Nu, nu ați pierdut capacitatea de a digera carnea. Cum să reintroduceți carnea după ce a fost vegetariană (și nu se îmbolnăvește)

Dacă sunteți un vegetarian și vă gândiți să mâncați din nou carne, probabil că nu veți avea probleme deloc dacă vă ușurați-vă în ea. Mănâncă din nou carnea este mai ușoară decât credeți, indiferent de cât timp ați plecat fără să aveți. Pentru a vă ușura mintea, am răspuns la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre cum să se întoarcă la consumul de carne după ce au fost vegetarieni.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Poți să te întorci să mănânci carne după ce a fost vegetarian?
  1. Imaginea intitulată mănâncă carne după ce a fost pasionat 1
1. Da, corpul tău nu pierde capacitatea de a digera carnea. Indiferent de cât timp ați fost vegetarian, puteți întotdeauna să vă întoarceți la mâncarea cărnii. S-ar putea să vă simțiți puțin "grele" după prima dvs. masă cu carne, mai ales dacă aveți o porțiune mare. Dar, nu veți reuși să digerați și să metabolizați carnea.
Întrebarea 2 din 8:
Vegetarienii se îmbolnăvesc când mănâncă carne?
  1. Imaginea intitulată mănâncă carne după ce a fost pasionat 2
1. Nu, dar este posibil să aveți un stomac deranjat dacă exagerați-l. Plantele sunt mai ușor de digerat decât carnea și necesită mai puține enzime digestive pentru a le rupe în jos. Dacă vă întoarceți brusc la consumul de carne, este posibil să nu aveți suficiente enzime digestive pentru a gestiona carnea, ceea ce poate provoca un disconfort fizic. Mergând încet și începând cu porțiuni mici de carne, va face procesul mai ușor.
Întrebarea 3 din 8:
Ce fel de carne ar trebui să reintroduc mai întâi după ce a fost vegetarian?
  1. Imaginea intitulată mănâncă carne după ce a fost pasionat 3
1. Începeți cu carne mai ușoară și introduceți diferite carne unul câte unul la un moment dat. Du-te cu carne mai deschisă ca peștii mai întâi, apoi încercați ceva de genul păsărilor de curte. Lucrați în sus până la carne mai grei, cum ar fi carnea roșie. Acest lucru oferă corpului dvs. timp să se adapteze, astfel încât să nu aveți probleme digestive.
  • Nu este o știință exactă, deci alegeți să mâncați ceea ce vă vedeți și ceea ce simte potrivit pentru dvs. Încercați doar să evitați o tăietură super mare de carne, astfel încât să nu aveți nici un disconfort digestiv.
  • Dacă ați fost un vegan pentru o lungă perioadă de timp sau ați urmat o dietă strictă a plantelor, începeți cu ceva mai ușor, cum ar fi bulionul de pui sau ouăle.
Întrebarea 4 din 8:
Ar trebui să limitez cât de mult mănâncă carne după ce am fost vegetarian?
  1. Imaginea intitulată mănâncă carne după ce a fost pasionat 4
1. Mănâncă porțiuni mici la început și ascultă corpul tău. Mănâncă carne după ce a fost un vegetarian nu te va face bolnav, dar scufundări imediat într-o friptură uriașă poate provoca un disconfort, cum ar fi balonarea și durerea stomacului. Încercați un mic servitor și vedeți cum vă simțiți. Dacă nu vă simțiți umflați sau aveți indigestie, încercați să aveți mai mult. Fiți atenți la modul în care corpul dvs. răspunde și nu exagerați.
Întrebarea 5 din 8:
Cum pot preveni problemele de digestie atunci când mănânc carne după ce a fost vegetarian?
  1. Imaginea intitulată mănâncă carne după ce a fost pasionat 5
1. Alegeți tăieturi de grăsime mai mari pentru a ajuta la digestia. Super tăieturi slabe de carne pot fi mai dure și mai dificil pentru ca corpul dvs. să proceseze, mai ales dacă nu ați mâncat carne de mult timp. Când vă întoarceți din nou să mâncați carne, alegeți tăieturi FATTIER pentru mai multă aromă și pentru a ajuta corpul să absoarbă mai multe dintre vitaminele și mineralele esențiale.
  • De exemplu, s-ar putea să mergeți cu un pește de grăsime mai mare, cum ar fi somon sau hering peste peștele slabă, cum ar fi Tilapia și Halibut.
  • 2. Luați enzime digestive pentru a vă ajuta să vă sprijiniți digestia. Consumul de carne din nou vă poate face să vă simțiți "grele" și un pic umflat la început. Enzimele digestive vă ajută să vă despărțiți mâncarea, astfel încât să vă poată ajuta să digerați mai ușor și cu mai puțin disconfort. Ridicați enzime digestive la alimentele dvs. de sănătate locale sau la magazinul de vitamine și să le luați în conformitate cu recomandările de pe ambalaj.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Cum fac să mănânc carne mai atrăgătoare după ce a fost vegetarian?
    1. Imaginea intitulată mănâncă carne după ce a fost pasionat 7
    1. Comandă mese gătite, astfel încât să nu trebuiască să manipulezi carnea brută. Dacă nu sunteți obișnuit să manipulați sau să pregătiți carnea, poate fi într-adevăr off-pusă și vă poate strica apetitul. În schimb, comanda scoate sau du-te la un restaurant când începi să mănânci din nou carne.
    • S-ar putea să doriți să evitați sushi dacă peștele crud este nepăsător pentru dvs.
  • 2. Stimulați aroma cu condimente și sosuri. Există o tonă de condimente care pot ajuta la fabricarea cărnii mai delicioase, cum ar fi piperul, paprika, sarea, usturoiul, ceapa și multe altele. Există, de asemenea, o grămadă de sosuri care merg grozav cu carne, cum ar fi grătar, ketchup, ranch și brânză albastră. Utilizati-le! Ele pot spori aroma cărnii și pot ajuta să-l facă mai gustos dacă nu iubiți gustul.
  • Întrebarea 7 din 8:
    Cei mai mulți vegetarieni se întorc să mănânce carne?
    1. Imaginea intitulată mănâncă carne după ce a fost pasionat 9
    1. Da, studiile sugerează că 84% dintre vegetarieni se întorc să mănânce carne. Este foarte comun pentru oamenii care urmează o dietă vegetariană sau vegană să se întoarcă în cele din urmă la consumul de carne. Un studiu a constatat că există mai mult de 5 ori mai mulți vegetarieni și vegani, deoarece există cele actuale. Asta nu înseamnă că vei reveni în cele din urmă să mănânci carne, dar nu ești singur dacă alegi să faci asta.
    Întrebarea 8 din 8:
    Cum pot să nu mai simt rău să mănânc carne după ce a fost vegetarian?
    1. Imaginea intitulată mănâncă carne după ce a fost pasionat 10
    1. Țineți minte motivele pentru a mânca din nou carne. Dacă trebuie să mănânci carne din motive de sănătate, gândiți-vă la beneficiile pe care le veți obține de la ea, cum ar fi să vă simțiți mai bine fizic și să puteți petrece mai mult timp cu oamenii pe care îi iubești și le interesează. Corpul tău este capabil să proceseze carne, deci este o parte naturală a dietelor multor oameni. Nu faci nimic rău și nu trebuie să te simți vinovat de a mânca carne.
    • Mulți oameni sunt vegetarieni din motive morale, astfel încât să le poată face cu adevărat supărat dacă trebuie să înceapă să mănânce din nou carne.
    • Dacă v-ați luptat pentru a obține suficientă proteină în dieta dvs. ca vegetarian, acest lucru ar putea fi un motiv pentru a începe să mănânce din nou carne. Concentrându-vă pe sănătatea dvs., deoarece motivația dvs. vă poate ajuta să vă simțiți mai bine despre decizie.

    sfaturi

    Dacă mâncați accidental o mușcătură de carne și sunteți vegetarian sau vegan, nu vă faceți griji. În timp ce poate fi supărător emoțional, probabil că nu veți avea efecte secundare fizice.

    Avertizări

    În timp ce este extrem de rar, dacă aveți o alergie la carne, ați putea avea o reacție cum ar fi stupi, mâncărime, umflarea feței, buzelor și a limbii. Dacă alergia dvs. este suficient de severă, ați putea intra în anafilaxie, o reacție potențial amenințătoare. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor care au alergii de carne îi fac să fie mușcate de căpușe singurele, nu de la abținerea de la carne.
  • Dacă începeți simptomele experienței unei reacții alergice, inclusiv stupi, mâncărime, umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului, șuierătoare, dificultăți de respirație sau dificultăți de respirație, ajungeți imediat la un medic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar