Cum să acționați când iubitul tău continuă să plătească pentru tot

Ești afară cu iubitul tău și e sfârșitul mesei, vine cecul și îl ia și plătește, din nou. Într-o epocă în care oamenii par să fluctueze între noile idealuri mondiale și valorile lumii vechi, poate fi dificil de a afla cum să acționezi sau să reacționezi la prietenul tău plătește pentru tot. Poate părea un subiect sensibil, dar nu trebuie să fie prea complicat. Poți să-ți dai seama unde stai în discuție și apoi să înveți cum să-ți arăți acorduri alternative de apreciere.

Pași

Metoda 1 din 3:
Imaginați unde stați
  1. Imagine intitulată acționează când prietenul tău continuă să plătească pentru tot pasul 1
1. Evaluați modul în care vă simțiți. Luați ceva timp și verificați-vă cu dvs. despre modul în care vă simțiți când plătește totul. Există o șansă ca, dacă citiți acest articol, s-ar putea să vă simțiți incomod cu el pentru un motiv sau altul. Știți că nu există nici un mod potrivit sau greșit, numai cum vă simțiți despre asta. Întrebați-vă de ce sunteți în regulă cu el sau de ce nu sunteți.
  • Vă place să vă simțiți răsfățați sau răsfățați de el?
  • Ești îngrijorat că plătește pentru tot atunci când nu are banii pentru a face acest lucru?
  • Vă faceți griji că se simte obligat sau obligat din anumite motive?
  • Te deranjează când refuză să vă lase să plătiți ceva sau chiar să împărțiți costul în jumătate?
  • Oferă să plătească pentru că el crede că nu vă puteți permite să plătiți?
  • Simțiți-vă obligați-l sau că trebuie să vă bucurați de cererile sale, deoarece plătește? Acest lucru poate include orice impact asupra relației dvs. fizice sau controlului relației.
  • Credeți că plătește să arate?
  • Image intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru tot pasul 2
    2. Luați în considerare locul în care este relația dvs. Gândiți-vă unde vă aflați în relație și de ce ar putea face acest lucru. Tocmai ați început să întâlniți? Sau sunteți doar "vă vedeți reciproc" și nu ați făcut-o exclusivă încă? Dacă da, el poate plăti pentru tot pentru a vă impresiona sau pentru că totul este nou. Poate că voi aveți doar atitudini diferite față de bani. Dacă ați fost întâlniți pentru o vreme și el a plătit întotdeauna, poate el simte că trebuie să plătească sau poate că este timpul să revizuiți modul în care gestionați finanțele ca un cuplu.
  • Image intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru tot pasul 3
    3. Discutați cu el pentru a afla de ce plătește întotdeauna. Unul real în care puteți înțelege cu adevărat de ce ar putea plăti pentru tot și cum se simte despre el, este să-l întrebe. Poate fi ceva care este cu adevărat important pentru el sau poate simți că trebuie să vă impresioneze. Banii pot fi un subiect sensibil, așa că asigurați-vă că este o conversație pe care o aveți cu atenție și calmă.
  • Deschideți subiectul. "Hei, am observat când ieșim, plătiți mereu. Nu mă înțelege greșit, îmi place să fiu răsfățat de tine! Mă întrebam dacă asta e ceva ce îți place să faci sau ceva ce simți că trebuie să faci."
  • Dacă vă este frică, lipsesc pe anumite date sau excursii pentru că nu are destui bani pentru a vă plăti pentru amândoi și nu vrea să plătiți nimic, să-l cunoașteți. "Nu vreau să ne dorim lucrurile pentru că simțiți că trebuie să plătiți tot timpul. Pot plăti uneori și eu."
  • Imagine intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru tot pasul 4
    4. Să-i amintească că nu trebuie să plătească pentru tot doar pentru a vă impresiona. Poate că tocmai ați început să vă întâlniți unul pe celălalt sau poate că a înființat o așteptare pe care o simte ca el trebuie să susțină. El poate simți ca și cum trebuie să plătească pentru tot pentru a vă impresiona sau a continua să vă impresioneze. Lăsați-l să știe că nu este cazul, sau să-i reamintească periodic.
  • "Știi că îmi pasă de tine, indiferent dacă mă iei sau dacă suntem acasă.
  • "Doar așa știi, sunt impresionat de tine nu banii tăi."
  • Spune-i alte lucruri care vă impresionează despre el care nu îl includ plătit pentru lucruri.
  • Imagine intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru tot pasul 5
    5. Spune-i dacă nu-ți place. Dacă prietenul tău plătește pentru tot ce te deranjează, l-ai spus. Este important să țineți comunicarea deschisă și cinstită în relația dvs. Încercați să alegeți un timp în care sunteți amândoi calm pentru a vorbi despre asta. Evitați să-l atacați sau să apariți să-l învinovățească, ci mai degrabă explicați-vă lucrurile. Utilizare "I" sau "pe mine" Declarații pentru a păstra concentrarea asupra modului în care vă simțiți și obțineți obiectivul găsirea unei soluții.
  • "Mă simt ca și cum crezi că nu pot avea grijă de mine sau să ai grijă de tine."
  • "Mi-ar plăcea cu adevărat să-mi plătesc o dată și o vreme. E important pentru mine."
  • "Mă face să mă simt că lucrurile nu sunt egale între tine și cu mine. Cum putem rezolva asta?"
  • Metoda 2 din 3:
    Lăsându-l să plătească
    1. Imagine intitulată act când prietenul tău păstrează plătit pentru tot pasul 6
    1. Mulțumesc când plătește. Dacă ați decis că sunteți bine cu el plătit, atunci primul pas este să-i mulțumim când o face. Apreciați faptul că aveți un prieten iubitor care vrea să vă trateze. Fi specific și asigurați-vă că îi mulțumiți pentru orice experiență pe care ți-a dat-o. Încercați să spuneți ceva ca următoarele:
    • "Multumesc pentru cina. A fost cea mai delicioasă lasagna pe care am avut-o vreodată!"
    • "În seara asta a fost grozavă. Mulțumesc. Mă bucur că ești acolo - filmul a fost înfricoșător!"
    • "Nu pot să cred că trebuie să văd trupa mea preferată! Îmi amintesc acest lucru pentru totdeauna. Mulțumesc!"
  • Imagine intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru totul pasul 7
    2. Spune-i că nu trebuie. Chiar dacă ați vorbit despre asta și ați decis că sunteți bine cu el plătit pentru tot, asigurați-vă că știe că nu trebuie. În fiecare dată și o dată îi spun că nu trebuie să plătească întotdeauna. În acest fel, pe măsură ce mergeți în relația dvs., el va ști că este în regulă dacă trebuie să reducă înapoi sau să se oprească la un moment dat din cauza dificultăților financiare. El va ști că este ceva ce poate vorbi cu tine și nu se simte jenat.
  • Imagine intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru tot pasul 8
    3. Reciprocă. Dacă îi place să te ducă să te trateze, să-ți găsești propriile modalități de a trata sau de a-l face să se simtă special. Dacă sunteți buni la gătit sau coaceți, faceți o masă sau un desert pentru el în ocazii speciale. Dacă sunteți artistice, puteți crea ceva mai ales pentru el. De asemenea, puteți face o activitate cu el, nu faceți în mod normal, cum ar fi vizionarea unui meci de sport sau a unui joc. Doar petreceți puțin timp și efort, asigurându-vă că se simte valabil, de asemenea.
  • Nu trebuie să vă simțiți obligați să faceți ceva în schimbul iubitului dvs. care vă duce. Indiferent ce faceți, asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu el și că vine dintr-un loc de dorință de a face acest lucru, nu vă simțiți ca și cum trebuie să aveți.
  • Imagine intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru tot pasul 9
    4. Revizuiți conversația despre aceasta pentru a evita argumentele. Ca o modalitate de a ține pasul cu menținerea relației dvs., asigurați-vă că vorbiți despre problema banilor din când în când. Dacă observați că există puține argumente care vor apărea despre cine plătește pentru ceea ce, sau dacă observați că este subliniat despre plata pentru lucruri, probabil că este timpul să vorbiți.
  • Deschideți subiectul. "Hei, este totul bine? Pare stresat."
  • Schimbați planurile pentru seară. "Nu trebuie să ieșim în seara asta. Ce zici de a rămâne acasă și voi bate ceva?"
  • Amintește-i că sunteți împreună. Știi că poți vorbi cu mine despre orice. Știu că ne vom dori să fim fericiți."
  • Metoda 3 din 3:
    Efectuarea unui acord diferit
    1. Imagine intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru totul pasul 10
    1. Oferta de a plăti. Dacă ați decis că nu sunteți bine cu el plătit și ați vorbit despre asta, atunci primul pas este să începeți să schimbați comportamentul. Data viitoare când vă aflați, oferiți-vă să plătiți factura. El poate plăti tot timpul pentru că nu v-ați oferit să plătiți. De vreme ce voi ați vorbit despre asta și cum vă simțiți despre asta, nu ar trebui să existe argumente. Încearcă să fii luminat despre asta, păstrând tonul luminos și vesel.
    • "Nu! Randul meu!"
    • "Hei, ai acoperit ca ultimele 10 mese. Plătesc în seara asta."
    • Dacă își scoate portofelul, "Uh-uh, a pus-o domnul. În seara asta este pe mine."
  • Image intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru tot pasul 11
    2. Împărțiți factura în mijlocul mijlocului. O altă modalitate de ao schimba este de a oferi să împărțiți factura în jumătate sau să "mergeți olandeză" (fiecare persoană care plătește pentru ceea ce au comandat) cu proiectul de lege. Nu este nevoie să fie o afacere mare - lăsați-l să știe că doriți să vă plătiți o dată la un moment dat, începând cu acest proiect de lege.
  • Un mod alternativ este de a împărți factura prin articole. În loc să împărtășească în jumătate sau pentru ceea ce ați comandat, faceți un acord să se împartă de părți. De exemplu, dacă plătește la cină, atunci plătiți pentru băuturi și desert. Dacă mergeți la filme, el poate plăti pentru bilete și plătiți pentru băuturi și popcorn.
  • Imagine intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru tot pasul 12
    3. Plătiți pentru datele alternative. De asemenea, puteți să vă întoarceți cu cine plătește pentru ceea ce datează. Acest lucru funcționează bine și cu prietenii. Dacă plătește la cină într-o noapte, data viitoare când ieșiți, plătiți. Apoi, data următoare pe care o plătește și așa mai departe, înainte și înapoi. Aceasta este o modalitate bună de a împărți în mod egal responsabilitatea de a plăti fără a fi nevoie să verificați matematica de fiecare dată când va veni proiectul de lege.
  • Imagine intitulată acționează atunci când prietenul tău continuă să plătească pentru tot pasul 13
    4. Du-te pe date ieftine sau gratuite. Dacă nu sunteți inconfortabil cu el plătit pentru tot, dar nu puteți ajunge la un acord despre aceasta, apoi planificați doar pentru datele care sunt foarte ieftine sau libere. Există tone de distracție, lucruri mici pe care le puteți face, care sunt rentabile. În acest fel, încă mai aveți la curent și să vă distrați, fără stresul de a vă imagina cine va plăti sau de a vă îngrijora să intrați într-un argument despre el.
  • De exemplu, tu și prietenul tău ar putea merge drumeții sau ciclism la un parc local, faceți o excursie la plajă, mergeți la un concert gratuit în aer liber în comunitatea dvs. sau rămâneți într-o noapte de film.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar