Cum de a vindeca linkjaw

"Lockjaw" se referă la spasmele mușchilor masseteri (mușchii maxilarului) ca rezultat al unei infecții cu tetanos. Tetanus este o boală gravă și, în toate cazurile, necesită asistență medicală profesională. În plus față de sfatul medicului dumneavoastră, iată câteva strategii pentru a ajuta la gestionarea durerii și a spasmelor musculare din maxilar.

Pași

Metoda 1 din 2:
Căutarea îngrijirii medicale
  1. Imagine intitulată Cure Linkjaw Pasul 1
1. Înțelegeți ce este blocaj. "Lockjaw" este un termen colocvial folosit pentru a descrie spasmele muschilor masseter (mușchii maxilarului) ca urmare a fiului infectat cu tetanus. Tetanusul este o infecție bacteriană care are ca rezultat spasme musculare dureroase - nu există nici un tratament, iar 10-20% din cazuri duc la deces, motiv pentru care vaccinarea prin tetanus preventiv este esențială.
  • Majoritatea oamenilor primesc acum vaccinul tetanos în tinerețe, ceea ce face ca această boală să fie destul de rară. Vaccinul durează 10 ani, astfel încât după acest punct un vaccin de rapel va fi necesar pentru a rămâne imun la tetanos.
  • Infecția cu tetanos nu este transmisă de la persoană la persoană - mai degrabă, este contractată printr-o rană, de obicei o rană adâncă care poate permite bacteriilor din mediul înconjurător (de obicei sol) pentru a intra în corp. Acesta este motivul pentru care pacienții prezenți în camera de urgență cu o rană profundă, li se întreabă despre starea vaccinării lor tetanice.
  • Simptomele tetanosului încep de obicei să apară aproximativ o săptămână după ce au fost infectate cu bacteriile. În plus față de spasmele mușchilor maxilarului ( "Lockjaw" Simptome), alte simptome de tetanos pot include dureri de cap, febră, transpirație, agitație, probleme de înghițire, iritabilitate și expresii faciale ciudate datorită rigidității musculare și spasmelor.
  • Imagine intitulată Cure Linkjaw Pasul 2
    2. Căutați o atenție medicală rapidă. În mod ideal, veți fi văzut un doctor chiar când ați fost mai întâi expus la bacteriile tetanice. Indiferent, trebuie să fiți tratați într-un cadru de spital imediat dacă se dezvoltă blocaj. Dacă nu ați fost imunizați în ultimii 10 ani, vă vor injecta cu tetanos imun globulină urmată de vaccin.
  • 3.000 până la 6.000 de unități de medicament tetanos imun globulin sunt administrate prin intermediul unor fotografii intramusculare. Această soluție injectabilă conține imunoglobulină G, un anticorp care vă ajută corpul să scape de toate toxinele produse de bacterii tetanoase care cauzează bacterii. Administrarea acestui tratament vă va stimula imunitatea, ajutându-vă să luptați împotriva infecției.
  • Un anestezic local poate fi adăugat la injectare pentru a reduce cantitatea de durere. Administrarea acestui medicament trebuie făcută întotdeauna sub supraveghere medicală.
  • Doctorii vă vor curăța cu atenție și îndepărtați orice material străin care poate fi prezent în rană, pentru a minimiza șansele unei infecții cu tetanos.
  • Rețineți că dacă deja prezentați simptome de "Lockjaw," Aceasta înseamnă că ați întârziat în căutarea tratamentului - Cu toate acestea, medicii vă vor da injecția oricum, chiar dacă este preferabil să fi atins mai devreme (poate fi oarecum mai eficient mai târziu).
  • Imagine intitulată de cure Linkjaw Pasul 3
    3. Încercați medicamente. Dacă aveți o infecție cu tetanos, tratamentul la domiciliu nu este o opțiune, iar medicamentele vor fi administrate în spital. Relaxatoare musculare, cum ar fi carisoprodolul și sedativele sunt utilizate în mod obișnuit pentru a ajuta la ameliorarea spasmelor musculare din maxilar și în altă parte a corpului.
  • Agenții de blocare neuromusculară sunt, de asemenea, utili în tratarea spasmelor. Aceste medicamente includ pancuronium, vecuronium și baclofen.
  • Respirația și bătăile inimii pot fi afectate de spasme musculare, precum și de utilizarea sedativelor. Este posibil să trebuiască să utilizați un ventilator în timpul spitalului. În cauzele severe, puteți fi dus la ICU, aceste facilități sunt ideale în cazuri severe, deoarece monitorizarea atentă a funcțiilor vitale, cum ar fi respirația și ritmul cardiac, pot apărea continuu, până când sperăm să vă recuperați.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea remediilor la domiciliu pentru gestionarea simptomelor
    1. Imagine intitulată de cure Linkjaw Pasul 4
    1. Încercați masaj. Masajele muschilor și articulațiilor maxilarului vor ajuta la ușurarea durerii. Aplicați presiunea luminii și masați mușchii maxilarului pentru a ușura durerea.
    • Cu ajutorul degetului arătător și degetului mijlociu, frecați obrajii pentru a găsi punctul de licitație pe maxilar. Pe dvs. identificați locația, masaj cu degetele în mișcare circulară timp de 30 de secunde. Aveți grijă să nu apăsați pe greu. Ar trebui să fie doar o presiune optimă ușoară, astfel încât să nu provoace durere și să ofere relaxare.
  • Imagine intitulată Cure Linkjaw Pasul 5
    2. Utilizați căldură. Căldura este excelentă pentru relaxarea mușchilor și vă va ajuta să scăpați de spasmele musculare prin creșterea fluxului sanguin local. Utilizați o sticlă de apă caldă sau un tampon de încălzire prin plasarea acestuia pe zona dorită. Țineți sursa de căldură în zona afectată timp de aproximativ 30 de minute.
  • Aveți grijă să nu aplicați un nivel ridicat de căldură, deoarece puteți provoca arsuri.
  • Imagine intitulată Cure Linkjaw Pasul 6
    3. Răciți zona. Folosind pachete de gheață împreună cu căldura este un remediu mare. Temperatura mai scăzută va ajuta la ușurarea inflamației, ameliorarea durerii. Aplicați un pachet de gheață timp de aproximativ 5-10 minute după tratamentul termic și apoi comutați între cele două.
  • Imagine intitulată de cure Linkjaw Pasul 7
    4. Fiți conștienți de faptul că aceste strategii la domiciliu nu iau locul tratamentului medical profesional. Ele pot fi folosite pentru a ajuta la durerea spasmelor musculare din maxilarul dvs. care rezultă din tetanos, dar primirea de tetanos imun globulin și asistența medicală profesională este cheia și ea.
  • sfaturi

    Dacă blocajul se datorează deplasării TMJ, mai degrabă decât unei infecții cu tetanos, consultați medicul dentist să îl repoziționați imediat.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar