Cum să evitați să fiți agresați în școala de mijloc

Școala de mijloc este un timp provocator pentru majoritatea copiilor. Dacă sunteți agresiv, asta face doar lucrurile mai rău. Puteți scădea probabilitatea de a deveni o victimă bully, fiind încrezătoare și lipiți cu prietenii. Dacă cineva vă aglomerați, ignorați-i sau cereți-i să se oprească. Dacă este necesar, căutați ajutor de la un adult de încredere. Agresiunea poate avea consecințe grave pe termen lung și poate necesita intervenție.

Pași

Metoda 1 din 4:
Descurajând bătăușii
  1. Imaginea intitulată Evitați să fiți aglomerați în școala de mijloc 1
1. Fii încrezător. Bullies caută de obicei ținte ușoare. Ei încearcă să aleagă pe cineva care crede că nu are încredere să se ridice la ei. Dacă portretați încrederea, veți evita multă agresiune.
  • Dați limbajului corpului încrezător prin ridicarea drept atunci când navigați pe holuri. În timp ce acest lucru poate părea o schimbare minoră, poate transmite cu adevărat încredere. Faceți contactul vizual cu oamenii și zâmbiți ușor pe măsură ce mergeți în jos pe holuri.
  • Găsiți modalități de a vă mări propria stime de sine. Investiind în hobby-uri sau activități extra-curriculare, acesta vă poate stimula valoarea de sine și vă poate face să vă simțiți bine despre voi înșivă.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți agresați în școala de mijloc 2
    2. Stați în vederea unui adult. Dacă stați în vederea unui adult, aglomerări vor rămâne în mod obișnuit. Bullies nu doresc să provoace probleme pentru ei înșiși, astfel încât să evite chinuirea altora dacă un profesor sau un alt adult este aproape. Când vă navigați pe școală, rămâneți în zone în care profesorii și alți adulți sunt de obicei prezenți.
  • De exemplu, mâncați prânzul aproape de masă unde stau profesorii.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți aglomerați în școala de mijloc 3
    3. Stați în grupuri. Bullies poate fi mai puțin probabil să vizeze un grup mare de prieteni. Ei tind să aleagă oamenii pe care îi percep ca fiind lipsiți de apărare sau fără putere. Dacă sunteți întotdeauna înconjurat de oameni, un bully poate fi intimidat și evita să vă deranjeze.
  • Încercați să vă implicați cu un grup de persoane care împărtășesc interesele dvs., cum ar fi prin aderarea la un club sau o echipă sportivă. Apoi, petreceți timp cu acești oameni pe parcursul zilei. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că sunteți întotdeauna cu un grup mare de oameni și nu veți fi o țintă ușoară pentru un bully.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți agresați în școala de mijloc 4
    4. Evitați agresorii cu totul. Dacă știți ce copii tind să-i bată pe alții, stai departe de ei. Evitați zonele din școală în care agregători agregați. Dacă nu ați atribuit scaune, evitați să stați lângă agresori în clasă. Dacă vă păstrați distanța de la bătăuși, vor avea un timp mai greu să vă deranjeze.
  • Uneori, agresorii apar în zone pe care nu le puteți evita. Dacă dulapul dvs. este situat lângă dulapul de bully, de exemplu, este necesară o anumită interacțiune. Încercați să minimalizați acest lucru cât de mult puteți elimina rapid cărțile dvs. între clase. De asemenea, puteți lua în considerare cererea de a trece la un alt dulap pentru a reduce sau a evita conflictele cu bully.
  • Metoda 2 din 4:
    Care se ocupă de agresiune
    1. Imaginea intitulată Evitați să fiți agresați în școala de mijloc Pasul 5
    1. Nu vă întoarceți înapoi. Dacă doriți să evitați să fiți agresați, trebuie să evitați să o faceți altora. Acest lucru ajută la crearea unei culturi de respect între dvs. și colegii dvs. de clasă. Evitați lovirea, lupta sau strigând la un bully. Escaladând situația poate fi periculoasă și va da doar bully reacția pe care o doresc.
    • Încercați să luați câteva respirații adânci înainte de a reacționa sau face ceva. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți calm și să vă mențineți calmul.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți agresați în școala de mijloc Pasul 6
    2. Încercați să o ignorați. Dacă sunteți capabil să o acordați, faceți acest lucru. Bullies se bucură de cunoașterea tacticii lor au afectat mentalitatea cuiva, astfel încât ascunde temporar reacția dvs. poate ajuta. Dacă un bully spune sau vă face ceva, pretindeți că nu ați observat și continuați cu ziua dvs. Bullies se pot plictisi cu ținte care nu reacționează la anticul lor.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți aglomerați în școala de mijloc Pasul 7
    3. Stai în sus pentru tine însuți. Dacă un bully nu se întoarce chiar dacă ignorați-le, adresați-vă calm problema. În loc să se înfurie și să strige sau să se lupte înapoi, să-i spună încet și cu încredere. Planificați ceea ce veți spune înainte de timp dacă aveți o situație de agresiune recurentă și practica spuneți-o acasă într-o oglindă de mai multe ori, astfel încât să fiți pregătiți.
  • Utilizați o voce tare și clară pentru a lăsa bully să știe că nu-ți place comportamentul lor. Spune ceva de genul, "Nu mai face asta acum." Apoi, plecați de situație. Bullies, de obicei, nu se așteaptă ca acest tip de comportament asertiv de la victime, ceea ce face astfel să le facă repede înapoi.
  • Faceți același lucru dacă vedeți un hărțuitor al unui alt student. Dacă Bullies a văzut copiii din școala dvs. nu vor tolera anticurile lor, sunt mult mai probabil să se oprească.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți aglomerați în școala medie Pasul 8
    4. Distrage atenția de la agresiune. Dacă sunteți foarte încurcat de un bully, găsiți alte lucruri pentru a vă ocupa mintea. În situațiile în care vă agitați, faceți un mic exercițiu mental. Recitați alfabetul înapoi. Conta înapoi de la o sută. Încercați să faceți o listă mentală de nume care încep cu litera "A."
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți aglomerați în școala de mijloc 9
    5. Găsiți pe cineva să vorbească. În timp ce este minunat să ignori bully în acest moment, nu ține-ți sentimentele îmbuteliate. După ce ați fost hărțuit de un bully, vorbiți lucrurile cu un prieten de încredere sau adulți. Rant despre sentimentele tale, astfel încât să le scoateți din sistemul dvs. și să vă simțiți mai bine.
  • Scrierea sentimentelor într-un jurnal sau a face ceva artistic ca pictura sau desenul poate fi de asemenea util ca o priză emoțională.
  • Metoda 3 din 4:
    Prevenirea agresiunii cibernetice
    1. Imagine intitulată Evitați stresul la domiciliu Pasul 10
    1. Utilizați dezangajarea pentru a descuraja Cyberbullying. Dacă sunteți agresați online, atunci una dintre cele mai bune modalități de a vă ocupa este de a dezactiva. Puteți ignora persoana, blocați-le sau deconectați-vă pentru a evita întâlnirea online a bully. De asemenea, puteți șterge mesajele și postările de agresiune, dar asigurați-vă că ați arătat un adult postările de agresiune și / sau screenshot-ul înainte de a le șterge.
    • Dacă situația este severă, este posibil să doriți să ștergeți conturile dvs. sociale media și să rămâneți offline.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți agresați în școala de mijloc Pasul 10
    2. Păstrați parola un secret complet. Dacă cineva poate ajunge în contul dvs., ei pot crea o mulțime de probleme pentru dvs. Păstrați parola un secret de la toată lumea. Chiar și prietenii de încredere vă pot dezvălui accidental parola altora. Singura persoană care ar trebui să vă cunoască parola în conturile dvs. de e-mail și social media este tu.
  • Dacă sunteți îngrijorat să vă uitați parola, majoritatea site-urilor au modalități pe care le puteți prelua sau reseta. În timp ce uitați parola, poate fi un hassle, este rareori o problemă majoră.
  • Dacă dintr-un anumit motiv, cineva primește parola în contul dvs., schimbați-o imediat.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți agresați în școala de mijloc 11
    3. Reglați setările de confidențialitate. Dacă vă confruntați sau preocupați de cineva care vă aglomerați online, modificați setările. Schimbarea setărilor dvs. de confidențialitate din profilurile dvs. vă va permite să postați lucruri pe care numai prietenii dvs. îl pot vedea. Faceți lucruri precum Twitter și Facebook private publicului public. Adăugați doar prieteni aproape, de încredere pe aceste site-uri.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți agresați în școala de mijloc Pasul 12
    4. Gândiți-vă cu atenție la conținutul pe care îl postați. Dacă sunteți agresați pentru postările dvs., utilizați mai multă discreție la postare. Stați departe de subiectele care ar putea încuraja aglomerații. Informațiile sensibile pot fi partajate prin e-mailuri sau mesaje private în schimb.
  • Ar trebui să evitați, de asemenea, să postați ceva agresiv despre alți colegi de clasă, chiar și ceva învecinat. Aceasta poate mânia și încurajează agresorul. Rant la un prieten dacă ești supărat despre ceva în loc să-l postezi online.
  • Încercați să dormiți pe ea înainte de a posta sau cel puțin să așteptați o oră înainte de a posta orice. Acest lucru vă va oferi timp să vă gândiți la posibilele implicații ale postului dvs. și să vă ajutați să vă asigurați că nu postați într-o stare emoțională.
  • Metoda 4 din 4:
    Căutând ajutor în afara
    1. Imaginea intitulată Evitați să fiți aglomerați în școala medie Pasul 13
    1. Alăturați-vă sau începeți un club pentru a ajuta la înfundarea la școală. Agresiunea a ajuns la lumină ca o problemă majoră în ultimii ani. Multe grupuri sunt dedicate abordării agresiunii în școli. Dacă școala dvs. are un grup anti-agresiv, înscrieți-vă. De asemenea, puteți începe un grup în școala dvs. pentru a aborda agresiunea.
    • În plus față de a ajuta la combaterea problemei de agresiune, un grup vă va oferi sprijin emoțional.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți agresați în școala de mijloc 14
    2. Spuneți unui adult. Dacă nu vă puteți opri pe cont propriu, discutați cu un adult. Nu vă gândiți la acest lucru ca tatutel. Bullies poate provoca probleme majore pentru dvs. și alți studenți, iar problema ar trebui abordată de cineva mai în vârstă.
  • Poți vorbi cu un părinte, care poate să vorbească cu școala pentru tine. De asemenea, puteți vorbi cu un profesor în care aveți încredere și care vă va susține.
  • Dacă sunteți îngrijorat că bully-ul ar putea să se răzbune, atunci puteți lăsa adultul să știe că doriți să găsiți o soluție la această problemă și că nu încercați să obțineți bully în necazuri. Acest lucru poate ajuta adultul să determine cum să procedeze și să reducă șansele ca bully să se răzbune.
  • Dacă vorbești cu 1 adult și nu iau măsuri pentru a opri agresiunea, ajungeți la un alt adult care va.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți agresați în școala de mijloc Pasul 15
    3. Îmbunătățiți prieteniile curente. În loc să se concentreze asupra persoanelor care sunt rele pentru dvs., concentrați-vă asupra studenților care merită timpul. Petreceți timp de calitate cu prietenii apropiați pentru a vă întări legăturile. Dacă aveți prietenii puternice, sigure, va fi mai ușor să reglați bătăuși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar