Cum să încurajați creșterea părului

Găsirea câtorva fire libere de păr pe pernă sau în duș, de obicei, nu este nimic de îngrijorat. Dar dacă părul tău arată un pic mai subțire în ultima vreme, există lucruri pe care le puteți încerca să vă ajutați să încurajați mai mult. Stick la strategii și produse dovedite pentru cele mai bune rezultate și puteți observa adesea rezultatele în câteva săptămâni. Pentru a vă ajuta, am pus împreună o listă de opțiuni la îndemână pentru a vă oferi creșterea părului un stimulent sănătos.

Pași

Metoda 1 din 13:
Șampon în fiecare zi.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 1
1. Evitați spălarea părului și uscarea scalpului. Șamponarea se fixează părul și scalpul uleiurilor naturale, așa că nu o faceți în fiecare zi. Utilizați întotdeauna balsamul ori de câte ori șamponul pentru a vă hidrata scalpul și pentru a vă menține părul sănătos și strălucitor, ceea ce va încuraja o nouă creștere.
  • Spălarea părului cu apă rece pentru ao menține de la uscare este de fapt un mit. Apa caldă este complet bună (și se simte mai frumoasă).
Metoda 2 din 13:
Obțineți o decupare la fiecare 3 luni.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 2
1. Tăiați capetele divizate pentru a preveni ruperea. În timp ce este un mit care tăierea părului face să crească mai repede, obținerea unei ornamente de lumină la fiecare două luni poate ajuta la prevenirea ruperii, astfel încât veți putea să vă dezvoltați părul mai mult. Nu trebuie să aveți o lungime de decolare, doar să scoți marginile.
Metoda 3 din 13:
Face o mască de scalp săptămânal.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 3
1. Va exfolia și hidrata scalpul. O mască de scalp este o cremă adâncă de condiționare pe care o aplicați direct la scalpul dvs. pentru a ajuta la calmarea și întinerirea acesteia. De asemenea, vă sporește părul și sănătatea scalpului, care poate încuraja creșterea părului. Aplicați o mască de scalp o dată pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.
  • Puteți găsi măști scalp la magazinul local de aprovizionare de frumusețe sau la magazinul departament. De asemenea, le puteți comanda online.
  • Aplicarea unui balsam adânc în părul dvs. o dată pe săptămână poate repara, reface și rehidrata părul deteriorat de la rădăcină până la capetele treseselor.
Metoda 4 din 13:
Evitați utilizarea unui uscător de păr sau a îndreptătorului.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 4
1. Ele pot provoca sau crește pierderea părului. Uscătoarele de păr și de îndreptarea părului pot provoca de fapt o deteriorare majoră a părului dvs. și pot usca scalpul. Dacă încercați să încurajați creșterea părului, direcționați tot ce ar putea contribui la pierderea potențială a părului.
  • În plus, îndreptarea chimică sau permirale pot, de asemenea, să vă usuce părul și să-l facă fragil. Cel mai bine este să le evitați și dacă încercați să vă încurajați părul să crească.
Metoda 5 din 13:
Utilizați Minoxidil (Rogaine).
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 5
1. Aplicați-o direct pe scalpul dvs. pentru a stimula creșterea părului. Dacă întâmpinați o pierdere semnificativă a părului, minoxidilul, cunoscut și sub numele de Rogaine, sa dovedit a ajuta la regrow părul. Alegeți ceva de la farmacia dvs. locală și aplicați-o la scalpul dvs. în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. Va dura până la 2 luni înainte de a observa rezultate majore, dar dacă rămâneți la o rutină obișnuită, puteți utiliza minoxidil pentru a încuraja creșterea părului.
  • Puteți achiziționa versiuni Rogaine și generice peste tejghea, dar medicul dumneavoastră vă poate prescrie o versiune mai puternică pentru căderea severă a părului.
  • Dacă sunteți o femeie, asigurați-vă că utilizați produsele minoxidil destinate femeilor. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, nu-l folosiți deloc pentru a evita rănirea potențial a copilului.
Metoda 6 din 13:
Aplicați ulei de mentă pentru o alternativă naturală.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 6
1. Frecați-l în scalp pentru a ajuta la creșterea creșterii părului. Studiile sugerează că uleiul de mentă poate ajuta la promovarea creșterii părului fără efecte secundare negative. Aplicați uleiul o dată pe zi timp de cel puțin 4 săptămâni pentru rezultate vizibile. De asemenea, veți mirosi foarte frumos!
  • Puteți găsi ulei de mentă la farmacia locală sau oriunde care vinde uleiuri esențiale. Puteți comanda, de asemenea, online.
  • Du-te cu ulei de menta 100% pur, astfel încât nu există aditivi sau substanțe chimice.
Metoda 7 din 13:
Luați zinc și vitamina B12.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 7
1. Ambele ajută la repararea și creșterea părului. Zincul și vitamina B12 sunt găsite în mod natural în dieta dvs., dar dacă nu obțineți suficiente dintre ele, ați putea avea probleme să crească mai mult păr. În plus, vitamina B12 este găsită numai în produsele de origine animală, deci dacă sunteți un vegan sau vegetarian, este posibil să nu fiți suficient. Dați-vă creșterea părului un impuls prin luarea unui supliment zinc zinc și vitamina B12.
  • Dacă ești vegan, nu-ți face griji. Există suplimente de vitamina B12 bazate pe plante pe care le puteți lua pentru a vă asigura că obțineți suficientă pentru a consuma produsele de origine animală.
  • Nu există riscuri asociate cu luarea suplimentelor de zinc și vitamina B12. Dacă aveți prea mult în sistemul dvs., corpul dvs. va spăla în mod natural.
Metoda 8 din 13:
Încercați suplimentele de biotină.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 8
1. Asigurați-vă că aveți suficient acest lucru în sistemul dvs. Biotina a fost turnată ca un tratament magic pentru căderea părului, dar nu face ca părul să crească. Biotina este o vitamină care vă ajută corpul să distrugă grăsimile, carbohidrații și proteinele și, dacă nu aveți suficientă, poate duce la căderea părului. Deci, dacă încercați să încurajați creșterea sănătoasă a părului, puteți lua un supliment de biotină pentru a vă asigura că nu sunteți deficit.
  • Biotina este, de asemenea, cunoscută sub numele de vitamina B7.
  • Puteți găsi suplimente de biotină la magazinul local de vitamine sau la farmacie.
  • Deoarece biotina este o vitamină solubilă în apă, orice exces în sistemul dvs. va fi excretat în urină, deci există foarte puține șanse de supradozaj.
Metoda 9 din 13:
Luați suplimente de vitamina D.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 9
1. Este o parte importantă a ciclului de creștere al părului. Corpul tău creează în mod natural vitamina D de la lumina soarelui pe piele, dar este foarte comun ca oamenii să aibă o deficiență. Fiecare dintre foliculii de păr are un hormon receptor de vitamina D și joacă un rol important în creșterea părului. Un supliment zilnic de vitamina D vă va asigura că aveți suficient pentru a continua creșterea mai multor păr.
  • În timp ce toxicitatea vitaminei D de la luarea prea mult este foarte rară, dacă aveți orice reacție adversă, cum ar fi greață sau urinare frecventă, opriți luarea suplimentelor de vitamina D.
Metoda 10 din 13:
Adresați-vă medicului dumneavoastră despre suplimentele de fier.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 10
1. Asigurați-vă că sunt în siguranță pentru tine de a lua înainte de a le încerca. O deficit de fier vă poate face să vă pierdeți părul. Dar având prea mult fier în sistemul dvs. poate fi cu adevărat dăunător. Dacă credeți că aveți o deficit de fier, discutați cu medicul dumneavoastră. Ei vor putea să vă examineze și să ruleze teste pentru a determina dacă este sigur să luați un supliment de fier.
Metoda 11 din 13:
Mănâncă o dietă sănătoasă.
  1. Imaginea intitulată Încurajează creșterea părului Pasul 11
1. Nutriția slabă poate contribui la pierderea părului. Una dintre cele mai bune modalități prin care vă puteți păstra părul (și scalpul) fericit și sănătos este să-i dea nutrienții că trebuie să prospere. Începeți după o dietă sănătoasă Pentru a vă asigura că obțineți alimentația de calitate și suficiente blocuri importante de creștere a părului, cum ar fi acizii esențiali.
  • Concentrați-vă pe consumul de legi de legume, proteine ​​slabe și cereale întregi și încercați să limitați alimentele procesate și junk.
  • De asemenea, puteți încerca un supliment de proteine ​​pentru a vă asigura că obțineți suficienți aminoacizi.
Metoda 12 din 13:
Reduceți nivelele de stres.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 12
1. Stresul poate duce la o pierdere suplimentară a părului. Găsiți modalități care vă ajută Reduceți cantitatea de stres în viața ta, cum ar fi exercițiul, masajul, meditația sau tehnicile de respirație. Reducerea stresului vă poate ajuta să împiedicați mai multă pierdere a părului și să vă stimulați pielea și sănătatea scalpului, ceea ce poate ajuta la încurajarea părului nou să crească.
  • Somnul poate juca un rol important și în stres. Încercați să obțineți cel puțin 7-8 ore de somn odihnitor în fiecare noapte.
  • Dacă vă luptați cu adevărat să vă ocupați de orice stres sau anxietate în viața voastră, încercați să discutați cu un profesionist de sănătate mintală, cum ar fi un terapeut, consilier sau psihiatru.
Metoda 13 din 13:
Luați în considerare transplantul de păr.
  1. Imaginea intitulată Încurajarea creșterii părului Pasul 13
1. Este o procedură care vă poate ajuta să vă regleți părul. Un transplant de păr implică îndepărtarea unei benzi a scalpului în care părul crește bine (cum ar fi spatele capului) și implantați-l într-o zonă în care părul este subțierea părului. Odată ce vă recuperați din procedură, foliculii implantați vor începe să crească părul și vor umple zona. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru a afla dacă transplantul de păr este o opțiune pentru dvs.
  • Rețineți că procesul complet de transplant de păr poate costa aproximativ 10.000 de dolari.

Ce pot face pentru a-mi încuraja părul să crească mai gros și mai mult natural?

Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

Jenny TranJenny tranprofesional stilist de păr

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Există o tona de "mituri de păr" acolo, cum ar fi tăierea părului tău va face să crească mai repede, periajul părului îți va distribui uleiurile naturale și va stimula scalpul tău, iar șamponarea prea des poate provoca scalpul tău să producă mai puțin ulei. Cel mai bun pariu este să rămâi cu lucruri care s-au dovedit a încuraja creșterea sănătății părului.

Avertizări

Având prea mult fier poate fi cu adevărat dăunător. Nu luați niciodată un supliment de fier fără a verifica mai întâi medicul dumneavoastră.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar