Cum de a îngheța usturoiul

În timp ce există un argument în ceea ce privește dacă usturoiul congelat încă are un gust bun la dezghețare, este posibil să înghețe usturoiul. Poate doriți să experimentați mai întâi o sumă mică și să vă faceți mintea în jurul succesului sau altfel de înghețare, dar poate fi foarte utilă dacă aveți dintr-o dată o gât de usturoi pe mâini.

Pași

Metoda 1 din 3:
Usturoi întreg
  1. Imagine intitulată Freeze usturoi Pasul 1
1. Selectați becuri de usturoi de calitate. Îndepărtați orice murdărie pe care o puteți vedea doar prin ștergerea ușoară.
  • Imagine intitulată Freeze usturoi Pasul 2
    2. Aruncați-o în interiorul unei pungi de congelare reevaluată. Etichetă și dată (data este mai importantă - probabil că puteți vedea un bec de usturoi).
  • Imagine intitulată Freeze usturoi Pasul 3
    3. Utilizare. Tot ce trebuie să faceți este să vă îndepărtați de un cățel, coaja și să utilizați ca normal. Nu va dura mult timp să dezgheț, dar puteți să-l strângeți sau să-l tăiați (cu un cuțit ascuțit) în timp ce sunteți încă înghețați dacă sunteți atent.
  • Metoda 2 din 3:
    Usturoi tăiat sau cuișoare întregi
    1. Imagine intitulată Freeze Usturoi Pasul 4
    1. Scoateți cuișoarele de usturoi de la bec. Peel fiecare.
  • Imagine intitulată Freeze usturoi Pasul 5
    2. Fie lăsați ca un cățel, fie tăiați în bucăți mici.
  • Imagine intitulată Freeze usturoi Pasul 6
    3. Înfășurați cuișoarele sau usturoiul tocat în folie de plastic sau folie. Așezați usturoiul înfășurat în interiorul unei pungi de congelare reevaluată.
  • Imagine intitulată Freeze usturoi Pasul 7
    4. Îngheţa. Utilizați prin ruperea a ceea ce este necesar de la masa tăiată sau pur și simplu să luați un cățel (dacă cuișoara a mers ciupit, este doar bun pentru gătit care îl permite să se descompună și mai mult). Masa congelată poate fi rasă, ca poate cuișa dacă a rămas intactă.
  • Utilizați în termen de șase luni.
  • Metoda 3 din 3:
    Usturoiul uleios

    Această metodă necesită să nu întârzieți în înghețarea rezultatului, pentru a evita otrăvirea alimentară posibilă (a se vedea avertismentele de mai jos).

    1. Imagine intitulată Freeze usturoi Pasul 8
    1. Selectați un bec de usturoi adecvat. Separați cuișoarele de la ea și le îndepărtați.
  • Imagine intitulată Freeze usturoi Pasul 9
    2. Plasați cuișoarele într-un procesor de alimente sau blender. Adăugați ulei în raport de 2 piese de ulei la 1 part usturoi.
  • Uleiul de măsline este o alegere bună sau un ulei de legume mai puțin puternic al alegerii dvs.
  • Imagine intitulată Freeze usturoi Pasul 10
    3. Piure sau amestec pentru a combina cele două ingrediente. Transferați la un recipient rezistent la congelator cu un capac pentru a preveni transferul mirosului.
  • Imagine intitulată Freeze usturoi Pasul 11
    4. Utilizare. Stick o linguriță sau un cuțit de unt și să recupereze cât mai mult usturoi uleios, după cum este necesar pentru astfel de lucruri ca și sosul de paste, adăugând aromă de usturoi la carne, tocană și alte feluri de mâncare și pentru adăugarea la frânghii de agitație sau în sautée.
  • Nu lăsați acest amestec să stea la temperatura camerei - fie să o împiedice sau să o încălzească imediat.Imagine intitulată Freeze Usturoi Pasul 11Bullet1
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Doar cele mai proaspete de usturoi ar trebui să fie înghețate. Un bec de usturoi bun ar trebui să se simtă ferm la atingere și să aibă o piele clară și de hârtie. Dacă este germinarea, înfășurarea, umflarea pulberii gri sau deteriorarea, nu cumpărați sau nu o utilizați așa cum nu mai este bine.
  • Pâinea de usturoi este o modalitate excelentă de a îngheța usturoiul, deși este clar că are doar o singură utilizare.
  • Avertizări

    Usturoiul este un aliment cu acid scăzut. Aciditatea scăzută, atunci când este combinată cu o lipsă de aer care apare la adăugarea de usturoi la ulei, există un risc de creștere bacteriană la temperatura camerei. Clostridium botulinum poate crește, ceea ce poate provoca otrăvire gravă și chiar mortală a alimentelor. Aceasta înseamnă că orice metodă care utilizează ulei și usturoi ar trebui să fie depozitate răcită și folosită imediat după îndepărtarea de la congelator sau frigider și să nu fie lăsată să stea în jurul încălzirii.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pungi de congelare salvator sau containere rezistente la congelator
    • Placă de tăiere și cuțit
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar