Cum se adaptează rețetele de pâine pentru altitudine mare

Cu cât vă ridicați de la nivelul mării, cu atât mai puțină presiune există în atmosferă. Altitudinea afectează rețetele de pâine prin determinarea lichidelor pentru a se evacua mai repede și aluatul de pâine pentru a se ridica în două ori în timp ce face în mod normal. Reglarea retetelor de pâine pentru altitudinea ridicată necesită un proces de încercare și eroare de utilizare a făinii mai mult sau mai puțin, mai mult sau mai puțin lichid și, uneori, mai puțin drojdie.

Pași

Metoda 1 din 2:
Rețete de pâine cu drojdie
  1. Imagine intitulată Reglați rețetele de pâine pentru o altitudine mare Pasul 1
1. Reduceți cantitatea de făină albă în rețetă. Este posibil să fie necesar să utilizați până la 1/4 mai puțină făină decât reteta pentru că făina pierde umiditatea la altitudine mare, care creează un produs finit degustare uscată. Veți ști că există suficientă umiditate aluatul de pâine de înaltă aluat atunci când masa se îndepărtează de părțile laterale ale castronului.
  • Adăugați treptat făină 1 lingură. la un moment dat dacă aluatul este prea umed sau lipicios. Aluatul de pâine trebuie să fie moale și ușor de manevrat după re-frământare.
  • Imagine intitulată Reglați rețetele de pâine pentru o altitudine mare Pasul 2
    2. Măriți cantitatea de lichid din rețetă dacă utilizați făină de grâu sau secară. Adăugați 1 lingură. sau mai mult decât cererea de rețetă. Aceste făină grosiere pierd și mai multă umiditate decât făina albă la altitudine.
  • Imagine intitulată Reglați rețetele de pâine pentru o înălțime de altitudine 3
    3. Adăugați lichid suplimentar, 1 lingură. la un moment dat, dacă aluatul pare să se usuce. Aluatul tău ar trebui să fie moale, umed și trageți departe de părțile laterale ale castronului după re-frământare.
  • Imagine intitulată Reglați rețetele de pâine pentru o altitudine mare Pasul 4
    4. Adăugați un ciclu suplimentar în creștere. Pâinea de degustare bună depinde de un proces lung, lent în creștere, dar aluatul de pâine se ridică de două ori mai rapid în locațiile de înaltă altitudine. Aluatul de pâine care se ridică rapid va avea o aromă puternică de drojdie și o textură uscată. Pentru cea mai bună aromă, permiteți suficient timp pentru 2 cicluri separate în creștere și nu lăsați aluatul să crească mai mult de două ori dimensiunea acestuia.
  • Reduceți cantitatea de timp în creștere apelurile de rețetă cu aproximativ 15 minute sau până când pâinea a atins aproape două ori dimensiunea sa.
  • Puneți aluatul după ce primul ciclu de creștere se termină. Setați într-un castron și lăsați-l să se ridice din nou, dar pentru jumătate din momentul primului ciclu.
  • Imagine intitulată Reglați rețete de pâine pentru o altitudine mare Pasul 5
    5. Adăugați 1 grad de temperatură de coacere pentru fiecare 500 de picioare (152 m) deasupra nivelului mării. La altitudine, moleculele de căldură nu au suficientă energie în interiorul lor, ceea ce duce la un punct de fierbere mai mic, dar face și hrana să dureze mai mult pentru a găti. Coacerea la o temperatură mai ridicată va stabili rapid structura de pâine și va opri aluatul de la creșterea mai mult.
  • Imagine intitulată Reglați rețete de pâine pentru o înălțime de altitudine ridicată
    6. Utilizați mai puțin drojdie dacă toate celelalte ajustări de copt altitudine nu oferă un aluat ferm de pâine care nu se prăbușește după creșterea și coacerea.
  • Reduceți drojdia cu 1/8 linguriță. pentru a vedea dacă obțineți un aluat de pâine mai ferm. Dacă sunteți nemulțumit de pâinea dvs. terminată, scădeți drojdie cu încă 1/8 linguriță. De fiecare dată când încercați rețeta până când sunteți mulțumiți de produsul finit.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 2:
    Rețete de pâine rapidă
    1. Imagine intitulată Reglați rețetele de pâine pentru pasul de mare altitudine 7
    1. Utilizați mai mult lichid prin adăugarea a 1 lingură. de lichid pe fiecare 1 cană (236 ml) de făină solicitată în rețetă.
  • Imagine intitulată Reglați rețetele de pâine pentru o altitudine mare Pasul 8
    2. Micșorați cantitatea de zahăr cu până la 1/4 din cantitatea totală utilizată în rețetă, deoarece zahărul provoacă să se usuce făină.
  • Imaginea intitulată Reglați rețetele de pâine pentru o altitudine mare Pasul 9
    3. Reduceți sifonul de copt sau praful de copt dacă observați o aromă amară prima dată când încercați o rețetă de pâine rapidă de mare altitudine. Reduceți agenții de fixare cu aproximativ 1/8 linguriță. De fiecare dată când faceți rețeta până când ajungeți cu o aromă ideală.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați un jurnal de coacere sau faceți note lângă rețetele dvs. de pâine pentru a vă ajuta să vă amintiți ajustările de coacere altitudine .

    Avertizări

    Nu încercați niciodată o rețetă de pâine de înaltă altitudine pentru prima dată când coacerea pentru alte persoane. Coacerea de pâine de înaltă altitudine necesită de obicei mai multe încercări de aproape fiecare rețetă înainte de a rezulta într-un produs de degustare bun.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar