Cum să te îndrăgostești de o persoană drăguță

Dacă ați avut relații cu oamenii noștri atât de drăguți în trecut, găsirea unei persoane care este drăguță cu dvs. poate fi prioritatea dvs. de top. Puteți găsi și vă îndrăgostiți de o persoană drăguță dacă doriți cu adevărat. Țineți cont de faptul că nu puteți face pe cineva să se îndrăgostească de tine. Unele lucruri pe care le puteți face pentru a vă găsi persoana frumoasă de a iubi includ utilizarea de ceea ce doriți într-un partener, în căutarea în locurile potrivite, mergând încet, și pune întrebări pentru a cunoaște mai bine interesul dvs. de dragoste.

Pași

Partea 1 din 4:
Examinând-vă
  1. Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 1
1. Cunoaste-te. Înainte de a găsi pe cineva care vă poate satisface nevoile, trebuie să vă cunoașteți. Luați ceva timp pentru a face un inventar personal al valorilor dvs. de bază și faceți stocul de nevoile dvs. emoționale. Scrie-le jos, astfel încât să puteți examina această listă pe măsură ce căutați viitorul dvs. partener.
  • Ceea ce este cel mai important pentru dvs? Familie? Carieră? Un hobby? Prietenii tai? Onestitate? Loialitate? Sau altceva? Listează-ți valorile și apoi clasați-le în ordinea importanței lor.
  • Ce vrei de la un partener? Înţelegere? Un sentiment de umor? Bunătate? Putere? Încurajare? Listează lucrurile pe care le doriți să le oferiți viitorului partener în ordinea de importanță pentru dvs.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 2
    2. Gândiți-vă la ceea ce doriți. Înainte de a ieși în căutarea unei persoane frumoase să se îndrăgostească, gândiți-vă la ceea ce doriți cu adevărat într-un partener. Faceți o listă cu tot ceea ce doriți într-un partener înainte de a vă îmbarca în căutarea iubirii.
  • Ce trăsături doriți ca partenerul dvs. viitor să aibă? Vrei cineva care îi place să citească? Se bucură de gătit? Este aproape de familia sa? Are un simț al umorului? Vă place ca o regină / rege?
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 3
    3. Ai grijă de tine. Atracția fizică nu este totul, dar este important să vă uitați și să vă simțiți cel mai bine pentru a atrage pe cineva. Auto-îngrijirea dvs. vă va face să vă simțiți mai încrezători, iar încrederea este, în general, foarte atractivă. Asigurați-vă că aveți grijă de nevoile dvs. de bază, cum ar fi dieta, exercițiul, somnul și îngrijirea, înainte de a merge în căutarea iubirii.
  • Vizitați un salon sau un barber pentru o tunsoare dacă nu ați avut unul de ceva timp.
  • Cumpărați-vă niște haine noi dacă dvs. sunt purtate sau învechite.
  • Lucrați la menținerea sănătății dvs. consumând sănătoasă și obțineți cel puțin 150 de minute de exercițiu aerobic moderat în fiecare săptămână.
  • Asigurați-vă că vă dați suficient timp să vă odihniți și să vă relaxați în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 4
    4. Să se angajeze la nevoile dvs. Uneori, vă puteți dori atât de disperat să vă îndrăgostiți că sunteți dispus să vă puneți aproape orice de la cealaltă persoană. Oamenii cu adevărat frumosi respectă nevoile și limitele celorlalți. Înainte de a merge în căutarea iubirii, faceți un angajament față de tine că vă veți respecta nevoile și dorințele dvs.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 5
    5. Orientați fără oameni sau agresivi. Dacă ați datat pe unii oameni în trecut, care nu v-ați tratat bine, veți dori să conduceți cu alte persoane care pot face același lucru. Pe măsură ce vă cunoașteți un potențial prieten sau prietena, luați act de modul în care persoana vă tratează atât de bine. Este agresiv? Nepoliticos? Pushy? Critic? Controlul? Sau pur și simplu înseamnă? Dacă da, ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de întâlnirea acestei persoane.
  • Căutați calități pozitive la bărbații / femeile pe care le alegeți până acum. Încercați să găsiți pe cineva care este bun, politicos, încurajator, de susținere și, mai presus de toate, drăguț cu tine!
  • Partea 2 din 4:
    Atragerea unei persoane frumoase
    1. Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană frumoasă Pasul 6
    1. Căutați o persoană drăguță în locurile potrivite. Pentru a găsi o persoană drăguță, este posibil să trebuiască să vă uitați în alte locuri decât barul local. Asta nu înseamnă că oamenii drăguți nu sunt bare frecvente, înseamnă că este posibil să aveți un timp mai ușor de a găsi o persoană care se potrivește intereselor și valorilor dvs. dacă vă uitați și în alte locuri. Luați în considerare căutarea unei persoane frumoase de a iubi într-un loc în care oamenii ca cea pe care o căutați tind să se adune.
    • De exemplu, este posibil să aveți o șansă mai mare de a vă întâlni cu o persoană frumoasă la un eveniment de caritate, voluntariat la spital sau la bibliotecă. De asemenea, puteți lua în considerare faptul că sunteți configurați cu o persoană frumoasă de către unul dintre prietenii dvs. sau introduceți-vă la cineva pe care îl vedeți adesea la citirea la magazinul de cafea din vecinătate.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană frumoasă Pasul 7
    2
    Face un flirtează puțin. Pentru a vă indica interesul față de cineva, trebuie să arătați că sunteți interesat să faceți o flirtură mică. Puteți utiliza expresii faciale, limbajul corpului și comentariile de flirt. Folosind lucruri ca limbajul trupului, contactul cu ochii și Flirtatious comentarii poate ajuta la a arăta cealaltă persoană că sunteți interesat de ei. De fapt, cercetările sugerează că modul în care indicați interesul dvs. poate fi mai eficient la atragerea unui partener decât aspectul fizic.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 8
    3. Căutați semne de reciprocitate. Pe măsură ce indicați interesul dvs. pentru cineva, urmăriți semnele că sunt, de asemenea, interesați de dvs. Verificați dacă cealaltă persoană zâmbește, făcând contactul vizual și în picioare cu corpul lor îndreptat spre dvs. Alte semne pozitive includ atingerea părului, ajustarea hainelor, ridicarea și coborârea sprâncenelor sau o atingere casuală pe braț.
  • Alte semne de interes includ răspunsuri biologice pe care oamenii le pot controla în mod necesar. De exemplu, oamenii pot spăla sau se potoli când sunt treziți. Buzele lor pot deveni, de asemenea, plumperi și roșii.
  • Dacă cineva nu pare interesat de tine, nu pierdeți timpul. Continuați să căutați o persoană drăguță de a iubi.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 9
    4. Începi o conversație. Există mai multe modalități de a deschide o conversație cu cineva pe care tocmai l-ați întâlnit și sunteți interesat din punct de vedere romantic. Acestea sunt numite "Gambite de deschidere." Ele pot fi, de asemenea, cunoscute ca "Linii de preluare" sau "Icebreakers." Cu toate acestea, nu trebuie să fiți înfiorător să utilizați un Icebreaker. Cercetările sugerează câteva modalități de a utiliza gambite de deschidere pentru a deschide o conversație:
  • Direct. Acești deschizări sunt cinstiți și clar despre intențiile voastre. De exemplu, "Cred că ești drăguț. Pot să vă cumpăr o cafea?" În general, bărbații tind să-i placă acești deschizători.
  • Inofensiv. Acestea bate în jurul tufișului, dar sunt prietenoase și politicoase. De exemplu, "sunt nou aici. Ați recomanda cappuccino sau latte?" În general, femeile tind să preferă primirea acestor deschizători.
  • Cute / Flippant. Acestea sunt "ridica"-Tastați linii. Ele pot fi amuzante, brânzei sau chiar urâte. De exemplu, "Preferați ouăle dvs. amestecate sau fertilizate?" În general, ambele sexe preferă celelalte gambite peste acestea.
  • Din moment ce căutați o persoană drăguță de a se îndrăgosti, cercetările sugerează că ar trebui să mergeți la ceva cinstit, prietenos și de susținere. Acestea sunt mult mai probabil să ducă la o relație pe termen lung.
  • Partea 3 din 4:
    Falling în dragoste
    1. Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană frumoasă Pasul 10
    1. Mergi încet. Când primiți mai întâi să cunoașteți pe cineva, este important să evitați împărtășirea prea mult despre tine prea devreme. Este obișnuit ca unii oameni să împărtășească prea mult în stadiile incipiente ale unei relații, deoarece doresc să pară cinstiți și direct. Dar împărtășirea prea mult prea curând poate fi, de asemenea, copleșitoare pentru cealaltă persoană. De asemenea, vă face mai puțin misterios, care face parte din distracția de a cădea în dragoste.
    • De exemplu, ar trebui să evitați discutarea subiectelor ca ex, șeful dvs. mediu sau finanțele dvs. personale.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 11
    2. Cunoașteți interesul dvs. de dragoste. Este important să aflați dacă sunteți compatibil cu această persoană frumoasă (și dacă într-adevăr sunt drăguți). Cereți întrebări deschise pentru a le cunoaște mai bine și pentru a obține o senzație mai bună pentru personalitatea lor. Întrebările pe care le cereți mai devreme nu ar trebui să fie prea invazive sau prea personale. Ar trebui să fie prietenoși și distractivi pentru a discuta. De exemplu, unele întrebări pe care le puteți întreba la prima dată includ:
  • Aveți un coleg de cameră? Dacă da, ce sunt ei?
  • Aveți cărți preferate?
  • Ești mai mult de o persoană de câine, o persoană de pisică sau nici? De ce?
  • Ce vă place să faceți în timpul liber?
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană frumoasă Pasul 12
    3. Fii încrezător. Încrederea și stima de sine sunt factori importanți în a cădea în dragoste. Oamenii care au o stima de sine scazuta pot avea un timp greu de a se îndrăgosti din cauza sentimentelor ca sunt nevrednici. Dacă aveți încredere, este posibil să doriți să petreceți ceva timp să lucrați înainte de a încerca să intrați într-o relație. Sau puteți încerca să falsificați încrederea până când vă simțiți încrezători.
  • De exemplu, ridicați în sus, zâmbiți și faceți contact vizual cu oamenii. A face acest lucru va da altora impresia că sunteți încrezători și puteți începe să vă simțiți mai încrezători doar acționând astfel. Cineva care este frumos ar trebui să fie foarte interesat să găsească o persoană încrezătoare până în prezent, în timp ce o persoană medie nu poate să-i placă această calitate, deoarece veți părea mai greu de controlat.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 13
    4. Continuați să faceți timp pentru dvs. Este obișnuit ca oamenii să devină atât de înfășurați într-o nouă relație pe care o opresc să facă lucrurile care le contează. Dar nu făcând suficient timp pentru tine și interesele tale pot fi rele pentru tine și rău pentru noua ta relație. Amintiți-vă să faceți suficient timp pentru dvs. și pentru interesele dvs., indiferent cât doriți să le ignorați pentru a vă petrece timpul cu noul dvs. interes de dragoste.
  • Menținerea timpului personal nu ar trebui să fie o problemă pentru o persoană drăguță. Doar fiți atenți dacă persoana este supărată la tine pentru că doriți un timp personal. Acest lucru poate indica faptul că persoana nu este la fel de frumoasă cum credeai.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 14
    5. Lăsați persoana să știe că vrei să le vezi. Este important să vă faceți cunoscute intențiile acestei persoane frumoase dacă doriți să le vedeți. Dacă vă bucurați de petrecerea timpului cu persoana, spuneți-i să știe. Nu este nevoie să declare intenții pe termen lung în stadiile incipiente ale unei relații, dar trebuie să spuneți că vă bucurați de petrecerea timpului cu persoana și că doriți să le vedeți.
  • Încercați să spuneți: "Am avut un moment minunat în ultimele noastre date și aș vrea să vă văd dacă este ceva ce vă interesează."
  • Partea 4 din 4:
    Aprofundarea conexiunii dvs
    1. Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 15
    1. Întrebați mai multe întrebări personale. Odată ce ați dat întâlniri pentru o vreme, este timpul să începeți să cunoașteți cu adevărat această persoană. Asta înseamnă înțelegerea a ceea ce îi face să bifeze, ceea ce sunt speranțele și visele lor și ceea ce ei cred și apreciază. Aceste tipuri de întrebări, mai ales dacă implică viitorul, pot ajuta, de asemenea, cealaltă persoană să vă imagineze în viața lor viitoare.
    • Psihologul social Arthur Aron a dezvoltat o listă de 36 de întrebări deschise care vă pot ajuta să începeți conversații interesante și semnificative cu partenerul dvs. De exemplu, "Ce ar constitui o zi perfectă pentru tine?" și "Pentru ceea ce vă simțiți cel mai recunoscător?" O persoană drăguță ar trebui să fie deschisă să aibă o conversație ca aceasta.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 16
    2. Ascultați activ. Ascultarea activă este un proces care construiește înțelegerea reciprocă și încrederea - componentele cheie ale căderii în dragoste. Prin dezvoltarea abilităților dvs. de ascultare, veți arăta partenerului dvs. că sunteți cu adevărat interesat de ceea ce spun ei. Acest lucru este important dacă doriți să păstrați o persoană frumoasă interesată de dvs.
  • Încercați să etichetați emoțiile. De exemplu, dacă partenerul dvs. vă spune că a avut o zi proastă și trebuie să se aeriseze, să reflecte ceea ce credeți că se simte, cum ar fi "Mă simt că te simți foarte supărat."
  • Cereți urmăriri de examinare. Încercați să puneți întrebări cum ar fi "Ce credeți că s-ar întâmpla dacă ați făcut-o.....?" sau "Dacă ați încercat....?"
  • Validați cealaltă persoană. Chiar dacă nu sunteți neapărat de acord cu ceea ce partenerul dvs. se simte, recunoașteți sentimentele sale. Sentimentele nu pot fi greșite sau drepte - sunt doar. De exemplu, "Pot vedea unde am spus că ți-ar răni sentimentele. Apreciez dorința ta de a vorbi cu mine despre asta."
  • Nu ridica lucrurile. Deși ar putea părea natural să sari pentru a vă liniști partenerul cu ceva de genul "Nu vă faceți griji cu privire la asta," Acest tip de reasigurare hasty poate sugera de fapt că nu ați ascultat. Luați-vă timpul și oferiți comentarii semnificative.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană drăguță Pasul 17
    3. Comunică eficient. Comunicarea în mod clar și eficient va construi încrederea și interacțiunea dintre voi doi, care vă va întări legăturile emoționale și vă va ajuta pe dvs. și pe persoana frumoasă să se îndrăgostească. Încercați unele dintre aceste tehnici:
  • Întreabă întrebări. Nu presupuneți că știți ce se întâmplă. Puneți întrebări pentru a clarifica ceea ce are nevoie cealaltă persoană, mai ales dacă nu vă simțiți sigur. De exemplu, dacă partenerul dvs. pare supărat, întrebați: "Se pare că ești foarte supărat de asta. Aveți nevoie doar de a vă evacua sau doriți să vă ajut să găsiți o soluție? Sunt aici pentru tine în orice fel."
  • Utilizare "I"-declarații. Acestea vă ajută să evitați să sunați la vina sau de judecată, ceea ce poate pune cealaltă persoană pe defensivă. Vor fi momente când tu sau partenerul tău trebuie să comunici ceva care te-a supărat sau ți-a rănit sentimentele, dar folosind "I"-Declarațiile vor fi eficiente și respectuoase. De exemplu, dacă partenerul dvs. este atât de frumos încât nu va încerca niciodată să repare lucruri care merg greșit, încercați să comunicați cum vă face să vă simțiți: "Când ieșim la cină și nu cereți serverului nostru să repare lucruri greșite, mă simt ca și cum ai fi în picioare pentru nevoile mele. Putem vorbi despre cum să abordăm acest lucru?"
  • Evitați agresiunea pasivă. S-ar putea să vă simțiți ca "Grozav" lucru de făcut este să indică când sunteți supărat, mai degrabă decât să veniți direct cu el. Cu toate acestea, este mult mai bine să fii clar, direct și cinstit cu privire la modul în care vă simțiți. Agresivitatea pasivă poate rupe încrederea și face ca cealaltă persoană să se simtă rănită sau furioasă. Spune ce vrei să spui și vrei să spui ce spui. Este posibil să fii direct și amabil în același timp.
  • Imaginea intitulată se îndrăgostește de o persoană frumoasă Pasul 18
    4. Câștiga peste familie și prieteni. Familia partenerului și prietenii dvs. au probabil o mare influență asupra vieții sale. Câștigându-i peste voi ajuta pe cei doi să cadă mai adânc în dragoste.
  • Fi politicos și amabil. Dar fii tu! Nu doriți să vă par să fiți o cale în jurul familiei și prietenilor partenerului dvs. și într-un alt mod în jurul persoanei pe care o iubiți. Fi autentic cu toată lumea.
  • Avertizări

    Nu poți face pe cineva să te iubească. Dacă persoana nu pare interesată, treceți mai departe. Nu pierdeți timpul și energia pe cineva care nu vă apreciază pentru cine sunteți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar