Cum să contactați ebay uk

Dacă aveți o problemă cu cumpărarea sau vânzarea pe eBay UK, desigur că doriți să le contactați pentru a discuta problema. Puteți găsi informații de contact din partea de jos a celor mai multe pagini de ajutor, care sunt paginile pe care le-a creat eBay pentru a vă ajuta să găsiți răspunsuri la întrebările și preocupările dvs. Alternativ, utilizați Centrul de rezoluție pentru a începe o conversație cu cumpărătorul sau vânzătorul.

Pași

Partea 1 din 2:
Chat sau texting cu ebay uk
  1. Imagine intitulată Contact eBay UK Pasul 1
1. Click pe "Ajutor și contactați" În partea de sus a oricărei pagini eBay. Acest lucru vă va duce la centrul de ajutor, unde puteți căuta articole legate de problema dvs. Puteți găsi informațiile de care aveți nevoie fără a contacta eBay. De asemenea, puteți găsi centrul de ajutor la https: // eBay.Co.Marea Britanie / Ajutor / Home.
  • Imagine intitulată Contactați eBay UK Pasul 2
    2. Găsiți și faceți clic pe un articol referitor la problema dvs. Căutați un subiect despre problema dvs. în partea de sus a paginii. Puneți în cuvinte cheie legate de problema dvs., cum ar fi "nu a primit element" sau "Cont hacked." Pagina va aduce rezultate pentru a face clic pe - selectați cea mai relevantă pentru subiectul dvs.
  • Va trebui să faceți clic pe un anumit articol de ajutor mai întâi înainte de a putea accesa informațiile de contact din partea de jos a paginii.
  • Imagine intitulată Contactați eBay UK Pasul 3
    3. Navigați în partea de jos a paginii pentru a face clic pe "Sună-ne" sau "Vorbeste cu noi." În partea de jos a celor mai multe pagini, veți găsi o modalitate de a contacta ebay UK în apropierea fundului. Selectați "Sună-ne" Pentru a vorbi cu un reprezentant la telefon sau faceți clic pe "Vorbeste cu noi" Pentru a trimite un reprezentant pe computerul dvs. Veți fi redirecționat către o pagină în care vă puteți conecta la contul dvs. dacă nu ați semnat deja.
  • Veți avea nevoie de numele de utilizator și parola pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Contact eBay UK Pasul 4
    4. Discutați cu reprezentantul eBay. Dacă ați selectat "Sună-ne," Apelul va fi făcut pe Internet. În mod tipic, ați pus o coadă până când este disponibil un reprezentant. Asigurați-vă că aveți un microfon pe computer pentru a face acest apel. Pentru "Vorbeste cu noi," Puteți discuta prin introducerea întrebărilor către un reprezentant.
  • Partea 2 din 2:
    Utilizarea Centrului de rezoluție
    1. Imagine intitulată Contact eBay UK Pasul 5
    1. Navigați la pagina web pentru Centrul de rezoluție. Pe această pagină, puteți începe procesul pentru rezolvarea unei probleme cu o altă persoană pe eBay, indiferent dacă sunteți cumpărător sau un vânzător. Găsiți pagina web la https: // demencentre.eBay.Co.Regatul Unit/.
    • Dacă preferați, puteți contacta, de asemenea, cumpărătorul sau vânzătorul sub "Meu eBay," care oferă o linie directă către persoana respectivă.
  • Imagine intitulată Contact eBay UK Pasul 6
    2. Alegeți cea mai bună descriere a problemei dvs. pe pagină. Pe o parte a paginii, veți vedea probleme pentru cumpărători. Pe cealaltă parte a paginii, veți vedea același lucru pentru vânzători. Citiți descrierile de sub aceste categorii pentru a alege cel care descrie cel mai bine problema dvs.
  • De exemplu, dacă ați cumpărat ceva, ați putea alege "Nu am primit-o încă." sau "Am primit un element care nu se potrivește cu descrierea vânzătorului."
  • Imagine intitulată Contactați eBay UK Pasul 7
    3. Loveste "Continua" butonul pentru a vă conecta. Pentru a deschide cazul cu centrul de rezoluție, trebuie să fiți semnat în contul dvs. Dacă nu sunteți deja, pagina va redirecționa la un semn în pagină când ați lovit "Continua" buton.
  • Veți avea nevoie de numele de utilizator și parola eBay pentru a vă conecta la contul dvs.
  • Imagine intitulată Contactați eBay UK Pasul 8
    4. Selectați elementul pe care doriți să îl deschideți un caz. Centrul de rezoluție vă va arăta elementele achiziționate sau vândute recent. Faceți clic pe cea pe care o aveți o problemă, apoi alegeți "Caz deschis." Care va deschide un caz la această achiziție între dvs. și vânzător sau cumpărător.
  • Imagine intitulată Contactați eBay UK Pasul 9
    5. Descrieți-vă problema și apăsați Trimiteți. În pagina următoare, puteți spune eBay și vânzătorului sau cumpărătorului ceea ce este problema dvs. cu elementul. Încercați să oferiți cât mai multe detalii, după cum puteți oferi o șansă de a rezolva problema pentru satisfacția dvs.
  • De exemplu, dacă elementul nu este modul în care vă așteptați, fiți cât mai specific posibil. S-ar putea să scrieți, "Elementul trebuia să fie un pandantiv de bronz cu 2 femei care țin mâinile. Am primit un pandantiv de argint cu o singură femeie care stătea în jos."
  • Imagine intitulată Contactați eBay UK Pasul 10
    6. Așteptați un răspuns de la persoana și eBay. Ar trebui să primiți rapid un răspuns de la cumpărător sau vânzător prin centrul de rezoluție, deci verificați din când în când. Dacă persoana nu răspunde în termen de 8 zile, atunci eBay va prelua și va ajuta la rezolvarea problemei. Sub centrul de rezoluție, selectați "Escaladați cazul la suportul pentru clienți" să-i ceară pe eBay să preia cazul.
  • Imagine intitulată Contactați eBay UK Pasul 11
    7. Așteptați o rezoluție în termen de 30 de zile. Cazul va închide automat în termen de 30 de zile dacă eBay nu a auzit de la dvs., deci asigurați-vă că continuați să verificați înapoi la Centrul de rezoluție - Dacă nu sa întâmplat nimic în câteva zile, apăsați butonul pentru a contacta din nou eBay. Ar trebui să primiți o rambursare sau un element nou ca cumpărător, în funcție de problema dvs.
  • sfaturi

    Dacă ați folosit PayPal pentru a vă face achiziția, puteți contacta, de asemenea, pentru ajutor dacă problema dvs. este cu plata dvs. Mergi la https: // Paypal.COM / UK / SmartHelp / Contact-US.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar