Cum să câștigi beneficiile pentru sănătate ale grâului

Wheatgrass sa bucurat de statutul superfood pentru o vreme. Culoarea verde strălucitoare și gustul ascuțit îl fac o adăugare populară la smântână. Deși este nevoie de mai multe cercetări necesare pentru a explora beneficiile de sănătate ale adăugării Wheatgrass în dieta dvs., puteți obține vitamine și minerale importante din grâu. Pentru a lua grâu, cumpărați fotografii de grâu, amestecați-vă propriul dvs. sau luați suplimente de grâu în formă de tablete. Veți găsi că este ușor să obțineți un impuls de nutrienți rapizi din această plantă mică.

Pași

Metoda 1 din 2:
Adăugarea de grâu în dieta dvs
  1. Imaginea intitulată obține beneficiile de sănătate ale Wheatgrass Pasul 1
1. Cumpărați fotografii de grâu. Puteți cumpăra fotografii de grâu la cele mai multe baruri de suc sau cafenele. Acestea sunt cantități mici, concentrate de grâu proaspăt. Deoarece sunt de obicei doar aproximativ 2 până la 4 uncii, le puteți adăuga cu ușurință la smântână sau le puteți bea drept.
  • Sucul de grâu este destul de amar, motiv pentru care este adesea adăugat la băuturi de fructe mai dulci.
  • Imaginea intitulată obține beneficiile de sănătate ale Wheatgrass Pasul 2
    2. Amestecați-vă sucul de grâu de grâu. Dacă intenționați să beți grâu în fiecare zi, luați în considerare făcând propriul suc de grâu proaspăt. Puteți cumpăra loviturile de grâu de licitație sau să o crească. Va trebui să o amestecați într-un blender proiectat doar pentru grâu, astfel încât lăstarii nu înfundă blenderul. Tulpina grâul printr-un filtru de plasă și îl refrigerați până când sunteți gata să-l bea.
  • Bea aproximativ 2fl oz (59 ml) de suc de grâu de grâu primul lucru dimineața, aproximativ o oră înainte de a mânca.
  • Încercați să amestecați grâul cu suc de morcovi, suc de ananas, suc de mere sau menta.
  • Pentru a face sucul de grâu, veți avea nevoie de două uncii de grâu proaspăt, două tulpini de țelină, două castraveți și jumătate de patrunjel de ceașcă.Tăiați toate legumele în bucăți mici. Puneți mai întâi grâul în juicer și adăugați legumele după el.Adăugați apă după cum este necesar.
  • Imaginea intitulată obține beneficiile de sănătate ale Wheatgrass Pasul 3
    3. Se amestecă praful de grâu într-o smoală. Achiziționați praf de grâu de la un magazin alimentar natural. Căutați o pulbere care se face cu suc de grâu în loc de grâu uscat și la sol. Corpul tău va absorbi mai bine grâul dacă a fost procesat deja. Puneți pulberea într-un blender împreună cu lichidele și îndulcitorii de alegere. Amestecați amestecul până când este neted. Pentru o băutură dulce de grâu, amestecați împreună:
  • 1/2 scoop de pulbere de iarbă de grâu
  • 2 cani (450 g) de ananas proaspat sau congelat
  • 1 banană înghețată
  • 1 până la 2 cani (240 până la 480 ml) de apă de nucă de cocos
  • 1 lingurita de spirulina (optionala)
  • Imaginea intitulată obține beneficiile de sănătate ale Wheatgrass Pasul 4
    4. Luați comprimate de grâu. Dacă nu aveți timp să amestecați grâul sau nu vă place să beți, puteți cumpăra suplimente de grâu. Acestea vin de obicei în formă de tablete și ar trebui să conțină praf de grâu. Unele suplimente ar putea avea, de asemenea, o pulbere de orez pentru a lega pulberea de grâu în formă de tabletă. Urmați instrucțiunile producătorului despre dozare.
  • De exemplu, este posibil să fie nevoie să luați mai multe comprimate de grâu cu apă sau suc.
  • Imaginea intitulată obține beneficiile de sănătate ale Wheatgrass Pasul 5
    5. Utilizați Wheatgrass în salate. Încercați să adăugați gâu de grâu proaspăt la verdele dvs. de salate. Rețineți că acestea pot fi mai greu de digerat decât sucul sau pulberea. Dacă preferați, amestecați sucul de grâu într-o salată de salată sau presați pudră de grâu pe salată.
  • De asemenea, puteți combina sucul de grâu cu suc de fructe și uleiuri pentru a face o salată unică.
  • Imagine intitulată câștigă beneficiile de sănătate ale Wheatgrass Pasul 6
    6. Coaceți cu grâu. Puteți amesteca praful de grâu în rețetele preferate de copt. Doar să fiți conștienți de faptul că bunurile de coacere vor deveni probabil o culoare verde. Încercați să îl utilizați în rețete unde nu vor intra în conflict cu o altă aromă. Ai putea face clătite de grâu, biscuiți sau vafe.
  • De exemplu, încercați grâu de grămadă și superior cu o înghețare colorată în culori, pentru a contras cu verde cupcakes.
  • Metoda 2 din 2:
    Recunoașterea beneficiilor grâului
    1. Imagine intitulată obține beneficiile de sănătate ale Wheatgrass Pasul 7
    1. Au așteptări realiste. Reputația lui Hheatgrass ca superfood ar putea duce să credeți că este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-ați putea mânca. Rețineți că, în timp ce este bogat în substanțe nutritive, este similar în nutriția către alte legume verzi (cum ar fi broccoli și spanac).
    • Să fie atenți la produsele de grâu care solicită beneficii extreme pentru sănătate fără nici un studiu pentru a susține cererea. Check out compania înainte de a achiziționa produsul.
  • Imagine intitulată obține beneficiile de sănătate ale Wheatgrass Pasul 8
    2. Luați grâu pentru vitamine. Este ușor să adăugați grâu la alte legume și să creșteți aportul de vitamine. Wheatgrass este ridicat în clorofilă, vitamina A, vitamina C, vitamina E, fier și alte minerale. Rețineți că Wheatgrass nu contează ca una dintre legumele zilnice recomandate.
  • Wheatgrass conține, de asemenea, calciu și magneziu, care sunt excelente pentru construirea sănătății osoase.
  • Imaginea intitulată obține beneficiile de sănătate ale Wheatgrass Pasul 9
    3. Luați în considerare luarea de wheatgrass pentru inflamație. Dacă aveți colită ulcerativă (inflamație a colonului), puteți lua în considerare luarea de grâu. Deși este nevoie de mai multe cercetări, un mic studiu sugerează că Wheatgrass ar putea reduce simptomele cum ar fi inflamația. Discutați cu medicul dumneavoastră despre adăugarea de grâu în planul de tratament.
  • Participanții la studiu au luat 100 ml (aproximativ 1/2 cană) de grâu în fiecare zi timp de o lună.
  • Imagine intitulată obține beneficiile de sănătate ale Wheatgrass Pasul 10
    4. Obțineți beneficiile pentru sănătate ale clorofilului. Culoarea verde strălucitoare a grâului vine dintr-un pigment numit clorofilă. Clorofila poate crește cantitatea de oxigen și magneziu în sângele dvs. Cea mai bună modalitate de a obține clorofila de la grâu este de la un supliment, deoarece corpul tău nu o procesează și atunci când e crudă.
  • Unii oameni cred că clorofila poate crește nivelul de energie și poate preveni boala altitudinii, deși este nevoie de mai multe cercetări.
  • Avertizări

    Wheatgrass brut ar putea conține bacterii și matrițe. Femeile gravide și care alăptează ar trebui să evite grâul brut.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar