Cum să mănânci usturoi murat

Usturoiul murat poate suna ca un gust dobândit, dar s-ar putea să vă găsiți în mod repetat pentru borcan. Spre deosebire de usturoiul brut, care are o aromă picantă, ascuțită, usturoiul care este murat în oțet devine moale și chiar ușor dulce. Îl puteți mânca crud sau adăugați-l la mese pentru o explozie de aromă unică. Încercați cu ceea ce mâncați - ați putea fi plăcut surprins de o combinație originală de aromă!

Pași

Metoda 1 din 10:
Mâncați usturoiul murat direct din borcan.
  1. Imagine intitulată mănâncă pasul de usturoi murat 1
1. Poptați-l în gură ori de câte ori aveți nevoie de o explozie de aromă. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor care se bucură de usturoi, ați putea să vă bucurați de ea direct din borcan.
  • Nu este nevoie să încălziți sau să o gătiți de când este deja moale și aromă.
Metoda 2 din 10:
Aruncați-o cu legume de pădure pentru o lovitură acidă îndrăzneață.
1. Se amestecă usturoiul tocat tocat în legume, cum ar fi ardei, broccoli sau ceapă. În loc de gătit legume cu usturoi proaspăt tocat, dă-le o aromă mai profundă, bogată, cu usturoi murat. Doar tăiați câteva cuișoare de usturoi murat și adăugați-l la legume cum ar fi:
  • Fasole verde
  • ardei gras
  • Broccoli sau Bruxelles
  • Conopidă
  • Ceapă
Metoda 3 din 10:
Adăugați usturoiul murat la o placă de carcasă.
  1. Imagine intitulată mănâncă pasul de usturoi murat 3
1. Puneți-o și pe plăci de brânză sau gustări. Dacă serviți la oaspeți o bord de charcosterie sau gustări, o varietate de arome, astfel încât oamenii să poată găsi combinații de gust pe care le bucură. Puneți un castron mic de usturoi murat pentru a completa cârnații, brânza sau biscuiții.
  • Doresc să facă usturoi chiar și crescător? Dați un pic de ulei de măsline extra-virgin puțin de înaltă calitate peste cuișoare pentru a scoate aroma ușor dulce a usturoiului.
Metoda 4 din 10:
Amestecați-l în salate de paste sau culturi.
1. Tăiați usturoiul și amestecați-l în taitei gătite sau orez aburit. Usturoiul oferă un impuls de aromă în ingrediente care sunt de obicei destul de blande pe cont propriu și are un gust minunat într-o varietate de bucătării.
  • De exemplu, amestecați usturoiul cu orez prăjit, o curry de legume sau un sos de alfredo cremos.
Metoda 5 din 10:
Încercați usturoi murat pe sandwich-uri, câine fierbinte și hamburgeri.
1. La fel felii de usturoi murat pe un sandwich pentru a da un gust ușor tangy. Usturoiul de usturoi este un mare topping pentru paninis, hamburgeri sau sandwich-ul tău preferat. Nu sunt la fel de ascuțite ca ceapă, dar ei dau o aromă zippy.
  • Usturoiul murat este minunat pe pizza!
Metoda 6 din 10:
Servi usturoi murat cu carne la grătar și fructe de mare.
1. Stabiliți usturoiul murat pentru a adăuga aromă la carne fumoasă sau fructe de mare ușoare. Data viitoare când aruncați fripturile sau chopii de porc pe grătar, puneți un castron de usturoi murat. Aroma tangia completează carnea fumoasă și adaugă o mică lovitură de usturoi. Acest lucru îl face, de asemenea, excelent pentru mâncăruri ușoare de fructe de mare, cum ar fi Cod, Halibut sau Rockfish.
  • Dacă adăugați sos de grătar la carnea voastră la grătar, amestecați câteva cuișoare tocate de usturoi în ea înainte de a da bastură carnea.
Metoda 7 din 10:
Mash usturoiul și răspândiți-l pe pâine prăjită.
1. Faceți propria dvs. de usturoi care are o aromă netedă și ușoară. Pâinea de usturoi făcută cu cuișoare de usturoi proaspete, ierburi și sare, poate fi foarte ascuțită - mai ales dacă folosiți usturoiul brut care a început să germineze. Dacă preferați o aromă subțire, ștergeți câteva cuișoare de usturoi murături și răspândiți-o pe toast în loc de a folosi usturoi proaspăt.
  • Serviți-vă prăjitorul de usturoi cu o salată de grădină proaspătă pe care ați garnit cu cuișoare de usturoi.
Metoda 8 din 10:
Se amestecă în sos de spaghete pentru a adăuga o aromă ușor zippy.
1. Personalizați sosul de casă sau de pădure jarred cu un usturoi puțin murat. Tăiați cuișoarele de usturoi și fierbeți-l în sosul de spaghete până când sosul absoarbe aroma. Nu vă fie frică să adăugați o mulțime de usturoi, deoarece aceasta este baza pentru o mulțime de mâncăruri italiene.
  • Utilizați sosul de spaghete cu aromă de usturoi pentru a face Lasagna sau spaghete și chiftele, de exemplu.
Metoda 9 din 10:
Garnish cocktail-uri cu câteva cuișoare de usturoi murat.
  1. Imagine intitulată mănâncă pasul de usturoi murat 9
1. Utilizați cuișoare de usturoi murat în loc de ceapa murățată pentru a vă garni băutura. Încercați-l în următorul martini sau mary sângeros, de exemplu. Puteți chiar să înlocuiți saramura de usturoi pentru saloarea de măsline într-un Dirty Martini.
  • Dacă vă place o maria sângeroasă picantă, utilizați cuișoare de usturoi care au fost murate cu ardei iute.
Metoda 10 din 10:
Faceți o salată de salată de salată de usturoi.
1. Împingeți saramura de la usturoiul cu ulei pentru o îmbrăcăminte rapidă, salată. Începeți prin mișcarea viguroasă în jurul a 3 părți de ulei de măsline extra-virgin, cu 1 parte de saramură din borcanul de usturoi murat. Apoi, gustați îmbrăcămintea și adăugați cât mai multă sare și piper așa cum vă place înainte de ao arunca cu salata verde.
  • Nu trebuie să adăugați usturoiul murat în sine decât dacă doriți o aromă de usturoi mai puternică.

sfaturi

Ați făcut usturoiul vostru albastru? Nu vă faceți griji - aceasta este o reacție naturală din procesul de decapare. Usturoiul tău este sigur să mănânci.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar