Cum să dezvolți noi relații

Construirea unei noi relații este adesea plăcută, dar nu se întâmplă fără muncă. Așteptând să întâlnească pe cineva și să aibă o relație înfloritoare fără a pune eforturi în ea este nerealistă. Puteți dezvolta relații romantice, prietenoase și de afaceri și, potențial să le facă să dureze, urmând aceste sfaturi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea relațiilor romantice
  1. Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 1
1. Pune-te acolo. Dacă sunteți în căutarea de a întâlni un partener romantic, puteți crește șansele de a găsi un meci bun, fiind mai social. Zicală "da" la invitații de la petrecere, înscrierea la o clasă sau la participarea la evenimente comunitare vă poate ajuta să întâlniți alte single.
  • Provocați-vă pentru a încerca lucruri noi cum ar fi Dansul Salsa sau degustarea vinului. Dar, nu merge prea departe din zona dvs. de confort, dacă nu veți putea să o păstrați în sus. De exemplu, dacă nu sunteți prea mult pentru scena partidului, este posibil să nu fie o idee bună să căutați colegii din cluburi. Încercați activități de fapt interesate.
  • Pe măsură ce începeți acest proces, încercați să identificați unele dintre calitățile care vă plac despre dvs. și pe care le doriți, de asemenea, într-un partener. Să fie în căutarea acestor calități atunci când mergeți la date și când întâlniți oameni noi. Acordați o atenție deosebită modului în care persoana își tratează și familia și prietenii, pentru că acest lucru vă poate oferi o perspectivă asupra modului în care vă pot trata.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 2
    2. Decideți dacă așteptările dvs. sunt realiste. Odată ce vă întâlniți pe cineva, discutați despre relația dvs. Este posibil să aveți o idee despre ceea ce este relația dvs. romantică ideală. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de ea, este posibil să nu fie foarte realist. Așteptarea pe cineva care să răspundă nevoilor care sunt în afara orașului poate duce la dezamăgire și durere.
  • Discutați cu partenerul dvs. despre faptul că așteptările pe care le aveți sau nu. Fiind deschis despre ceea ce aveți nevoie și așteptați - și capacitatea lor de a îndeplini aceste nevoi - poate preveni confuzia și interpretarea greșită.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 3
    3. Afișați aprecierea. Una dintre cele mai mari obstacole cupluri se simte ca acestea sunt neapreciate. Se poate simți ca și cum ar pune o mare cantitate de efort în relație, în timp ce celălalt este doar să navigheze.
  • Împiedicați acest lucru să se întâmple, luând timp pentru a spune partenerului dvs., apreciați eforturile lor. De exemplu, ați putea spune: "Mulțumesc că ați făcut cina în seara asta. Știu că ești ocupat și chiar apreciez că ai făcut timp să faci asta."Lucrurile mici ca o" mulțumesc "pot avea un impact enorm asupra relației.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 4
    4. Acordați atenție partenerului dvs. Se pare că oamenii încearcă în mod constant să se ocupe de aceste zile. Aveți mai multe șanse să găsiți pe cineva care se uită la un telefon la un restaurant decât să vorbească cu oamenii cu care se descurcă. Partenerul dvs. se poate simți slăbit dacă se întâmplă acest lucru cu dvs. Opriți acest lucru, făcând un efort conștient de a pune telefonul și alte distrageri departe când sunteți cu ei.
  • De exemplu, puteți face o regulă "fără tehnologie" atunci când petreceți timp împreună. Puteți dezactiva telefoanele sau alte gadget-uri și puteți decide că nu le veți întoarce până când nu vă aflați. Acest lucru vă oferă mult timp pentru a asculta ceea ce are de spus cealaltă persoană și pentru a le acorda toată atenția.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 5
    5. Sa ne distram impreuna. Doar pentru că vrei o relație serioasă, nu înseamnă că trebuie să fii serios tot timpul. Râzând, glumind și distracția împreună poate face legătura mai puternică. De asemenea, vă poate oferi ceva de așteptat.
  • Puneți o dată o dată o săptămână pentru a vă angaja împreună într-o activitate distractivă. Puteți merge la un spectacol de comedie, jucați un sport împreună sau pur și simplu vizionați un film amuzant. Veți găsi că sunteți mai fericiți în relația dvs. dacă sunteți în stare să vă ușurați.
  • Metoda 2 din 3:
    Dezvoltarea prieteniilor
    1. Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 6
    1. Fiți abordabili prietenilor noi. Dacă încercați să o loviți cu oameni noi, faceți-vă mai accesibilă. Ieși mai mult la locul în care alții care împărtășesc interesele tale atârnă. Zâmbiți la oameni când vă întâlniți ochii și încercați să obțineți o conversație. Acționați interesat de oameni și veți ieși la fel de prietenos.
    • O altă modalitate de a vă asigura că sunteți abordabil este limbajul corpului. Nu vă traversați brațele și înclinați pe perete în partea din spate a unui eveniment. Relaxați-vă brațele de partea dvs., zâmbiți și faceți plimbare pentru a vă întâlni pe alții.
    • Continuați să fiți abordabil după prima întâlnire. Dacă întâlniți pe cineva nou, trimiteți-le un e-mail prietenos sau un text în ziua următoare și sugerați o altă excursie sau un eveniment pe care l-ați putea participa împreună.
  • 2. Extindeți orizonturile. Nu vă limitați la doar persoanele care vă împărtășesc interesele. Încercați să mergeți în afara zonei dvs. de confort acum și apoi să vă întâlniți pe cineva care nu corespunde exact ideii dvs. despre ceea ce doriți la un prieten. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a întâlni pe cineva care ați putea face cu adevărat cu privire la diferențele dvs.
  • De exemplu, vecinul dvs. mai în vârstă poate avea unele povesti și rețete uimitoare pentru a împărtăși cu dvs.
  • Sau dacă sunteți liniștit și rezervat, ați putea întâlni pe cineva care este un pic mai ies. Fiind în jurul acestei persoane poate provoca chiar să renunți la pierderea o dată la un moment dat.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 7
    3. Concentrați-vă asupra celeilalte persoane. Nu mulți oameni vor să fie prieteni cu cineva care se gândește doar la ei înșiși. Arătați-i pe prietenul că sunteți interesat de ei și de viața lor, punând întrebări și apăsând. Vor aprecia probabil timpul și efortul pe care l-ați pus în prietenie când faceți acest lucru.
  • De exemplu, le puteți întreba opiniile lor despre diferite subiecte, permiteți-le să decidă unde veți ieși afară și întrebați-le despre experiențele de viață anterioare. Puteți afla multe despre prietenul dvs. în acest fel și probabil vor aprecia interesul.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 8
    4. Să se angajeze în relație. Prieteniile durează atunci când oamenii implicați de fapt petrec timp unul cu altul. Probabil ați observat că prieteniile se termină când oamenii din ei se îndepărtează. Starea de contact poate face relația dvs. puternică.
  • De exemplu, vă puteți reaminti să apelați sau să scrieți persoana zilnic sau în fiecare zi pentru a rămâne curentă cu ceea ce se întâmplă în viața lor. De asemenea, vă puteți angaja să luați prânzul împreună o dată pe săptămână sau să vă angajați în altă activitate împreună în mod regulat.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 9
    5. Arată respect. Este posibil să aveți prietenii cu oameni care nu au aceleași valori pe care le faceți. Cheia pentru aceasta, totuși, se respectă reciproc, indiferent de ce. Sigur, puteți avea o diferență de opinie despre ceva, dar niciodată nu mergeți sub centură când se întâmplă acest lucru. Rămânând respectul vă poate menține prietenia intactă.
  • Dacă vă este frică că sunteți pe cale să aveți o luptă sau un dezacord asupra unui anumit subiect și nu credeți că se va termina bine, vorbiți. Spune: "Îți apreciez prietenia și sunt îngrijorat de faptul că, dacă vom continua această conversație, ne putem răni asupra sentimentelor celuilalt și nu vreau să se întâmple."
  • Asigurați-vă că ascultați cu atenție persoanei și validați orice preocupare pe care o au. Nu-i judeca pentru ceea ce împărtășesc sau pentru cine sunt.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 10
    6. Afișați suportul. Prietenii care, de obicei, fac, de obicei, pentru că oamenii implicați se simt în siguranță. Ei nu cred că vor fi judecați sau criticați de prietenul lor atunci când arată slăbiciune sau fac o greșeală. Stați în spatele prietenului dvs. și oferiți încurajări și sprijin atunci când au nevoie de ea.
  • De exemplu, evitați să vă spuneți prietenului dvs. cât de prost au fost pentru că au lăsat ceva rău să se întâmple sau să nu-i judece pentru alegeri pe care le-au făcut în trecut. Nimeni nu este perfect, inclusiv tine. Amintiți-vă când prietenul dvs. este în timpul necesar.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea relațiilor de afaceri
    1. Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 11
    1. Participați la organizații profesionale. Dacă doriți să vă extindeți rețeaua profesională, o modalitate de a face acest lucru este prin aderarea la cluburi și organizații locale. S-ar putea să vă înscrieți pentru o asociație profesională din industria dvs. sau pur și simplu participați la o întâlnire locală pentru profesioniști sau proprietari de afaceri mici.
    • Când vă alăturați, faceți un angajament de a participa la întâlniri și evenimente. Cereți întrebări deschise Pentru a arăta că sunteți interesat de grup și de membrii săi.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 12
    2. Faceți cercetarea. Clienții și potențialii parteneri de afaceri sunt impresionați atunci când văd că ați petrecut timp învățând despre ei. Această relație va deveni probabil reușită și ultima, dacă ați pus efortul în menținerea actualizării cu privire la ceea ce se întâmplă cu companiile lor. Verificați adesea și efectuați cercetări pentru a arăta acestei persoane că sunteți investiți în relație.
  • Făcându-vă conștient de afacerea partenerului nou, de asemenea, vă oferă ceva de vorbit și vă poate ajuta să vă înțelegeți mai bine. Cercetarea vă ajută, de asemenea, să înțelegeți ce are nevoie această persoană, ceea ce puteți beneficia atât de profesional.
  • 3. Fii respectuos. Este important să vă respectați pe voi înșivă și pe cealaltă persoană pentru a crea o relație de afaceri eficientă. Asigurați-vă că ați arătat încrederea și respectul față de clienții dvs., alți proprietari de afaceri, angajați și investitori.
  • Asigurați-vă că ați ascultat îndeaproape acestora, astfel încât să înțelegeți mai bine nevoile, ideile și modul în care funcționează.
  • Să valideze preocupările lor și să recunoască zone de interes sau de entuziasm la acestea.
  • Lăsați-i să știe că fac tot ce pot și să evite să le judece pentru orice probleme care pot apărea.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 13
    4. Răspunde în timp util. Oamenii doresc ceea ce vor ei, și ei o doresc acum. Potențialul dvs. de conexiune de afaceri nou poate găsi că pot obține ceea ce au nevoie mai repede de la altcineva, dacă nu continuați cu cererile lor rapide. Punerea în acel mic efort poate face diferența în relația și afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Dezvoltați relații noi Pasul 14
    5. Voluntar fără a fi întrebat. Relațiile de afaceri sunt despre dependență. Partenerii de lucru doresc să știe că veți fi acolo și puteți anticipa nevoile lor. Faceți acest lucru prin trecerea extra, mai ales când nu vi se cere. Aceasta arată că sunteți de încredere și puteți determina ceea ce este necesar fără a fi spus.
  • Acordați o atenție deosebită relației dvs. și afacerii celeilalte persoane. Acest lucru vă permite să vedeți o problemă înainte de a vă spune despre asta. Ca atare, vă puteți oferi voluntar pentru a vă ajuta fără a fi întrebat mai întâi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar