Cum să încheiați o relație fără a pierde prieteni reciprocă

De multe ori, o despărțire nu afectează doar cuplul - afectează pe toți pe care îi cunosc și iubesc. Deși ar putea fi evident că nu mai puteți ajunge la ex-urile dvs., regulile de angajament pentru prietenii reciproci nu este atât de clar. Menținerea prieteniilor partajate după capetele de relație, trebuie să se comporte cu maturitate și tact. Aflați cum să încheiați o relație și să păstrați prieteni reciproci, terminând relația cu o notă bună, luând acțiuni adecvate pentru a salva prietenia partajată și a fi cordial cu ex.

Pași

Metoda 1 din 3:
Terminând relația cu privire la termeni buni
  1. Imagine intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 1
1. Să fie clar și direct despre decizia dvs. Pentru a spori șansele de a termina pe termeni buni, ieșiți și lăsați partenerul dvs. să vă cunoască sentimentele. Nu bateți în jurul tufișului. Fie direct, dar blând în explicarea deciziei dvs. de a pune capăt relației.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Îmi pasă de tine, dar nu cred că lucrăm bine împreună. Această relație și-a desfășurat cursul."
  • S-ar putea să fiți tentați să încercați câteva tactici pasive-agresive, cum ar fi înșelăciunea pe ei în speranța că veți fi prinși sau să fiți dur și să renunțăm la sugestii în speranțele pe care le vor despărți de tine în primul rând. Aceste strategii vor crea mai multă dramă în jurul spargerii și vor scădea șansele celor doi căi să vă puteți susține prieteniile reciproce.
  • De asemenea, trebuie să urmăriți comportamente pasive-agresive pe capătul partenerului dvs. Dacă vă împing vă departe, atunci ar putea fi pentru că dorința de a pune capăt relației este reciprocă.
  • Imaginea intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 2
    2. Validați sentimentele lor. Recunoașteți modul în care partenerul dvs. trebuie să se simtă despre relația care se încheie. Acest lucru arată că, deși doriți să se încheie, vă pasă încă de sentimentele lor. Făcând acest lucru, de asemenea, crește șansele celor doi fiind amiabile în viitor.
  • Validarea ar putea suna, "Știu că trebuie să rănești și vreau să știi că nu intenționez să te rănesc."
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 3
    3. Decideți cum vă veți ocupa de prietenii reciproce. Dacă amândoi ați dori să rămâneți în contact cu prietenii reciproci, poate fi o idee bună să obțineți înaintea problemei și să decideți în continuare cum vă veți descurca. Va avea cineva pe brunch în timp ce cealaltă persoană primește petreceri de naștere?
  • Odată ce tu și ex-ul tău ați tratat detaliile de a încheia relația, discutați despre modul în care veți naviga în lumea prieteniilor comune.
  • Păstrați liniile de comunicare deschise pentru a facilita planificarea întâlnirilor și a evenimentelor cu prietenii reciproci.
  • Metoda 2 din 3:
    Salvarea prieteniilor
    1. Imagine intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 4
    1. Faceți-vă așteptările clare. Când rupeți știrile despre spargerea la prietenii tăi, stabiliți termenii timpuriu. Lăsați-i să știe că vă așteptați pe deplin să rămână prieteni cu dvs. și cu ex.
    • S-ar putea chiar să spuneți: "Știu că lucrurile ar putea fi ciudate pentru o vreme, dar amândoi vă iubim prea mult pentru a vă pierde."
    • Dacă tu și tu ești cordial unul cu altul, poate ajuta la a face această parte împreună.
    • De asemenea, trebuie să împărtășiți așteptările pe care le-ați convenit cu prietenii dvs., astfel încât toată lumea să fie pe aceeași pagină.
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 5
    2. Păstrați-vă plângerile la voi înșivă. Prietenii pot fi oamenii pe care îi întoarceți atunci când doriți să vă aerisiți despre ex, dar prieteniile reciproce sunt în afara limitelor în aceste scopuri. Coș de gunoi - Vorbindu-vă ex sau ruminând despre detaliile lui Breakup, va face ca prietenii dvs. reciproci să fie incomod.
  • Dacă aveți nevoie de sprijin după spargere, întoarceți-vă la prieteni care sunt exclusiv a ta.
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 6
    3. Nu forțați prietenii să devină spioni. Fie că există cineva nou sau nu, nu întrebați prietenii să vă țină în buclă. Nimic nu este mai probabil să distrugă prietenii reciproce decât să vă puneți prietenii în poziția de spionaj pe ex. Rămâneți informat despre viața personală a ex-ului dvs. vă va prelungi numai recuperarea după spargere, oricum.
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 7
    4. Știți că pot lua în continuare părți. Când totul este spus și făcut, cuplurile care încheie relații pe termen lung pierd o medie de opt prieteni. Majoritatea celor opt sunt prieteni reciproci care au fost împărțiți între parteneri. Cu alte cuvinte, este încă probabil ca prietenii dvs. să aleagă o parte.
  • Tot ce puteți face este să ajungeți la ei și să-i spuneți că doriți să rămâneți prieteni. Nu poți controla ceea ce fac în cele din urmă.
  • Metoda 3 din 3:
    Rămânând amiabile cu ex
    1. Imagine intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 8
    1. Au o perspectivă realistă asupra ființei cu fostul tău. "Să fim prieteni" este adesea un clișeu legat de sfârșitul celor mai multe descoperiri. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor care au încercat să știe că sunt prieteni cu un ex este mult mai ușor de spus decât făcut. Încercați să nu forțați problema sau să vă așteptați la dvs. și la ex-ul dvs. pentru a deveni brusc cel mai bun muguri.
    • În loc să vizezi să fii cei mai buni prieteni, să te străduiești să fii prietenos. Zâmbiți și salut când le întâlniți în setări sociale sau publice. Cu toate acestea, nu vă așteptați nimic mai mult decât pe amândoi sunteți gata.
    • De asemenea, rețineți că abilitatea dvs. de a deveni prieteni este probabil să fie mai realistă în timp. Fiți răbdători și încercați să nu forțați lucrurile mai devreme.
  • Imaginea intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 9
    2. Puneți trecutul în spatele tău. Dacă încă mai țineți sentimente amare despre ex sau despre circumstanțele spargerii dvs., contactele dvs. reciproce vor ști. Rezistați nevoii de a reactiva ceea ce sa întâmplat și încercați să găsiți închiderea în schimb.
  • Dacă aveți probleme să veniți în termeni cu despărțirea, poate ajuta la vorbirea cu un terapeut.
  • Imaginea intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 10
    3. Luați drumul înalt. Fără îndoială, va veni un timp, când prietenii tăi reciproci vor menționa noul partener al ex. Apoi, toată lumea va îngheța după ce a realizat comentariul poate fi fost insensibil pentru tine. Puneți-vă și continuați să vă mișcați, chiar dacă doare.
  • Spune-i prietenilor tăi că înțelegi că sunt încă prieteni cu fostul tău și pot chiar să se împrietenească și noua dată.
  • Dacă furtună în mânie sau act într-adevăr rănit la menționarea numelui dvs. ex (sau noul lor partener), prietenii tăi vor începe să se simtă ca și cum trebuie să meargă pe ouă în jurul tău. Un astfel de comportament nu va bode bine pentru viitorul prieteniilor dvs.
  • Dacă simțiți nevoia de a opri, respirați adânc, apoi găsiți o modalitate calmă pentru a discuta sentimentele dvs. S-ar putea să fi fost îmbutelate.
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații fără a pierde prieteni reciprocă Pasul 11
    4. Divovy Up eveniment invită în consecință. Este nerealist să vă așteptați ca dvs. și ex-dvs. să poată participa la fiecare adunare găzduită de prietenii dvs. reciproci. Acestea pot fi posibile luni sau ani mai târziu, dar poate afecta prea mult pentru a fi în prezența lor la scurt timp după descompunere. În astfel de cazuri, frecventați întâlniri bazate pe cine a avut relația cea mai lungă.
  • De exemplu, dacă cel mai bun prieten al ex-ului dvs. se căsătorește, ați putea refuza invitația, astfel încât prezența voastră să nu o facă incomodă. S-ar putea să alegeți să luați nou-născutul la prânz pentru a sărbători la o dată ulterioară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar