Cum să evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri

Suplimentele unice de ocupare sunt taxe percepute de hoteluri, linii de croazieră și companii turistice către călătorii solo. Aceste suplimente sunt comune în industria turismului, dar le puteți evita dacă păstrați un ochi pentru ofertele și reduceri corecte. De asemenea, este posibil să puteți negocia cu compania pentru a renunța sau a reduce taxa. Dacă nu puteți evita suplimentul direct, ați putea încerca să găsiți un alt călător solo pentru a fi colegul dvs. de cameră, astfel încât nici unul dintre dvs. să plătiți suplimentul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutați oferte speciale
  1. Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 1
1. Rezerva din timp. Cu cât vă rezervați călătoria, cu atât este mai probabil ca să evitați suplimentele unice de ocupare. Acest lucru vă va ajuta să găsiți o cameră mai ieftină de hotel dacă vă planificați propria călătorie. Dacă doriți să vă alăturați unei croaziere sau unui tur, puteți constata că unii vor renunța la suplimentul pentru cei care rezervă un anumit număr de luni în avans.
  • Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 2
    2. Călătoriți în timpul sezonului. Veți avea mai mult noroc cu tarife dacă călătoriți singuri în timpul sezonului de umăr sau umăr. Hotelurile pot scădea sau renunța la suplimentul lor unic de ocupare. Uită-te la planurile tale și ia în considerare dacă poți schimba datele.
  • Off-sezonul este atunci când hotelurile sunt cele mai puțin ocupate. De exemplu, vara este în afara sezonului în Marea Mediterană, în timp ce iarna este în afara sezonului în Scoția.
  • Sezonul umărului este la sfârșitul sezonului turistic și începutul sezonului. Vremea poate fi în continuare plăcută, dar hotelurile au rate mai mici.
  • Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 3
    3. Setați o alertă de căutare. Dacă ați încercat să căutați oferte în zadar, este posibil să doriți să configurați o alertă de căutare pentru dvs. Pentru a face acest lucru, faceți o alertă pe termen de căutare pentru tipul de călătorie pe care doriți să-l faceți. Site-uri precum Google vor trimite prin e-mail rezultatele de top ale acestui termen de căutare pentru dvs. zilnic.
  • Pentru a configura o alertă Google, mergeți Pagina de alertă din contul dvs. Google. În formular, scrieți ce termeni de căutare căutați și cât de des doriți să vă trimită prin e-mail.
  • Valkwalker alerte și Ifttt sunt alternative bune la alertele Google.
  • Cuvintele "fără un singur supliment" sau "un supliment unic renunțat" ar trebui să fie în alertă. De asemenea, ar trebui să puneți destinația. De exemplu, Alerta dvs. Google poate citi "Paris nu supliment unic."
  • Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 4
    4. Luați în considerare o pensiune. Hotelurile au mai multe șanse să vă perceapă un singur supliment de ocupare în timp ce se percepe pe cameră, dar pensiuni percepute de către persoană. În timp ce multe pensiuni au cămine, este posibil să găsiți încă o pensiune care oferă camere private la o rată redusă.
  • Puteți căuta pensiuni sigure, foarte evaluate la Hosteluri.COM, Hostel World, și Hostel Bookokers.
  • Unele pensiuni vor oferi dormitoare sau camere singulare pentru cei care nu vă deranjează să aibă colegii de cameră de același sex.
  • Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 5
    5. Găsiți o companie care nu percepe suplimente. În timp ce ar putea fi mai greu să găsești un hotel fără un singur supliment, puteți găsi operatori de turism sau linii de croazieră care nu îl percep. Unele companii renunță în întregime în timp ce altele vor oferi suplimente semnificativ reduse.
  • Hfhidays, Exodus călătorește, Călătoria de aventură de peste mări și Intrepid călătorie Toate ofertele de ofertă fără a încărca un singur supliment.
  • Linia de croazieră norvegiană, Grand Circle Travel, și Avalon navigabile toți renunță sau reduceți suplimentele unice pe anumite croaziere.
  • Imaginea intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 6
    6. Căutați oferte single. Unele companii de călătorie pot oferi oferte speciale pentru persoanele care călătoresc singure. Acestea pot fi anunțate ca "călătorii solo", "numai single" sau "Single Speciale."
  • Când căutați astfel de oferte, citiți cu atenție descrierile. Unii pot fi adaptați pentru călătorii singuri și necăsătoriți care caută romantism, în timp ce alții sunt îngrijiți de oameni care călătoresc singuri.
  • Metoda 2 din 3:
    Negocierea ratei
    1. Imaginea intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 7
    1. Evaluați-vă apelul. Va fi mai ușor să negociezi dacă apelați cu cel puțin o lună înainte de a călători și dacă doriți să rezervați în afara sezonului. Hotelurile nu sunt susceptibile de a negocia pe tarife în timpul sezoanelor de vârf, dar pot fi dispuși să vă găzduiască în afara sezonului.
  • Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 8
    2. Sunați la hotel direct. În loc să trecem printr-un agent de călătorie sau o companie de turism, sunați la hotel direct. Vor avea mai multe șanse să negocieze cu dvs. unul pe unul.
  • Când se ridică, puteți spune: "Bună, caut să rezerv o cameră și am mai întâi câteva întrebări."
  • De asemenea, puteți spune, "Bună ziua, voi călători pe 25 și voi avea nevoie de o cameră pentru o singură persoană. Mă întrebam dacă am putea discuta rata."
  • Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 9
    3. Cereți suplimentul să fie renunțat. Afirmați că ați observat că au un singur supliment de ocupare și îi întrebați dacă se poate renunța. Chiar dacă nu sunt dispuși să o renunțe în întregime, ei ar putea oferi să reducă rata.
  • Puteți spune: "Văd că taxați un singur supliment de ocupare. Vreau să știu dacă acest lucru poate fi renunțat."
  • Dacă spun că nu, întrebați: "Putem negocia rata atunci? Aș fi dispus să plătesc 140 de dolari pe noapte."
  • Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri Pasul 10
    4. Explicați motivele. Dacă sunt deschise negocierilor, poate doriți să vă faceți publicitate ca un client valoros. Indicați că, chiar dacă sunteți un singur călător, veți fi un oaspete valoros la hotel.
  • S-ar putea spune: "Din moment ce este în afara sezonului tău, mă întrebam dacă ai avut oferte speciale."
  • Dacă stați mai mult de câteva zile, ați putea spune: "Eu stau de zece zile."
  • Indicați interesul dvs. în orice alte oferte pe care le oferă hotelul pentru a arăta că ați putea cheltui bani în altă parte. De exemplu, ați putea spune: "Sunt interesat și de pachetul dvs. de spa."
  • Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri Pasul 11
    5. Mulțumesc. Fi întotdeauna politicos atunci când negociați. Hotelul va avea mai multe șanse să lucreze cu dvs. în acest caz. Chiar dacă ei spun că nu, mulțumesc pentru timpul și ajutor.
  • Dacă ați reușit să renunțați la supliment, puteți spune: "Mulțumesc atât de mult. Aștept cu nerăbdare să stau cu tine."
  • Dacă au spus că nu, spune-le: "Vă mulțumim pentru ajutorul dvs. oricum. Vă voi anunța când am decis dacă încă mai vreau să o rezervați sau nu."
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unui coleg de cameră
    1. Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 12
    1. Adresați-vă turneului sau operatorului de croazieră. Dacă vă alăturați unui tur sau unui croazieră, trebuie să le întrebați dacă vă pot asocia cu un coleg de cameră. Unii operatori pot oferi acest serviciu în față, în timp ce alții vor fi bucuroși să vă ajute dacă întrebați.
    • Puteți spune: "Aș dori să evit rata suplimentului unic și mă întrebam dacă mi-ai fi putut împerechea cu un alt călător solo pentru a fi colegul meu de cameră."
    • Asigurați-vă că specificați dacă doriți să împărtășiți o cameră cu cineva de același sex.
    • Este posibil să nu puteți găsi pe cineva care are aceeași vârstă sau are aceleași modele de dormit ca tine.
  • Imaginea intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 13
    2. Utilizați un serviciu de potrivire online. Unele site-uri web vă vor ajuta să vă potriviți cu străinii care călătoresc și singuri. Aceste site-uri vă vor permite să postați o cerere pentru un partener de călătorie sau un grup. Puteți specifica că doriți un coleg de cameră și ei vor găsi unul care se împerechează bine cu tine.
  • Fi extrem de atent când găsiți colegi de cameră online. Niciodată nu știți cine ar putea fi cealaltă persoană. Cereți cealaltă persoană dacă puteți discuta mai întâi la chat-ul video, astfel încât să vă puteți asigura că sunt cine spun că sunt. În timp ce împărtășiți o cameră, păstrați-vă posesiunile încuiate în siguranță în bagajele dvs. sau într-o dulap.
  • Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 14
    3. Postați pe panouri de mesaje. Dacă nu aveți noroc cu anumite servicii de potrivire a colegului de cameră, puteți încerca să postați pe un bord general de călătorie sau de destinație. În timp ce există un risc mai mic pentru aceasta, puteți găsi în continuare pe cineva care poate împărtăși o cameră cu dvs. Ar trebui să stați în postarea dvs. ce tip de coleg de cameră pe care îl căutați, când călătoriți și unde doriți să rămâneți.
  • De exemplu, ați putea posta ", voi călători la Londra între 1 iunie și 7 ani și aș vrea un coleg de cameră. Voi sta în capătul de vest și voi prefera un coleg de cameră de sex masculin."
  • sfaturi

    Continuați să încercați, chiar dacă nu găsiți o rată bună imediat. Cu cât arăți mai mult, asemănător cu care trebuie să vă împiedicați cu o afacere bună.
  • Dacă puteți, fiți flexibili cu datele dvs. S-ar putea să găsiți o afacere fantastică care este oferită numai pe anumite date.
  • Avertizări

    În timp ce puteți avea noroc cu un străin ca un coleg de cameră, rețineți că ei pot să sforăiească, să facă zgomot sau să aibă diferite programe de somn decât tine.
  • Deplasați întotdeauna hostelul sau hotelul înainte de rezervare pentru a vă asigura că este reputația și sigură. Citiți recenzii rămase de călătorii anteriori online.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar