Cum să fii fericit în zilele școlare

Zilele școlare înseamnă temele, studierea, examenele și interacțiunile sociale - să nu mai vorbim de a se ridica devreme în fiecare dimineață. Este de înțeles dacă nu vă simțiți întotdeauna cea mai fericită merge la școală în timpul săptămânii, dar este și ceva ce puteți îmbunătăți în totalitate! Urmați sfaturile de pe această listă pentru a vă simți mai fericită în zilele școlare. Și...cine știe? Poate chiar începe să-i aștepte cu nerăbdare!

Pași

Metoda 1 din 15:
Concentrați-vă pe lucrurile bune despre școală.
  1. Imagine intitulată Motivați adolescenții Pasul 8
1. O gândire mică pozitivă poate merge mult spre îmbunătățirea stării dvs. de spirit. Gândiți-vă la imaginea mai mare și despre modul în care educația dvs. va avea un impact pozitiv asupra vieții dvs. pe termen lung. Dacă aveți o zi proastă, spuneți-vă că trebuie doar să fiți în școală pentru o perioadă relativ scurtă a vieții voastre. După aceea, cerul este limita!
  • Dacă este ceva în special vă supărați, ca un grad rău, un argument cu un prieten sau fără a face o echipă sportivă, nu mai îngrijorați și încercați să o puneți într-un context mai mare. Șansele sunt acest grad rău, argument sau respingere nu va avea un impact major pe termen lung asupra vieții voastre.
Metoda 2 din 15:
Du-te afară pentru câteva minute.
  1. Imagine intitulată somn mai mult (pentru copii și adolescenți) Pasul 14
1. Petrecerea timpului din afara în mod natural te face să vă simțiți mai fericiți. Chiar dacă este doar 5 minute între clase, faceți un efort să ieșiți din afara ori de câte ori puteți. Du-te la o scurtă plimbare sau revizuiți notele pentru un examen în afara prânzului sau pe o pauză.
  • Dacă puteți lua fie un cadru interior, fie un traseu în aer liber între clase, alegeți opțiunea în aer liber pentru a obține un aer proaspăt și pentru a vă stimula starea de spirit!
Metoda 3 din 15:
Fă niște exerciții.
  1. Imaginea intitulată merge la școală Pasul 12
1. Activitățile fizice eliberează endorfinele, creșterea sentimentelor de fericire. Mergeți la o plimbare sau faceți o întindere în timpul pauzei de prânz pentru a vă deplasa în timpul școlii. Luați o clasă de educație fizică dacă puteți să vă petreceți o bucată întreagă de sport, jucând sport pentru a obține o activitate fizică în!
  • De asemenea, vă puteți îmbunătăți starea de spirit în timpul săptămânii, lucrând după școală și în weekend.
  • Dacă nu sunteți o persoană atletică, încercați să ridicați greutățile, faceți yoga sau înscrierea pentru o clasă de arte marțiale. Nu trebuie să fii bun la sport pentru a-ți exercita și simți bine!
Metoda 4 din 15:
Ascultați muzica optimistă.
  1. Imagine intitulată Faceți-vă relaxați pasul 3
1. Muzica la un tempo rapid te face sa te simti fericit si energizat. Pentru a începe, faceți o listă de redare a muzicii dvs. preferate de optimă. Ascultați-l dimineața când vă pregătiți pentru școală, pe drumul spre școală și între clase.
  • Dacă muzica optimistă nu este într-adevăr chestia dvs., faceți doar un playlist de orice melodii pe care le iubiți care vă fac să vă simțiți bine!
Metoda 5 din 15:
Faceți ceva frumos pentru cineva.
  1. Imaginea intitulată Fii drăguț și fierbinte adolescent (fete) Pasul 6
1. Efectuarea altor oameni zâmbet poate să-ți sporească propria fericire. Dați un alt student un compliment sau o încurajare pozitivă. Sau, mulțumesc unui profesor pentru o activitate distractivă sau o lecție interesantă.
  • Amintiți-vă că probabil că nu sunteți singurul care se străduiește să se simtă fericit la școală tot timpul.
  • Dacă vedeți pe altcineva care se pare că s-ar simți în jos, spune-le că vă place costumul lor sau să le dați un compliment pe o prezentare pe care au dat-o în clasă.
Metoda 6 din 15:
Zâmbiți mai des.
  1. Imaginea intitulată are o ultima zi de ultima zi de școală Pasul 3
1. Este dovedit științific că zâmbitorul vă îmbunătățește instantaneu starea de spirit. Încercați să zâmbiți mai mult la oamenii cu care interacționați la școală. Chiar dacă nu simțiți-o, "falsificați-o până veți face" și forțați un zâmbet când treceți pe cineva pe care îl cunoașteți în hol sau când cineva face o glumă în clasă.
Metoda 7 din 15:
Utilizați feedback pentru a vă îmbunătăți gradele.
  1. Imagine intitulată Studiul Pasul 21
1. Ești obligat să te simți în jos dacă luați feedback de la profesori prost. Ori de câte ori nu faceți acest lucru atât de mare pe o misiune sau un test, ascultați îndeaproape feedbackul profesorului în loc să vă atingeți pentru o clasă mai puțin decât stelară. Apoi, implementați acest feedback despre următoarea atribuire sau examen pentru a vă îmbunătăți activitatea.
  • Dacă primiți un grad scăzut fără feedback sau simțiți că ați fost clasificat nedrept, cereți să discutați cu profesorul dvs. în mod privat pentru a afla de ce ți-au dat acel grad.
Metoda 8 din 15:
Vorbește cu un prieten dacă ceva vă deranjează.
  1. Imaginea intitulată Fii drăguț și fierbinte adolescent (fete) Pasul 2
1. Obținerea lucrurilor de pe piept vă ajută să vă simțiți mai bine. Dacă ceva este în mintea ta, nu-l bateți. Dacă sunteți subliniat despre o misiune viitoare, supărați cu cineva din viața voastră sau dezamăgit de un grad rău pe care l-ați primit, vorbiți despre ceea ce vă simțiți cu un prieten.
  • Dacă stresați despre cât de multă muncă este o mare atribuire, discutați cu un prieten în aceeași clasă despre cum să rupeți misiunea în părți în timp.
  • Dacă sunteți supărat cu un prieten, mergeți direct la acea persoană și discutați cu ei despre ce sa întâmplat să încercați și să rezolvăm problema.
  • Dacă sunteți dezamăgit de un grad, concentrați-vă pe următoarea sarcină. Discutați cu prietenul dvs. despre idei pentru cum să vă îmbunătățiți, cum ar fi studierea împreună sau a schimbului de note.
Metoda 9 din 15:
Jurnal Gândurile tale.
  1. Imagine intitulată Studiu cu o săptămână înainte de un examen Pasul 10
1. Una dintre cele mai bune modalități de a procesa gândurile și sentimentele este de a păstra un jurnal. Nu contează ce scrieți în jurnalul dvs. - doar scrieți tot ceea ce vă gândiți și vă simțiți să faceți totul. Apoi, revizuiți ceea ce ați scris în jos pentru a vă ajuta să îl procesați și să vă simțiți mai bine.
  • Găsiți un notebook cool care vă place și încercați să scrieți în ea o dată sau de două ori în timpul zilei școlare.
  • Încercați să scrieți un lucru în care sunteți recunoscător pentru fiecare zi, în plus față de orice emoții negative pe care le aveți de-a face pentru a vă ajuta să vă simțiți mai pozitive.
Metoda 10 din 15:
Tratați-vă o dată în timp.
  1. Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă pasul 12
1. Fiind frumos cu tine te poate face să te simți instantaneu mai fericit. Mănâncă o mâncare preferată pentru prânz sau aduce o gustare preferată cu tine la clasă pentru a te înveseli. Sau, dați-vă ceva de așteptat la școală, cum ar fi să vedeți un film la un teatru sau să vă uitați la seria TV preferată pe canapea.
  • Pornirea zilei cu ceva ce vă place vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit înainte de școală.
  • De exemplu, stați și bucurați-vă de o ceașcă de ceai preferat înainte de a începe să vă pregătiți pentru această zi.
Metoda 11 din 15:
Încercați să nu luați negativitatea celorlalți prea greu.
  1. Imagine intitulată Studiu cu o săptămână înainte de un examen pas 18
1. Dacă cineva nu este drăguț cu tine la școală, probabil că nu este vina ta. Încercați să vă amintiți că nimeni nu este perfect și se gândește la ceea ce se poate întâmpla în viața lor, ceea ce le face să acționeze negativ față de dvs. Încercați cel mai bine să spălați un aspect murdar sau un comentariu urât și treceți mai departe cu ziua dvs. în loc să locuiți pe ea și să vă înfrângeți și supărați și supărați.
  • Dacă există cineva la școală care vă agregă și / sau vă face să vă simțiți rău și nefericit în mod regulat, aceasta este o problemă mai mare decât un comentariu sau o acțiune unică.
  • Dacă simțiți că sunteți agresați sau aveți o problemă majoră cu un alt student, vorbiți cu un profesor sau un alt adult aveți încredere în ceea ce puteți face pentru a rezolva problema.
Metoda 12 din 15:
Acceptați că vor exista zile rele.
  1. Imaginea intitulată Fii drăguț și fierbinte adolescent (fete) Pasul 10
1. Dacă învățați să luați zile proaste în pas, veți simți mai mult mai des. Amintiți-vă că vor fi întotdeauna mici lucruri care merg greșit și obstacolele să sară în școală, dar nu durează pentru totdeauna. Dacă aveți o zi proastă, faceți tot posibilul pentru a trece prin el!
  • De exemplu, dacă vă simțiți rău pentru că vă place cineva și nu vă place înapoi, amintiți-vă că aceasta nu este singura persoană pe care o veți avea vreodată. Există o mulțime de pești în mare!
Metoda 13 din 15:
Evitați amânarea.
  1. Imagine intitulată Pasul 23
1. Școlile sunt mai puțin stresante atunci când o completați înainte de timp. Când obțineți o misiune mare, rupeți-l în bucăți mici și vă dați-vă termene mini pentru a obține totul la timp și într-un ritm ușor de gestionat. Dacă aveți un test care vine, nu așteptați să studiați până acum noaptea. În schimb, studiați 20-30 de minute pe noapte în zilele care duc la ea.
  • Încercați să eliminați orice distragere atunci când faceți școala. Du-te la un loc liniștit în care poți lucra, cum ar fi o bibliotecă, o cafenea, sau chiar o cameră liniștită în casa ta.
  • Utilizați un planificator pentru a vă ajuta să rămâneți pe drumul cel bun cu volumul de muncă. Găsiți un design cu suficient spațiu pentru a programa tot ce aveți nevoie pentru a rămâne în partea de sus.
Metoda 14 din 15:
Cereți profesorilor pentru alte misiuni dacă sunteți plictisit.
1. Uneori, s-ar putea să fiți mai avansați în anumite subiecte. Dacă școala dvs. este într-adevăr plictisitoare, pentru că este prea ușor, adresați-vă profesorilor dvs. pentru sarcini mai grele. Sau cereți să faceți proiecte extracurriculare.
  • De exemplu, dacă matematica vine într-adevăr în mod natural, ați putea cere profesorului dvs. să vă alocați probleme de la următoarea clasă în sus sau chiar să vă deplasați până la următoarea clasă.
Metoda 15 din 15:
A se vedea un consilier școlar dacă vă simțiți într-adevăr nefericit.
1. Locul de muncă al consilierului dvs. școlar este de a vă ajuta să vă faceți experiența mai bună. Opriți-vă la biroul lor și cereți să discutați dacă nu puteți ține pasul cu munca școlară sau dacă vă simțiți că sunteți agresați de alți studenți. Fiți cinstiți cu privire la sentimentele dvs. cu consilierul și cereți-i să vă ajute să veniți cu soluții pentru a vă face timpul la școală mai bine.
  • Consilierii școlari au acces la toate tipurile de resurse pentru a vă ajuta. De exemplu, dacă vă luptați într-un anumit subiect, ele vă pot stabili cu un tutore pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar