Cum să atenuați durerea uti

O infecție a tractului urinar are loc atunci când bacteriile (de obicei de pe perineu) ajunge la vezică prin uretra. Infecția poate apărea spontan, dar relații sexuale, utilizarea unei diafragme și urinare rar crește, de asemenea, riscul de obținere a UTI pentru femei.Bacteriile cauzează inflamație în uretra și vezica urinară, ceea ce poate duce la dureri ușoare sau severe. Debutul abrupt al simptomelor poate include dificultăți de urinare, urgență, frecvență crescută, greutate în abdomenul inferior, înnorat și uneori urină sângeroasă.Febra nu este comună cu UTI, dar este posibil.Durerea de ameliorare a durerii și alte tehnici de gestionare a durerii pot ajuta doar pe termen scurt, astfel încât metodele de tratament pentru UTI sunt mai utile în gestionarea durerii decât medicamentele simple. Aflați cum să atenuați durerea unui UTI în timp ce așteptați să vedeți furnizorul dvs. de sănătate.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind fluide
  1. Imaginea intitulată reduce o febră fără medicamente Pasul 7
1. Bea o mulțime de fluide. Băuturile mai multe fluide vă vor ajuta să eliminați bacteriile din vezica urinară și uretra și să vă împiedicați să se înrăutățească UTI. Acest lucru poate ajuta la diminuarea disconfortului sau durerii cauzate în timpul urinării.
  • Beți suficient lichid pentru ca urina dvs. să fie galben deschis. Urina nu poate fi clară, indiferent cât de mult bei și mai puteți fi înnorat de infecție sau de sângerare ușoară. Se străduiesc pentru urină care este galben deschis de paie.
  • Bautul o mulțime de fluide va spăla, de asemenea, bacteriile din vezica urinară și va ajuta la accelerarea procesului de vindecare.
  • Imaginea intitulată Scapa de grăsimea din spate Pasul 9
    2. Stați departe de cele patru CS. Anumite alimente vă vor irita vezica urinară și vă vor face să doriți să urineți mai des. Încercați să evitați cele patru CS: Cafeină, băuturi carbogazoase, ciocolată și citrice.
  • În timp ce aveți UTI, eliminați aceste alimente din dieta dvs. Reintroduceți-le în dieta dvs. încet după durerea și nevoia de urinare frecventă a dispărut.
  • Imagine intitulată Flush rinichii Pasul 11
    3. Beți de afine sau suc de afine. Afine și afine sunt utile atunci când aveți un UTI deoarece conțin elemente care vor ajuta bacteriile să nu se lipeteze pe pereții vezicii urinare sau uretrei. Acest lucru ajută la reducerea inflamației, a infecției și a infecțiilor recurente.
  • Încercați să obțineți sucul de afine și de afine cu cât mai mult procent de suc. Există sucuri pure, 100% de afine disponibile, deci încercați să o găsiți. De asemenea, căutați sucuri fără zaharuri adăugate sau sirop de porumb cu fructoză mare. Cocktail de suc de afine poate avea doar suc de 5%, dar până la 33%, precum și îndulcitori artificiali sau adăugați și nu vor ajuta la fel de mult ca 100% sucuri de afine sau sucuri de afine. Încercați să obțineți cea mai pură formă pe care o puteți.
  • De asemenea, puteți lua extract de afine ca un supliment de pilule. Aceasta este o alternativă bună dacă doriți să reduceți cantitatea de zahăr pe care îl ingerați. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile suplimentelor.
  • Nu utilizați suplimentul dacă sunteți alergic la sucul de afine. Vorbiți cu medicul dumneavoastră înainte de a lua un supliment dacă sunteți gravidă, asistență medicală sau planificați o sarcină.
  • Nu luați un supliment de afine sau nu beți suc de afine dacă luați un diluant de sânge, cum ar fi Warfarin.
  • Sucul de afine și extractul poate fi utilizat în timpul unei infecții și ca măsură preventivă.
  • Imagine intitulată Astmul de control fără medicamente Pasul 22
    4. Beți ceai de ghimbir. Ceaiul de ghimbir poate ajuta la ameliorarea inflamației. De asemenea, poate ajuta la reducerea greață pe care o simțiți. De asemenea, puteți lua un supliment. Gătitul cu condimente de ghimbir nu are aceeași eficacitate ca un ceai sau un supliment, deoarece nu oferă aceeași cantitate concentrată.
  • Verificați cu un farmacist sau un medic dacă aveți condiții medicale sau luați medicamente înainte de a încorpora Ginger în dieta dvs. Poate interacționa cu anumite medicamente și suplimente.
  • Ghimbirul poate provoca arsuri ușoare și diaree, dacă sunt luate în doze mari. O doză mare este considerată mai mult de două cești de ceai pe zi sau mai mult decât cantitatea recomandată de suplimente.
  • Nu luați rădăcină de ghimbir, ceai de ghimbir sau suplimente dacă aveți o intervenție chirurgicală, vor avea o intervenție chirurgicală, sunt însărcinate, alăptează sau intenționează să rămână gravidă fără a discuta cu medicul dumneavoastră. Nu luați rădăcină, ceai sau suplimente de ghimbir dacă aveți o tulburare de sângerare sau luați subțiri de sânge.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând modificări ale stilului de viață
    1. Imagine intitulată Sleep toată ziua Pasul 10
    1. Urinați când simțiți nevoia. Deși urinarea poate fi dureroasă cu UTI, asigurați-vă că ați urinat când simțiți nevoia. Dacă beți o mulțime de fluide, probabil că va trebui să urineți în fiecare oră sau două. Nu-l țineți înăuntru.
    • Ținând urina păstrând bacteriile din vezică, ceea ce îi încurajează să reproducă.
  • Imagine intitulată Scapă de crampe Pasul 2
    2. Utilizați un tampon de încălzire. Pentru a ajuta la ameliorarea durerii sau a disconfortului pe abdomen și spate inferior, plasați un tampon de încălzire pe el. Asigurați-vă că tamponul de încălzire este cald și nu este fierbinte. Nu-l aplicați direct pe piele, deoarece poate arde pielea. Plasați un prosop sau alt tip de pânză între ambalaj și pielea dvs.
  • Pentru a face un tampon de încălzire la domiciliu, umeziți un prosop și apoi îl încălziți în cuptorul cu microunde. După ce a ieșit din cuptorul cu microunde, puneți cârpa într-o pungă de plastic. Nu îl așezați direct pe piele.
  • Nu utilizați mai mult de 15 minute. Puteți să vă ardeți pielea. Utilizați pentru mai puțin timp dacă utilizați o setare mai mare.
  • Dacă utilizați plăcuța de încălzire la ameliorează durerea UTI pe timp de noapte, Asigurați-vă că îl opriți înainte de a vă culca.
  • Imagine intitulată Dehidratarea vindecării la domiciliu Pasul 14
    3. Luați o baie de sodiu de coacere. Soda de copt poate ajuta la reducerea durerii unui UTI. Așezați soda de coacere în cadă și umpleți-o cu doar un pic de apă. Ar trebui să fie suficient pentru ca fundul și uretra să fie acoperite.
  • De asemenea, puteți cumpăra un produs, numit o baie Sitz, care este special făcută în interiorul toaletei. Acest lucru este util dacă nu doriți sau aveți timp să faceți baie într-o cadă normală.
  • Imaginea intitulată Scapă de cicatrici acnee cu remedii acasă Pasul 34
    4. Luați medicamente pentru spasmul vezicii urinare.Medicamentul care conține fenazopiridină poate ajuta la ameliorarea durerii asociate cu spasmele vezicii urinare, deoarece acestea pot amorța uretra și vezica urinară pentru a preveni arderea în timpul urinării. Un astfel de medicament este piridium, care poate fi administrat la 200 mg de trei ori pe zi, după cum este necesar timp de până la două zile. Un alt medicament OTC este uristat. Aceste medicamente vor transforma urina roșie sau portocalie.
  • Fiți conștienți de faptul că dacă începeți să luați medicamente care conțin fenazopiridină, furnizorul dvs. medical nu va putea verifica urina pentru UTI folosind un dipstick, Pe măsură ce banda de testare va deveni portocalie.
  • De asemenea, puteți lua ibuprofenul (Advil) sau Naproxen (Aleve) pentru durere - cu toate acestea, durerea suferită în timpul urinării va persista, deoarece acestea nu au același efect de amorțire ca și fenazopiridina.
  • Dacă aveți durere extremă, medicul dumneavoastră vă poate prescrie un analgezic pe bază de prescripție medicală. Acestea sunt folosite pentru o perioadă scurtă de timp și sunt asociate cu antibiotice, care vor elimina durerea și nevoia de medicamente de durere rapid după ce începeți să le luați.
  • Metoda 3 din 4:
    Prevenirea infecțiilor tractului urinar
    1. Imagine intitulată Spălați vagina Pasul 9
    1. Purtați lenjerie de bumbac.Pentru a preveni dezvoltarea UTI de la dezvoltarea, purtați lenjerie de corp de bumbac. Nylon Lenjerie de corp capcane de umiditate, care oferă un mediu perfect pentru creșterea bacteriană. Deși această creștere se întâmplă în afara uretrei și a vezicii urinare, bacteriile pot călători pe uretra.
  • Imagine intitulată menține o bună igienă Pasul 4
    2. Stai departe de baia cu bule parfumate. Femeile și fetele nu ar trebui să ia băi cu săpun de baie cu bule parfumate. Săpunul de baie cu bule parfumat poate provoca inflamația uretrei, care poate oferi un mediu bun pentru creșterea bacteriană.
  • Imagine intitulată Deal cu hemoroizii Pasul 2
    3. Ștergeți pentru a reduce bacteriile din uretra. Femeile și fetele ar trebui să ștergă din față în spate pentru a preveni bacteriile din scaun și anus introduse în uretra. Scaunul tău este bogat în bacterii necesare pentru digestia alimentelor tale, dar nu ar trebui să intre în vezica dvs.
  • Imagine intitulată Utilizați o etapă de bideu 1
    4. Urinați după sex. Un alt mod în care bacteriile pot fi introduse în tractul dvs. urinar este prin sex. Pentru a preveni acumularea bacteriilor, urinați imediat după ce aveți sex. Aceasta va sparge uretra a oricărei bacterii care ar fi putut intra în interiorul acestuia în timpul actului sexual.
  • Metoda 4 din 4:
    Înțelegerea infecțiilor tractului urinar
    1. Imagine intitulată Flush rinichii Pasul 8
    1. Recunoașteți simptomele. Există unele simptome care sunt comune pentru UTIS. Acestea includ:
    • O dorință puternică sau o dorință de a urina frecvent
    • O senzație de arsură sau o durere de ardere în timpul urinării
    • Trecând frecvent cantități mici de urină
    • Urină roșie, roz sau coca-cola, care indică prezența sângelui în urină
    • Dureri pelvine în centrul abdomenului din jurul osului pubian la femei
    • Urină puternică mirositoare
  • Imaginea intitulată are un bun interviu bun de angajare Pasul 12
    2. Chemați un doctor. Pentru a reduce posibilitățile de deteriorare permanentă, trebuie să știți când să contactați medicul. Cu excepția cazului în care simptomele dvs. dispar în decurs de 24 de ore cu tratamente la domiciliu, este foarte important să vă vedeți medicul pentru tratamentul cu antibiotic. Reducerea durerii unui UTI nu înseamnă că ați vindecat-o. Dacă nu vedeți un medic, puteți dezvolta o infecție cu rinichi. Cele mai multe UTI nu pleacă pe cont propriu.
  • Medicul tău poate prescrie antibiotice pentru a ucide bacteriile care cauzează infecția. Luați întreaga sticlă de antibiotice, chiar dacă durerea și diminuările arzătoare, deoarece creșterea bacteriană nu a fost eliminată.
  • Urmăriți-vă cu furnizorul dvs. de îngrijire primară dacă simptomele nu se îmbunătățesc în trei zile. Este posibil să aveți nevoie de examen ginecologic dacă sunteți activi sexual.
  • Imagine intitulată comunica eficient Pasul 25
    3. Determinați dacă aveți infecții recurente. Unele femei pot avea infecții recurente. Trei infecții ale tractului urinar sau mai multe sunt clasificate ca infecții recurente.
  • Acest lucru poate fi cauzat de lipsa de a nu goliți complet vezica urinară de fiecare dată când urinezi. Urina care rămâne în vezică după urinare poate crește semnificativ riscul de a experimenta UTI recurente.
  • Aceasta poate fi dintr-o anomalie structurală în tractul urinar inferior. Puteți programa o scanare cu ultrasunete sau CT pentru a verifica anomaliile.
  • sfaturi

    Infecțiile tractului urinar sunt relativ comune și pot provoca durere și disconfort semnificativ. Tratamentul cu antibiotice sunt de obicei necesare pentru a eradica infecția și pentru a reduce potențialul de complicații.
  • UTI la bărbați ar trebui să fie luată foarte serios (deoarece nu sunt foarte frecvente și pot indica alte probleme medicale) și trebuie evaluate de furnizorul dvs. de asistență medicală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar