Cum să datezi un "stoner"

Odată cu creșterea tendinței de marijuane medicinale și de agrement în Statele Unite, ați putea să vă îndrăgostiți într-o zi cu un stoner. Atâta timp cât obiceiul partenerului dvs. nu este o dependență, totuși, puteți găsi că dating un stoner nu este atât de diferit de orice altă relație. Cu o anumită răbdare, înțelegere și cunoaștere, puteți avea o relație sănătoasă și împlinită cu acel stoner special în viața voastră.

Pași

Partea 1 din 3:
Sa ne cunoaștem
  1. Imagine intitulată Data a
1. Să te cunoști. Cultivarea unei relații sănătoase cu oricine implică un anumit grad de conștientizare de sine. Nu numai că veți aduce bagajele și tulpina mai puțin emoțională într-o relație, dar veți avea o idee mai bună despre ceea ce căutați într-o altă persoană.
  • Identificați ce sunt valorile dvs. Puteți face acest lucru, luând ceva timp pentru a reflecta asupra a ceea ce este important pentru viața dvs. și ce vă imaginați pentru viitorul dvs. Scrierea unei liste poate fi utilă. Unele întrebări pe care le-ați putea întreba sunt: ​​"Ce este cel mai important pentru mine într-o relație?"" Care sunt niște întrerupătoare?"Și" care este stilul meu de comunicare?"
  • Decideți ce fel de relație căutați. Ești atras de cineva ca un potențial fling sau cauți o relație pe termen lung și angajată? Va fi dificil sau imposibil pentru a accepta? Dacă este cazul, ar putea fi mai bine să renunțați la acea persoană la începutul etapelor de dating.
  • Imagine intitulată Data a
    2. Luați în considerare compatibilitatea cu data dvs. În stadiile de început ale întâlnirii, oamenii tind să-și idealizeze data și să se întrebe cum să le impresioneze cel mai bine atunci când ar trebui să se concentreze asupra compatibilității.
  • De exemplu, în loc să vă gândiți la modul în care se întâmplă data, luați în considerare ceea ce aveți în comun. Împărtăși interesele și obiectivele? Conversația curge ușor sau există o mulțime de tăcere ciudată?
  • Imagine intitulată Data a
    3. Întrebați o mulțime de întrebări. Nu vă interogați data, dar doriți să obțineți un bun simț al cine este. Indiferent de cât de atras sunteți de ei, ar trebui să fiți conștienți de steagurile roșii potențiale, cum ar fi emisiunile de agresiune, aluzii la relații instabile sau probleme de dependență. Contrar credinței populare, Marijuana nu este un "drog de gateway" la alte substanțe mai dependente, dar acest lucru este încă ceva ce ar trebui să vă uitați în orice relație.
  • Nu fi prea alarmat dacă data va aduce marijuana lor utilizează destul de devreme în procesul de dating. La urma urmei, 49% dintre americani spun că au încercat marijuana și este cel mai frecvent utilizat droguri ilicite din Statele Unite.
  • Imagine intitulată Data a
    4. Nu stereotipul dvs. pentru a fi un stoner. Stigmatul buruienului de fumat se estompează pe măsură ce timpul continuă (cel puțin în Statele Unite), dar mulți oameni încă își asumă că stonerii sunt leneși, au o igienă personală proastă sau doar îngrijirea de a ajunge la mare. Cu toate acestea, aceste generalizări pur și simplu nu se aplică tuturor stonerilor și intră într-o relație cu o noțiune preconcepută despre ei doar pentru că fumează că buruienile nu vă vor împiedica să vă vedeți și să le apreciați pentru persoana unică pe care o au.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unei fundații sănătoase
    1. Imagine intitulată Data a
    1. Fii răbdător. Fiecare relație are răbdare, dar acest lucru este valabil mai ales pentru stonere, deoarece este cunoscut faptul că Marijuana perturbă temporar memoria pe termen scurt.
    • De exemplu, dacă partenerul dvs. vă cere să vă repetați, să înțelegeți că sunt sub influența unui medicament care își împiedică capacitatea de a forma noi amintiri în acest moment și nu o ia prea personal.
  • Imagine intitulată Data a
    2. Înțelegeți de ce partenerul dvs. utilizează marijuana. Mulți oameni folosesc marijuana recreativ, dar alții o folosesc și pentru motive medicamentoase. Discutați cu partenerul dvs. despre motivele lor de a utiliza marijuana.
  • Există o gamă largă de afecțiuni medicale pe care canabisul le poate trata sau ajuta la atenuarea simptomelor negative de astfel de afecțiuni ale pielii, diverse forme de cancer, anorexie, durere cronică, tulburări de somn, boli oculare și altele. Deși este posibil ca partenerul dvs. să se bucure pur și simplu de senzația de a fi ridicată, ei pot avea, de asemenea, o afecțiune medicală care trebuie să fie conștientă de.
  • Imagine intitulată Data a
    3. Educați-vă despre marijuana și despre efectele sale. Nu vă fie frică să întrebați partenerul dvs. și să faceți propria dvs. cercetare pentru a înțelege mai bine efectele marijuanei. Acest lucru poate întări legătura dintre voi doi, ajutându-vă să înțelegeți perspectiva partenerului dvs.
  • Marijuana creează adesea un sentiment de euforie și relaxare, datorită unei eliberări de dopamină în creier, dar pot apărea și alte schimbări, inclusiv: paranoia, sensibilitate sporită la zgomot și lumini, creșterea apetitului, anxietatea, creșterea frecvenței cardiace, dificultatea de concentrare, a scăzut coordonare și o atenție mai scurtă. Există, de asemenea, un "efect de scădere" după efectele decoloratului de droguri care pot duce la senzația de utilizator obosită sau tristă. Este util să știți despre aceste efecte comune ale marijuana, dar fiecare persoană este diferită, deci discutați cu partenerul dvs. pentru a afla cum le afectează personal.
  • Imagine intitulată Data a
    4. Aflați despre legile privind marijuana. Legile marijuana variază în funcție de stat și de cunoașterea legilor specifice vă vor ajuta să vă protejați atât partenerul, cât și pe dvs. La urma urmei, dacă trăiți într-o stare în care se poate duce la o anumită cantitate de marijuana pe ele, ar trebui să vă asigurați că partenerul dvs. nu are niciodată mai mult decât această sumă.
  • Până în prezent, patru state (Colorado, Washington, Oregon și Alaska) au adoptat noi legislaturi legalizate de marijuana, în timp ce încă 14 state au decriminalizat deținerea de marijuana. De fapt, 23 de state (inclusiv Washington DC) permit acum marijuana medicală. Acestea fiind spuse, Marijuana este încă ilegală la nivel federal.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea relației
    1. Imagine intitulată Data a
    1. Setați limitele. Aveți o conversație cu partenerul dvs. pentru a le spune exact ceea ce sunteți și nu sunteți confortabil cu. Acest lucru va ajuta la menținerea echilibrului relației și va împiedica construirea resentimentelor.
    • De exemplu, dacă nu doriți să fiți expuși la fum, spuneți-i să știe! Dacă respectă dorințele dvs. (ca orice partener bun ar trebui), ele pot fuma înainte sau după petrecerea timpului cu dvs. sau găsiți alte metode de ingerare a marijuanei (cum ar fi consumul de comestibile).
  • Imagine intitulată Data a
    2. Compromite. Deoarece ați luat decizia de a continua întâlnirea unui stoner, trebuie să respectați și alegerea partenerului dvs. de a fuma. Cu toate acestea, dacă constatați că obiceiul lor de buruien este afectat negativ relația dvs., găsiți modalități de compromis.
  • Compromisul depune eforturi de la ambele părți, dar puteți iniția întrebarea de a avea o conversație cu privire la schimbările pe care doriți să le vedeți în relație. Nu începeți un argument sau nu criticați cu asprime partenerul. În schimb, veniți cu sugestii constructive pentru ceea ce tu și partenerul dvs. ar putea să faceți mai bine și să fiți pregătiți să ascultați perspectiva lor cu o minte deschisă.
  • De exemplu, dacă simțiți că nu vă vedeți partenerul în starea lor sobră suficientă, sugerează că mergeți la data trezită de câte ori. Cu excepția cazului în care partenerul dvs. trebuie să fie ridicat (datorită unei stări medicale), petrecerea timpului împreună, care este liberă de utilizare a substanței, este o modalitate excelentă de a consolida o legătură și, de asemenea, permiteți doi oameni să se cunoască reciproc mai complet.
  • Imagine intitulată Data a
    3. Cunosc diferența dintre compromis și dăruire. Nu permiteți niciodată partenerului dvs. să facă nimic care să facă față valorilor dvs., în special în ceea ce privește consumul de droguri.
  • De exemplu, dacă vă presează să ingerați marijuana cu ei sau să vă întrebați dacă pot stoca droguri la domiciliu, ar putea fi timpul să regândi serios dacă acest stoner este cineva cu adevărat cu adevărat.
  • Imagine intitulată Data a
    4. Distrează-te cu partenerul tău. O sus de întâlnire a unui stoner este că mulți dintre ei tind să fie relaxați și bucurați-vă să vă simțiți bine.
  • De exemplu, răsfățați-vă mânia, verificând împreună o nouă brutărie sau surprinzând-le cu unele bunuri de copt acasă!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă așteptați niciodată ca partenerul dvs. să se schimbe radical pentru dvs. Acest sfat reprezintă toate relațiile și, deși puteți oferi feedback pozitiv și sugerați alternative mai sănătoase, nu le dați niciodată ultimatumul de a alege între buruieni și dumneavoastră.
  • Marijuana, deși poate fi benefică pentru o varietate de boli, poartă încă riscul de probleme respiratorii atunci când sunt afumate. Dacă partenerul dvs. este un fumător obișnuit de buruieni și sunteți îngrijorat de sănătatea lor, încercați să sugerați o alternativă mai sănătoasă. Puteți sugera să-l consumați în alimente sau "vaping", adică fumatul printr-un dispozitiv special care încălzește marijuana la o temperatură mai scăzută și filtrează multe dintre toxine, cum ar fi monoxidul de carbon, care sunt prezente în fumul tipic.
  • Avertizări

    Marijuana poate fi dependentă. Studiile au arătat că aproape 10% dintre persoanele care o folosesc devin dependente de ea. Dacă sunteți preocupat de faptul că obiceiul partenerului dvs. este o dependență sau inhibă capacitatea lor de a funcționa într-o zi de zi, solicitați ajutor profesional.
  • Nu permiteți partenerului dvs. să conducă în timp ce este mare. Marijuana întârzie timpul de reacție al unei persoane și un studiu a arătat că după ce a folosit marijuana, riscul de a fi într-un accident de mașină mai mult decât dublu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar