Cum să accepți că sunteți gay

Dacă vă simțiți foarte atras de membrii de același sex sau de ambele sexe, dar luptați cu acceptarea acestui fapt, aici este un ghid pentru a vă ajuta. Aveți a aflat orientarea sexuală, și sunteți perfect normal. Acceptarea cine sunteți - și sunteți mândri de cine sunteți - este următorul pas pe drumul spre ieșind din dulap, și în cele din urmă la având o relație gay sau lesbiană de succes. Unii oameni au dificultăți în a-și accepta orientarea sexuală, fie din cauza disconfortului sau a presiunii personale sau sociale. Majoritatea oamenilor din comunitatea LGBT + știu din experiența că acceptarea sexualității dvs. vor duce la o persoană mai fericită și mai deschisă.

În acest ghid, termenul homosexual a fost folosit pentru a include toate formele de atracție non-heterosexuală, fie că sunt oameni care sunt lesbiene, gay, bisexual, pansexual sau altfel nu drept.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsindu-vă
  1. Imaginea intitulată știu dacă sunteți un pas lesbian 1
1. Știți dacă sunteți gay. Uneori oamenii își pun la îndoială sexualitatea. Există multe grade de orientare sexuală și romantică, iar dacă găsiți că nu se potrivesc cu ușurință într-o singură categorie, nu alegeți unul! Nu vă permiteți să fiți etichetați până la, dacă nu sunteți gata și dispuși să fiți.
  • Dacă simțiți că nu vă potriviți, sau nu puteți înțelege de ce nu sunteți ca alți oameni din viața voastră, deoarece sunteți diferit, amintiți-vă că sunteți voi și nu pe nimeni altcineva - și că sunteți voi înșivă și vă acceptați Pentru persoana pe care o aveți este ceva de genul imens de.
  • Imagine intitulată Întâlniți alte lesbiene Pasul 11
    2. Amintiți-vă că nu ați ales să fiți atrași de membrii de același sex. Încercările de a vă schimba orientarea sunt de obicei dureroase și inutile în cele din urmă. Când vorbim cu prietenii heterosexuali sau cu membrii familiei, este uneori greu să-i ajuți să înțeleagă acest lucru, pentru că nu au nici un cadru de referință pentru experiența dvs. Încercați să încurajați pe alții să vă vadă orientarea sexuală în același mod în care vă văd culoarea ochilor - este ceva cu care v-ați născut și nu a ales. Este ceva care este pur și simplu o parte din ființa voastră și nu ceva ce puteți schimba. Sau doriți să sau ar trebui!
  • Nu este nevoie să vă schimbați - fiind homosexualul este doar un alt mod de a pur și simplu există și există nimic greșit cu ea deloc. Nici nu este nimic în neregulă cu tine pentru a fi homosexual.
  • Unii oameni din lume cred că orientarea sexuală este a alegere. Dacă simțiți că într-adevăr ați făcut o alegere, ar trebui să vă simțiți confortabil cu acea alegere. Toată lumea are propriile lor bătălii și alegeri de făcut, iar normele societăților nu pot fi neapărat normal Pentru dumneavoastră.
  • Imaginea intitulată știu dacă sunteți un pas 6 lesbiană 6
    3. Spune-ți că pentru ca oamenii să te accepte, mai întâi trebuie să te accepți. Dacă nu vă puteți accepta orientarea sexuală și vă puteți simți confortabil și încrezător în pielea voastră, atunci alte persoane consideră că este mai greu să vă acceptați pe deplin. este dreapta ta a iubi- nici unul are dreptul să vă spună altfel.
  • Spune-ti: "Sunt o persoană cu sentimente și intelect și o viață, la fel ca toți ceilalți. Sunt unic și individual și nimeni nu are dreptul să-mi aleagă viața pentru mine. Faptul că eu sunt homosexual este doar o altă fațetă a cine sunt, la fel ca fiind creativ, sau optimist sau având ochi maro. S-ar putea să nu fiu ca mulți dintre prietenii mei, dar aleg să-mi trăiesc viața autentică și fericită. Este viața mea și eu aleg să fiu fericit."
  • Imaginea intitulată Fii goth în școala medie Pasul 1
    4. Amintiți-vă că este homosexualul nu necesită să se conformeze stereotipurilor tipice homosexuale. Cei mai mulți oameni care sunt homosexuali sunt indiscutabili de cei care nu sunt. Ei împărtășesc aceleași interese, obiective și vise pentru viața lor. Fiind homosexualul nu vă face neapărat mai puțin masculin sau feminin și nu există nici o nevoie sau o presiune pentru a se conforma stereotipurilor care nu vă simt corect - pentru că sunteți cine sunteți.
  • Nu trebuie să se potrivească în comunitatea homosexuală la fel de mult ca nu trebuie să se potrivească în comunitatea dreaptă. Acestea sunt construcții sociale arbitrare. Sunt băieți în mod inerent despre fotbal și arsuri? Nu. Societatea le-a spus că e în regulă. În 100 de ani, "homosexual" va fi un concept complet diferit. Nu vă predați să vă potriviți într-un fel sau altul.
  • Fii autentic cu tine însuți, ca să-ți cunoști valorile. Știind ce prețuiți vă va ajuta să alegeți ceea ce este important pentru dvs. mai degrabă decât ce crede că societatea este importantă. Brainstorm și scrieți ceea ce prețuiți.
  • Metoda 2 din 3:
    Care se ocupă de ceilalți
    1. Imaginea intitulată Spuneți frații dvs. Sunteți bisexual Pasul 9
    1. Nu vă simțiți - sau lăsați-vă - presați să credeți că ar trebui "Schimbați-vă căile". Dacă cineva încearcă să forțeze o opinie despre dvs., că nu sunteți de acord, astfel încât dorințele voastre să fie în sine nefiresc, păcătoși sau simptome ale unei tulburări mintale, arată în altă parte pentru sprijin. Nu există dovezi că "ajutând oamenii homosexuali să devină heterosexuali" este posibil. Dacă cineva vă spune că este, mergeți în altă direcție.
    • Tratamente la "Schimbare" Orientarea sexuală care au fost frecvente în anii 1960 și 1970 au fost foarte dăunătoare pentru acei pacienți care le-au suferit și nu au afectat nici o schimbare în orientarea lor sexuală.
    • De fapt, terapia de conversie se bazează încet în SUA. Homosexualitatea nu este privită ca o boală și pe scurt, nu va fi tratată ca atare.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten este homosexualul 11
    2. Amintiți-vă că nu sunteți singuri. Există mulți oameni homosexuali în tot felul de comunități și există mulți oameni acolo pentru dvs. când aveți nevoie de sprijin. Pot exista agenții, grupuri, consilieri, membri ai familiei și prieteni pe care le puteți întoarce, chiar dacă este doar cineva care să informeze despre sentimentele dvs. Vorbind cu cineva în acest timp dificil va fi incredibil de util și te bazezi în realizarea a milioane de oameni trec prin același lucru.
  • Găsiți un grup sau un hangout unde vă simțiți confortabil și unde vor fi alți oameni homosexuali cu. Faceți niște prieteni noi și făcând acest lucru, veți stabili o nouă rețea de oameni de susținere și încurajare în jurul dvs. Energia ta îi va ajuta și pe ei!
  • Căutați grupuri online să se alăture, cum ar fi tribul. Începeți anonim dacă vă simțiți incomod, discutați despre sexualitatea dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă conducă la locurile Pasul 7
    3. Ia în considerare să-ți spui familiei. Sperăm că trăiești într-un mediu în care familia ta te iubește exact așa cum ești. Dacă aveți o persoană cu care vă apropiați, trageți-le deoparte și discutați cu ei. Lăsați-i să știe ce treceți. Ele vă vor ajuta să formați un plan de atac privind informarea tuturor și a tranziției la fel de ușor posibil.
  • Dacă familia dvs. nu te va accepta, este mai bine Găsiți un mentor care vă pot ajuta. Știți pe cineva care sa luptat cu acest lucru exact același lucru? Ei vor putea să vă îndrepte în direcția cea bună și să fiți o placă sonoră pentru acest timp. Vorbind despre asta, fiind capabil să se aplece pe cineva, va fi o mare resursă pentru fericirea dvs. generală și sentimentul de putere.
  • Imagine intitulată Deal cu furia dvs. adolescentă Pasul 23
    4. Fi selectiv. Întreaga lume face nu trebuie să știți despre orientarea dvs. sexuală, nici nu le pasă (din fericire!). Nu este necesar să difuzați cine sunteți și nimeni nu ar trebui să vă facă dacă găsiți că spun că toată lumea te face inconfortabil. Știți că, în timp ce doriți și meritați să trăiți o viață autentică, este posibil să nu fie o idee bună să vă expuneți la persoanele înguste care vă pot jigni.
  • Nu veniți la o anumită persoană dacă nu vă simțiți bine. Aceasta este o regulă bună de urmat în general - ar putea exista multe motive pentru care, dar dacă nu "simte bine" atunci probabil că nu este momentul potrivit pentru a ieși la acea persoană. Timpul pentru a le spune poate fi mai târziu sau niciodată. Ceea ce este cel mai important este că ieșiți la tine însuți. Odată ce sunteți în largul dvs. cu orientarea sexuală proprie și aveți o imagine de sine sănătoasă, cand și Cum de a ieși adesea în loc în mod natural
  • Imaginea intitulată știu dacă sunteți un pas lesbian 8
    5. Iartă pe cei care nu sunt gata să vă accepte. Din păcate, oamenii pot fi cruzi și închise. În mod inevitabil, vor exista oameni care nu aprobă "stilul tău de viață" și vă va spune despre asta. În loc să-ți pierzi energia asupra acestor oameni, iartă-i.
  • Se înfurie nu va alimenta numai focul. Pentru a le bate la propriul lor joc, trebuie să stați la nivel înalt, logic și rezonabil. Arătând că acțiunile lor ajung la tine, le veți face mai fericiți. Dacă nu puteți obține iertarea, indiferența. Nu sunt chiar pe radarul tău. Veți simți mult mai bine pe termen lung!
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten este homosexualul 5
    6. Gândiți-vă la credințele dvs. religioase. Vor fi oameni care vă spun că sexualitatea vă interzice de la credințele religioase specifice sau de la iubirea lui Dumnezeu. Sunteți liber să credeți ce vreți să credeți, chiar dacă membrii aceluiași grup nu sunt de acord. Credința este o relație personală cu Dumnezeu - nu are nimic de-a face cu nimeni altcineva.
  • Dacă ați fost ridicați într-un mediu care se încruntă pe homosexualitate, nu meritați mai puțin. Legile din Biblie au fost în principal în scopuri de sănătate - homosexualitatea trecând chiar lângă a nu obține tatuaje, fără a mânca carne de porc și nu purta lentări mixte, dar puteți paria pe dolarul tău de fund Toți vecinii tăi fac aceste lucruri. Știți că modul în care ați fost crescut este doar specificul cultural. Tu ești încă tu și tu ești bun. Dacă doriți să vă transformați credințele religioase, sunteți mai mult decât bineveniți, dar nu trebuie. Nu vă grăbiți.
  • Metoda 3 din 3:
    Câștigând sprijin și încredere
    1. Imaginea intitulată Treceți peste moartea cuiva pe care îl iubiți Pasul 28
    1. Înconjurați-vă cu cei care îngrijesc. Prietenii și dragostea familiei tale "tu," nu direct tine sau homosexuali, te iubesc. Fericirea ta este importantă pentru ei - nu este egoistă să vă simțiți ca și cum ați bombardați cu problemele dvs. Vorbiți despre asta. Utilizați-le pentru a se sprijini. Pentru asta sunt acolo!
    • Acestea fiind spuse, nu vă simțiți obligați să veniți la oameni în acest scop. Dacă nu sunteți gata, nu sunteți gata. Nu există nici un rău în asta. Prietenii și familia ta nu trebuie să știe că mai sunt acolo pentru tine.
  • Imaginea intitulată acceptă prietenul tău
    2
    Arătați persoanelor care sunteți. Ieșind din dulap este cel mai îndrăzneț pas în acceptarea orientării sexuale, dar acum că sunteți în stare să trăiți "Out," Nu înseamnă că trebuie să schimbați cine sunteți sau ce vă place. Nu încercați să vă schimbați sau să vă dorim să fiți ca și ceilalți oameni din viața voastră să răspundă la nivelurile de confort ale altora. Sunt peste 7 ani.6 miliarde de oameni din lume, și nu puteți să vă rog pe toți - cei care vă pasă de voi vă vor iubi în continuare pentru cine sunteți.
  • Dacă cineva nu poate accepta un mic fapt despre cine sunteți că este sexualitatea voastră și nu vă puteți respecta pentru persoana pe care o aveți, atunci ei nu merită timpul sau că nu vă deranjează, pentru că nu este vina pe care persoana nu o poate accepta.
  • Imagine intitulată trece timpul ca un adolescent pas 16
    3
    Dezvoltați-vă și exprimați individualitatea. Dacă modul dvs. preferat de a face ceva strame de la mainstream, oricare ar fi, atunci Fii mândru de asta -- tu ești singurul singur. Este nevoie de tot felul - sau această lume ar fi un loc atât de plictisitor, monoton!
  • A intelege că o persoană care este homosexuală nu este diferită de orice altă persoană. La fel ca oricine altcineva, oamenii homosexuali au vise și goluri și doresc să fie însoțitor și iubiți la fel ca oricine altcineva pe care îl cunoașteți. Străduiți în fiecare zi pentru a fi cea mai bună persoană pe care o puteți fi și Amintiți-vă de calitățile și atributele pozitive care vă fac în mod unic cine sunteți.
  • Imagine intitulată Înțelegerea adolescenților homosexuali Pasul 9
    4. Învățați acceptarea și iubirea prin acțiunile voastre. Vă aflați într-o poziție unică pentru a lăsa o impresie asupra altora. Alții, adesea mai tineri decât tine, vor avea nevoie de îndrumare. Dacă le puteți arăta, există puncte de lumină la orizont, puteți face progresul lor mult mai ușor.
  • Dacă sunteți neacceptarea anumitor curse, religii sau alte caracteristici, de ce ar trebui să vă accepte alții? Acțiunile proprii trebuie să emită cum doriți să fiți tratați. Sperăm că alții vor lua un indiciu de la comportamentele dvs. Când vine vorba de dragoste, luați toate ocaziile de a plăti înainte, fie că vă place sau iubiți pe altcineva.
  • Imaginea intitulată știu dacă sunteți un pas lesbian 12
    5. Găsiți suport. Este important să găsiți sprijin pentru sănătatea dvs. mintală și astfel știți că nu sunteți singuri cu cineva care să se întoarcă sau să vorbească. Există suport disponibil în fața în față sau în spațiul cibernetic. Dacă doriți asistență în persoană, găsiți prieteni sau oameni care sunt LGBT + sau aliați. Dacă vă aflați în SUA, există alianța dreaptă homosexuală. Dacă preferați să stați în spatele unui ecran de computer, există multe site-uri de suport pentru LGBT + persoane. Este un Lista Wikipedia Pentru suportul LGBT +.
  • sfaturi

    Este important de reținut că Asociația Americană de Psihologie a declarat că grupurile care pretind că vindecă homosexualitatea sunt periculoase și nesănătoase. Este foarte mental și fizic nesănătoasă pentru a vă suprima sentimentele și sinele adevărat. Depinde de tine să decideți ce este mai bine pentru viața ta.
  • Nu vă faceți griji despre ceea ce cred alții - ceea ce este important este că sunteți Adevărat pentru tine și considerați de alții - care nu înseamnă că trebuie să satisfaceți sensibilitățile altora. Dacă un prieten sau un membru al familiei dvs. are probleme să vină în termeni cu orientarea dvs., este posibil să fie necesar să le dați timp și să fiți răbdători sau pe termen lung față de sfârșitul acestei prietenii.
  • Dacă vă aflați într-o relație, să nu folosească cuvântul "coleg de cameră" sau cuvinte în acest sens pentru a descrie partenerul dvs. Și nu lăsați pe cei dragi să scape cu asta, fie - dacă le permiteți să pretindă prin introducerea partenerului dvs. ca pe dvs "Prieten" sau "coleg de cameră," atunci îi permiteți să pună o mască pe dvs. și pe partenerul dvs., ambele.Nu vă apropiați de asta, corectați-le ușor, de exemplu:

  • "Ei bine, da, trăim împreună. Autie Joan, David este partenerul meu" sau "Auntie Joan, am observat că Jo te-a introdus la prietena mea, Andrea. Am dat timp de câteva luni înainte de a ne mișca împreună și am fost împreună timp de un an acum. Mă bucur că în cele din urmă să o întâlnești... Andi, vino aici, scumpo, și întâlni mătușa mea Joan".
  • Odată ce familia ta primește ideea că nu trebuie să stai înapoi și să-i lași să creadă că tu și David sunt "Doar colegii de cameră", sau că tu și Andi sunt "doar prieteni foarte buni", ei vor înceta să încerce să pună o mască pe relația dvs. și să fie mai deschise și mai deschise.
  • Oamenii transgenderizanți pot fi, de asemenea, gay. Există o mulțime de bărbați transgender care sunt homosexuali, adică că sunt în alți tipi, și același lucru este valabil și pentru femeile transgender - sunt femei care sunt în alte fete. Sexul și sexualitatea nu sunt aceleași lucruri. Arată că este homosexualul nu face unul "Mai puțin de un WO / OM"
  • Avertizări

    Dacă este foarte probabil că ieșirea dvs. va avea un rezultat rău, atunci nu.Atâta timp cât știi cine ești, este o mulțime de termen scurt. În cele din urmă, orientarea sexuală este afacerea dvs. În cele din urmă, oamenii își pot da seama și va trebui să decideți dacă să rămâneți în această situație sau să treceți într-un loc care să accepte mai mult.
  • Dacă sunteți în continuare susținută de părinți pe care sunteți sigur că te-ar dispărea că sunteți homosexuali, poate fi prudent să așteptați să le spuneți până când sunteți independenți. Poate fi vital ca supraviețuirea dvs. să se țină la ieșirea până când, de exemplu, ați absolvit liceul sau colegiul sau ați mutat într-un loc propriu.
  • Utilizați o judecată bună. Din păcate, nu toată lumea din lume este o persoană modernă, acceptivă. Nu difuzați această informație întregii comunități dacă locuiți într-un mic oraș sau o zonă în care LGBT + persoanele sunt mai puțin susceptibile de a fi acceptate și unde este probabil să fiți răniți fizic sau emoțional.
  • Puteți regreta acceptarea orientării dvs. în viitor, mai ales dacă vă aflați într-o parte a lumii în care comunitatea homosexuală este urmărită de o anumită cultură. S-ar putea să aveți de ales în schimbarea stilului dvs. de viață - care este, poate că simțiți că trebuie să trăiți sub masca de a fi heterosexuali pentru propria siguranță și poate chiar și fericirea personală proprie. Nu este întotdeauna ușor să rămâi acceptarea orientării dvs. în funcție de locul în care locuiți și la punctele de vedere ale persoanelor care sunt cele mai importante pentru dvs. Există organizații non-profit care să existe atât pentru a vă sprijini în acceptarea dvs., cât și în cazul în care doriți să încercați să conduceți un stil de viață heterosexual, deși nu vă puteți schimba niciodată orientarea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar