Cum să gătești kang kong

Kang Kong, (ipomoea acvatic sau muta muta) este o plantă delicioasă și ușoară de degustare comună în Asia de Sud-Est. De asemenea, cunoscut sub numele de spanacul de apă, Ong Choy, varza de mlaștină, Bung Phak, Hung Tsai sau Rau Muong, este comun pentru bucătăria din sud-estul Asiei și se găsește în mod obișnuit în multe alimente asiatice ca o legumă foarte rentabilă.

Acest tutorial se uită la modul de selectare, pregătire și servi delicios Kang Kong la următoarea cină tematică asiatică sau oricând ca un fel de mâncare laterală rapidă și ușoară.

Pași

  1. Imagine intitulată Cook Kang Kong Pasul 1
1. Achiziționați Kang Kong-ul. Este de obicei vândut de grămadă și o grămadă este suficientă pentru a servi 2 pentru o masă ușoară. În mod ideal, ar trebui să fie proaspăt recoltat. Căutați frunze care sunt proaspete și pert, nu sunt deteriorate sau deteriorate vântului. Tulpinile goale ar trebui să prezinte semne de a fi proaspăt tăiate și sunt crocante, tulpini care au fost tăiate cu o zi înainte de a te usca la bază.
  • Imagine intitulată Cook Kang Kong Pasul 2
    2. Scoateți frunzele și tăiați tulpinile în porțiuni de 5 cm / 2 inch cu o tăiere diagonală pentru a le face atractive. Tulpinile necesită o perioadă mai lungă de gătire decât frunzele.
  • Imagine intitulată Cook Kang Kong Pasul 3
    3. Gatiti sau servi Kang Kong-ul in conformitate cu cateva dintre urmatoarele sugestii:
  • Ca o agitație prăjită: încălziți un wok și adăugați 1 lingură de ulei. Când este fierbinte, adăugați 1 lingură de usturoi tocată 2 arde roșii tăiate sau verzi (la gust) și 1 linguriță tocată tocată. Se amestecă prăjirea până când usturoiul este de aur și parfumat - nu arde condimentele. Adăugați tulpinile Kang Kong și amestecați se prăjește timp de 2 minute, apoi adăugați frunzele. Adăugați 1 lingură de sosuri de hoisin, grătar sau sos de stridii și adăugați un sos de soia la gust. Garniți cu felii de chilli sau semințe de susan prăjite. (Servește 2).
  • Se amestecă prăjirea ca pe sugestia de mai sus cu ghimbir și usturoi și includ niște tofu ferme prăjiți sau taitei de ou la wok, acoperire cu sosul. Acest lucru va bloca rețeta pentru a face mai mult o masă centrală decât ca un fel de mâncare laterală.
  • Ca o supă: cald o cratiță cu un pic de ulei și amestecați ușor prăjiți un chilli tocat, 1 linguriță de ghimbir tocat și usturoi. Adăugați stoc sau bulion (aproximativ 1.5 cani pe persoană) și căldură până la fierbere. Adăugați pastă Tamarind la gust (aproximativ 1 linguriță pentru două este ușoară) și adăugați tulpinile Kang Kong, 2 ceapa de primăvară tăiată, o lovitură de bambus tăiată și o mică grămadă de verdeață de muștar.Gătiți până când legumele sunt doar licitate. Serviți această supa fierbinte, garnisată cu coriandru vietnamez, busuioc thailandez și / sau mentă vietnameză. (Servește 2).
  • Ca o salată: spălați Kang Kong-ul și pregătiți-vă cu frunzele și tulpini separat. Într-un castron mic, pregătiți pansamentul - amestecați sucul de 1 var, 1 chilli tocat, 1 lingură de sos de pește, 1 lingură de zahăr palmier și usturoi tocată la gust. Echilibrați aromele la gustul dvs. pentru a avea o combinație de dulce, acru, sare și condimente. Amestecați 2 cești de papaya verde mărunțită, o roșie tăiată subțire, Kang Kong și dressing și servi, garnisit cu niște arahide zdrobite prăjite.
  • Imagine intitulată Cook Kang Kong Pasul 4
    4. Serviți imediat. Kang Kong are o mare varietate de alte utilizări, cum ar fi adăugarea în sosuri curry, ca o vegetală de supă sau adăugată într-o etapă ulterioară în orice amestec de prăjire.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar