Cum de a alege un producător de paine

Făcând propria dvs. pâine cu un producător de paine este rapidă, ușoară și rentabilă. Nu trebuie să știți prea multe despre copierea pâinii să folosească acest tip de produs. Puteți achiziționa producători de paine la magazine și comercianți cu amănuntul pe Internet care vând mobilier și electronică. Gama de prețuri este de 25 până la 150 USD, în funcție de dimensiunea și numărul de caracteristici. Luați în considerare următoarele sfaturi despre cum să alegeți un producător de paine.

Pași

Metoda 1 din 2:
Luați în considerare detaliile practice
  1. Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 1
1. Estimați cantitatea de pâine pe care o veți mânca. Unii producători de pâine pot coace o pâine de 1 lire, dar cele mai mari pot face 2 lire sterline sau mai mult.
  • Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 2
    2. Decideți unde veți pune producătorul de paine. Acest articol de bucătărie tinde să fie mare și boxy, deci asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a vă menține. Dacă nu, luați în considerare locul în care îl veți păstra.
  • Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 3
    3. Găsiți un producător de paine care se potrivește cu bucătăria dvs. Cele mai multe mașini de paine vin în alb negru sau alb pentru a se potrivi cu aparatele, dar puteți găsi și oțel inoxidabil și câteva nuanțe colorate.
  • Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 4
    4. Gândiți-vă la forma pâinii. Majoritatea producătorilor de paine produc pâini dreptunghiulare, dar unii fac în schimb.
  • Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 5
    5. Verificați garanția. Acest lucru vă permite să vă bucurați de produs de ani de zile de la o bună garanție oferă reparații gratuite sau ieftine, dacă ar trebui să se rupă.
  • Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 6
    6. Alegeți un producător de paine cu o tigaie de pâine detașabilă. Acest lucru simplifică curățarea. Puteți pune o tigaie de pâine detașabilă în chiuvetă pentru a spăla, în loc să ștergeți mașina de pâine.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 2:
    Căutați caracteristici suplimentare
    1. Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 7
    1. Decideți dacă aveți nevoie de opțiunea unui început întârziat. Aceasta este o caracteristică frumoasă dacă doriți să adăugați ingredientele înainte de a lucra, dar doriți ca pâinea să fie proaspătă când ajungeți acasă. Cu toate acestea, nu puteți utiliza această caracteristică cu rețete de pâine care necesită lapte sau ouă.
  • Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 8
    2. Alegeți un producător de paine care va păstra produsul finit cald. Acest lucru poate fi în loc de sau în plus față de o opțiune de început întârziată, deoarece păstrează pâinea caldă și proaspătă dacă nu sunteți acasă să vă bucurați imediat.
  • Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 9
    3. Răsfoiți producătorii de paine care fac obiecte de specialitate. Unele pot amesteca aluatul de pizza sau rulourile de scorțișoară. Există producători de paine care vă permit, de asemenea, să adăugați fructe sau nuci pentru a face diferite tipuri de pâine.
  • Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 10
    4. Alegeți un produs care poate face pâine fără gluten dacă este necesar. Indiferent dacă sunteți alergic la gluten sau încercați doar să vă reduceți consumul, căutați mașini de paine cu un cadru pentru a face aluat gratuit acest ingredient.
  • Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 11
    5. Alegeți un maker de paine cu o fereastră de vizionare. Acest lucru vă permite să verificați periodic progresul.
  • Imagine intitulată Alegeți un producător de paine Pasul 12
    6. Ia în considerare producătorii de paine care vă spun când să adăugați ingrediente suplimentare. Anumite modele vă informează când să aruncați în extra, cum ar fi fructele, piulițele sau chipsurile de ciocolată.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar