Cum să-ți înfrânge dușmanii

În viață, dezvoltăm prieteni, dar putem dezvolta și dușmani. Uneori sunt agresori și alteori se dovedesc a fi cei mai apropiați de tine. Știind cum să interacționezi și să se ocupe de acești oameni în viața ta, poți să mergi fără să trăiești în frică.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea inamicului tău
  1. Imagine intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 1
1. Aflați ce fel de dușman cu care aveți de-a face. Nu toți dușmanii sunt creați egali. În funcție de cine este inamicul tău și de natura relației tale, trebuie să înveți mai multe despre modul în care lucrează înainte de a putea învăța să le învinge.
  • Nemeses sunt ca versiunea opusă a dvs. Veți găsi nemeses la locul de muncă, la școală și în alte situații în care sunteți asociat cu oameni asemănători asemănători. Totul vă spune că ar trebui să fiți prieteni cu nemesisul dvs. - aveți interese, obiective și hobby-uri similare - dar nu vă înțelegeți. Nemesisul tău este uleiul în apă.
  • Frenemies sunt prieteni pe care nu-ți place. Ei bine, nu fi niciodată prieteni cu dușmanul tău, nici măcar frenemies. Dar când vă petreceți, nu se oprește niciodată. Frecvența sunt iritanți, toxici și un adevărat downer.
  • Dușmanii sunt dur. Din sala de clasă la locul de muncă, dușmanii sunt amenințări grave la adresa abilității dvs. de a trece prin această zi. Un inamic este cineva care crede că îți iau popularitatea, așa că te urăsc și câștigi întotdeauna la tot.
  • Imagine intitulată Învinge dușmanii dvs. Pasul 2
    2. Ține-ți inamicul aproape. Vechea zicală este adevărată - dacă vă păstrați prietenii apropiați, păstrați-vă dușmanul mai aproape. Dacă doriți să vă înfrângeți dușmanul, trebuie să învățați cum câștigă la tot. Asta înseamnă să vorbești cu dușmanul tău, uitându-vă la inamicul tău și să înveți tot ce poți despre felul în care inamicul tău crede.
  • Mulți bullieri, frenemies și alte tipuri de dușmani funcționează dintr-un loc de gelozie. Adesea, dușmanii vor alege lucruri pe care le au anxietate în viața lor. Dacă sunteți ales despre un singur lucru, s-ar putea să fie pentru că dușmanul tău are anxietate despre același lucru sau doar vor să fie meniți și să vă jenează.
  • Dușmanii urăsc, de asemenea, oamenii pe care îi văd ca amenințări. La locul de muncă sau la școli competitive - orice concurență de timp este implicat-dușmani va căuta să vă elimine de la câștigare. Asta înseamnă că ești într-o poziție proastă.
  • Imagine intitulată înfrângeți dușmanii dvs. Pasul 3
    3. Observați inamicul tău. Analizând modul în care inamicul dvs. antagonizează că vă veți ajuta să planificați o modalitate de a vă întoarce. Cui se asociază inamicul tău? Care sunt interesele inamicului tău? Ce vrea inamicul tău? Aflați ce vă motivează inamicul și ce se străduiește inamicul tău la nivel personal. Care este viața casei voastre? De unde vine inamicul tău? Faceți unele cercetări și răspundeți la aceste întrebări.
  • Imagine intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 4
    4. Găsiți slăbiciunea inamicului. Fiecare inamic are o slăbiciune, indiferent cât de puternice se pare că vă pun pe tocuri. Găsind că slăbiciunea va fi esențială pentru a vă planifica răzbunarea și pentru a-ți umili inamicul. Unele slăbiciuni inamice comune sunt:
  • Hubris. La fel ca în povestirile grecești antice, mândria excesivă poate duce la căderea multor dușmani. Dacă aveți un inamic braggy, lăudăros, fiind pus într-o poziție de jenă va fi devastatoare pentru acest dușman. Răzbunarea bună ar putea însemna stabilirea inamicului pentru unele jenă sau eșec public.
  • Încredere. Mulți bullieri sunt într-adevăr copii mari care nu au încredere în sine sau credință în propriile abilități. O mulțime de bătăuși sunt într-adevăr doar căutăm o companie și prieteni, deoarece se simt subevaluați și neimprimate. Aceste tipuri de bullieri ar putea răspunde mai bine la o tactică mai bună.
  • Competitivitate. Mulți dușmani sunt jaiuri hiper-competitive care i-au permis dragostei lor de a câștiga pentru a depăși alte considerente, cum ar fi decența și bunătatea umană. Învățarea de a dezactiva și a îngheța acești dușmani este cel mai bun mod de a le manipula și de a vă dezarma capacitatea de a vă chinui. Dacă nu jucați, nu pot câștiga.
  • Partea 2 din 3:
    Revenind la inamicul tău
    1. Imagine intitulată Învinge dușmanii tăi Pasul 5
    1. Spune-i dușmanului tău să oprească antagonizarea. Dacă cineva vă deranjează și doriți ca ei să se oprească, există o modalitate super-simplă de manipulare: Spuneți-le lucruri pe care le aveți noi. Dacă cineva se află în fața dvs. cu comportament antagonizat sau agresiv, puneți-vă mâna ca o gardă de trecere în "Stop" mişcare. Respiră adânc. Într-o voce calmă, chiar și ceva asemănător, "Stop! Vreau să te oprești chiar acum."
    • Dacă spuneți un bully pentru a opri, nu le scoate din față, continuați să repetați expresia. Dacă nu reușesc să se ridice de la tine, cei mai mulți bătăuși nu vor fi suficient de distrați pentru a continua cu ea. După ce a eșuat destul de multe ori pentru a vă provoca, cei mai mulți bătăuși s-ar putea lăsa singuri.
    • Dacă un bully escaladează lucrurile după ce le spui să se oprească, nu este nepotrivit să spui cuiva, un profesor, părinte sau un superior în birou. Ia altcineva de partea ta.
  • Imagine intitulată Învinge dușmanii dvs. Pasul 6
    2. Evitați dușmanul cât mai mult posibil. Cea mai bună modalitate de a învinge orice inamic este să le scoateți complet din viața voastră. Evitați dușmanii cât mai mult posibil pentru a le dezarma și a le fura capacitatea de a ofensa, chinui și de a vă irita. Dacă vă luptați cu un bully, utilizați abilitățile dvs. de observare pentru a vă îndrepta cu bântuirea lor și petreceți timp în alte locuri. Nu le dați ocazia de a vă antagona.
  • Dacă trebuie să-ți vezi inamicul în mod regulat, ca la locul de muncă sau la școală, și ești forțat să interacționezi cu ei, slujba ta va fi mai dură, dar nu imposibilă. Cea mai bună modalitate de a evita acești dușmani este de a evita ascultarea lor. Puneți-vă în căști când inamicul tău se scurge în școală, astfel încât nu va trebui să-l asculți, sau să arătați chiar înainte ca clopotul să sune în clasă și să stați pe partea opusă a sălii de clasă. Va fi ca și cum nu sunt chiar acolo.
  • Imagine intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 7
    3. Joacă-l rece. Când inamicul tău se confruntă, cea mai bună tactică este să te întorci în gheață. Joacă-l rece. Real Cool. Nu vă supărați sau încercați să vă argumentați când inamicul dvs. lansează în comportamentul lor iritant, agresiv. Uită-te la ei ca și cum ai fi un roi iritant de furnici sau pisica ta. Un inconvenient minor. Reacțiile emoționale sunt ca apa pentru plantele de dușmani. Rețineți-o și vor muri. Chiar dacă reacționați, faceți-o răcoroasă și liniștită. Niciodată furios.
  • Practica Imaginați-vă dușmanul face ceva ridicol, cum ar fi cântat Opera sau luptând cu un caracatiță, când vă confruntă.
  • Nu ascultați Spew toxic venind din gura dușmanului tău. Practicați recitarea unei mantre oricând vorbesc, concentrându-se din greu la înlocuirea cuvintelor pe care le auziți cu ceva pozitiv. Versurile dvs. preferate, o poezie sau o rugăciune ar putea fi un pasaj mic adecvat pentru a memora pentru aceste ocazii.
  • Imagine intitulată Învinge dușmanii tăi Pasul 8
    4. Îndepărtați-vă dușmanul. Umărul rece poate fi un instrument puternic și eficient în lupta împotriva dușmanilor. Bullies, frenemies, și nemeses toate doresc atenție. Ei doresc o audiență și vor alege pe oameni să se ajute să se ridice și să se afle deasupra mulțimii. Cel mai bun mod de a dezarma acest lucru? Ignorându-le în întregime.
  • Când dușmanul tău vine în jur, literalmente acționează ca și cum nu s-ar întâmpla nimic. Nici un sunet, nici o altă persoană prezentă. Dă-le absolut nici o reacție. Chiar dacă dușmanul tău stă la două metri distanță de tine strigând numele tău, doar ignorați-le și discutați cu un prieten ca și cum nu s-ar întâmpla nimic.
  • Imagine intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 9
    5. Găsiți siguranța într-un grup. Există un vechea zicală despre dușmani care este adevărat: inamicul dușmanului tău este prietenul tău. Este probabil ca inamicul tău să înstrăineze mai mulți oameni decât tine. Găsiți alți oameni să se blocheze cu neîncrederea reciprocă a unui inamic comun. Apoi, vă răzbunați!
  • Bullies vor alege cel mai adesea pe indivizi care cred că este o amenințare la bătăi. Dacă aveți un cadre de muguri buni să vă petreceți, totuși, puteți deflecta un singur bully ușor prin rotirea numerelor înapoi pe ele.
  • Imagine intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 11
    6
    Glumește inamicul tău. În anumite circumstanțe, o glumă potrivită poate fi cea mai bună modalitate de a vă întoarce inamicul. Acest lucru este valabil mai ales cu inamicii deosebit de mândri sau egotiști, care ar putea face bine pentru a fi bătut pe un cârlig sau două. Unele praguri comune inamice-răzbunare ar putea include:
  • Hacking în e-mailul dușmanului tău pentru a trimite mesaje de compromis-service-service care vă vor îmbraci inamicul.
  • Ordonați ceva jenant să fi trimis inamicului dvs. la birou. O cutie mare plină de reviste vechi de lupte pro sau cataloage de diametru adulți sau pornografie ciudată și exotică la locul de muncă. Asigurați-vă că ați livrat la clădire, nu la suita dvs. de birou, astfel încât persoana de livrare va trebui să se rătăcească în toate birourile și să-ți găsească Tormentul personal.
  • Du-te brut. Poop într-o pungă de hârtie pe ușa dușmanului tău? Jolly Ranchers în robinetul de duș? Un declanșator superior în rezervorul de toaletă? Tu ești judecătorul cât de departe este prea departe.
  • Imaginea intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 10
    7. Mergi mai departe. Cea mai bună răzbunare? Trăind bine. Cea mai bună modalitate de a obține un bătăuș din viața voastră este să treceți prin ea și să le puneți în fereastra din spate. Ignorați-vă bully, înghețați-vă dușmanul și continuați cu viața voastră. Dacă inamicul tău vede că nu au reușit să facă un efect semnificativ asupra vieții tale, toată puterea va fi scoasă din încercările lor imature pentru a-ți lua capra ta.
  • Partea 3 din 3:
    Apărarea dvs
    1. Imagine intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 12
    1. Nu căutați o luptă, dar învățați să vă apărați dacă este necesar. Nu trebuie să vă lăsați niciodată dușmanul să vă provoace într-o altercație fizică, dar unii dușmani sunt așezați în căile lor și forțează mâna. Veți putea fi mult mai încrezători în capacitatea dvs. de a vă deplasa prin ziua de zi cu zi dacă știți că veți putea să vă ocupați de orice situație care apare. Nu vă mișcați în frică. Pregatește-te.
  • Imagine intitulată Învinge dușmanii tăi Pasul 13
    2
    Învață să arunci o lovitură. Luptele nu funcționează ca în filme, în cazul în care ambii oameni aruncă un milion de mâini dure drepte spre față până când cineva lovește un ko. Cele mai multe lupte sunt foarte repede. Învățarea de a forma în mod corespunzător și de a arunca o pumn vă va asigura că nu faceți o greșeală de film valoroasă dacă situația o solicită, astfel încât să puteți arunca cu precizie o lovitură de probabilitate ridicată și să terminați lupta mai devreme decât mai târziu decât mai târziu.
  • Faceți un pumn prin înfășurați degetele în mână ferm, dar nu atât de strâns, ați tăiat circulația. Înfășurați degetul mare în jurul fundului articulațiilor, nu în jurul degetului arătător și nu în interiorul degetelor.
  • Extindeți ușor articularea mijlocului degetului mijlociu. Acesta este locul în care pumnul dvs. ar trebui să facă contact, nu articularea dvs. mare, unde degetele se conectează la mâini.
  • Punch într-o linie dreaptă, păstrând coatele în și aruncând pumnii liniară, nu mari haymakers circulară. Există o putere mai mare într-un jab drept decât într-un leagăn mare.
  • Scopul nasului, gâtului sau stomacului. Punching pe cineva din maxilar, obraz sau frunte se va sfârși să te rănească mai mult. Scopul pentru pete moi și leagăn greu.
  • Imagine intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 14
    3
    Învață să joci apărare. Păstrarea unei poziții defensive bune este la fel de importantă ca aruncarea unui pumn solid, dacă nu mai important. Amintiți-vă că nu este un film stâncos: un cuplu solid se încadrează în Kisser și veți fi pe teren, exact unde nu doriți să fiți.
  • Țineți pumnii, formați în mod liber, în apropierea feței dvs. și treceți greutatea, astfel încât umărul și șoldul pe partea dvs. dominantă sunt îndreptate spre adversarul tău. Nu pătrați la adversar, ci să vă întoarceți într-o parte, pentru a face o țintă mai mică.
  • Ține-ți mâinile în sus lângă bărbie și partea laterală a capului tău în orice moment, când nu te învârtiți.
  • Imaginea intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 15
    4. Deplasați-vă înainte, nu înapoi. Pe măsură ce vă loviți, mergeți direct spre adversar, ținându-vă postura defensivă și faceți-o scopul dvs. de a le bate jos. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să arătați cât mai mare posibil și avansați, avansați, avansați. Nu vă lăsați să vă împingeți înapoi.
  • În timp ce poate părea incredibil și va merge împotriva instinctului tău natural, este mult mai sigur și mai puțin dureros să se mute în lovituri în loc să se sprijine de la ei. Continuă să avansezi și să-ți iei inamicul să se retragă, mai degrabă decât să treci înapoi. Dacă trebuie să luați o lovitură, întâlniți-o la jumătatea drumului, înainte de a ajunge la puterea sa deplină, va răni mai puțin decât la vârful leagănului, unde este mai probabil să vă loviți. Mergeți înainte și obțineți inamicul să se schimbe înapoi.
  • Imagine intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 16
    5. Continua sa te misti. Stick și mutați, spuneți boxerii. Dacă vă aflați într-o luptă, nu stați acolo la picioarele de plumb, dacă nu doriți să vă scoateți blocul. Stai pe bilele picioarelor tale, bouncing ușor și mișcați capul înainte și înapoi, ca și cum ați fi evitat o albină plictisitoare care zboară spre tine prin aer. Faceți-vă capul o țintă în mișcare și veți fi greu de lovit.
  • Imagine intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 17
    6. Stați pe picioarele voastre. Încercați să nu cădeți în nici un caz, sau să luați lupta la pământ. În picioare pentru tine însuți cu o luptă rapidă, este uneori cea mai bună modalitate de a face față unei situații dificile, dacă vrăjmașul vostru vă împinge în ea, dar o luptă care se termină lupte pe teren este periculoasă și ar trebui evitată cu orice preț.
  • Dacă bateți adversarul în jos, înapoi. Spune, "S-a terminat," și plecați. V-ați dovedit la punctul dvs. de vedere.
  • Imagine intitulată înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 18
    7. Căutați cea mai rapidă modalitate de a scăpa. Încheiați o luptă cât mai repede posibil, căutând o ieșire. Dacă vă bateți adversarul în jos cu un pumn bine temporizat, nu le dați ocazia de a deveni nebuni și de a veni învârtire. Doar spune, "Uite, am terminat cu asta. Nu vreau să te lupt. Ai început asta și termin asta." Apoi faceți o ieșire rapidă și ieșiți pe o notă mare. Cu orice noroc, vrăjmașul tău ar trebui să fie învins.
  • Din nou, luptele ar trebui să fie întotdeauna ultima soluție pentru a vă ocupa de inamicul dvs. și ar trebui evitată cu orice preț.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu lăsați lucrurile să recurgă la pierderea. Evitați confruntările ca aceasta cât mai mult posibil.
  • Ești susceptibil să-ți tragi dușmanul, având pornografia trimisă la locul de muncă în numele lor sau chiar să vă faceți probleme dacă ați aflat. Poți să-ți urăști dușmanul, dar să te întrebi dacă merită să-i coste cariera.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar