Cum se face față cu neajunsurile de miere

Mergând la luna de miere cu partenerul dvs. este un ritual de căsătorie al trecerii. Tu și partenerul dvs. pot avea o getaway romantică de plajă planificată sau o excursie de vizitare în străinătate. Dar s-ar putea să fiți îngrijorat de ce să faceți dacă ceva nu merge bine sau lucrurile nu merg așa cum ați planificat partenerul dvs. Puteți face față cu neajunsuri de luna de miere, recunoscând greșit partenerul dvs. și lucrați împreună pentru a avansa. De asemenea, vă puteți concentra pe momentele pozitive pe care le puteți împărtăși cu partenerul dvs. în luna de miere și puteți veni cu lucruri distractive pentru a face împreună, în ciuda oricărui lucru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Adresându-se dorinței și în avans
  1. Imagine intitulată face față cu masa de miere Pasul 1
1. Discutați cu partenerul dvs. despre mishap. Poate că cea mai eficientă modalitate de a face față unei greșeli în timpul lunii de miere este să vă așezați cu partenerul dvs. și să discutați împreună. Împărtășiți-vă sentimentele despre faptul că este vorba de partenerul dvs. și să ascultați ceea ce au de spus despre această problemă. Uneori, pur și simplu vorbind despre mishap vă poate ajuta să vă deplasați și să râdeți de impreuna.
  • Deși mishapul poate fi stresant pentru amândoi, puteți încerca, de asemenea, să o vedeți ca o modalitate de a se lega unul cu celălalt într-un timp de stres. Nici o uniune nu este perfectă la urma urmei, și având o lună de miere bumpy vă va ajuta să creați ambele amintiri de durată împreună.
  • De exemplu, poate că stațiunea dvs. de cinci stele pe o insulă tropicală este lovită de vreme rea. Poți să spui partenerului tău: "Nu pot să cred că se întâmplă acest lucru și în luna de miere!"Partenerul dvs. poate fi, de asemenea, de acord cu dvs. și pe măsură ce discutați problema, puteți să râdeți împreună cu situația.
  • Imagine intitulată face față cu masa de miere Pasul 2
    2. Apelați prieteni sau membrii familiei pentru a aerisi. Puteți, de asemenea, să vă întoarceți familia și prietenii înapoi acasă pentru sprijin. Luați ceva timp pentru a vă apela un prieten apropiat sau un membru al familiei și un ventil. Lăsați-vă toată anxietatea despre faptul că vorbiți un prieten sau membru al familiei, astfel încât să puteți fi mai colectați și să vă liniștiți în jurul partenerului dvs.
  • Când numiți un prieten sau un membru al familiei, le puteți cere, de asemenea, sfaturi cu privire la modul de a face față cel mai bine situației. Poate fi util să întrebați un membru al familiei, cum ar fi mama sau tatăl dvs., dacă au experimentat probleme în timpul lunii de miere. Ați putea apoi să vă puteți referi la experiența lor și să vă simțiți mai bine despre situația dvs.
  • Imagine intitulată face față cu masa de miere Pasul 3
    3. Faceți un acord cu partenerul dvs. pentru a avansa și a rămâne pozitiv. Odată ce ați abordat problema cu partenerul dvs., ar trebui să fiți de acord să avansezi cu luna de miere și să încercați să aveți un moment bun în ciuda faptului. Reamintește reciproc ca să rămână pozitiv și să încerce să îmbrățișeze orice provocări ca un cuplu și ca o echipă. Lucrați împreună pentru a vă face minunatul de miere, chiar și cu neajunsuri.
  • De exemplu, vă puteți spune partenerului dvs.: "Să acceptăm să încercăm să ne bucurăm încă și să rămânem pozitivi. Nu putem lăsa să se înființeze sau să ne distrugăm luna de miere."
  • Metoda 2 din 3:
    Concentrându-se pe momentele pozitive cu partenerul dvs
    1. Imagine intitulată face față cu masa de miere Pasul 4
    1. Vino cu o alternativă distractivă la planurile tale. Tu și partenerul tău puteți face față unei greșeli de luna de miere, planificând o alternativă distractivă la vechile planuri. Dacă nu puteți merge pe plajă datorită vremii nefavorabile, de exemplu, puteți să comandați room service și să jucați jocuri de bord sau să vizionați filme și să beți vin în camera dvs. Veniți cu planuri alternative de distracție cu partenerul dvs., astfel încât să vă puteți bucura în continuare.
    • Tu și partenerul tău poți să stai jos și să faci o listă de activități alternative pe care le puteți face împreună pentru distracție în luna de miere. Obțineți idei distractive și creați idei distractive, astfel încât să puteți petrece timpul de calitate împreună.
  • Imagine intitulată face față cu masa de miere Pasul 5
    2. Cereți altora sugestii sau sfaturi despre ce să faceți în schimb. Dacă locuiți la un hotel sau la o stațiune, puteți solicita un reprezentant la recepție pentru sfaturi despre ceea ce puteți face ca oaspete dacă sunteți limitat la șederea în hotel. Sau dacă stați la un B & B, puteți apela la recepție și le puteți întreba dacă există activități interioare pe care le puteți face și partenerul dvs. Ajungeți la alții și vedeți dacă există și alte activități pe care le puteți face în continuare în luna de miere, în ciuda unei greșeli.
  • De exemplu, puteți descoperi că există un bar interior cu un cântăreț de lounge în hotelul pe care îl puteți merge împreună cu partenerul dvs., mai degrabă decât să vă aventurați în vremea rea. Sau poate că există o sală de jocuri în stațiune că tu și partenerul tău poți petrece timp în timp ce aștepți o furtună să sufle.
  • Imagine intitulată face față cu masa de miere Pasul 6
    3. Faceți-vă timp împreună semnificativ și special. Indiferent de dvs. și partenerul dvs. decideți să faceți în timp ce încercați să rămâneți pozitivi, ar trebui să vă străduiți să aveți un timp împreună, ceea ce este semnificativ și special. Să fie prezenți și conștienți de nevoile partenerului dvs., mai ales dacă acest lucru îi subliniază. Sugerați lucruri distractive pe care le puteți face ca un cuplu în schimb și încercați să găsiți activități specifice pentru dvs. ca un cuplu.
  • De exemplu, dacă dvs. și partenerul dvs. iubesc mâncarea mexicană, dar nu pot ieși la un restaurant mexican din zona în care ai avut rezervări din cauza unei greșeli, puteți obține restaurantul să vă livreze masa sau să aveți bucătarul hotelului face masa În hotel pentru tine amândoi.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând sentimentele de stres și anxietate în luna de miere
    1. Imagine intitulată face față cu masa de miere Pasul 7
    1. Limitați aportul de alcool. O modalitate de a reduce sentimentele de stres și anxietate asupra lunii de miere este de a încerca să limitați cât de mult consumați alcoolul în călătorie. Bea un pic de alcool poate fi sărbătorit și relaxant. Dar consumul de cantități abundente de alcool pot duce la emoții mari și la o mahmurelă ucigașă. S-ar putea să vă simțiți mai îngrijorați și pe margine dacă beți o mulțime de alcool pe parcursul zilei de luna de miere.
    • De asemenea, puteți lua în considerare faptul că aveți mai puțină cofeină atunci când vă aflați în luna de miere, cum ar fi cafeaua, sifonul sau ceaiul de cofeină. Cofeina poate ajunge să vă facă să vă simțiți neliniștiți și stresați, în special în cantități mari.
  • Imagine intitulată face față cu masa de miere Pasul 8
    2. Fa cateva exercitii. Exercitarea vă poate ajuta să eliberați orice anxietate și vă permite să vă simțiți energizați. Puteți încerca să strângeți într-o alergare dimineața când vă aflați în luna de miere sau luați o clasă de exerciții la hotelul sau stațiunea dvs. Tu și partenerul dvs. puteți încerca să lucrați împreună în luna de miere ca parte a planurilor dvs., astfel încât să vă simțiți energizați în călătoria dvs.
  • Puteți, de asemenea, să împachetați uneltele de antrenament ușoare ca o bandă de tensiune în bagajele dvs. pentru călătorie. În acest fel, puteți folosi banda de tensiune în camera dvs. de hotel ca parte a unei rutine de exerciții de dimineață, lăsându-vă să vă simțiți relaxați și liniștiți pentru restul zilei.
  • Imagine intitulată face față cu masa de miere Pasul 9
    3. Programați în anumite timp. Deși dvs. și partenerul dvs. ar trebui să doriți să cheltuiți o mulțime de timp de calitate împreună, ar trebui să încercați și să aveți timp singur în luna de miere. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și cum ați fi nevoie de timp pentru a citi singur lângă piscină, în timp ce partenerul dvs. merge pentru o înot. Sau puteți ajunge să luați un pui de somn în camera de hotel în timp ce partenerul dvs. merge pentru o fugă. Încercați să vă oferiți reciproc un spațiu, astfel încât să puteți avea și un singur timp ca parte a călătoriei.
  • Puteți vorbi cu partenerul dvs. cu privire la importanța de a avea un singur timp înainte de a vă îmbarca în luna de miere, astfel încât să vă aflați pe aceeași pagină. Având timp pe cont propriu, este un element important al unei relații sănătoase, iar partenerul dvs. și partenerul dvs. ar trebui să încercați să îl integrați în luna de miere.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar