 oz.
  • Fii atent cu sucurile de afine.100% suc de afine este destul de acru, astfel încât majoritatea producătorilor de alimente adaugă îndulcitori (cum ar fi zahărul), care pot crește conținutul de zahăr și calorii.Căutați fie suc de 100%, fie de cranberry dieta care poate adăuga un îndulcitor fără calorii în loc de zahăr.
  • Sucul de afine este, de asemenea, un pic mai rentabil și ușor de găsit în comparație cu suplimentele de afine.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 6
    6. Evitați suplimentele de afine fabricate în afara U.S.Când achiziționați un supliment de afine, veți observa cel mai probabil că există o varietate de branduri disponibile.În plus față de revizuirea sumei de dozare și a ingredientelor, este important să se uite în cazul în care suplimentul a fost fabricat efectiv.
  • Unele studii au arătat că suplimentele fabricate în afara SUA pot conține unele ingrediente toxice sau dăunătoare.Alte țări nu au aceleași legi și regulamente de fabricație ca și SUA și puteți ajunge să ingerați ceva care este interzis sau interzis în SUA.
  • Căutați "Tara de origine" etichetă sau "Fabricate în" eticheta.Acest lucru vă va spune exact unde a fost făcută suplimentul.Poate doriți să evitați produsele fabricate în China sau în Mexic - cu toate acestea, suplimentele făcute în Canada, SUA sau chiar UE pot fi adecvate.
  • Suplimentele de afine nu sunt reglementate de FDA, astfel încât doza și ingredientele lor nu pot fi confirmate pe deplin. Cumpărați numai suplimente de la un brand de renume.
  • Partea 2 din 3:
    Luând corect un supliment de afine
    1. Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 7
    1. Discutați cu medicul dumneavoastră.Ori de câte ori doriți să începeți să luați un supliment alimentar, este esențial să vorbiți mai întâi cu medicul dumneavoastră.Vrei să fie informați despre ceea ce luați și asigurați-vă că el crede că este sigur pentru dvs.
    • Discutați cu medicul dumneavoastră despre siguranța adăugării unui supliment de afine în rutina săptămânală.Cel mai bine este să aduceți suplimentul cu dvs., astfel încât medicul dumneavoastră să poată vedea doza, forma și alte ingrediente în supliment.
    • Discutați cu medicul dumneavoastră despre motivul pentru care doriți să luați acest supliment.De exemplu, este pentru prevenirea UTI?Medicul dumneavoastră vă poate oferi și alte sfaturi pentru a preveni și UTIS.
    • Asigurați-vă că vă informați medicul în orice alte medicamente sau condiții de sănătate pe care le aveți.Sucul de afine și suplimentele pot interacționa cu anumite medicamente.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 8
    2. Decideți ce beneficii aveți nevoie de suplimente cu merișor.Au fost multe, multe studii efectuate pe suplimentele de suc de afine pe o mare varietate de condiții de sănătate.Dozajul și tipul suplimentului pe care îl luați pot varia în funcție de beneficiul de care aveți nevoie.
  • Suplimentele de afine și sucul sunt cele mai frecvent utilizate pentru a preveni sau a trata UTIS.Există dovezi bune pentru a sprijini prevenirea UTI cu suplimente de afine.Cu toate acestea, există puține dovezi care să susțină tratament din UTI cu suplimente.
  • O utilizare populară a suplimentelor de afine este de a reduce nivelurile lipidice sau de colesterol.Există dovezi minime care susțin acest lucru.
  • De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea suplimentelor de afine pentru a preveni formarea ulcerului stomac H. Pylori bacterii. Există dovezi moderate pentru a susține acest lucru.
  • Există foarte puține dovezi pentru a sprijini utilizarea suplimentelor de afine pentru următoarele: Gestionarea diabetului, managementul sănătății orale, prevenirea sindromului metabolic și sănătatea prostatei.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 9
    3. Urmați instrucțiunile de dozare recomandate.Fiecare tip de supliment va veni cu instrucțiuni specifice de dozare.Este important să citiți bine eticheta și să vă dați seama cât de mult să luați suplimentul dvs. de afine.
  • Pe panoul de completare (găsit pe sticlă sau cutie) veți găsi informațiile despre dimensiunea de servire.Dacă este o capsulă sau tabletă, poate spune ceva "1 comprimat pe servire" sau "2 capsule pe servire."
  • Asigurați-vă că luați suma recomandată pentru a vă ajuta să împiedicați o UTI, să reduceți probabilitatea de a avea un H. Pylori infecție sau reduceți nivelul colesterolului.
  • Nu luați mai mult decât servirea zilnică recomandată.O doză mai mare nu va oferi în mod necesar niciun beneficiu suplimentar.Poate provoca, de asemenea, mai multe efecte secundare sau interfera cu alte medicamente pe care le luați.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 10
    4. Monitor pentru efectele secundare.Toate suplimentele au potențialul de a provoca efecte secundare nedorite.Ați putea experimenta dureri de cap ușoare sau grețuri.Cu toate acestea, acestea pot interfera, de asemenea, cu alte medicamente pentru a provoca efecte secundare.Monitorizați pentru orice modificări în timp ce luați suplimente de afine.
  • Majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății găsesc suplimente de afine pentru a fi în siguranță pentru cei mai sănătoși adulți.În plus, multe studii au arătat puțin la câteva efecte secundare asociate cu suplimentele.
  • Dozele mari de suplimente de afine sau de suc de afine au fost asociate cu un risc crescut de a dezvolta pietre la rinichi datorită conținutului de oxalat.
  • Cantități mari de suc de afine, în special 100% suc de afine, au fost ocazional asociate cu tulburări de stomac și diaree.
  • Dacă observați oricare dintre aceste simptome, opriți suplimentele de afine și discutați cu medicul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 11
    5. Nu luați un supliment de afine dacă aveți în prezent o infecție UTI sau altă infecție.Deși suplimentele de afine pot ajuta la prevenirea formării UTI, acestea nu ar trebui utilizate pentru a trata un UTI curent.Nu o luați dacă simțiți că aveți o infecție curentă.
  • Suplimentele de afine au fost considerate a acidifica urina care a fost considerată a preveni formarea de către UTI, cu toate acestea, cercetările recente arată că componentele sucului de afine care ajută la împiedicarea bacteriilor să le lipi pe suprafețele celulare și să provoace o infecție.
  • Nu există nicio cercetare sau dovezi care să susțină că suplimentele de afine ajută la tratarea unui UTI curent.Nu trebuie luat dacă ați fost deja diagnosticat cu o infecție.
  • Dacă credeți că aveți un UTI, discutați imediat cu medicul dumneavoastră și stabiliți o întâlnire pentru a face un test de urină.Dacă testați pozitiv pentru un UTI, singurul tratament este antibioticele.
  • Partea 3 din 3:
    Gestionarea sănătății urinare generale
    1. Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 12
    1. Bea o mulțime de fluide.Luarea suplimentelor de afine poate ajuta la prevenirea formării unui UTI, dar și alte obiceiuri dietetice.Unul, în special, consumul de fluide adecvate.Asigurați-vă că beți în mod consecvent pe tot parcursul zilei dacă sunteți susceptibili de a obține UTIS.
    • Majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății recomandă să bea cel puțin 64 oz (2 litri) de fluide clare, hidratante în fiecare zi - cu toate acestea, dacă sunteți susceptibili la UTI, este posibil să doriți să luați în considerare scopul de 80 - 100 oz (2.3 - 3 litri) de lichide zilnic.
    • Cu cât mai multă apă pe care o bei, cu atât va fi mai diluat urina ta.În plus, se va asigura că urinează mai frecvent, ceea ce ajută la spălarea bacteriilor din tractul dvs. urinar.
    • Nu beți băuturi sugerate sau îndulcite.Stick la fluidele clare, fără calorii cum ar fi apă, apă spumante, apă aromată sau cafea și ceai decaf.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 13
    2. Includeți afine în dieta ta.În plus față de a lua suplimente de afine sau de băut suc de afine, puteți obține, de asemenea, unele dintre aceleași beneficii de sănătate de la Cranberries.Încercați să încorporați afinele în dieta dvs. ca o sursă suplimentară de antioxidanți sănătoși.
  • Cranberries pot fi achiziționate în formă proaspătă, înghețată sau uscată.Toate aceste formulare vor avea antioxidanți și vitamine de prevenire a sănătății.
  • Dacă alegeți afine uscate, încercați să găsiți cele care nu au adăugat zahăr pentru ei.Puteți să le stropiți pe iaurt, ovăz sau salată sau să le amestecați într-un mix de traseu de casă.
  • Cranberries proaspete și congelate pot fi utilizate interschimbabil.Le puteți mânca crude, dar ele sunt destul de tart. Fierte și adăugate la deserturi sau transformate într-un sos funcționează bine.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 14
    3. Luați în considerare luarea de probiotice.Un alt supliment care ar putea ajuta la ajutorul în prevenirea UTIS este un probiotic.Aceste "Bacterii bune" s-au dovedit că nu numai că ajută la asistență cu probleme de stomac, dar pot fi, de asemenea, benefice pentru tractul urinar.
  • Profesioniștii din domeniul sănătății remarcă faptul că există bacterii în tractul urinar (cum ar fi uretra) și, în general, sunt "bun" Bacteriile - Cu toate acestea, aceste zone pot conține bacterii nesănătoase și provocate de infecție care ajung să provoace un UTI.
  • O cantitate crescută de bacterii sănătoase sau bune poate ajuta la prevenirea supraaglomerației bacteriilor care cauzează UTI.
  • Puteți lua un supliment probiotic sau luați în considerare achiziționarea de iaurt sau Kefir care conține, de asemenea, o cantitate mare de probiotice.
  • Imagine intitulată Alegeți suplimentul de afine drept Pasul 15
    4. Luați măsuri de precauție pentru a preveni formarea UTIS.În plus față de dietă și suplimente, există unele obiceiuri de igienă bune care pot ajuta la prevenirea formării UTIS.Asigurați-vă că practicați o bună igienă pentru a ajuta UTIS să recupereze.
  • Au obiceiuri bune de intestin.Materialul fecal poate contamina cu ușurință uretra, deoarece aceste două zone sunt destul de aproape fizic.Femeile trebuie să aibă grijă să ștergă față în spate. Prevenirea constipației sau a diareei este un alt mod de a preveni contaminarea din materialul fecal.
  • Evitați produsele feminine potențial iritante.Femeile trebuie, de asemenea, să evite utilizarea produselor dăunătoare sau iritante, cum ar fi spray-urile deodorante, ducurile, curățătorii aspre sau pulberile.Acestea pot irita uretra cu ușurință și pot provoca un UTI.
  • sfaturi

    Deși există unele dovezi care arată că suplimentele de afine pot ajuta la prevenirea infecțiilor UTI, nu le pot trata după ce aveți UTI.
  • Aveți grijă să încercați să împiedicați formarea UTI-urilor pentru a începe cu.
  • Dacă credeți că aveți UTI, faceți o întâlnire pentru a vedea imediat medicul dumneavoastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar