Cum să încheie dating casual

Când vine vorba de lumea dating, relațiile casual pot fi deosebit de greu de navigat. Poate că relația ta și-a pierdut scânteia sau pur și simplu nu simți același mod în care ai făcut-o înainte. Spunând celeilalte persoane pe care doriți să le puneți lucrurile pot fi intimidante și ciudate, dar le datorați-le și voi, pentru a fi în față despre sentimentele voastre. Să nu vă faceți griji - am răspuns la o mulțime de întrebări frecvente, astfel încât să vă puteți muta spre un capitol mai fericit și mai sănătos în viitorul dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 10:
Când este timpul să puneți o relație casuală?
  1. Imagine intitulată capăt Casual Dating Pasul 1
1. Încheiați relația atunci când nu mai sunteți interesați de cealaltă persoană. Nu încercați să extindeți relația sau să așteptați ca "magia" să se întoarcă. Este perfect în regulă dacă nu simțiți același lucru pe care l-ați făcut înainte, dar este mai bine să lăsați cârligul dvs. să știe cât mai curând posibil.
  • Nu păstrați cealaltă persoană în "standby" până când o persoană nouă vine de-a lungul. În schimb, spargeți lucrurile cât mai curând posibil. În acest fel, puteți începe să căutați pe cineva care să satisfacă cu adevărat nevoile dvs.
Întrebarea 2 din 10:
Ar trebui să sfârșesc lucrurile în persoană?
  1. Imagine intitulată capăt Casual Dating Pasul 2
1. Da, este mai bine să vorbești cu ei în persoană. Chiar dacă nu ați jucat pentru atâta lungă, este încă merită să vă întâlniți față de față ori de câte ori vă decideți să întrerupeți lucrurile. Trageți-le un text sau să le dați un apel și să vedeți dacă sunt liberi să se întâlnească.
  • În timpul covid-19, s-ar putea să nu fie posibilă întâlnirile în persoană. În acest caz, apelați-le la telefon în schimb.
Întrebarea 3 din 10:
Când ar trebui să am conversația?
  1. Imagine intitulată capăt Casual Dating Pasul 3
1. Programați întâlnirile la un moment convenabil. Încercați să nu întâlniți primul lucru în dimineața sau chiar când cealaltă persoană scade de la serviciu. În schimb, alegeți un timp când ambii vă puteți concentra asupra conversației fără distragere.
  • S-ar putea să vă întâlniți în weekend sau cândva în seara devreme.
Întrebarea 4 din 10:
Cum să sparg lucrurile fără a fi nepoliticos?
  1. Imagine intitulată capătul casual datând pasul 4
1. Fi cinstit, dar considerați despre cum vă simțiți. Lăsați-i să știe că nu sunteți într-adevăr în relație și că aveți nevoie pentru a sparge lucrurile. Încercați să explicați politicos cum vă simțiți și spuneți-i de ce lucrurile nu au lucrat.
  • S-ar putea să spuneți ceva asemănător ", mi-a plăcut cu adevărat timpul împreună, dar nu pot vedea cu adevărat această relație care merge oriunde. Cred că este mai bine dacă ne oprim să ne vedem unul pe celălalt."
Întrebarea 5 din 10:
Cum sfârșesc lucrurile pe o notă bună?
  1. Imagine intitulată capăt Casual Dating Pasul 5
1. Exprimați-vă cu declarațiile "I". Declarațiile "i" se concentrează în întregime pe sentimentele și experiențele voastre și nu lipiți nici o vină pe cealaltă persoană. Aceste declarații reprezintă o modalitate foarte bună de a fi sincer fără a răni niciun sentiment în acest proces.
  • Ai putea spune ceva de genul: "M-am simțit foarte copleșit în ultima vreme și nu sunt pregătit pentru o relație" sau "programul meu este cu adevărat obositor, și nu am energia pentru apelurile târzii târziu."
Întrebarea 6 din 10:
Este bine să terminați o relație casual asupra textului?
  1. Imagine intitulată capăt Casual Dating Pasul 6
1. Da, este bine să trimiteți un text. Textele nu sunt modul ideal de a pune capăt lucrurilor, dar sunt cu siguranță mai bune decât nimic. Dacă relația este într-adevăr casuală, un text de bază poate rupe lucrurile în timp ce furnizează încă o altă persoană cu închidere.
  • Ai putea spune: "A fost distractiv să te cunosc, dar nu prea simt o conexiune aici. Cele mai bune gânduri!"
  • S-ar putea, de asemenea, să scrieți ceva de genul: "Nu simt că suntem un meci bun. Nu este nimic personal, dar cred că este mai bine dacă ne oprim să ne întâlnim."
  • Unii experți nu cred că spargerile mesajelor text reprezintă o idee bună. Cu toate acestea, un mesaj text este încă mai bun decât nici o explicație.
Întrebarea 7 din 10:
Cum pot să termin lucrurile cu cineva care nu se va angaja?
  1. Imagine intitulată capăt Casual Dating Pasul 7
1. Lăsați-i să știe că nu vă satisfac nevoile. Poate fi cu adevărat greu atunci când tu și cârligul tău aveți diferite obiective pe termen lung pentru relație. În schimb, spuneți-i că relația nu vă satisface nevoile și că trebuie să rupeți lucrurile. Stres că, în timp ce nu aveți sentimente dure, nu mai doriți să vă întâlniți cu ei.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul ", am avut un timp distractiv în ultimele săptămâni, dar într-adevăr caut o relație pe termen lung. Chiar îți doresc cel mai bun, dar trebuie să mă pun mai întâi."
Întrebarea 8 din 10:
Este bine să le ștergeți pe social media după ce ne-am despărțit?
  1. Imagine intitulată sfârșit Casual Dating Pasul 8
1. Da, asta e perfect. Poate fi greu să le vedeți pe Facebook, Twitter și Instagram de fiecare dată când vă conectați. Nu este absolut nimic în neregulă cu neprietenul, neînfrânarea sau chiar blocarea lor pentru a vă oferi un sentiment de spațiu și de intimitate.
Întrebarea 9 din 10:
Este bine să fantomă pe cineva?
  1. Imagine intitulată sfârșit Casual Dating Pasul 9
1. Nu, Ghosting nu este de obicei o idee bună. Ghosting, sau tăierea comunicării fără explicații, poate părea calea ușoară, dar vă lasă ex-ul cu mai multe întrebări decât răspunsurile. În schimb, cel puțin să le tragi un text pentru a le spune că nu mai vrei să mai ieși. În acest fel, cealaltă persoană nu se întreabă ce a mers prost.
  • Încercați să vă puneți în pantofii lor. Ai fi bine cu cineva care te-a ghicit sau ai prefera să faci ceva explicație?
  • Imagine intitulată capătul casual datând pasul 10
    2. Ghostingul este doar în regulă dacă relația este abuzivă sau manipulativă. Dacă ex-ul dvs. este abuziv, manipulativ sau ignorant al limitelor dvs., este bine să tăiați lucrurile fără nici o explicație. Siguranța dvs. și bunăstarea emoțională sunt cele mai importante!
  • Întrebarea 10 din 10:
    Este bine dacă încă mai colaborăm o dată la un moment dat?
    1. Imagine intitulată capătul casual datând pasul 10
    1. Nu, nu este o idee bună. Hooking-ul poate duce la o mulțime de mesaje mixte și va complica numai lucrurile în viitor. În schimb, încercați să rupeți lucrurile la fel de curat posibil, astfel încât să puteți continua.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar