Cum de a combate constipația pe atkins

Constipația este un efect secundar potențial al oricărei diete cu carbohidrați scăzut, în special în stadiile incipiente ale regimului, în timp ce învățați cum să obțineți mai multe fibre. Constipația poate face scaunul uscat și greu de trecut. S-ar putea să aveți probleme să obțineți mai întâi fibre suficiente, dacă pâinea, biscuiții, chipsurile și alte gustări de carbohidrați ridicate au fost sursa principală de fibre. În plus, trebuie să vă asigurați că obțineți o mulțime de apă și grăsimi esențiale / uleiuri. Luând anumite suplimente și consumul de alimente bogate în fibre, cu conținut scăzut de carburi, inclusiv legumele verzi vă vor ajuta să combateți constipația în timp ce vă aflați pe dieta Atkins.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fibră
  1. Imagine intitulată constipație de luptă pe Atkins Pasul 3
1. Obțineți cea mai mare parte a fibrei dvs. din legume non-amidonice. ATKINS Dieta limitează fructele, legumele de amidon (cum ar fi cartofi și morcovi), plus boabe și făină. Cu toate acestea, puteți mânca legume non-amidon, cum ar fi verde de salată, atâta timp cât vă numărați în continuare carbohidrații. De fapt, în prima fază, majoritatea carbohidraților dvs. ar trebui să provină din legume non-amidonice. Scopul de a obține până la 20 de grame de carbohidrați net pe zi de la legume. Legumele sunt una dintre cele mai bune modalități de a obține fibre în dieta dvs.
  • Încercați să construiți jumătate din placa dvs. cu legume non-amidonice.
  • Unele legume non-amidonice pe care le puteți mânca includ fasole verde în stil francez, salată și alte verdeață, țelină, ciuperci, ridichi, sparanghel, kale, broccoli și conopidă.
  • Imagine intitulată constipație de luptă pe Atkins Pasul 4
    2. Adăugați un mic tărâțe de grâu la mâncarea dvs. O altă sursă bună de fibre, puteți folosi acest supliment prin stropirea pe partea superioară a salatelor sau amestecându-l în smooturi scăzute de carburi - sau în orice fel de mâncare pe care o consumați.
  • Alternativ, deasupra salatelor și gustări cu semințe de in. De asemenea, puteți să amestecați semințele de in bazat într-o varietate de alimente, cum ar fi iaurt, bulion sau carne de vită la sol.
  • 3. Urmăriți cât de multă fibre obțineți. Scopul de a obține cel puțin 25 de grame de fibră pe zi dacă sunteți o femeie adultă și 36 dacă sunteți un om adult (vârstele 19-50). Citiți etichetele nutriționale pe produse pentru a vedea cât de multă fibră este în fiecare porție. Utilizați un jurnal sau o aplicație, cum ar fi aplicația Mobile ATKINS, pentru a urmări aportul de fibre.
  • O singură servire a celor mai multe legume este de aproximativ 2-4 grame de fibre. De exemplu, o ceașcă de spanac, Chard elvețian sau Kale este de asemenea 4 grame.
  • De asemenea, puteți obține fibre de la consumul de cantități mici de migdale, nuci, tărâțe de ovăz și tărâțe de orez.
  • Metoda 2 din 3:
    Hidratare
    1. Imagine intitulată constipație de luptă pe Atkins Pasul 5
    1. Beți cel puțin 8 pahare de apă pe zi. Dieta Atkins recomandă să beți cel puțin 8 pahare de apă pe zi pentru a ajuta la menținerea unui regim regulat. Apa ajută la constipație prin păstrarea scaunelor Looser.
    • Institutul de Medicină recomandă ca bărbații să bea cel puțin 13 cești de apă pe zi, în timp ce femeile ar trebui să bea cel puțin 9 cani (2,100 ml).
  • Imagine intitulată constipație de luptă pe Atkins Pasul 6
    2. Nu beți prea multă cofeină. Puteți număra băuturi cofeină, cum ar fi cafeaua, ceaiul și soda dietă ca parte a aportului de apă. Cu toate acestea, prea multă cofeină vă poate face să vă dați zahăr, care este în afara limitelor asupra dietei Atkins, limitați astfel consumul de băuturi cofeină.
  • Dacă sunteți un mare fan al cafelei sau ceaiului, încercați alternative de cofeină inferioară, astfel încât să puteți obține în continuare aroma pe care o iubiți. De exemplu, du-te pentru cafea decaf sau jumătate de cafea sau ceai sau beți un ceai din plante.
  • Imagine intitulată constipație de luptă pe Atkins Pasul 7
    3. Mănâncă legume suculente pentru a-ți mări aportul de apă. De exemplu, castraveții proaspeți sunt bogați în apă, astfel încât să vă poată ajuta să vă mențineți hidratați. Ele sunt, de asemenea, non-amidon, deci sunt aprobate pentru dieta Atkins.
  • Alte legume suculente, cu amidon mici includ spanacul, țelina, salata și dovlechini.
  • Imagine intitulată Constipație de luptă pe Atkins Pasul 8
    4. Aroma de apa cu fructe sau felii de legume pentru ao face mai interesant. Dieta Atkins necesită să săriți cele mai multe fructe (lămâie sau lime este în regulă) și să eliminați legumele amidonice, în special în primele câteva săptămâni, până când începeți să vă mențineți greutatea. Cu toate acestea, puteți adăuga anumite legume non-amidon la apă adăugați interes și să-l aruncați, cum ar fi felii de castravete, câteva felii de căpșuni proaspete.
  • De asemenea, puteți utiliza pachete de aromă îndulcite cu cantități mici de înlocuitor de zahăr, cum ar fi Sucraloză (Splenda), Stevia, aspartam (Nutristweet) sau zaharină (Sweet-N-Low). Cu toate acestea, trebuie să numărați aceste pachete ca un gram de carbohidrați din cauza umpluturilor din aceste tipuri de îndulcitori.
  • Metoda 3 din 3:
    Alte metode
    1. Imagine intitulată constipație de luptă pe Atkins Pasul 9
    1. Exercitați în mod regulat pentru a promova o digestie mai bună. Obținerea unui exercițiu suficient poate ajuta la mutarea lucrurilor în tractul dvs. digestiv. Încercați să vă exercitați puțin în fiecare zi, cel puțin 20-30 de minute.
    • În total, vizează 150 de minute de exercițiu în fiecare săptămână, inclusiv unele exerciții de rezistență cum ar fi Ridicarea greutăților sau Exerciții abdominale.
  • Imagine intitulată constipație de luptă pe Atkins Pasul 12
    2. Îmbunătățiți sănătatea digestivă cu probiotice. Încercați să luați un probiotic în capsule speciale care se dizolvă în intestine. Evitați cele care digeră în stomac, care ar putea perturba bacteriile benefice active. Studiile au arătat că probioticele pot ajuta la scăderea constipației. Luarea unui astfel de supliment poate scădea cât timp este nevoie de hrană pentru a trece prin sistemul dvs. De asemenea, se înmoaie scaunele și poate crește numărul de ori pe care mergeți la baie pe zi la 2 sau mai multe. Reduceți suplimentele dacă este prea des sau incomod.
  • Căutați suplimentele probiotice care conțin L-Plantarum (Lactobacillus-plantarum). Ajută la menținerea sănătății intestinale împreună cu o varietate de alte beneficii, inclusiv a tensiunii arteriale reduse și o funcție imună mai bună.
  • Suplimentele de bifidobacterium pot ajuta, de asemenea.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a începe orice supliment. În plus, vă pot ajuta să determinați cât de des ar trebui să luați un supliment.
  • Imagine intitulată constipație de luptă pe Atkins Pasul 1
    3. Se amestecă fibrele psyllium în apă pentru un efect laxativ. Fibrele de psyllium este fabricată din cojile din jurul semințelor de psyllium. Este solubil în apă. Amestecați o lingură de lingură (aproximativ 5 grame) într-un pahar de apă și beți amestecul. Puteți bea această soluție o dată pe zi.
  • Asigurați-vă că obțineți tipul de sol, astfel încât să se dizolve ușor. Ar trebui să găsiți acest supliment la magazinele de sănătate.
  • Imagine intitulată constipație de luptă pe Atkins Pasul 10
    4. Utilizați laxative pentru a ușura constipația ocazională. Dacă aveți doar o constipație o dată, puteți lua laxative din când în când pentru a vă ajuta să mergeți la baie în aceste câteva ocazii. Aveți alegerea dvs. de mai multe laxative de peste-contra-counter pentru a vă ajuta cu situația dvs.
  • O opțiune este de a folosi un balsam de scaun. Acestea slăbesc fecalele prin atragerea mai multor apă în ele. La rândul său, fecalele mai ușoare fac mai ușor să mergi la baie. Câteva exemple de acest tip de laxativ sunt Miralax, COLACY și Surfak. Acestea durează de obicei 6 până la 8 ore pentru a lucra.
  • Un alt tip de laxativ este un lubrifiant. Uleiul mineral este un exemplu de acest tip. Lubrifianții sunt exact ceea ce sună ca - își acoperă colonul și permit fecale să treacă mai ușor.
  • De asemenea, puteți utiliza lapte de magnezie și lactuloză, care sunt concepute pentru a vă ajuta să treceți fecale prin creșterea lichidului / umidității în colon.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Toată lumea are modele de intestin diferite. Dacă modelele dvs. normale se schimbă, este posibil să aveți constipație sau o altă problemă.
  • Păstrați laxativii la îndemâna copiilor.
  • Cereți unui medic înainte de a utiliza orice laxativ dacă aveți dureri abdominale, greață sau vărsături, o schimbare bruscă a obiceiurilor intestinale care durează mai mult de 2 săptămâni sau au folosit deja un laxativ pentru mai mult de o săptămână.
  • Opriți utilizarea laxative și consultați un medic dacă aveți sângerări rectale sau fără mișcare intestinală după utilizarea produselor laxative. Aceste simptome pot indica o condiție gravă.
  • Avertizări

    În timp ce constipația ocazională timp de 1-2 zile nu este o problemă, discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți constipație în mod repetat sau ați fost constipată pentru mai mult de 3 sau 4 zile.
  • Dacă aveți constipație persistentă, este posibil să aveți nevoie de un tratament laxativ mai bun sau medical pentru această problemă. S-ar putea să încerci supozitoarele de glicerină, care sunt disponibile peste tejghea. Acestea produc, în general, o mișcare intestinală în 15 minute la 1 oră. Dacă luați în mod accidental una dintre acestea pe cale orală, contactați imediat centrul de control al otrăvurilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar