Cum să ieșiți la cel mai bun prieten al tău, fără să-i dai ideea greșită

Ești un lesbian care vrea să-i spună celui mai bun prieten al tău că ești lesbian fără să creadă că îți place într-un mod care este total în afara limitelor prieteniei?Citiți mai departe.

Pași

  1. Imaginea intitulată ieșiți la cel mai bun prieten al tău, fără a-și da ideea greșită Pasul 1
1. Adresați-vă prietenului dvs. să vă cunoască undeva. Sunați-o, trimiteți-i un text pe celula ei, trimiteți-i un e-mail sau o cere să vă întâlnească în persoană. Spuneți acest lucru sau ceva similar cu acesta: "Jessica, mă poți întâlni la magazinul de cafea de pe Belmont mâine după ce ai scăpat de lucru?"
  • Imaginea intitulată ieșim la cel mai bun prieten al tău, fără a-i da ideea greșită Pasul 2
    2. Dă-i un moment să se stabilească.Când ajunge, cere-i să se așeze. Este mai bine să-i spui unui secret atunci când amândoi stai jos. Se va rezolva momentul.
  • Imaginea intitulată ieșiți la cel mai bun prieten al tău, fără a-și da ideea greșită Pasul 3
    3. Vorbește mai întâi despre lucruri simple. Doar faceți o mică discuție mică pentru a spune că totul este bine între tine.ATENȚIE: Nu mergeți așa de câte două ore.Întregul timp, își va mușca unghiile, întrebându-se ce aveați nevoie să vorbești cu ea.Colectați-vă gândurile pentru câteva momente, apoi pregătiți-i să-i spuneți.
  • Imaginea intitulată ieșiți la cel mai bun prieten al tău, fără a-și da ideea greșită Pasul 4
    4. Ieșiți și spuneți-l.Încercați să fiți direct fără să-l înflorești atât de blând că ea simte că a fost lovită cu un slegammer.Poți spune ceva, "Deci, Jess, am fost prieteni pentru un timp acum și știi că ești cel mai bun prieten al meu.V-ar schimba sentimentele despre mine să știu că sunt gay?"Sau ați putea încerca să puneți o întrebare: "Jessica, dacă ți-am spus un secret foarte mare?" Bineînțeles că va vrea să știe, așa că dă un suspin mare pentru tine și apoi să spui "Ei bine, dacă ți-aș spune că nu sunt atras de băieți, ci sunt la fete?"
  • Imaginea intitulată ieșiți la cel mai bun prieten al tău fără a-i da ideea greșită Pasul 5
    5. Spune-i despre zdrobirea ta.Odată ce a fost peste ideea de a fi o lesbiană pentru a începe, spune-i despre fata cu care sunteți atras.Asigurați-vă că ea știe că este altcineva, nu ea, dar nu fi atentă aici - nu vrei să-ți faci prietenul să simtă că nu este atractivă.Doar vrei ca ea să se simtă confortabilă cu tine ca prieten în lumina realizării faptului că ești atras de femei.
  • Imaginea intitulată ieșiți la cel mai bun prieten al tău, fără a-și da ideea greșită Pasul 6
    6. Confideți-o în ea despre ea, așa cum o face cu tine.Aveți grijă să nu oferiți mai multe informații decât se simte confortabil, mai ales la început.Nu intrați în detalii grafice despre fanteziile sau experiențele sexuale, de exemplu.Lăsați-o să-și pună tonul despre ceea ce vrea să știe.
  • Imaginea intitulată ieșiți la cel mai bun prieten al tău, fără a-și da ideea greșită Pasul 7
    7. Încercați să nu recunoașteți la nici o atracție pe care o simțiți pentru ea.Acest lucru poate fi sărutul morții pentru o prietenie dreaptă / lesbienă.Timpul va veni probabil când tu și ea va avea un somn de somn și o va întreba într-o voce de vis, "Deci, ce-ți e "tip"?Ce fel de fete îți place?Dacă aș fi fost gay, ai fi în mine?"Nu vă tentați să răspundeți sincer, indiferent de răspunsul.În schimb, spuneți doar, "Ești o fată frumoasă și tu ești prietenul meu.Și asta e tot ce am de gând să spun - nu mergem acolo."Dacă recunoașteți atracția, se poate spera.Dacă spui că nu este tipul tău, ea poate fi ofensată și jenată.Nu poți câștiga asta.Nu încercați.
  • sfaturi

    Spune-i într-un mod calm, dar serios.
  • Spune-i că ești cel mai bun prieten, tot timpul că nu știa, deci nimic nu se va schimba acum între tine.
  • Dacă crede că glumești, spune-i cu răbdare și calm, dar ferm că nu ești.
  • Ieșirea este uneori puțin stresantă pe amândoi.Încercați să fiți într-un loc în care puteți avea ambele intimitate.
  • Avertizări

    S-ar putea să se sperie, așa că fi pregătit.
  • S-ar putea să nu vrea să fie prietenul tău mai mult pentru motive homofobe.Dă-i timp înainte să o scrie.Poate că trebuie doar să se adapteze.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar