Cum să fii un alt wiccan

Există o mare diversitate în religia Wiccan, ceea ce face ca majoritatea practicanților să se deschidă și să accepte. Cealaltă Wiccans sunt o sub-religie în rândul credinței Wiccan. Otherkin sunt oameni care, într-un fel, formă sau formă, identifică ca fiind alta decât omul. Acest articol explică credința și stilul de viață, astfel încât să puteți fi și altcuiva.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un alt Wiccan Wiccan Pasul 1
1. Pregătiți-vă pentru unele reacții negative.Nu te enerva la negativitate și să-și dea seama că păgânii care nu sunt altcuiva în sine acceptă în cele mai bune și indiferente în cel mai rău caz. De asemenea, se pare că cea mai mare parte a negativității provine din Internet, nu întâlniri față-în-față. Oamenii sunt mult mai agresivi pentru alții online decât în ​​persoană.
  • Amintiți-vă că este credința voastră și ar trebui să vă lipiți de ea. Nici o cantitate de vânătoare de gunoi ar trebui să vă facă să vă întrebați credința
  • Imagine intitulată Fii un alt Wiccan Pasul 2
    2. Înțelegeți diferența dintre alt altceva și terian. Altekini simt că sunt non-umani. Ei cred că adânc în mintea lor este similară cu o specie a cărei existență nu a fost încă dovedită. Tăieții cred că sunt conectați la o specie a cărei prezență este deja cunoscută.
  • Nu există ritualuri secrete sau vrăji magice. Este doar o modalitate de gândire și percepție. Deși mulți alții cred în magie și își explică starea actuală, ca urmare a unei vrăji, aruncată cu mult timp în urmă (când trăiau viața lor anterioară).
  • Trebuie să simțiți profund că nu sunteți omul, ci o altă creatură, acest sentiment ar trebui să fie suficient de puternic pentru a vă face să vă simțiți incomod când cineva vă sună omul.
  • Imagine intitulată Fii un celuilalt Wiccan Pasul 3
    3. Știți că altcuiva se comportă ca ființe umane raționale. Chiar dacă vă identificați ca pe un animal sau o creatură mitologică, aceasta nu înseamnă că sunteți în întregime diferită de restul omenirii. Un lup terian nu mușcă oameni la vedere, el se simte mai conștient de deteriorarea junglei și se simte mai profund rănit atunci când un lup este rănit.
  • A fi altcuiva nu schimbă nimic. Continuați să trăiți viața normală. Fiind alte culori doar percepția dvs. puțin.
  • Evitați să luați revendicări că vă puteți transforma în forma lui Kin. Aceasta se numește "Schimbari fizici" și se încruntă în comunitatea din Kin, deoarece este imposibil. Efectuarea unor astfel de afirmații vă poate obține notate ca un trol.
  • Imaginea intitulată Fii un alt pas wiccan
    4. Înțelegeți și credeți în reîncarnare. Cele mai multe (dar nu toate) altcineva cred în formă de reîncarnare. Ei cred că viața lor anterioară ca un animal influențează forma lor umană actuală, pe care aceste tendințe animale sunt reportate în această viață.
  • Acest lucru poate fi explicat, de asemenea, modelul de conștiință al conștiinței lui Timotei Leary, în care primele două circuite sunt în natură animală, în timp ce al treilea este om (tinde să clasifice și să eticheteze lucrurile), în altă parte a celui de-al treilea circuit este etichetat primele două Circuit ca animal din interiorul lor.
  • Imagine intitulată Fii un alt Wiccan Pasul 5
    5. Înțelegeți modelul energetic. Energia este o forță care creează magie, pe care o putem forma și îndrumăm în continuare să facem licitarea noastră. Suntem alcătuiți din energie și că fiecare persoană reprezintă o "semnătură energetică unică". Această semnătură poate fi modificată pentru a rezona cu energiile "Elven" sau "Draconic", ceea ce duce la un alt altceva care se identifică ca elfi sau dragoni.
  • Imagine intitulată Fii un alt Wiccan Wiccan Pasul 6
    6. Alăturați-vă comunităților altora. Cele mai multe resurse alte resurse pot fi găsite online. Altekini sunt destul de ieșite și participă la adunările Wiccan. Ar trebui să localizați și să participați la astfel de comunități,
  • sfaturi

    Nu vă împingeți credințele în gâtul altora. Fiecare persoană are dreptul să creadă ceea ce poate dori. Nu forțați prietenii sau familia să vă urmeze idealurile.
  • Urgelul cealaltă vine adânc în interior când simți că nu ești om. Nu este ceva ce puteți alege să urmați.
  • Avertizări

    Mulți oameni, în special non-wiccani, vă pot ridiculiza credința. Dar stați puternic și știți că aveți restul comunității Wiccan pentru a vă sprijini.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar