Cum să se ocupe de bullies ca adolescent

Bătălia este o problemă serioasă, din păcate, totul comună în liceu și liceu. Nimeni nu merită să fie agresat. Dacă sunteți țintă de agresiune, s-ar putea să vă simțiți fără putere, speriat, jenat sau chiar deprimat. Dar nu trebuie să lăsați oamenii care vă vor bate jos. Experții au studiat agresorul de zeci de ani, iar acolo multe strategii dovedite care vă pot ajuta. Există strategii pe care le puteți învăța să faceți mai ușor de interacțiunea cu Bullies, oamenii pe care îi puteți merge la ajutor și tehnici pe care le puteți folosi pentru a vă construi încrederea în sine. Având în vedere cu Bullies este o experiență provocatoare, dar puteți folosi această experiență pentru a vă face într-o persoană mai puternică.

Pași

Metoda 1 din 4:
Evitând întâlnirile de agresiune
  1. Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 1
1. Stați departe de locurile în care se întâmplă frecvent agresiunea. Identificați locațiile din școala dvs. și vecinătatea în care apare în mod obișnuit agresiunea. Încercați să vă schimbați rutina zilnică pentru a evita aceste zone cât mai mult posibil. În timp ce nu puteți evita complet oamenii care vă agregă, limitând interacțiunile cu ele vă vor ajuta să evitați să deveniți o țintă.
  • Locuri comune în care se întâmplă agresiune includ: în apropiere anumite dulapuri, în băi sau în jurul fântâni de apă.
  • Pentru a nu mai fi agresat online, puteți aplica un principiu similar de evitare. Dacă primiți mesaje de agresiune, opriți imediat dispozitivul. Când porniți dispozitivul înapoi, blocați cine vă aglomerați.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 2
    2. Călătoriți în grupuri pentru a vă proteja de agresiune. Agresiunea tinde să se întâmple atunci când indivizii sunt singuri. Dacă știți că este posibil să traversați căile cu cineva care vă agregă, adresați-vă unui prieten sau unui grup de prieteni să meargă cu dvs.
  • S-ar putea să vă gândiți să vă plimbați cu dvs. la școală.
  • Sau puteți să vă întrebați unui prieten să vă cunoască la clasă când clopotul sună, deci nu va trebui să mergeți în sălile de unul singur.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 3
    3. Ignorați insultele de la oamenii care se agită. Ignorarea comentariilor nepoliticoase nu este ușoară - mai ales dacă vă simțiți supărați, sau alții vă încurajează să răspundeți. Dar amintiți-vă că nu sunteți niciodată obligați să răspundeți la cineva care vă aglomerați. De fapt, ignorarea insultelor arată că sunteți puternici și că nu lăsați pe alții să vă controleze.
  • Poți să acționezi ca și cum ai fi auzit de comentariul de agresiune deloc. În acest caz, luați în considerare să faceți altceva sau să vă îndreptați spre un alt student pentru a începe o altă conversație ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.
  • Evitați să încercați să vă apărați dacă întâmpinați agresiune verbală. Chiar dacă vă simțiți jenat și doriți să dovedim că sunt în neregulă, o întâlnire de agresiune nu este cel mai bun moment pentru a le respinge.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 4
    4. Plecați când cineva începe să vă agregă. Dacă puteți, plecați într-o direcție sigură de îndată ce începe agresivul. Încercați să vă deplasați spre o clasă, birou, afaceri sau orice locație în care sunt prezenți adulții.
  • Mergeți repede, dar cu încredere - în picioare drept cu bărbia în sus.
  • Încercați să obțineți pe alții să vină cu dvs. Un simplu, "hai să mergem" poate semnala prietenilor tăi că ai vrea să plece cu tine.
  • Dacă sunteți frecvent obiectivul de agresiune, dezvoltați un plan de siguranță pentru a vă ajuta să vă amintiți cea mai bună cale de evacuare pentru a lua atunci când lucrurile devin dure. Notați locurile comune în care vă confruntați cu agresiunea. Apoi, enumerați destinația pe care o veți merge în scopul de a scăpa de agresiune.
  • Metoda 2 din 4:
    Comunicând cu cine vă agregă
    1. Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 5
    1. Rămân calm înainte de a vă adresa pe cineva care vă agregă. În timp ce aveți întotdeauna opțiunea de a ignora și de a pleca de la un bully, puteți alege să abordați direct comportamentul de agresiune. Luați această abordare dacă puteți rămâne calmă. Arătând semne de rănire sau de furie vor face probabil situația mai rău.
    • Oamenii bully alții pentru a-și face o reacție. Este o modalitate de a controla alți oameni. Astfel încât să vă puteți gândi să rămâneți calm ca o victorie asupra agresiunii. Arată că nu puteți fi controlat.
    • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a rămâne calm, încercați să numărați la zece în cap sau folosind tehnici de respirație profundă pentru a rămâne calm.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 6
    2. Faceți contactul cu ochii cu cine vă aglomerați. Înainte de a vă adresa pe cineva care vă agregă, asigurați-vă că demonstrează limbajul corpului încrezător. Întoarceți-vă pe oricine face aglomerația. Stați în picioare și uitați-le direct în ochi înainte de a vorbi cu ei.
  • Nu abordați abordarea sau nu vă apropiați de bully. Nu vrei ca ei să se simtă deloc amenințați sau să-i dea un motiv să devină violentă.
  • Pur și simplu doriți să vă asigurați că au atenția dvs. și că ei simt că nu vă este frică să vă ridicați pentru voi înșivă.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 7
    3. Spuneți lui Oricine să vă aglomerați să vă opriți în situații tensionate. Cea mai ușoară și mai eficientă modalitate de a comunica cu cineva care vă agregă este în mod clar și pur și simplu spuneți-le să se oprească. Mai ales dacă există o mulțime în jur, este de multe ori cel mai bine să vă păstrați cuvintele simple și la punct. # * Doar spune, "opri" sau "asta e de ajuns" și pleacă departe.
  • Dacă sunteți nervos, luați în considerare practicarea răspunsurilor diferite cu prietenii sau membrii familiei.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 8
    4. Având în vedere împărtășirea modului în care vă simțiți cu cine vă aglomerați. Dacă persoana care vă agregă este o persoană pe care o simțiți în siguranță în privat, găsiți un timp pentru a vorbi cu ei când nu au o audiență. Abordați-le și spuneți-i cum vă face agresiunea lor.
  • Utilizați "I-declarații" pentru a vă concentra pe sentimentele dvs. Ia în considerare spunând ceva de genul: "Mă simt foarte trist și rănit când te distrezi de hainele mele."
  • Evitați să le etichetați un bully sau să le spuneți că au făcut ceva greșit. Nu vrei să spui: "Este foarte nepoliticos de tine să-mi insulți hainele."
  • Această abordare poate funcționa bine pentru un fost prieten sau cineva pe care nu vă este frică să vorbiți mai detaliat.
  • Poate doriți să aduceți pe altcineva cu dvs. atunci când vă apropiați de oricine a fost agresiv.
  • Nu abordează niciodată pe cineva care se agită în privat dacă credeți că lucrurile ar putea deveni violente.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 9
    5. Utilizați umorul și pozitivitatea pentru a submina încercările de agresiune. Dacă vă simțiți confortabil, puteți încerca să dezamorsați întâlnirile de agresiune cu o glumă sau o declarație cu inima ușoară. Oricine se agită că vrei să te faci jenat sau supărat în fața altora. Dacă păstrați un ton pozitiv, uneori oamenii care se vor întoarce din spate.
  • Dacă cineva vă insultă, puteți încerca să râdeți.
  • De exemplu, dacă cineva vă insultă pantofii, ați putea răspunde spunând: "Wow, îmi pare rău că nu-i plac. Îi port tot timpul."În acest caz, răspundeți la ceea ce au spus, dar ignorând intenția lor negativă.
  • Să nu răspundeți niciodată cu insulte și să evitați declarațiile sarcastice care ar putea fi mânia pe care cineva o agită. Încercați să vă păstrați răspunsurile pozitive sau neutre.
  • Dacă întâmpinați în mod regulat un comportament de agresiune, ați putea dori să încercați să vă practicați răspunsurile la insultele lor.
  • Dar nu simțiți presiunea de a răspunde la agresiune. Această abordare nu funcționează pentru toate situațiile, așa că amintiți-vă că aveți întotdeauna opțiunea de a ignora agresiunea și de a pleca sau de a spune pur și simplu, "opriți" înainte de a pleca departe.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 10
    6. Afirmă că nu doriți să luptați dacă agresiunea devine violentă. Prevenirea unei întâlniri de agresiune de la transformarea violentă este cea mai bună modalitate de a vă proteja. Dacă o luptă izbucnește, nu numai că veți fi răniți, dar puteți ajunge și la probleme.
  • Dacă un bully începe să devină violent, spune lucruri cum ar fi: "Nu vreau să te lupt. Nu va rezolva nimic."Sau pur și simplu spuneți:" Luptele nu sunt lucrurile mele."
  • Făcând intenția dvs. de a evita lupta împotriva tuturor celor care se află în jur.
  • Metoda 3 din 4:
    Obținerea de ajutor de la alții
    1. Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 11
    1. Documentați orice caz de agresiune. Notați tot ceea ce spune bully și face într-un notebook sau jurnal. Documentarea acestor informații vă va ajuta să vă amintiți toate detaliile despre ceea ce sa întâmplat. Aceste informații vor facilita adulții și oficialii școlari să vă ajute să răspundeți în mod eficient.
    • Asigurați-vă că fiecare descriere include cine a fost acolo, când sa întâmplat, ceea ce sa spus și făcut și cum a răspuns toată lumea.
    • Ați putea dori, de asemenea, să scrieți de ce credeți că ați fost ținta agresiunii - mai ales dacă credeți că ați fost vizați din cauza rasei, religiei sau orientării sexuale.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 12
    2. Cereți sfaturi de la un membru al familiei sau al unui adult de încredere. Informați întotdeauna un adult când sunteți agresați. Adultul vă poate ajuta să dezvoltați strategii pentru a răspunde - cum ar fi găsirea unei persoane care să meargă la școală sau să practice răspunsuri calme și aseratoare. De asemenea, ar trebui să discutați cum să informați școala despre ceea ce se întâmplă.
  • Nu se recomandă ca părinții să se ocupe direct de cei care vă agregă pe tine sau cu părinții lor. Când părinții intervin în acest fel, adesea face ca situația să se înrăutățească.
  • Membrii familiei ar trebui să vă sprijine în două moduri - oferindu-vă sfaturi cu privire la modul de gestionare a întâlnirilor și prin apelarea școlii să vorbească cu un administrator, cum ar fi consilierul principal sau școlar.
  • Dacă nu aveți un adult în viața voastră că aveți încredere, mergeți imediat la un profesor, consilier sau administrator școlar.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 13
    3. Spuneți unui profesor despre agresiune pe care o experimentați. Majoritatea profesorilor au primit o anumită formă de instruire pe care să le intervină în situații de agresiune. Un profesor vă poate ajuta să vă oferiți protecție și să găsiți strategii pentru a îmbunătăți situația.
  • Poate doriți să începeți prin a vorbi cu profesorul în care aveți încredere cel mai mult.
  • Un moment bun pentru a aborda un profesor este înainte sau după clasă.
  • Dacă alți studenți sunt în jur, cereți să programați un timp pentru a vă întâlni cu profesorul dvs. unu-la-unu. Spune ceva de genul: "Aș vrea să vorbesc cu tine despre ceva serios. Putem programa un timp pentru a ne întâlni?"
  • Dacă hărțuirea se întâmplă într-o sală de clasă, ar trebui să discutați cu profesorul acelei cursuri.
  • Dacă hărțuirea se întâmplă într-o anumită locație - cum ar fi dulapul dvs. - puteți lua în considerare, de asemenea, implicarea unui profesor care este clasa de clasă.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 14
    4. Faceți o programare pentru a vorbi cu un consilier școlar sau administrator. Școlile au numeroase resurse și indivizi care vă pot ajuta să vă ocupați de agresiune. Fie cereți unui profesor să vă ajute să obțineți o întâlnire, să vă adresați părinților dvs. Oficiul sau să vă plimbați în biroul școlii și să solicitați o întâlnire fie cu un consilier, fie cu principal.
  • Dacă vă este frică pentru siguranța dvs. fizică sau vă simțiți suicidați, aceasta este o problemă serioasă care necesită o atenție imediată. Abordați consilierul de orientare școlară, asistenta medicală sau alt administrator și spuneți: "Am nevoie de ajutorul dvs. cu ceva serios. Putem vorbi?"
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 15
    5. Ajungeți la prieteni și alți studenți pentru sprijin. Cu cât mai mulți oameni care sunt conștienți de situație, cu atât veți deveni. Lăsați vecinii, prietenii și alți membri ai familiei să știe ce se întâmplă. Acești oameni vă pot ajuta să vă păstrați în siguranță dacă aveți nevoie de undeva sau pe cineva să vorbească. Împărtășirea povestirilor cu colegii dvs. vă pot ajuta să vă simțiți mai puternici.
  • Luați în considerare conducerea unei campanii la școală. Multe școli au campanii de combatere a agresiunii sau sunt deschise celor noi. Vorbiți cu consilierul dvs. de îndrumare sau directorul despre implicarea.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 16
    6. Faceți un apel anonim unui expert dacă vă simțiți izolat și speriat. Dacă nu vă puteți aduce să discutați cu cineva pe care îl cunoașteți, există profesioniști instruiți care vă pot ajuta. Apelați o linie telefonică gratuită, 24/7 pentru a vorbi cu cineva anonim sau a trimite un e-mail anonim printr-un site web.
  • Dacă sunteți agresați în SUA, contactați 1-800-273-8255 sau vizitați fie http: // crisiscallcenter.Org / Contact-US / sau https: // Opriți-vă.Gov /.
  • Dacă locuiți în Marea Britanie, contactați 0808-800-222 sau http: // hărțuirea.Co.Regatul Unit.
  • În Australia, contactați 1-800-55-1800 sau http: // Kidshelp.COM.au.
  • În Canada, contact 800-668-6868 sau http: // KidsHfphone.cca.
  • Dacă sunteți un tânăr LGBT, contactați proiectul Trevor la 1-866-488-7386.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 17
    7. Raportați agresiune severă către autorități dacă nimic altceva nu funcționează. Dacă nu sunteți în măsură să rezolvați problema cu ajutorul autorităților școlare, este posibil să solicitați ajutor de la autoritățile locale. Puteți raporta agresarea la aplicarea legii locale sau grupurile externe care monitorizează anumite cazuri de agresiune.
  • Dacă sunteți în pericol imediat, cereți ajutor de urgență.
  • Dacă nu sunteți în pericol imediat, sunați la numărul local de poliție care nu este urgent. Spuneți-le pe scurt ceea ce sa întâmplat și întrebați ce informații vor avea nevoie și dacă vă puteți întâlni cu un ofițer pentru a depune un raport.
  • Aflați mai multe despre legile și politicile specifice ale statului dvshttp: // Opriți-vă.Gov / legi /.
  • Dacă sunteți o victimă a agresiunii, a grupurilor de contact, cum ar fi Uniunea Americană pentru Libertăți Civile (ACLU), care pot oferi ajutor.
  • Metoda 4 din 4:
    Copierea și recuperarea de la agresiune
    1. Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 18
    1. Înțelegeți că nu sunteți singuri. Agresiunea se poate simți ca o experiență singuratică. Cu toate acestea, aproximativ 25% dintre copii experimentează agresiune, deci nu sunteți singuri în ceea ce treceți.[10]
    • Organizații precum Pacer.Org sunt de asemenea dedicate conectării persoanelor care au fost agresate.
    • Chiar dacă nu vă simțiți confortabil implicându-vă într-o organizație, răsfoiți prin materialele lor online. Vă va ajuta, sperăm să vă simțiți mai conectați mai mult de ceilalți care au fost într-o situație similară.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 19
    2. Amintiți-vă că nu este vina ta. În timp ce tauntele unui bully poate răni și câteva lucruri pe care le spun că chiar se pot simți adevărate, înțeleg că nu sunteți vina pentru agresiune. Oamenii care bateau sunt frustrați sau nemulțumiți în propria lor viață și vor să te facă să te simți la fel de rău ca ei.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 20
    3. Lucrați la încrederea în sine. Chiar dacă nu este vina voastră, fiți agresați vă poate lăsa să vă simțiți răniți. Trebuie să contracareze lucrurile negative pe care vi le-a spus bully cu mesaje pozitive.
  • Scrieți calitățile dvs. pozitive pe notele post-IT și le lipiți în jurul camerei dvs.
  • Uită-te în oglindă și să te complimentezi. Avem tendința de a supraîncărca defectele noastre, mai degrabă decât caracteristicile noastre pozitive, astfel încât contracaram acest lucru concentrându-se pe pozitiv!
  • Evitați auto-discuția negativă. Dacă gândurile ca, "Eu sunt fără valoare" sau "Nimeni nu mă place" vin în minte, vorbesc înapoi la fiecare gânduri negative cu o evaluare pozitivă și mai realistă: "Nu, nu este adevărat. merit. Oamenii se simt ca mine. Doar pentru că sunt agresiv nu înseamnă că nu sunt o persoană bună care merită să fie plăcută."
  • Țineți-vă capul ridicat, stați cu postură bună și zâmbiți.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 21
    4. Bucurați-vă foarte mult dacă sunteți agresați. Recunoașteți că perioadele de agresiune sunt stresante și meritați să faceți timp suplimentar pentru a vă face lucruri plăcute și relaxați-vă. Programați recompense pentru tine dimineața înainte de a merge la școală, când ajungeți acasă în după-amiaza și în weekend.
  • Bucurați-vă de micul dejun preferat înainte de școală.
  • Programați o oră sau așa că atunci când ajungeți acasă de la școală pentru a face ceva relaxant - cum ar fi jucând un joc video sau pictura - pentru a vă lua mintea de la agresiune.
  • Planificați o zi spa sau mergeți pe o excursie în weekend.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 22
    5. Creați obiective pozitive pentru dvs. În timp ce nu ar trebui să vă schimbați doar pentru că sunteți agresați, puteți folosi această ocazie pentru a face schimbări pozitive în viața voastră care vă poate reține stima de sine. Faceți o listă de lucruri pe care doriți să le îmbunătățiți și apoi veniți cu pași mai mici pentru a atinge acest obiectiv.
  • De exemplu, unele probleme de aspect - cum ar fi acneea - pot fi abordate. ACNE BAD poate fi adesea îndepărtată de produsele de îngrijire a pielii, deci este o idee bună pentru Google unele produse sau discutați cu medicul.
  • Din păcate, adolescenții supraponderali sunt mai susceptibili de a fi agitați și să-i bulgăsească pe alții.[24] Exercițiu și o dietă sănătoasă, normală de calorii (1.700 - 2000 de calorii pe zi pentru un adolescent) pot face de obicei o lume de bine.
  • Dacă nu vă întâlniți imediat obiectivele, rămâneți motivați. Spuneți-vă că un obstacol sau un eșec este doar o altă ocazie de a învăța și de a crește.
  • Imagine intitulată Deal cu Bullies ca un adolescent Pasul 23
    6. Ajungeți la ajutor profesional dacă continuați să vă luptați. Dacă vă simțiți anxios, stresat, deprimat, trist sau înfricoșător în legătură cu situația de agresiune, poate fi foarte util să căutați terapie. Consilierul școlar vă poate face referire la un terapeut. Un terapeut sau psiholog poate lucra chiar și în școala dvs.
  • Părinții dvs. vor trebui să semneze documentele pentru a avea terapie. Vorbiți părinților sau tutorilor dvs. despre interesul dvs. în terapie.
  • Dacă intenționați să vă răniți din cauza agresiunii sau a altceva, sunați la Livelina Națională de Prevenire a Suicidului la 1-800-273-Talk (8255) 24/7.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar