Cum să mănânci broccoli brut

Când te gândești să mănânci broccoli, probabil o imaginezi că a prăjit sau aburit. În timp ce aceste metode sunt comune, broccoli de gătit reduce valoarea nutritivă și textura crocantă. Pentru a absorbi substanțele nutritive complete pe care Broccoli le oferă, ia în considerare consumul de brut. Puteți să vă scufundați floretele într-un sos de casă cremoasă sau să asamblați o salată colorată pentru un prânz rapid. Pentru un fel de mâncare clare, împerecheați floretele cu carnea preferată sau cu alte legume brute.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea broccoli
  1. Imagine intitulată mănâncă broccoli brut Pasul 1
1. Curățați capul broccoli cu apă rece. Curățenii din broccoli pot ascunde cu ușurință murdăria și chiar bug-uri mici. Executați apă rece peste capul broccoli și utilizați degetele pentru a freca curat orice pete murdare.
  • Pentru broccoli, care este deosebit de murdar, umpleți chiuveta cu apă rece și lăsați broccoli să se înmoaie timp de 2 până la 3 minute. Înmuierea broccolilor vor slăbi orice particule crude că nu ați reușit să vă rupeți. Apoi, clătiți broccoli pentru a doua oară pentru a spăla murdăria dislocată.
  • Dacă utilizați Florets Packaged Broccoli, turnați conținutul într-o colandere și clătiți floretele sub apă rece.
  • Imagine intitulată mănâncă broccoli brut Pasul 2
    2. Uscați capul de broccoli cu un prosop de hârtie. Ușor broccoli până când este complet uscat. Crăpăturile pot deține apă la fel de ușor ca ei să poată ține murdăria, astfel încât să rotiți capul de broccoli când îl bătești. Uscarea broccoli vă va oferi o tracțiune suplimentară atunci când mergeți să o tăiați mai târziu și veți preveni, de asemenea, pansamente pe care le puneți pe ea de a deveni apoasă.
  • Nu frecați suprafața broccoli pentru ao usca. Presiunea excesivă împotriva pachetului de florets ar putea provoca bucăți să înceapă să se descompună.
  • Imagine intitulată mănâncă broccoli brut pas 3
    3. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia floretele din tulpina principală a broccoli. Faceți acest lucru pe o placă de tăiere pentru a evita deteriorarea contorului sau a mesei. Tăiați floretul până când sunt rupte în bucăți de aproximativ 1 inch (2.5 cm). Îndepărtați orice părți maro sau deteriorate, deoarece acestea pot fi putrede. Broccoli ar putea fi încă umedă, deci aveți grijă când tăiați și tăiați-o.
  • Florets sunt piese verde închis, pline. Fiecare va avea o stem mică sau un pachet de tulpini mici.
  • În timp ce tulpinile sunt complet comestibile, nu toată lumea îi place să le mănânce crude, deoarece pot fi stricate sau dure. Gustați unul dintre tulpini și determinați-vă dacă doriți să le păstrați sau nu.
  • Un cap mediu de broccoli va produce aproximativ 3-4 cani (525 g-700 g) de florete.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Servind sugestii
    1. Imagine intitulată mănâncă broccoli brut pas 4
    1. Experimentați cu ierburi de ierburi și spice pentru a pur și simplu sezonul broccoli brut. Broccoli are un gust simplu care poate fi asociat subtil cu piper de lămâie, sau piper negru, sau combinate cu arome îndrăznețe cum ar fi oțet balsamic, busuioc și ghimbir proaspăt. Aceste arome comune vor adăuga gustul natural al broccoli și pot fi chiar combinate cu alte legume brute pentru a face o salată.
    • Unele alte condimente clasice de broccoli includ pulbere de usturoi, chimen, pulbere curry, piper cayenne, cilantro și rozmarin.
  • Imagine intitulată mănâncă broccoli brut Pasul 5
    2. Puneți floretele cu un pansament în stil de casă pentru un topping cremos. Făcând propriul dressing, veți putea experimenta textura și consistența dressingului. Adăugați mai multe oțet pentru a subțiri dressingul sau adăugați mai mult smântână pentru ao îngroșa. Dacă nu aveți timp să vă bateți propriul dressing, apucați ferma cumpărată de magazin și faceți florets în asta pentru o gustare rapidă.
  • Pentru un pansament rapid de stil, amestecați împreună A /2 Cupa (120 ml) de maioneză, A /4 Cupa (59 ml) de smantana, 1 lingurita (4.9 ml) de oțet distilat alb și 2 linguri (9.6 g) de amestec de condimente de ranch.
  • Imagine intitulată mănâncă broccoli brut Pasul 6
    3. Aruncați floretele cu suc de lămâie, ulei de măsline și muștar Dijon pentru o aromă de zestare. Într-un castron se amestecă împreună 1 lingură de muștar Dijon, 2 linguri (30 ml) de ulei de măsline și sucul de la o jumătate de lămâie. Adăugați în florets de la 1 cap mediu de broccoli, și aruncați totul împreună. Pansamentul simplu va avea aromă picantă și acidă de la muștar și suc de lămâie.
  • Adăugați diferite texturi cu floretele care vor completa condimentele. Tomatele de cireșe sau migdalele feliate vor adăuga o criză suplimentară, iar 1 cuișoară de usturoi tocată va adăuga un pop de aromă.
  • Imagine intitulată Mananca broccoli brut Pasul 7
    4. Dip florets într-o baie greacă cremoasă de iaurt pentru un prânz sau gustare de umplere. Iaurtul grecesc va adăuga proteine ​​în vasul dvs. care vă va ajuta să vă mențineți complet mai mult. Luați 1 cană (240 ml) de iaurt grecesc, sucul de la o jumătate de lămâie și se condimentează cu mirodenii preferate. Jucați cu diferitele cantități de condimente pentru a face ca dipul să se potrivească gusturilor. Începeți cu aproximativ 1/2 linguriță (0.8 g) din condimente și creșteți sumele de acolo.
  • Încercați o combinație de pulbere de ceapa, pudră de usturoi, sare, piper negru, mărar uscat și patrunjel uscat pentru o baie de degustare ușoară.
  • Experimentați cu arome îndrăznețe ca un amestec de paprika, haine proaspete și usturoi tocat.
  • Imagine intitulată mănâncă broccoli brut Pasul 8
    5. Marinarea floretelor pentru a adăuga aromă și pentru a înmuia textura broccoli. Creați o marinadă simplă folosind suc de lămâie, ulei de măsline și sare. Pentru a face acest lucru pur și simplu puneți floretele acoperite într-o pungă de plastic, sigilați sacul și lăsați-l să se odihnească în frigider timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte. Aromele vor fi înmuiați florets și le-au condimentat bine.
  • Dacă marinada de lamaie sună prea simplă sau blandă, atunci luați în considerare realizarea unei marinade pe bază de oțet. Folosind florets de la 2 capete medii de broccoli, se amestecă împreună 1 cană (240 ml) de oțet de cidru și ulei de măsline și 1 lingură (aproximativ 1.6 g) de zahăr, buruieni de mărar, piper negru, sare de usturoi și sare de masă. Permiteți marinadei să înmuiați broccoli peste noapte în frigider și să se bucure de multitudinea de arome a doua zi.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Asocierea cu alte alimente
    1. Imagine intitulată mănâncă broccoli brut Pasul 9
    1. Se amestecă un castron de floreți cu proteina dvs. preferată sau fructul pentru o salată simplă. Având în vedere aroma dulce și pământească a broccoli, poate înlocui ușor salata în vasul tău preferat. Experimentați prin utilizarea diferitelor combinații de fructe cu pui la grătar, curcan sau orice altă carne de alegere. Salata Broccoli poate fi o opțiune excelentă de prânz sau cină pentru a servi familiei și prietenilor dvs.
    • Pentru o salată de după-amiază răcoritoare, luați 1 cap de florets broccoli și amestecați-l cu felii de căpșuni proaspete, ceapă roșie și migdale. Se scurge pe un dressing de 2 linguri (30 ml) de suc de lămâie și A /2 Cupa (120 ml) de maioneză. Serviți această salată răcită și bucurați-vă.
    • Pentru o salată de seară distractivă, adăugați bucăți de pui la grătar la 1 cap de florets broccoli și presărați pe niște cranberries dulci și semințe de floarea-soarelui crocante sau nuci. Apoi amestecați împreună un dressing de zestare folosind /4 Cupa (180 ml) de maioneză, 2 lingurițe (9.9 ml) de suc de lămâie și 1 lingură (15 ml) de miere.
  • Imagine intitulată mănâncă broccoli brut Pasul 10
    2. Împerecheați floretele cu alte legume brute pentru o farfurie laterală colorată. Când sunt asociate cu alte legume brute, broccoli poate fi folosit ca o farfurie laterală simplă pentru mese mari. La Florets Broccoli, adăugați morcovi tăiați, păstăi de mazare blanche și felii de ardei. Apoi aruncați legumele mixte cu orice sos sau sucuri care sunt predominante în masă pentru a lega arome împreună.
  • Serviți floretele și legumele mixte cu pui la grătar și orez. Se înmoaie pe niște sosuri de soia, dulce și acru sau teriyaki pentru a face o bucătărie asiatică colorată.
  • Imagine intitulată mănâncă broccoli brut Pasul 11
    3. Transforma broccoli brut într-o coleslaw cremoasă. Puteți cumpăra mixul Broccoli Slaw, care este deja asamblat la magazin, dar dacă alegeți să vă faceți propria dvs., puteți experimenta amestecarea diferitelor tipuri de fructe și legume. Pentru un dressing, fie marinați broccoli-mixul în vinaigretul tradițional de sarfuri găsit la magazinul local de bacanie, sau să vă creați și să vă mișcați propria dvs.
  • La Florets de la 1 Mediu cap de broccoli, ia în considerare adăugarea a 3 morcovi mari, 1 cană (100 g) de varză roșie sau verde mărunțită, 2 ceapi verzi tăiate și 1 cubed și curățați roșu sau verde.
  • Completează amestecul cu o vinaigretă picantă prin amestecarea cu 1 cană (240 ml) de maioneză /4 Cupa (59 ml) de oțet de cidru de mere, 2 linguri (6.25 g) de ghimbir ras, 1 lingurita (1.6 g) de sare, 1/2 lingurita (0.8 g) de piper negru, 1/2 lingurita (0.8 g) de pulbere chineză de cinci condimente și 1/4 linguriță (0.4 g) de piper cayenne.
  • Se amestecă legumele cu vinaigretul și lăsați-l să se odihnească în frigider timp de 2 până la 4 ore. Când sunteți gata să serviți, Top Broccoli Slaw cu alune sau stafide pentru o textură adăugată.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Brut broccoli broccoli, dips și rețete

    Toppings și scufundări pentru broccoli brut

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de încorporare a broccoli brute în mese

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar