Cum să ușurați infecțiile urechii copilului tău

Când copilul are o infecție a urechii, vă puteți simți puțin neajutorat. Majoritatea pediatrilor recomandă a "așteptați" abordare dacă infecția nu este severă, ceea ce înseamnă că doresc să aștepte să vadă dacă infecția se elimină pe cont propriu. Cu toate acestea, puteți lua niște pași pentru a ușura durerea copilului, precum și reducerea riscului copilului de infecții ale urechii în viitor.

Pași

Partea 1 din 3:
Ușurința infecțiilor urechii la domiciliu
  1. Imaginea intitulată ușurează copilul
1. Utilizați o cârpă caldă. O modalitate de a ajuta la ușurarea durerii fără nici un medicament la domiciliu este de a folosi o cârpă caldă și umedă. Țineți-l peste urechea copilului și poate ajuta la ușurarea durerii. Doar asigurați-vă că nu este fierbinte, așa cum ați putea ajunge la durere sau arsuri.
  • Imaginea intitulată ușurează copilul
    2. Încercați medicamentele dureroase. Medicamentele dureroase de durere (OTC) pot ajuta la ușurarea durerii unei infecții ale urechii sau a disconfortului cauzate de febră. În mod tipic, ibuprofenul și acetaminofenul sunt cele mai bune opțiuni pentru acest tip de durere. Aceste medicamente pot ajuta, de asemenea, dacă copilul dvs. rulează febră.
  • Nu dați aspirină copiilor sub 19 ani, deoarece acest lucru a fost legat de o condiție gravă și potențial fatală numită sindromul lui Reye.
  • Urmați liniile directoare de pe ambalajele pentru greutatea copilului dumneavoastră. Dozele se bazează pe greutate. Asigurați-vă că vă cântăriți copilul dacă nu cunoașteți greutatea lor.
  • Asigurați-vă că utilizați versiunile copiilor de medicamente OTC pentru copilul dvs. De asemenea, este întotdeauna cel mai bine să verificați cu medicul dumneavoastră înainte de a vă oferi medicamente pentru copii, mai ales dacă aceasta este prima dată când le dați copilului dumneavoastră.
  • Imaginea intitulată ușurează copilul
    3. Încercați picăturile anestezice. O altă opțiune utilizează picături anestezice. Aceste picături nu sunt aceleași cu picăturile de antibiotice. Ele nu tratează infecția în sine. Mai degrabă, ei doar ajută la a plictisi durerea. Puteți găsi aceste picături la cele mai multe magazine de droguri, și doar scăpați câteva picături în urechea copilului dumneavoastră.
  • Urmați instrucțiunile de pe sticlă pentru câte picături și cât de des ar trebui să oferiți acest medicament copilului dumneavoastră.
  • Imaginea intitulată ușurează copilul
    4. Hidrați copilul dumneavoastră. Fluidele de băut vă vor ajuta să vă mențineți copilul hidratat, ceea ce este bun în sine, dar oferă, de asemenea, un alt beneficiu cu infecțiile urechii: acțiunea de înghițire încurajează lichidul să se deplaseze din ureche, ușurând infecția. Încurajați-vă copilul să bea o mulțime de apă, bulion și băuturi ca pedialyte în timp ce au infecția.
  • Imaginea intitulată ușurează copilul
    5. Treci peste medicamentele reci. Unele infecții ale urechii se dezvoltă de la răceli. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă dați medicamentelor la rece pentru copii ca decongestionații, deoarece nu vor ajuta cu adevărat infecția urechii. În plus, ele pot fi periculoase pentru copii.
  • Partea 2 din 3:
    Vorbind cu medicul pediatru
    1. Imaginea intitulată ușurează copilul
    1. Apelați pediatrul. Dacă observați simptomele unei infecții ale urechii, este o idee bună să vă numiți cel puțin pediatrul copilului. Copilul dvs. ar trebui să vadă cu siguranță medicul dacă observați simptome mai mult de o zi sau două, veți vedea descărcarea din urechi (cum ar fi sânge sau puroi) sau observați că copilul dvs. este deosebit de ciudat după ce au avut frig. De asemenea, luați copilul în cazul în care durerea urechii pare deosebit de severă.
    • Simptomele unei infecții ale urechii includ durerea urechii (vizibil dacă copilul se trage la ureche), cranița, problemele de dormit, problemele de auz, cefalee, drenaj urechii, febră de peste 100 de grade Fahrenheit (38 grade Celsius), pierderea echilibrului mai des și / sau pierderea apetitului. Infecțiile urechilor durează adesea mai mult când copilul se culcă.
  • Imaginea intitulată ușurează copilul
    2. Nu cereți antibiotice. Practica standard acum dictează în așteptare două până la trei zile pentru a vedea dacă o infecție a urechii va clarifica înainte de prescrierea antibioticelor dacă simptomele nu sunt severe. Motivele Medicii preferă să aștepte ca cele mai multe infecții se vor clarifica pe cont propriu, iar mijloacele de așteptare a antibioticelor nu vor fi prescrise în acest caz.
  • Dacă copilul dvs. are prea multe runde de antibiotice, pot avea bacterii care devin rezistente la ele, ceea ce înseamnă că nu vor fi la fel de eficiente.
  • Cu toate acestea, dacă simptomele copilului dvs. sunt severe, antibioticele pot fi adecvate imediat. Simptomele severe includ transpirația, febra mare, o lovitură rapidă a inimii, oboseală extremă și dureri severe. În plus, dacă copilul dvs. este sub două și infecția se află în ambele urechi, acesta este și un timp adecvat pentru antibiotice.
  • Dacă copilul dvs. prezintă complicații dintr-o infecție a urechii, cum ar fi un tambur de ureche rupt sau răspândirea infecției în afara urechii, medicul dumneavoastră va dori să trateze imediat infecția. Dacă copilul dvs. are ochi roz împreună cu o infecție a urechii, medicul dumneavoastră va dori, de asemenea, să trateze acest lucru cu antibiotice.
  • Dacă medicul dumneavoastră prescrie antibiotice, trebuie să terminați întregul curs de tratament așa cum este prescris. Nu opriți să vă dați antibioticele copilului la mijlocul tratamentului, deoarece se simt mai bine.
  • Imaginea intitulată ușurează copilul
    3. Discutați din nou în două până la trei zile. Dacă copilul dvs. arată încă simptome după câteva zile, mai ales dacă au încă o febră, este mai bine să discutați din nou cu medicul copilului dvs. De asemenea, dacă simptomele copilului dvs. par să se înrăutățească, mai degrabă decât mai bine, discutați cu medicul dumneavoastră din nou. Medicul poate dori să vă pună copilul pe antibiotice dacă nu au fost pe ele sau pe alt fel dacă copilul dvs. a fost pe ele.
  • Partea 3 din 3:
    Prevenirea infecțiilor urechii
    1. Imaginea intitulată ușurează copilul
    1. Încercați să împiedicați răcelile. În timp ce nu vă puteți împiedica copilul să obțină toate răcelile și infecțiile, încercați să vă păstrați copilul departe când știți că cineva este bolnav. Răcirea și infecțiile respiratorii pot duce la infecții ale urechii, astfel încât boala limitată poate ajuta la limitarea infecțiilor urechii. Care include asigurându-vă că copilul dvs. primește toate vaccinările recomandate, inclusiv vaccinarea împotriva gripei.
    • Asigură-te că spălați-vă pe mâini în mod regulat, mai ales când în jurul copilului tău.
  • Imaginea intitulată ușurează copilul
    2. Acordați atenție alergiilor. Dacă copilul dvs. are alergii, sunt mult mai probabil să dezvolte infecții ale urechii. Încercați să utilizați un umidificator în camera copilului dvs., când alergiile lor sunt rele pentru a ajuta la subțire mucus. În plus, discutați cu medicul copilului dvs. despre soluții pentru alergii ale copilului dumneavoastră, cum ar fi evitarea declanșatorilor alergiilor, metodele de mediu și medicamentele.
  • Urmăriți alergiile ca sezoane schimbarea, în special.
  • Imaginea intitulată ușurează copilul
    3. Ascultați pentru respirația puternică și sforăitul. Când copilul tău dormește, verificați pentru a vedea dacă sforăie sau respira prin gură. Dacă o fac, asta ar putea însemna că copilul dvs. are adenoide mari, care, la rândul lor, ar putea însemna că pot dezvolta mai frecvent infecții ale urechii.
  • Unii copii pot avea nevoie de chirurgie pentru a rezolva această condiție.
  • Imaginea intitulată ușurează copilul
    4. Păstrați-vă casa fără fum. Casa ta ar trebui să fie fără fum, oricum, deoarece nu este sănătoasă pentru copiii tăi. Fumul poate provoca, de asemenea, o creștere a infecțiilor urechii în copilul dvs. - prin urmare, încercați să vă asigurați că copilul dvs. nu este expus la fumul de a doua.
  • sfaturi

    Alăptarea copilului poate reduce infecțiile urechilor. Dacă vă hrăniți copilul cu o sticlă, nu-i hrăniți în jos sau le puneți la culcare cu o sticlă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar