Cum să se ocupe de bullies

Bullies vin în toate formele și dimensiunile. De-a lungul timpului, majoritatea dintre noi trebuie să ne ocupăm de un bully sau doi, poate ca copii sau poate ca un adult. Statisticile recente arată că unul din patru copii se confruntă cu agresiune la un moment dat sau altul. La locul de muncă, casa, militară, spitale și chiar casele de îngrijire medicală, agresiunea este o problemă pentru adulți. Cei care au nevoie de a fi tratați cu atenție și mai presus de toate, ciclul trebuie oprit.

Pași

Partea 1 din 4:
Dezvoltarea mecanismelor de coping
  1. Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 1
1
Arată o reacție minimă la agresiune. Faceți tot posibilul să nu arătați nici o reacție - doar plecați, dacă puteți. Bullies câștigă satisfacția de a face pe alții să se simtă răniți sau incomod, încât reacționarea acestora îi va încuraja doar mai departe. Bully vrea atenție și dacă le arătați că vă rănesc emoțional, ei vor avea mai multă plăcere să o facă.
  • Această tactică se poate întoarce în funcție de bully, deci citiți cu atenție situația. Unii agresori se vor simți în siguranță, chinuiți (deoarece se bucură de acea acțiune în sine) dacă vor vedea că nu suferiți de acțiunile lor.
  • Dacă le ignorați nu funcționează, încercați să spuneți ceva de genul, "Hei, asta nu e amuzant," sau "Nu ma mai deranja."
  • Nu puteți vorbi despre o persoană irațională. Plecați cu demnitate, spunând că aveți lucruri mai bune de făcut cu timpul dvs. Dacă continuă, stai în sus pentru tine. Fie că continuă sau nu, asigurați-vă că vă ridicați pentru alții care sunt agitați.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 2
    2. Simțiți-vă puterea interioară. Toată lumea are o putere interioară pentru a atrage - problema cu agresiune este că mulți bullieri încearcă să te facă să simți că nu ai această putere și că ești mai puțin de o persoană din cauza asta. Nu este adevărat - aveți grijă de încercarea deliberată de a vă simți și de a vă simți slab.
  • Uneori credem că pot lua tot ce avem ca persoană departe de noi. Credeți că sunteți mai puternici decât ei pentru că adânc în jos sunteți mai puternice decât sunt și mai puternice decât vor fi vreodată.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 3
    3. Lucrați-vă în jurul bătăușilor. Încercați să le evitați în situații școlare și sociale. Dacă aceștia iau aceeași rută pe care o faceți, încercați un mod diferit - dacă nu vă pot găsi, nu vă pot hărțui. Încercați cel mai bine pentru a le evita, dar nu arătați că le evitați. Ei vor citi de obicei acest lucru ca frică sau succes și vă vor bate mai mult ca rezultat.
  • Dacă sunteți în măsură să încercați să rămâneți cu un grup sau cel puțin cu un alt prieten. Bullies tind să aleagă pe studenții care sunt singuri.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 4
    4. Nu faceți glume pe propria cheltuială pentru a încerca să dovedească că nu există nimic pe care îl poate face bully pentru a vă răni sentimentele. Acest lucru va place doar bully, și ei vor cipa adesea cu propria lor ridicol și umilință pentru a vă reduce stima de sine. Doar scufundați la nivelul lor cu ținta încă mai fi.
  • Nu este nimic amuzant cu privire la agresiune și de acord cu ei - fie despre tine sau cu altcineva - trebuie doar să exacerbează problema. Bancurile nu sunt potrivite în situație, chiar dacă se simte că difuzează tensiunea. Ei chiar alimentează focul.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 5
    5. Reflectă o insultă înapoi la un atacator verbal. Dacă este realizat în public, acest lucru poate provoca râsete de la colegii sau victimele înconjurătoare la cheltuiala bully. Acesta este cel mai rău coșmar al unui bully, deoarece ele sunt de-thronate din poziția lor de putere asupra voastră. Să nu-ți amintești să nu-i arăți atenția în care sunt foame, deoarece acest lucru va permite bully plăcerea de a răni de fapt alții emoțional.
  • Evitați insultarea bully-ului dacă au o istorie de agresiune fizică, deoarece acest lucru instigiază un conflict pe care nu îl puteți câștiga. În loc să exacerbați situația, mergeți departe. Raportați acest lucru unei autorități dacă credeți că sunteți în pericol.
  • Nu continuați să faceți acest lucru, deoarece acest lucru ar putea duce la bully pentru a vă bate. De asemenea, încercați să veniți cu reveniri bune (sau așa cum sunt numite, "fripturi") să le împrăștie și mai mult, și să le contracareze când v-au prăbușit cu succes.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 6
    6. Depășesc bully. Bullies, de obicei, nu sunt foarte inteligenți sau spirituali, astfel încât să puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. Iată câteva idei:
  • Râdeți de tot ceea ce spun ei și cu atât mai rău insultă, cu atât mai greu ar trebui să râdeți. Încercați să vă gândiți la asta ca ceva cu adevărat amuzant și de fapt râde. Acest lucru este incontestabil frustrant pentru agresori pentru că vor să plângi, nu râde.
  • Scoateți o citare în partea de sus a plămânilor în fața lor. Ar trebui să încercați doar acest lucru când au călcat pe picioarele voastre sau în general, fac ceva enervant fără cuvinte. Există multe lucruri bune de citat, cum ar fi primul verset al jabberwocky, cântece care au fost uitate în mare parte, ("Eu sunt eu, Don Quixote, omul lui La Mancha") sau alcătuiesc unele dintre dvs. ("Aș dori un dolar, așa că pot cumpăra un pește!"). În acest caz, aleatoriu este cuvântul cheie. Bully ar putea fi atât de surprins că puteți provoca râsete sau, cel puțin, scăpați. Dacă cred că ești nebun, și asta e în regulă!
  • Partea 2 din 4:
    Construirea propriei tărie
    1. Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 7
    1. Luați lecții de arte marțiale. Luați în considerare Karate, Kung Fu, Taekwondo, Judo, Ju-Jitsu, Aikido sau ceva similar. Acest lucru vă va stimula încrederea, primește fizicul și vă va permite să obțineți abilități de luptă sau defensive. Bullies le place să-i pradă pe cei pe care îi percep ca fiind mai slabi decât ei, astfel încât să dezvolte o aură de luptă, îi poate ajuta să-i descurajeze. Abilitățile de arte marțiale vă vor ajuta, de asemenea, să aflați cum să nu pare a fi o țintă ușoară.
    • Nu trebuie să arătați ca un luptător, să fiți un tip fără nonsens cu o aură fără mizerie. Este mai bine să fii gata și să nu ai nevoie decât să fii negru și albastru care dorește să fi apărat corect.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 8
    2. Fi inteligent și conștient de tot. Studiați împrejurimile pentru posibilele căi de evacuare, hangout-uri, zone de conflict, zone sigure și granițe teritoriale. Fiți conștienți de modelele de bully, inclusiv conexiunile posibile, deoarece cei mai mulți dintre bătăuși au un pachet de subțire. Cunoașterea inamicului și împrejurimile ar putea însemna mult când se evitează, dar, cel mai important, în timpul unei confruntări directe.
  • Fii încrezător când mergi. Plimbare cu o încredere intenționată și o atitudine, nu-dați-mizerie. Mergeți cu capul în sus, așteaptă cu nerăbdare în direcția pe care o plimbați și folosiți viziunea periferică pentru a fi conștienți de oamenii din jurul vostru. Indiferent de cât de neapărat vă simte, acționați încrezător și stați înalt. Toată lumea nu va fi înțelepți.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 9
    3. Aflați câteva mișcări de autoapărare. Acest lucru este foarte important dacă trebuie să luptați (care sperăm că nu veți). Nu aveți nevoie de o centură neagră, doar sfaturi despre autoapărare. Faceți acest lucru cu toată puterea voastră și faceți acest lucru fără reticență.
  • O lovitură rapidă în groin va face ca persoana să se simtă uluită și arată jenată suficient de lungă pentru o evadare. Bullies nu sunt întotdeauna obișnuiți cu alții să obțină cele mai bune dintre ele.
  • Dacă înghinia nu funcționează, încercați plexul solar (chiar sub coaste) sau loviți un genunchi pentru a face călătoria persoana.
  • Dacă bully se apleacă sau te împing, crezi sau nu, este de fapt un avantaj. Încercați cu adevărat greu să vă păstrați echilibrul, luați-o pe brațele lor cu mâna stângă și loviți cotul cu celălalt, apoi folosind cealaltă mână, împingeți brațul rămas.
  • Atunci când obțineți prima șansă, alerga pentru a ajunge la un loc sigur și apelați la ajutor.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 10
    4. Dezvoltați o înțelegere profundă a dvs. (și cât de mare sunteți). Cunoașteți punctele forte, punctele slabe și obiectivele. Știu ce vrei și ce ești capabil. Această asigurare de sine poate fi utilă atunci când se ocupă de bătăuși verbali, deoarece cuvintele lor de insultă nu vor ajunge la miezul tău. Bullies verbal necesită de obicei o audiență atunci când distruge insultele și cuvintele lor sunt rareori bazate pe ceea ce este adevărat, ci mai degrabă ceea ce este atrăgător.
  • Încercați să depășiți zvonurile: spuneți tuturor că nu este adevărat și că bully vrea doar atenție. Întoarceți lumina reflectoarelor negative pe ele. Subliniați tendințele lor de agresiune și cât de incredibil de nesigur și nefericite trebuie să fie de a alege pe alții.
  • Aceste insulte și modul în care această persoană se tratează că nu are nimic de-a face cu realitatea, nimic de-a face cu tine și cu totul de a face cu ei. Aceasta este nesiguranța lor și nefericirea. Când s-au terminat cu tine, probabil vor trece pe altcineva.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 11
    5. Nu vă tentați să vă întoarceți înapoi. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă scufundați la nivelul bully. În timp ce ar trebui să sublinieți cu siguranță de ce se agită și găsesc găuri în argumentul lor, niciodată, niciodată, să recurgeți vreodată la comportament ca al lor. Acesta este doar un alt mod de a le oferi puterea. Te face atât de rău ca ei.
  • Și dacă o faceți, sunteți pe cale să obțineți prea multe probleme cum sunt. Dacă lucrurile devin nebunești și autoritățile corespunzătoare se implică, nimeni nu ar ști cine este bully-ul real - tu sau ei.
  • Partea 3 din 4:
    Prevenirea ciclului
    1. Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 12
    1. Recunoașteți tipul de agresiune pe care tu și alții se ocupă de. Bullies traversează spectrul - unele abuz fizic, alții verbal, în timp ce alții joacă jocuri minte și jucărie cu tine emoțional. Mulți bullieri folosesc o combinație a acestor strategii. Indiferent de tipul, vă ajută să înțelegeți abordarea luată de bully.
    • Are persoana fizică? Agresivi de agresivi doresc să lovească, să pumn, să lovească și să tragă părul. Ei o vor face fără ezitare. Un astfel de bully nu este dincolo de a începe o luptă fizică, doar pentru a vă da vina pe voi sau a striga că sunt răniți și ați început-o.
    • Este această persoană un nume de apelant, cineva care vă insultă verbal? Taunting Bullies sunt abuzive verbal (numesc nume, făcând glume, tachinare etc.).
    • Persoana pretinde că este prietenul tău, dar apoi se distrează de tine în fața altora fără avertizare? Acesta este doar un tip de agresiune emoțională. Alții includ amenințarea să rănească sau să spargă ceva ce vă interesează, făcând ceva pentru a vă face să fiți ridiculați (cum ar fi a avea un a "loveste-ma" semn pe spate) sau spunând minciuni despre tine altora pentru a încerca să-ți facă urăsc. Bullies indirect, uneori cunoscuți sub numele de backstabbers sau bârfe-mongers, răspândirea zvonurilor, exclud alții și hărțuiesc victimele lor ori de câte ori este posibil.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 13
    2. Înțelegeți că Cyberbullying este la fel de real ca agresorul față-în-față sau în viața reală. Cyber ​​Bullies hărțuiește alte persoane prin mesagerie instantanee, e-mail și orice alte mijloace electronice. Cel mai bun mod de a face față agresiilor online este să le ștergeți mesajele și să nu citiți nimic. Asigurați-vă că blocați și bully.
  • Dacă acest lucru se întâmplă cu dvs., este la fel de legitim ca agresiunea față-în-față. Nu ezitați să-i spuneți părinților, șefului, unui profesor sau poliției, dacă este necesar, despre situația dvs. Acest lucru nu este în regulă și nu ar trebui să fie tolerată.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 14
    3. Raport toate agresiune la o figură de autoritate. Luați în considerare părinții dvs., consilierul de orientare școlară, principal, șeful, poliția sau altcineva care se poate ocupa sau poate pedepsi bully și protejează siguranța dvs. Este important să discutați cu cineva despre problema dvs. pentru a ajunge la sfârșit. Acest lucru nu este laș de tine. Acest lucru este curajos de tine să vii și să te faci vulnerabil.
  • De obicei, agresorii nu le place să se confrunte. Dacă vorbești cu un adult de încredere, ei vor fi trași la răspundere.
  • Dacă există un sondaj de agresiune în școala dvs., vă scrieți întotdeauna numele. Nu fi stânjenit. Probabil că vi se va cere să discutați cu cineva din privat, care este foarte experimentat și acest lucru poate fi surprinzător de util. S-ar putea să vă simțiți foarte mici, dar în realitate sunteți mai mare decât bully.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 15
    4. Ajuta pe alții prin situația lor. Bullies sunt oameni care încearcă să se simtă bine. Tot ce vor este atenția și probabil că au învățat agresiunea lor de la domiciliu sau prieteni. Ia asta departe de ei și nu au nimic! De când ați experimentat problema, știți cum poate răni și știi cum să-i ajuți pe alții!
  • Una dintre cele mai simple modalitate de a ajuta pe alții să se simtă mai bine în fața agresiunii este de a-și schimba înțelegerea. Subliniază faptul că bătăușii înșiși sunt nefericiți și frustrați și încearcă să aibă control asupra sentimentelor lor pentru a vă simți bine în cele din urmă. E cam trist, dacă te gândești la asta.
  • Dacă cineva vine la tine și sunt într-o situație similară cu a ta, du-te cu ei să-și raporteze problema. Ei vor beneficia foarte mult de sprijinul moral. Dacă nu au puterea proprie, ei pot absorbi unele dintre dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 16
    5. Imprastie vestea. Agresiunea este o problemă reală. Nu este ceva care trebuie să fie împins deoparte și să se ocupe liniștit. Luați-vă problemele și discutați despre ele. Adresați-vă școlii să organizeze discuții sau seminarii care o pun în fața minții tuturor. Face pe toți conștienți că se întâmplă în fiecare zi. Numai când oamenii caută, pot face ceva despre asta.
  • S-ar putea să vă gândiți că sunteți singuri sau că nu cunoașteți pe nimeni care a trecut prin ceva de genul pe care îl aveți, dar este probabil pentru că acei oameni sunt prea timizi să vorbească. Dacă spargeți gheața, este posibil să fiți surprinși câți oameni vă alăturați în lupta dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Înțelegerea agresiunii
    1. Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 17
    1. Știți ce agresiune este. Este important să definiți hărțuirea corespunzătoare, pentru a evita etichetarea fiecărei interacțiuni sociale negative ca un caz de agresiune, deoarece un anumit conflict nu are nimic de-a face cu agresiunea și poate fi un semn de relaționare normală, sănătoasă. Bătrânirea este un comportament nedorit, agresiv care implică un dezechilibru real sau perceput de putere. Comportamentul se repetă sau are potențialul de a fi repetat, în timp. Atât bătăușii cât și victimele pot avea probleme serioase și durabile.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies Pasul 18
    2. Realizați că acțiunile lor ar putea avea nimic de-a face cu dvs. Ceva personal se poate întâmpla în viața bully. Ei au nevoie de o pungă de perforare pentru a-și lua mânia sau tristețea și, din păcate, tu ești tu. Nu luați acest lucru personal. Cel mai probabil, nu are nimic de-a face cu tine.
  • sfaturi

    Unii bătăuși ar putea fi gelos de tine. Ei doar vă agreează pentru că aveți un talent mare pe care nu îl au, așa că sunteți mândru de ceea ce faceți.
  • Este posibil să trebuiască să furnizați dovezi de agresiune. Și amintiți-vă, bully poate minți întotdeauna și au martori falsi care îl sprijină pe el / ea. Spuneți părinților dvs. mai întâi și apoi administratorilor școlii.
  • Rămâi calm în orice moment, deoarece acest lucru va fi puzzle și va frustra un bully tipic la încercările lor de a provoca o reacție negativă.
  • Gândiți-vă din greu și lucrați tot ce ar putea face agresiune nefericită, poate că sunt nesănătoși, au puțini prieteni sau o teamă de ceva. Apoi, gândiți-vă la modul în care vă aflați în aceste aspecte, poate că sunt gelosi pentru că aveți aceste avantaje asupra lor. Utilizați acest lucru pentru a ajuta la eliminarea situației, evitând aceste subiecte atunci când sunteți aproape de ele. Poate aduce o calitate a lor în mintea lor. Ei nu te pot uita la tine ca o amenințare.
  • Dacă școala dvs. nu acționează asupra rapoartelor de agresiune, încercați să vă puneți părinții într-o școală privată sau charter care să expulzeze sau să suspende un bully.
  • În cazul în care bully este ciblitorul, faceți o imagine a hărțuirii pentru a avea dovadă a cibernerii.
  • S-ar putea să vă îngrijorați că bully-ul va fi supărat dacă îi spui cuiva, dar pe termen lung, este pentru cele mai bune. Dacă lăsați oamenii să meargă peste tine, se vor plimba pentru totdeauna.
  • Nu simți niciodată că va trebui să ieșiți în mod constant din calea lor. Evitați-le dacă este necesar, dar arătați-le că nu sunteți speriați să vă faceți. Dacă suspectați că sunteți agresați în anumite momente (cum ar fi după școală sau înainte), asigurați-vă că cineva este cu dvs. pentru a apăra sau a solicita ajutor.
  • Nu vă faceți griji că bully vă vadă plângeți. Poți să plângi și să le arăți că poți lupta.
  • În Regatul Unit, puteți apela gratuit linia de telefonie la ora 0800 1111 pentru a vorbi despre agresiune (sau orice alte probleme pe care le-ați putea confrunta) în particular. Acest lucru nu va apărea pe factura dvs. de telefon.
  • Dacă nu sunteți o persoană foarte încrezătoare, încercați cel mai bine să vă ridicați la bully. Odată ce ați făcut-o, veți avea mult mai multă încredere și veți putea să vă supuneți mult mai multor persoane.
  • Toți bătăușii sunt diferiți. Unii bullieri se pot învinge, chiar dacă le arăți că nu-ți pasă ce cred ei despre tine. Dacă este cazul, trebuie să spuneți unui profesor.
  • Niciodată nu reacționează ca și cum ar fi tot ce vor. Vor să vă facă o reacție rea și să încercați să vă ruinezi ziua. Și dacă reușesc atunci "Bam" o altă zi de agresiune!
  • Spunând un profesor despre asta nu numai că vă va ajuta, dar ar putea ajuta, de asemenea, bully-ul dacă are probleme familiale sau sociale care îi fac să vrea să vă înfrunte.
  • Le complimentează de mai multe ori la rând. Care le deranjează cu adevărat și ar trebui să le facă înapoi. De asemenea, încercați să transformați comentariile negative în complimente pozitive, astfel încât să nu vă simțiți rău despre dvs. Există multe lucruri ciudate care fac bully bully și care sunt cel mai frecvent au fost agresați sau au probleme în viața lor, așa că încercați să gândiți ce este în neregulă cu ei și să vedeți dacă vă puteți ajuta!
  • Arată bully că sunteți încrezători și aveți alți oameni de partea dvs.
  • Dacă vorbiți cu un profesor și nu vă cred, încercați din nou sau spuneți unui alt profesor sau unui adult. Obținerea unei dovezi suficiente vă va ajuta în mod substanțial cazul.
  • Nu obțineți emoțional în fața bully. Acest lucru îi va determina să-și continue agresiunea, deoarece obiectivul lor principal este să te facă supărat. Practic, dacă văd planul lor funcționează, ei vor continua.
  • Nu credeți că sunteți o persoană rea și meritați să fiți agresați. Nimeni nu merită acest tratament! Ești uimitor și nu lăsa pe nimeni să-ți spună altfel.
  • Avertizări

    Nu ignorați bătăliile care fac lucruri care implică atingerea dvs., chiar dacă nu au strict atacuri. Cotele sunt, aceste lucruri sunt serioase.
  • Mulți copii sunt învățați că bătăușii nu vor fi fizici dacă se distrează doar de tine. Acest lucru nu este întotdeauna adevărat, deoarece poate întotdeauna escalada. Aveți grijă în jurul oricărui bully, rămâneți întotdeauna în locuri publice sau printre altele (în special cifrele autorității) atunci când un bully se ridică asupra dvs.
  • Dacă bully este un adult adult sau tânăr și vă amenință sau vă răniți, acesta este numit abuz. Discutați imediat cu cineva.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar