Cum să gătești pizza pe o piatră de pizza

Nu aveți nevoie de un cuptor de piatră pentru a face o pizza "cuptor de piatră", pâine plată sau heath. Tot ce ai nevoie este o piatră de copt, sau piatră de pizza, pentru a face pizza crocantă și delicioasă de piatră de piatră. O piatră de pizza absoarbe căldura cuptorului și apoi transferă uniform pâinea pentru crustele de pizza chiar crocante. Acest lucru elimină circumstanța nefericită a pizzelor de cuptor cu centrele soggive.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând aluatul
  1. Imagine intitulată Pizza de bucătărie pe o piatră de pizza Pasul 1
1. Obțineți ingredientele. Desigur, puteți sări peste întreaga parte și cumpărați aluat de pizza pre-realizat la magazin. Dar dacă căutați experiența completă de piatră de pizza, această rețetă face un aluat mare de pizza stil Brooklyn. Această rețetă face două pizza. Dacă doriți doar unul, puneți jumătate din aluat în congelator când plasați cealaltă jumătate în frigider.
  • 1 lingurita. Drojdie uscată activă
  • 1/4 cană de apă rece
  • 1 cană de apă rece
  • 1 lingurita. sare
  • 3 cani de făină de pâine
  • 3 linguri. ulei de măsline extra virgin
  • Imagine intitulată Pizza de bucătărie pe o piatră de pizza Pasul 2
    2. Presărați drojdie peste apă caldă într-un castron mare. Lăsați-o să stea timp de 5-8 minute. Aceasta va crea o acțiune de bubbling sau o dovadă, care testează eficacitatea drojdiei.
  • Imagine intitulată Pizza de bucătărie pe o piatră de pizza Pasul 3
    3. Se amestecă sarea și apa rece. Odată ce ați permis amestecul dvs. la dovadă, amestecați în sarea și apa rece. Urmați acest lucru cu făina. Se amestecă făina în 1 cană la un moment dat până când aluatul este suficient de împreună pentru a scoate din castron.
  • Imagine intitulată Pizza Cook pe o piatră de pizza Pasul 4
    4. Frământați aluatul. Pe o suprafață flourat, vă grăbește aluatul până când este neted. Va dura 10-15 minute. Odată ce ați obținut netezimea dorită, împărțiți aluatul în două piese și formați fiecare într-o minge strânsă. Acoperi fiecare minge cu ulei de măsline extra virgin, curățându-l uniform peste ele.
  • Imagine intitulată Pizza Cook pe o piatră de pizza Pasul 5
    5. Lăsați aluatul să se ridice. Plasați bilele de aluat în recipiente sigilate cu suficientă cameră pentru aluat să se ridice. Ei nu ar trebui să ia mai mult de jumătate din castron. Lăsați-i să stea în frigider timp de cel puțin 16 ore și apoi să le îndepărteze cu o oră înainte de a fi gata să le folosească.
  • Partea 2 din 3:
    Topping și gătit dvs. pizza
    1. Imagine intitulată Pizza Cook pe o piatră de pizza Pasul 6
    1. Preîncălziți cuptorul. Cu piatra de pizza de pe partea inferioară a cuptorului, preîncălziți-l la 550 de grade.
  • Imagine intitulată Pizza Cook pe o piatră de pizza Pasul 7
    2. Puneți aluatul cu făină. Folosind o minge de la un moment dat, praf ușor aluatul cu făină. Se întinde treptat pe o suprafață plană, flourat până când este la fel de mare ca piatra de pizza (de obicei aproximativ 14 ").
  • O placă de tăiere, o foaie de coacere plată sau o coajă va funcționa pentru suprafața ta. O coajă este un instrument plat pentru pizza dvs. Marginea din față este de obicei conică astfel încât pizza dvs. să poată glisa cu ușurință și de la ea.
  • Imagine intitulată Pizza de bucătărie pe o piatră de pizza Pasul 8
    3. Top pizza ta. Odată ce aluatul este întins la dimensiunea dorită, răspândiți sosul și adăugați brânza. Sus cu legume, carne și condimente la alegere.
  • Imagine intitulată Pizza Cook pe o piatră de pizza Pasul 9
    4. Puneți pizza pe piatră. Acest lucru va fi mult mai ușor dacă ați fluturat corect suprafața plană. Așezați vârful suprafeței plane pe partea din spate a pietrei preîncălzite și glisați suprafața din cuptor, astfel încât pizza dvs. să fie lăsată pe piatră. Dacă pizza dvs. pare să rămână, încercați să folosiți o mișcare înapoi și înapoi, pentru ao ajuta.
  • Imagine intitulată Cook Pizza pe o piatră de pizza Pasul 10
    5. Coaceți pizza. Pizza dvs. va trebui doar să se coace timp de 4-6 minute în cuptor. Urmăriți-l cu atenție și scoateți-l când crusta începe să marcheze. Scoateți pizza din nou glisând suprafața plată sub pizza.
  • Imagine intitulată Pizza de bucătărie pe o piatră de pizza Pasul 11
    6. Tăiat și bucurați-vă. Fii atent, pizza va fi extrem de fierbinte. Lăsați-o să stea câteva minute înainte de a tăia pentru a evita arderea dvs. Acum aveți o pizza crocantă a cuptorului.
  • Partea 3 din 3:
    Îngrijirea pietrei dvs. de pizza
    1. Imagine intitulată pizza de bucătărie pe o piatră de pizza Pasul 12
    1. Lăsați piatra să se răcească. Opriți cuptorul după ce v-ați gătit pizza. Lăsați piatra să se răcească complet înainte să o luați. Acest lucru va dura ore, deci nu ezitați să așteptați până dimineața pentru a vă curăța piatra.
  • Imagine intitulată Pizza de gătit pe o piatră de pizza Pasul 13
    2. Utilizați o perie moale, săpun și apă. Așezați piatra răcită în chiuvetă și curățați-o așa cum ați alt fel de mâncare. Periați orice bucăți libere de alimente și curățați orice a fost topit la suprafață. Nu lăsați-o să stea în apă prea lungă, deoarece materialul este poros și va absorbi apa. Dacă se întâmplă acest lucru, piatra dvs. ar putea sparge data viitoare când încercați să o utilizați.
  • Imagine intitulată Cook Pizza pe o piatră de pizza Pasul 14
    3. Uscați-vă piatra. Utilizați un spațiu de spânzurare pentru a șterge piatra uscată și lăsați-o să stea pe contor pentru a se usca complet. Unele colorări sunt complet normale. Atâta timp cât vă curățați orice mâncare, piatra dvs. este perfectă pentru a reutiliza din nou și din nou.
  • Imagine intitulată Pizza Cook pe o finală de piatră de pizza
    4. Terminat.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Cea mai ușoară modalitate de a vă transfera pizza la piatră este de a folosi o paletă de lemn, numită o coajă.

    Avertizări

    Gătitul cu o piatră de pizza necesită o temperatură a cuptorului mai mare decât fără. Aveți grijă când deschideți cuptorul și când vă transferați pizza.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar