Cum să se ocupe de fete care vă cheamă o curvă

Fetele pot fi crude unul cu celălalt. Fata-fetiță agresivă începe adesea în școala elementară și, în unele cazuri, durează în anii adulți. Într-un fel înseamnă că fetele au pus uneori o altă fată în jos este prin răspândirea zvonurilor sau prin utilizarea limbajului care implică faptul că ținta lor este promiscuoasă sexuală. Acesta este un chit clasic care se bazează pe ideea că există anumite lucruri "fete bune" Nu face, cum ar fi sex cu mulți băieți. În unele cazuri, totuși, s-ar putea să fiți numit o curvă sau ceva asemănător, chiar dacă nu ați făcut niciodată sex. Fraza în sine este adesea menită să însemne că sunteți a "fată rea" și nu ar trebui să fie de încredere. Deși poate fi o situație dificilă de a face față, există mai multe strategii pe care le puteți încerca dacă vă aflați obiectivul acestui tip de agresiune.

Pași

Partea 1 din 3:
Depășirea bârfei și agresiunii
  1. Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă 1
1. Înțelegeți diferența dintre tachinarea prietenoasă și slut-shaming. Cuvantul "curvă" este un slur sexual folosit aproape exclusiv împotriva femeilor. Este o modalitate de a spune că o fată sau o femeie este o persoană rea, deoarece are prea mult sex sau prea mulți parteneri sexuali. Uneori se folosește într-un mod bantar între prieteni și alteori este folosit pentru a bate sau a pus o femeie în jos.
  • Uneori fetele și femeile se numesc reciproc "Sluts" ca o modalitate de a lua înapoi acel cuvânt din utilizarea sa negativă, într-un efort de a face lumină și de a-l scurge o parte din puterea sa. Este o modalitate pentru ca fetele să ia rușine să se bucure de sexualitatea lor. Există multe grupuri asuprite care au "recuperat" cuvinte o dată folosite împotriva lor în acest fel. Dacă aveți prieteni care vă spun o curvă, gândiți-vă la intenția lor: ei pot însemna într-un mod îndrăzneț. Le puteți cere să se oprească dacă te deranjează, și din moment ce sunt prietenii tăi, ar trebui să înțeleagă și să facă tot posibilul să se oprească.
  • Dacă cineva folosește cuvântul "curvă" împotriva ta într-un mod care te face să te simți rău, rănit sau hărțuit, nu contează ce intenția ei este. Ea te agită.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 2
    2. Știți că cuvântul ar putea să nu aibă nimic de-a face cu sexul. Deși termenul curvă este de obicei asociat cu cineva care are o mulțime de sex, sau care își exprimă sexualitatea în moduri în care alte persoane nu aprobă, în realitate, este adesea folosită în alte moduri de fetele în sine.
  • Un studiu al femeilor de colegiu a constatat că cuvântul avea foarte puțin de-a face cu comportamentele sexuale ale țintă. În schimb, în ​​studiu, femeile superioare de clasă socială au folosit termenul împotriva femeilor de clasă socială mai scăzută ca o modalitate de a spune că nu au vrut să le includă în grupul lor social.
  • Studiul a constatat că femeile albe, mijlocul colegiului de clasă superioară au folosit cuvântul "curvă" împotriva femeilor mai slabe și a femeilor de culoare și că bătăușii au avut adesea o experiență mai sexuală decât țintele.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă 3
    3. Recunoașteți că sunteți agresați. Acest lucru ar putea părea prostie, mai ales dacă nu sunteți un copil mic și credeți că agresiunea aparține școlii elementare. De fapt, oamenii de toate vârstele pot experimenta agresiune, ceea ce înseamnă într-adevăr că o persoană este medie pentru o altă persoană din nou.
  • Apelarea numelor ca "curvă" este o formă foarte comună de agresiune fată-pe-fată. Ei vă pot numi o curvă, deoarece bârfa sa răspândit cu privire la relațiile sau sexualitatea dvs. (eventual inițiată de cineva care dorește să-și sporească reputația ca a "Stud"), dar acest cuvânt și alții place (cum ar fi "curvă," "sapă," sau "Skank") poate fi pur și simplu modul tău de a vă umilința cu puțin sau de nimic de a face cu comportamentul sexual.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 4
    4. Luați măsuri de siguranță pe social media. Tehnologia face ca agresiunea mai ușoară decât oricând, deci dacă sunteți activ pe site-uri de socializare, este posibil să fie necesar să luați măsuri de precauție pentru a menține agresorii să aibă acces la informațiile dvs.
  • Blocați setările de confidențialitate și asigurați-vă că singurii dvs. prieteni pe social media sunt persoanele pe care le cunoașteți și aveți încredere în viața reală. Dacă sunteți prieteni cu bully-ul dvs., neprietenul ei - s-ar putea să vă gândiți, de asemenea, neprietenind prieteni reciprocă sau, chiar care limitează ceea ce pot vedea în profilul dvs.
  • Nu postați nimic - text sau fotografii - că nu ați vrea să circulați printre familia, prietenii, locul de muncă sau școala.
  • Raportați orice mesaje de agresiune sau amenințăre pe care le primiți părinților, profesorilor și chiar poliției dacă mesajele se întâmplă frecvent sau conțin orice amenințări.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 5
    5. Aflați modalități sănătoase de a face față conflictului. S-ar putea să fiți tentați să vă întoarceți ca-cum ar fi atunci când vine vorba de comportamentul de agresiune, dar luptând cu bătăușul tău, chemând numele ei, răspândind zvonuri despre ea, sau să intrați în lupte fizice nu vă va ajuta situația. De fapt, ar putea duce la intrarea în probleme, când ea a început totul.
  • Dacă aveți un bully, luați în considerare abordarea ei și întrebați-o să se oprească. Fi persoana mai mare. Acest lucru poate fi incredibil de greu în acest moment, dar dă-ți bully un zâmbet sincer și spune ceva, "Nu sunt sigur de ce ai spus asta, dar chiar vreau să te oprești." Apoi mergeți departe. Uneori, un bully poate fi atât de luat înapoi printr-un răspuns real că nu va ști ce să facă.
  • Dacă credeți că bully este o persoană diferită, întrebați-o dacă vrea să vorbească. Ai putea spune, "Există ceva ce te-am făcut să te superi pe mine? Doriți să luați prânzul și să vorbiți despre asta?" Așezat în jos și având o conversație vă poate ajuta să ajungeți la rădăcina comportamentului ei, dacă este dispusă. Ea ar fi putut auzi un zvon despre tine sau poate avea altă explicație pentru motivul pentru care te vizează.Chiar dacă nu vrea să se așeze și să vorbească, știind că sunteți o persoană rezonabilă care este deschisă discuției ar putea să o facă mai puțin supărată de tine și mai puțin probabil să vă vizeze.
  • Gândiți-vă la relația ca un balon care nu este complet umplut cu aer. Dacă nu puneți aer în balon, acesta va continua să nu aibă o substanță. Dacă puneți aerul în balon, va deveni mai mare și mai mare. Angajarea unui bully este mult ca acesta. Dacă refuzați să vă alimentați în dinamica de agresiune, refuzați să puneți aerul în balon. În cele din urmă, bully va alege pe altcineva în scopul de a "Împingeți balonul ei."
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 6
    6. Utilizați tactici diferite pentru clicuri. Girl Bullies de multe ori călătoresc în grupuri, care lucrează împreună pentru a alege alte fete pentru a se simți mai puternice. Nu este de obicei util să se confrunte cu un grup de mai multe fete de la toate acestea.
  • Evitați situația cât mai mult posibil. Încercați să evitați să vă desfășurați în bullieri, dacă este posibil, și să cereți unui prieten să meargă cu dvs. dacă trebuie să mergeți undeva pe care îl cunoașteți Clique.
  • Nu reacționați. Amintiți-vă că părinții voștri ți-au spus ca un copil, despre modul în care reacția la un bully îi dau doar ceea ce vor? Se pare că părinții tăi au avut dreptate. Bullies prosperă la putere, deci dacă tu nu răspundeți prin înfrângerea sau plânsul, Veți scurge experiența distractivă pentru bătăuși și sperăm că vor continua. Încearcă stai calm și Concentrați-vă pe altceva Dacă se întâmplă din nou.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 7
    7. Vorbeste cu cineva. Dacă vă simțiți vizați de fete la școală sau la femei la locul de muncă, nu trebuie să suferiți în tăcere. Vorbind despre asta vă poate ajuta să vă dați seama de strategiile de a le depăși.
  • Discutați cu părinții sau cu alți adulți de încredere. Explicați situația și cereți-i să vă ajute să vă dați seama de o soluție. Uneori, având un părinte intervine este singura modalitate de ao opri. Părintele dvs. ar putea contacta părinții bully, directorul sau vă ajută să veniți cu strategii de utilizare în acest moment dacă se întâmplă din nou. Părinții ar trebui să se familiarizeze cu politica de hărțuire a școlii.
  • Discutați cu un consilier sau terapeut pentru a vă ajuta să separați critici Alți oameni ar putea să vă arunce de la valoarea dvs. reală ca o ființă umană.
  • Discutați cu un profesor, consilier școlar sau supraveghetor dacă sunteți hărțuit sau hărțuit la școală sau lucrați. Acest comportament este ilegal la locul de muncă și aproape întotdeauna împotriva codului de conduită într-o școală școlară sau universitară și ar trebui să fie tratată la un nivel administrativ pentru a fi sigur că nu se întâmplă să se întâmple.
  • Partea 2 din 3:
    Repararea unei reputații deteriorate
    1. Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 8
    1. Recunoașteți că oamenii bârfe. Indiferent dacă vă aflați în școala medie, liceul, colegiul sau locul de muncă, bârfele va fi întotdeauna o problemă atâta timp cât există și alte persoane care vor vorbi.
    • Pe de o parte, trebuie să acceptați că bârfele se întâmplă și nu există întotdeauna ceva ce puteți face despre asta. Pe de altă parte, dacă bârfele negative se răspândește despre dvs. din cauza comportamentului dvs., puteți lua măsuri pentru a vă îmbunătăți reputația deteriorată.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 9
    2. Se ocupă de zvonurile neadevărate în orice mod confortabil. Dacă cineva răspândește zvonuri că sunteți promiscuu sexual și nu este adevărat, aceasta este o formă de hărțuire sexuală. Există câteva moduri diferite în care ați putea alege să o ocupați, în funcție de cine răspândește zvonurile și de ceea ce vă simțiți confortabil.
  • Discutați cu cineva în autoritate pentru a vă ajuta să vă ocupați de hărțuire. Acest lucru ar putea fi un părinte, profesor, supraveghetor, șefu sau consilier școlar.
  • Poti incerca confruntarea persoanei responsabile de bârfe Dacă știți cine a început zvonul. Dacă simțiți că trebuie să setați înregistrarea drept, aceasta poate fi o opțiune bună. Cu toate acestea, în cazul în care persoana care a început zvonul este un bully care nu-i pasă de tine, ar trebui să știi că confruntarea cu acea persoană ar putea să te facă și mai mult decât o țintă.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 10
    3. Luați responsabilitatea pentru stilul dvs. de viață. Dacă sunteți mulțumit de stilul dvs. de viață, ceea ce spun ceilalți despre dvs. nu ar trebui să aveți un efect asupra dvs. Cu toate acestea, dacă faceți lucruri care vă rănește pe dvs. sau pe alții și ați deteriorat reputația, puteți lua măsuri pentru a vă asuma responsabilitatea pentru stilul dvs. de viață și începeți să vă reparați reputația.
  • Asigurați-vă că nevoile dvs. emoționale sunt îndeplinite. Stabiliți și mențineți o rețea de prieteni de susținere care vă pasă de dvs., vă apreciază și vă sprijiniți alegerile.
  • Asigurați-vă că nu răniți pe nimeni altcineva. Dacă aveți mulți parteneri sexuali, asigurați-vă că nu vă conectați cu oameni care sunt în relații și asigurați-vă că partenerii dvs. știu ce sunt intențiile dvs. Asigurați-vă că tu Utilizați protecția dacă faceți sex.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 11
    4. Să se ocupe de oameni care te tratează diferit. Dacă zvonurile s-au răspândit că sunteți promiscuu sexual, puteți constata că dacă zvonurile sunt adevărate sau nu, oamenii pot începe să vă trateze diferit. În special, puteți găsi că băieții vă pot trata diferit dacă credeți că sunteți disponibil sexual.
  • Dacă vă aflați că sunteți hărțuit sexual sau propozițional de băieți, știți că aceasta nu este vina voastră. Nimeni nu este vreodată justificat în tratarea unei alte persoane ca obiect sexual. Spuneți persoanei să se oprească și apoi să spună cuiva în care aveți încredere (ca un părinte, profesor sau supraveghetor). Ei vă vor ajuta să vă ocupați de situație. Dacă vă simțiți nesigur pentru orice motiv, sunați la poliție sau mergeți la cea mai apropiată autoritate.
  • Dacă oamenii care au fost foști prieteni încep să vă evite, puteți lua în considerare vorbirea cu ei pentru a afla de ce. Țineți minte că cineva care să nu mai fie prietenul tău din cauza unui zvon nu a fost un prieten adevărat să înceapă.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 12
    5. Stabiliți o reputație de fel, îngrijire, distracție și fiabilă. Este adevărat că viața sexuală este afacerea dvs., dar nu puteți face prea multe pentru a le ține pe oameni să vorbească despre asta.Cel mai mult puteți face este umanizarea cât mai mult posibil, astfel încât oamenii să nu vrea să-și piardă timpul vorbind despre tine.
  • De multe ori fetele vorbesc despre sexualitatea altor fete, deoarece sunt geloase sau pentru că se îngrijorează că fetele experimentate sexual vor fura prietenul sau soțul lor. Arătând tuturor că sunteți o persoană bună și sinceră, vă puteți ajuta să vă liniștiți temerile.
  • Ieșind din calea ta de a fi amabili cu ceilalți - inclusiv oameni care au fost nemulțumiți de dvs. - arată că sunteți persoana mai mare.Este nevoie de mult timp, dar consistența, bunătatea și sinceritatea pot transforma o reputație proastă într-una bună.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă 13
    6. Fii răbdător. Lucrul despre reputație este durează mult timp pentru a construi una bună, dar o singură greșeală pentru a obține unul rău. Este frustrant și nedrept, dar este doar o parte a vieții pe care trebuie să o accepți. Să fie hotărâtă să construiască o bună reputație, chiar dacă durează ani.
  • Găsiți un hobby, un club sau o distracție pentru a vă ocupa și pentru a vă lua mintea în afara problemelor dvs. sociale. Puteți alege o poziție de voluntariat sau puteți da înapoi comunității dvs. pentru a vă ajuta să vă reputația ca persoană îngrijitoare și iubitoare.
  • Între timp, încercați să învățați Nu mai îngrijește ce gândesc ceilalți despre tine .
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea de ce fetele atacă fetele
    1. Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 14
    1. Știți că nu este vina ta. Comportamentul dvs. nu este la vină dacă altcineva vă agregă, chiar dacă bârfa pe care o răspândește despre tine este adevărată din punct de vedere tehnic. Alți oameni își fac propriile alegeri despre cum să vă trateze și nimeni nu este vreodată justificat să vă facă să vă simțiți fără valoare sau outcast.
    • Chiar dacă ați avut mai multă experiență sexuală decât alte fete, nimeni nu este vreodată justificat să vă cheme numele sau să încercați să vă rănească. Nu meritați să fiți tratați în acest fel. Aveți valoare!
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 15
    2. Știți că probabil că este rănit. Ar putea fi un confort mic, dar faptul este că cei mai buni răniți înăuntru. Agresiunea este un comportament învățat, și există multe motive pentru care oamenii se vor angaja în acest comportament. Studiile arată că bătăușii nu au adesea relații strânse și se simt respinși de societate. Ei își iau sentimentele pe alții încercând să facă ca toți ceilalți să se simtă respinși.
  • Bullies tind să fie manipulativ, gelos și lipsit de empatie pentru alții.
  • Toată lumea are nevoia de bază de acceptare, apartenență, control și înțeles în viața lor - din păcate, bătăușii nu au adesea toate acestea. Ei pot bully oameni care par nefericiți și astfel "Obiective ușoare," sau pot merge după oameni care par să aibă lucrurile pe care le lipsesc, cum ar fi relațiile iubitoare, notele bune sau locuri de muncă de succes.
  • Bully poate încerca să se concentreze de ea însăși în sine, astfel încât ea nu este o țintă în sine - ea poate încerca să se potrivească - ea poate fi agresată la domiciliu - sau, ar putea fi că bully-ul nu are o modalitate de a-și reglementa propria ei mânie și o exprimă în moduri neproductive.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 16
    3. Să înțeleagă de ce bătăușii vizează fetele și sexualitatea femeilor. Nu este o coincidență faptul că cuvântul "curvă" este folosit împotriva fetelor și a femeilor într-un mod derogatoriu. De fapt, femeile au fost vizate în acest fel pentru o parte importantă de istorie înregistrată!
  • Cel puțin din moment ce epoca victoriană, societatea occidentală sa concentrat asupra a ceea ce unii savanți numesc distincția Madonna-Whore.Aceasta este ideea că femeile sunt toate fecioarele bune, pure, nevinovate, fie într-un somnic, scumpo și activ sexual.
  • Desigur, aceasta este o modalitate ridicolă de a vedea oamenii, care sunt ființe sexuale naturale, dar este o idee care a luat în multe culturi și mai afectează modul în care vedem și tratăm femeile astăzi.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele care vă cheamă o curvă Pasul 17
    4. Știți că nu este vorba doar de sex. În timp ce termenii care se concentrează pe sexualitatea femeilor, cum ar fi curvă, Ho, sau curvă, sunt adesea folosite pentru a degrada femeile, există, de obicei, un înțeles mai profund, mai sinistru care nu are prea multe de făcut cu sexul.
  • Când cineva este numit unul dintre aceste lucruri, este o modalitate de a spune că nu sunt o fată bună sau o femeie. Ei nu se potrivesc mucegaiului societății într-un mod major. Termenul este o modalitate de a arăta respingerea completă pentru acea persoană.
  • Puteți să vă luptați împotriva acestui tratament al femeilor, fără a folosi insultele specifice de gen, nici măcar în Jest.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă mama să cumpere haine vă place Pasul 18
    5. Știi tu cel mai bun.
  • Nu lăsați pe nimeni să vă eticheteze sau să vă opriți să faceți ceea ce vă place.Dacă vă bucurați de relații sexuale și dacă acest lucru vă face fericiți, vă rugăm să mergeți mai departe.Dacă cineva care te judecă pe baza a ceea ce faci vorbește despre volume despre ei.Nu tu.
  • Avertizări

    Dacă sunteți hărțuit la școală sau la muncă, adu-l la un profesor, consilier sau șef.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar