Cum să verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate

Pe măsură ce lupta cu pierderea în greutate continuă, se pare că există o cantitate tot mai mare de suplimente de pierdere în greutate care lovește piața.Suplimentele de pierdere în greutate sunt populare deoarece promite pierderea rapidă și ușoară în greutate (de multe ori fără a fi nevoie să vă schimbați dieta sau să adăugați în activitatea fizică).Deși aceste pastile și pulberi par excelente, nu puteți presupune că sunt în siguranță - de fapt, multe s-au dovedit a conține ingrediente ascunse periculoase. Amintiți-vă că nu există pilule magice, pulbere sau comprimat care poate provoca pierderea în greutate fără a trebui să faceți modificări în dieta, nivelul de activitate și stilul de viață. Asigurați-vă că cercetați cu atenție toate suplimentele pe care le intenționați să le luați înainte de a le utiliza și să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice supliment. Acest lucru poate contribui la prevenirea unor efecte secundare negative sau periculoase care ar putea fi asociate cu aceste suplimente nereglementate. Când aveți îndoieli, nu luați un supliment de scădere în greutate.

Pași

Partea 1 din 3:
Cercetarea suplimentelor pentru pierderea în greutate pentru siguranță
1. Fiți conștienți că este dificil să verificați siguranța unui supliment de scădere în greutate. Suplimentele de scădere în greutate nu sunt bine cercetate și nu sunt reglementate de administrarea alimentară și a medicamentelor (FDA). Nu presupuneți că un produs este sigur pentru că este luat în considerare "natural." Potrivit actului federal de alimente, droguri și cosmetice, este responsabilitatea companiei de a se asigura că produsele sale sunt în siguranță și că orice revendicări făcute despre astfel de produse sunt adevărate. Din păcate, nu puteți avea încredere în aceste companii pentru a raporta cu exactitate ce este în produsul lor sau că sunt în siguranță. Luând un supliment de scădere în greutate fără îndrumarea medicului dumneavoastră este un risc major.
  • FDA a constatat că produsele de pierdere în greutate afectate cu ingrediente dăunătoare, inclusiv sibutramină (un ingredient găsit în Meridia, care a fost îndepărtat de pe piață în 2010, deoarece a cauzat probleme de inimă și accidente vasculare cerebrale) - fluoxetină găsită în Prozac) - ca precum și ingrediente active ascunse găsite în "medicamente cu prescripție, ingrediente nesigure care au fost în droguri care au fost îndepărtate de pe piață sau compuși care nu au fost studiați în mod adecvat la om."
  • Chiar "natural" Suplimentele dietetice, cum ar fi polenul de albine sau Garcinia Cambogia, au fost găsite că conțin ingrediente ascunse active conținute în medicamente pe bază de prescripție medicală.
  • Este absolut esențial să vorbiți cu medicul dumneavoastră înainte de a lua orice supliment de scădere în greutate.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 4
    2. Vizitați biroul paginii web a suplimentelor alimentare.Înainte de a lua orice supliment de pierdere în greutate, vizitați pagina web a suplimentelor alimentare la:HTTPS: // ODS.Od.NIH.Gov /.Acest site particular afișează fiecare supliment alimentar, vitamină, minerală sau un supliment pe bază de plante și efectele acestora. Aceasta este o sursă mult mai de încredere de informații decât etichetele pe produsele în sine, deoarece etichetele nu pot fi în mod necesar de încredere.
  • De asemenea, puteți verifica site-ul centrului național pentru medicamente complementare și alternative. Baza de date completă a medicamentelor naturale (Naturaldatabase.COM /) vă permite să citiți cercetări privind suplimentele alimentare și produsele pe bază de plante. Baza de date este disponibilă numai prin prescripție medicală, dar este posibil să o puteți accesa printr-o bibliotecă publică sau prin medicul dumneavoastră.
  • De asemenea, puteți să verificați lista online a Suplimentelor de la FDA: http: // FDA.Gov / Droguri / ResurseForyou / Consumatori / BuyingingEdicineSafely / MedicamenteHealthfraud / UCM234592.HTM
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 1
    3. Să fie precaut de etichete. Suplimentele alimentare nu sunt reglementate de FDA și, în timp ce acestea sunt supuse unor legi specifice de etichetare (enumerarea tuturor ingredientelor active și inactive), dar un studiu din 2007 a constatat că doar 84% din etichetele suplimentelor examinate au inclus toate ingredientele active și mai puțin de 50% conțineau toate ingredientele inactive. În plus, există o mulțime de elemente care nu sunt obligate să fie listate pe panoul de informare suplimentar.Fie că este vorba despre un compus natural sau conținutul unui amestec de proprietate, există o mulțime de informații care pot fi lăsate din etichetă.Acest lucru face ca un supliment de pierdere în greutate riscant pentru oricine.
  • Înțelegerea modului de citire a etichetelor poate fi în continuare de ajutor. Primul tip de etichetă este numele de supliment real sau "Identitate revendică."Acesta este doar dezvăluind numele suplimentului și că este comercializat ca un supliment alimentar sau de scădere în greutate.
  • Eticheta trebuie să includă, de asemenea, panoul suplimentar de fapt (similar cu panoul de nutriție de fapt).Aceasta trebuie să dezvăluie dimensiunea de servire a suplimentului în plus față de numele și cantitățile suplimentului.Asigurați-vă că sunteți clar de cât de mult ar trebui să luați pe servire.
  • Aduceți suplimentul la medicul dumneavoastră înainte de a le lua, astfel încât să puteți discuta dacă este sau nu în siguranță pentru dvs.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 2
    4. Luați în considerare un supliment de pierdere în greutate cu un ingredient.Multe suplimente de scădere în greutate conțin o varietate de ingrediente în pilule, tablete sau pulberi.Lipirea unui supliment cu un singur ingredient poate facilita deciderea dacă acest supliment este sau nu sigur pentru dvs. - Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că produsul este sigur.
  • Din nou, acesta este un risc, deoarece nu puteți avea încredere că există într-adevăr un singur ingredient cuprins în supliment. Amintiți-vă că acestea nu sunt reglementate de FDA și există ingrediente active ascunse și suplimente deteriorate în prezent pe piață.
  • Unele suplimente de pierdere în greutate conțin un amestec de ingrediente sau ingrediente multiple în formulele lor.În plus, nu toate aceste ingrediente pot fi enumerate sau să fie suficient de cunoscute pentru a avea nici o cercetare pe ele.
  • Fiind făcut dintr-un singur ingredient nu înseamnă că un produs este sigur, fie. Orange amar, de exemplu, are efecte adverse similare ca substanța interzisă Ephedra (care a provocat atacuri de inimă).
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 3
    5. Întrebare Pierdere în greutate revendicări pe ambalaj.Cele mai multe suplimente alimentare, inclusiv suplimente de scădere în greutate, vor avea un fel de revendicare a ambalajului.Acest lucru ar trebui să vă ofere informații cu privire la faptul dacă este sau nu un element de încredere. Dacă vedeți pretenții dietetice care menționează o pierdere rapidă în greutate, pierderea în greutate fără a schimba dieta sau exercițiul sau "promițătoare" Pierderea în greutate (folosind lucrări precum pierderea în greutate garantată sau toată lumea pierde în greutate) Acest tip de supliment este în general considerat un FAD și nu este eficient.
  • De exemplu, unele revendicări pot fi similare cu: "Pierde 10 kilograme în 10 zile," sau, "Puneți două dimensiuni de pantaloni într-o săptămână," sau, "Este garantat pentru a ajuta la pierderea în greutate."
  • Aceste afirmații ar trebui să vă ofere un indiciu asupra faptului dacă aceste suplimente sunt sau nu în siguranță. Cu cât afirma este mai scandaloasă, cu atât ar trebui să fii mai suspect.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 5
    6. Evitați suplimentele fără informații adecvate.În funcție de locul în care obțineți suplimentul de scădere în greutate, este posibil să observați că ambalajul sau site-ul web nu oferă multe informații despre supliment.Evitați produsele care nu oferă suficiente informații pentru a lua o decizie educată cu privire la siguranța și eficacitatea produsului.
  • Dacă compania suplimentară nu oferă informații despre ingredientele reale ale suplimentului, nu divulgă ceea ce se află într-o "amestec brevetat", sau nu enumeră efectele secundare ale interacțiunilor medicamentelor, acesta este un supliment pe care ar trebui să-l evitați.
  • Evitați, de asemenea, suplimentele care utilizează numai "mărturii" de la consumatori ca cercetare pentru produsul lor sau ca motive pentru utilizarea produsului.Doriți doar recenzii de cercetare imparțiale despre dacă produsul este sau nu este sigur sau util (veți găsi aceste informații despre biroul site-ului Suplimente Dietetice).
  • Dacă un supliment de scădere în greutate pare prea bun pentru a fi adevărat, probabil că este.Pierderea în greutate apare numai cu o muncă grea și o schimbare de stil de viață.
  • Partea 2 din 3:
    Utilizarea suplimentelor de pierdere în greutate în siguranță
    1. Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 6
    1. Discutați cu medicul dumneavoastră.Ca orice medicament, vitamină, minerală sau un supliment pe bază de plante, întotdeauna discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua sau de a începe orice suplimente de pierdere în greutate.Mulți interacționează cu medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală sau ar putea agrava o stare de sănătate actuală.
    • Dacă vă simțiți ca va trebui să pierdeți în greutate, faceți o întâlnire cu medicul dumneavoastră pentru a discuta metodele adecvate de pierdere în greutate pentru dvs.Vorbiți cu ei despre cât de multă pierdere în greutate este potrivită și cum ar trebui să mergeți la pierderea în greutate.
    • Dacă sunteți interesat de un anumit supliment de pierdere în greutate, aduceți suplimentul cu dvs. (sau cel puțin ambalajul) sau imprimați eticheta nutriției / ingredientului, astfel încât medicul dumneavoastră să poată evalua cu atenție ingredientele sau conținutul suplimentului pe care doriți să îl luați.
    • Asigurați-vă că revizuiți fiecare medicament pe bază de rețetă pe care îl luați și orice condiții de sănătate pe care le aveți și cu medicul dumneavoastră.Care va ajuta medicul dumneavoastră să decidă dacă acest supliment este sau nu în siguranță pentru dvs.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 7
    2. Setați așteptări și obiective realiste.Ori de câte ori încercați să pierdeți în greutate - cu sau fără un supliment de pierdere în greutate - este important să setați așteptările realiste pentru dvs.Vrei să te stabilești pentru succes și să nu fii dezamăgit că nu ai putut ajunge la un scop nerealist.
  • De obicei, este recomandat să pierdeți aproximativ 1 - 2 kilograme pe săptămână.Acestea includ mai multe diete tradiționale, cum ar fi numărarea calorii cu ajutorul unui supliment de scădere în greutate.
  • Dacă decideți să utilizați un supliment de scădere în greutate, este posibil să nu pierdeți cât mai multă greutate doriți.Acest lucru este valabil mai ales dacă suplimentul nu necesită modificări în dieta, nivelul de activitate sau stilul de viață.
  • Decideți cât de multă greutate doriți să pierdeți.Dacă doriți să pierdeți o cantitate mare de greutate, de exemplu, peste 20 de kilograme, folosind o pastilă de scădere în greutate sau un supliment pe bază de plante, cel mai probabil nu va fi suficient pentru a provoca aceste niveluri de pierdere în greutate.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 8
    3. Urmați instrucțiunile exacte și informațiile referitoare la dozare.Dacă ați achiziționat un supliment de scădere în greutate și intenționați să începeți să o luați într-un efort de a pierde în greutate, asigurați-vă că urmați complet instrucțiunile.
  • Unele suplimente de pierdere în greutate vă vor cere să luați doar o comprimată sau o pastilă, în timp ce alții vă pot solicita să luați zilnic tablete multiple sau să măriți doza în timp.
  • Asigurați-vă că citiți instrucțiunile de dozare, mărimea de servire și instrucțiunile de zi cu zi, astfel încât să luați suplimentul conform recomandărilor.
  • Nu este recomandat sau considerat sigur să luați mai mult decât doza recomandată sau să luați un supliment mai mare decât se recomandă.Acest lucru poate duce la efecte secundare adverse sau negative.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 9
    4
    Tine un jurnal.Un jurnal este un instrument excelent pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate.Porniți un jurnal când începeți un supliment de scădere în greutate pentru a vă ajuta să rămâneți pe drumul cel bun și să rămâneți responsabili cu programul dvs. de pierdere în greutate.
  • Puteți utiliza jurnalul dvs. pentru o varietate de lucruri.Vă puteți urmări mâncarea, exercițiile și gândurile despre modul în care dieta dvs. merge.
  • Păstrarea de mâncare și exercițiu a fost demonstrat că ajută oamenii să piardă mai multă greutate și să poată ține departe greutatea pe termen lung.
  • De asemenea, ar fi benefic să observăm ce tip de supliment luați, cât de mult sau dozare, regimul și orice reacție adversă pe care le cunoașteți de la administrarea suplimentului.
  • Partea 3 din 3:
    Incorporarea altor metode pentru pierderea în greutate
    1. Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 10
    1. Luați în considerare încercarea de prescripție medicală pierdere în greutate.Dacă sunteți interesat de un medicament care vă poate ajuta cu pierderea în greutate, luați în considerare medicamentele de pierdere în greutate pe bază de prescripție medicală ca ajutor în loc de suplimente. Acestea sunt reglementate de FDA, spre deosebire de suplimente.
    • Există o varietate de medicamente de pierdere în greutate pe bază de prescripție medicală disponibile.Ele vor fi prescrise numai prin medicul de îngrijire primară sau prin medicul de pierdere în greutate.În plus, va trebui să vizitați acel doctor în mod regulat și trebuie să vă elibereze ca un bun candidat pentru a utiliza medicamente pentru pierderea în greutate.
    • Există mai multe medicamente pe care medicul dumneavoastră le poate prescrie pentru dvs.Majoritatea ajută la suprimarea apetitului, care poate face mai ușor o dietă.Unii împiedică, de asemenea, corpul să absoarbă substanțele nutritive - cum ar fi grăsimea.
    • Aceste medicamente vin cu unele reacții adverse, care pot fi ușoare sau severe. În plus, aceste medicamente sunt, în general, utilizate numai pe termen scurt.Va trebui să vă mențineți dieta și stilul de viață activ pentru a vă menține pierderea în greutate.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 11
    2. Fii activ fizic.Chiar și cu un medicament sau supliment de pierdere în greutate, este important să fii activ din punct de vedere fizic.Exercitarea ajută la îmbunătățirea sănătății dvs. și, de asemenea, ajută la susținerea pierderii în greutate și întreținerea greutății pe termen lung.
  • Se recomandă includerea a aproximativ 2 1/2 ore de exerciții aerobice sau cardio în fiecare săptămână.Puteți face mersul pe jos, jogging, ciclism, înot sau drumeții.
  • De asemenea, este recomandat să includeți două sau trei zile de formare de forță în fiecare săptămână.Lucrați mușchii timp de cel puțin 20 de minute cu exerciții precum greutățile de ridicare, yoga sau pilates.
  • În plus față de pierderea în greutate, activitatea fizică regulată vă poate ajuta la scăderea colesterolului, reduceți riscul de hipertensiune arterială, diabet și cancer și să vă îmbunătățiți starea de spirit.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 12
    3. Limitați aportul de dulciuri și alimente bogate în grăsimi.O greșeală pe care unii o fac este că nu schimbă alimentele nesănătoase sau de înaltă calorii pe care le mănâncă în timp ce iau un supliment de scădere în greutate.Limitați aceste alimente, astfel încât să puteți pierde în mod eficient greutatea utilizând un supliment de scădere în greutate.
  • Alimentele junk, alimentele prăjite sau tratamentele sunt, în general, elemente care vin cu mai multe calorii, grăsimi și zahăr.Ele pot crește riscul de creștere în greutate, dar și de boli cronice cum ar fi diabetul.
  • Limitați alimentele cum ar fi: chipsuri, biscuiți, covrigi, bomboane, prăjituri / plăcinte, cookie-uri, înghețată, produse de patiserie și alimente prăjite.
  • Limitați de asemenea consumul de băuturi îndulcite.Aceste calorii lichide sunt la fel de nesănătoase.Stai departe de sucuri de fructe, ceai dulce, băuturi de cafea îndulcite, băuturi sportive sau electroliți și sucuri.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 13
    4. Umpleți-vă pe proteina slabă.Proteina slabă este un nutrient esențial pentru dieta ta și joacă un rol important în pierderea în greutate.Asigurați-vă că mâncați o cantitate adecvată de proteine ​​de zi cu zi pentru a vă susține dorința de a pierde în greutate.
  • Proteina vă ajută să vă simțiți mulțumiți de mai mult timp în timpul zilei.Dacă nu vă simțiți ca fiind foame, puteți ajunge să mâncați mai puțin global.
  • Pentru a vă satisface nevoile minime zilnice de proteine, asigurați-vă că aveți o servire sau două proteine ​​slabe la fiecare masă.Măsurați 3 - 4 oz sau aproximativ 1/2 ceasca pe servire.
  • Stick la calorii inferioare, surse mai mici de proteine ​​de grăsime cum ar fi: păsări de curte, ouă, lactate cu conținut scăzut de grăsimi, leguminoase, tofu, carne de vită, fructe de mare sau carne de porc.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 14
    5. Includeți fructe și legume la fiecare masă.În plus față de proteine, ambele fructe și legume sunt esențiale pentru o dietă de pierdere în greutate nutritivă.Umplerea pe aceste alimente poate ajuta la accelerarea pierderii în greutate.
  • Ambele fructe și legume sunt în mod natural mai mici în calorii și mai mari în fibră (plus o grămadă de alte vitamine și minerale).Ele pot adăuga vrac la mesele dvs. și vă pot păstra mai mulțumiți.
  • Făcând jumătate din placa sau mesele și gustări un fruct sau o legumă vă face automat mesele puțin mai mici în calorii.Scopul de a face acest lucru pentru majoritatea, dacă nu toate mesele dvs.
  • Măsurați și dimensiunile de servire corespunzătoare ale acestor elemente.O servire este de 1 cană de legume, 2 cani de salată sau 1/2 cană de fructe.
  • Imagine intitulată Verificați siguranța suplimentelor de pierdere în greutate Pasul 15
    6. Du-te pentru boabe întregi de 100%.Ultimul grup de alimente este esențial pentru o dietă bine echilibrată, nutritivă, sunt boabe.Ca fructe și legume, sunt o mare sursă de fibre și vă poate ajuta să vă susțineți pierderea în greutate.
  • Lucrul important atunci când alegeți și consumați boabe este de a avea scopul de a alege 100% boabe întregi.Aceste boabe sunt mai puțin prelucrate și sunt mai mari în fibre și alte substanțe nutritive esențiale comparativ cu boabele rafinate.
  • Stick la 100% boabe întregi cum ar fi: orez brun, quinoa, ovăz, pâine integrală de grâu, paste de grâu integral sau orz.
  • De asemenea, măsurați dimensiunea corespunzătoare de servire a acestor alimente.Mergeți la aproximativ 1 oz sau 1/2 cană de boabe gătite pe servire.
  • sfaturi

    Deși suplimentele de pierdere în greutate pot suna excelent, majoritatea nu cauzează o pierdere în greutate mult.Orice greutate care este pierdută este reglată, de obicei, după întreruperea suplimentului.
  • Cea mai bună metodă de pierdere în greutate este o schimbare a dietei și a creșterii activității.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar