Cum să acceptați că copilul dvs. Este homosexual, lesbian sau bisexual

Aflând că fiul sau fiica ta este homosexual, lesbiene sau bisexual poate veni ca un șoc, dar este important să învățați să înțelegeți și să vă acceptați copilul pentru cine sunt. Acest lucru este foarte important deoarece poate să-ți bată încrederea copilului dacă nu-ți susții opiniile.

Pași

  1. Imaginea intitulată acceptă că copilul dvs. este homosexual sau bisexual pas 1
1. Asigurați-vă că copilul dumneavoastră știe că îi iubești. S-au confruntat și cu lupte și au suferit de turbulențele interne - nu-i face să se simtă mai rău. Imaginați-vă lupta internă atunci când aceste sentimente confuze au apărut.
  • Imaginea intitulată acceptă că copilul dvs. este homosexual sau bisexual pas 2
    2. Vorbiți cu copilul dvs. Fi mândru că au avut încredere în tine suficient pentru a vă spune. Societatea de astăzi nu acceptă întotdeauna. Au un dialog deschis unde puteți pune ambele întrebări și puteți împărtăși preocupările. Amintiți-vă, copilul dumneavoastră se simte probabil puțin confuz și foarte nervos. Concentrați-vă pe a fi non-judecători, mai degrabă decât acuzatorie, chiar dacă subiectul te face inconfortabil. Cel mai liniștitor lucru pe care îl poți spune este,"Te iubesc, și sunt mândru de tine că mi-ai spus."
  • Sigur că ascultați copilul dvs., deci puteți să le înțelegeți și să le sprijiniți.
  • Imaginea intitulată acceptă că copilul dvs. este homosexual sau bisexual pas 3
    3. Amintiți-vă că acesta este doar cine este copilul dumneavoastră. Indiferent dacă credeți că s-au născut așa sau nu, încă mai vrei copilul tău să se simtă suficient de confortabil pentru a simți că pot fi adevărați pentru ei în jurul tău. Face parte din identitatea lor, la fel ca pistrui sau râsul lor. Nu s-au schimbat - sunt aceeași persoană pe care au fost ieri.
  • Imaginea intitulată acceptă că copilul dvs. este homosexual sau bisexual pas 4
    4. Faceți un efort de a afla despre sexualitate. Veți putea să înțelegeți mai bine gândurile și sentimentele copilului. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, ceva de discutat. Poate că puteți încerca să prindeți cu LGBT + știri și cultura pop.
  • Imaginea intitulată acceptă că copilul dvs. este homosexual sau bisexual pas 5
    5. Încercați să vă acceptați copilul. Dacă aveți probleme cu acceptarea sexualității copilului dvs., luați în considerare aderarea la un grup orientat spre părinți, unde puteți vorbi cu colegii dvs. despre sentimentele voastre. Vorbind cu un consilier este o altă opțiune.
  • Amintiți-vă că multe stereotipuri LGBT + sunt neadevărate. Oamenii bisexuali sau homosexuali nu sunt neapărat mai promiscuu decât oamenii heterosexuali și nici nu este mai probabil să fie pedofili sau violatori.
  • Întrebați-vă: dacă cineva este homosexual sau bisexual, cine sunt răniți? Este o relație de consimțământ care provoacă vreun rău real?
  • Luați în considerare ceea ce vă pot reflecta prejudecățile (dacă există) asupra dvs. De ce simți felul în care faci tu? Vă proiectați propriile temeri sau ură pe alții?
  • Imaginea intitulată acceptă că copilul dvs. este homosexual sau bisexual pas 6
    6. Deveniți un avocat familiei și prietenilor. Dacă vă prezentați copilul cu rușine sau le-ați plătit, familia dvs. vă poate echoca atitudinea dvs. Promovați acceptarea prin a vă arăta familia și prietenii pe care îl respectați și înțelegeți copilul. Chiar acționează ca și cum ați accepta ceva poate fi un pas pozitiv spre deschiderea minții și a adevărata acceptare.
  • Imaginea intitulată acceptă că copilul dvs. este homosexual sau bisexual pas 7
    7
    Fii calm. Nu te supăra sau spune-le că ceea ce au "a decis / acceptat" este greșit sau sugerează că este doar o fază și va pleca. Amintiți-vă că copilul dvs. poate fi înspăimântat să vă spună sau să vă simțiți că ați renunțat sau să le urăști. Dacă crezi că copilul tău "alege" stilul de viață trăiesc și ar putea alege la fel de bine un stil de viață heterosexual, întreabă-te: care ar alege în mod voluntar o viață marcată de teama de descoperire, discriminare și izolare de colegii de clasă, prieteni, colegi și familie? Ai alege să trăiești în circumstanțe care ți-au făcut viața mult mai dificilă și să o păstrezi în acest fel doar pentru naiba?
  • Imaginea intitulată acceptă că copilul dvs. este homosexual sau bisexual pas 8
    8. Adresați-vă copilului ce înseamnă sexualitatea lor. Pentru unii oameni, nu este o afacere mare. Este doar un aspect al cine sunt. Pentru alte persoane, este fundamental pentru cine sunt. Este important să înțelegeți de unde vine copilul dvs. Dacă este doar un aspect al cine sunt, încurajându-le în mod repetat la întâlnire și vorbind despre orientarea lor le poate supăra. Dacă, pe de altă parte, este fundamental pentru cine sunt, fiind mai mult de un activist LGBT + și întrebarea în viața de întâlniri a copilului dumneavoastră poate fi mai apreciată.
  • sfaturi

    Dacă crezi că copilul tău "alege" Stilul de viață el / ea trăiește și ar putea alege la fel de bine un stil de viață heterosexual, întreabă-te: cine ar alege în mod voluntar o viață marcată de teama de descoperire, discriminare și izolare de colegii de clasă, prieteni, colegi și familie? Ai alege să trăiești în circumstanțe care ți-au făcut viața mult mai dificilă și să o păstrezi în acest fel doar pentru naiba? Încă mai crezi că ar fi dacă ar putea fi la fel de bine acceptate de tine și de mediul lor? Ai "alege" a fi drept?
  • Luați în considerare că, deși puteți crede că sentimentele sau acțiunile copilului dvs. sunt "gresit", ele sunt la fel de naturale pentru el sau ei ca pentru ca tu să te simți atras sau să-ți iubești partenerul. Cum v-ați simți dacă cineva ți-a spus că țineți mâna partenerului dvs. în public sau petrecerea timpului cu el / ea a fost inacceptabil sau mai rău?
  • Copilul dvs. știe mai bine decât oricine altcineva pe care îl doresc și sunt atrași de.Chiar dacă copilul tău iese târziu în viață, nu se potrivește cu stereotipurile pe care le aveți în minte pentru oamenii care sunt LGBT, Sau a avut un copil aparent pe sexul opus când erau mai tineri, acest lucru nu înseamnă că copilul dvs. este de fapt strict heterosexual și refuzând să-și ia cuvântul pentru identitatea lor poate deteriora relația pe care o aveți cu ei permanent.
  • Ascultați copilul. Nu ignora nimic pe care trebuie să-l spună.Amintiți-vă, acesta este un mare secret pe care copilul îl ascunde o vreme, așa că trebuie să spună ceva.
  • Așa cum ați discuta contracepția cu un fiu sau o fiică dreaptă, asigurați-vă că discutați faptul că este încă necesar ca protecția foarte reală, foarte importantă. Sarcina nu este singurul lucru pe care trebuie să-l faceți griji, indiferent de cine aveți relații.
  • Realizați că copilul dvs. a trecut printr-o luptă incredibilă. Ascunderea homo / bisexualității și cu care se confruntă prejudecățile pot fi extrem de dificile, mai ales în liceu. Fiți conștienți de suferințele pe care le-au experimentat și să fie mândri și să susțină capacitatea lor de a se accepta.
  • Dacă convingerile dvs. religioase descurajează anumite aspecte ale homosexualității, discutați cu copilul dvs. ceea ce va însemna acest lucru pentru ei. Pregătiți-le pentru orice discriminare pe care ar putea să o facă față în comunitatea dvs. religioasă și să știe despre alegerile de stil de viață pe care vor fi de așteptat să le facă (acest lucru ar putea include castitatea, fără a face homosexualitatea lor cunoscută public, etc. În funcție de credințele dvs. religioase). Să înțeleagă că acest lucru le poate face să lase o credință.
  • Menționați că ar putea considera să se mute într-o altă sectă a credinței. De exemplu, un tânăr lesbian ar putea lua problema cu doctrina catolică, dar încă îl iubește pe Isus și devenind în schimb un creștin nedenominațional.
  • Puneți întrebări, dar nu fiți ofensatoare sau patronați.
  • Dacă copilul dvs. iese ca bisexual sau homosexual, nu presupuneți că sunt doar confuzi. Ambele sunt preferințe sexuale valide.
  • Acceptați-i pentru cine sunt. Ai fost odată singur, așa că și ei să fie ei înșiși.
  • Nu adăugați stereotipurile pe copilul dvs. S-ar putea să fie ofensați și / sau răniți din ceea ce ați spus și acest lucru ar putea să vă distrugă relația cu ei, în funcție de modul în care copilul dvs. reacționează la critici aspre.
  • Dacă bănuiți că copilul dumneavoastră poate fi LGBT +, dar nu au ieșit încă la dvs., într-un fel în care le puteți arăta că le veți sprijini este prin aducerea în mod obișnuit a subiectelor LGBT + știri sau menționând un "coleg de coworker" care este gay și vorbind despre acestea lucruri într-un mod respectuos, acceptând. Acest lucru ar putea face ca copilul dvs. să se simtă mai confortabil venind la dvs. pentru că știu că vor fi acceptați de dvs.
  • Încercați să nu faceți glume, nici să acționați îngrozit spre alte persoane LGBTQ +. Acest lucru vă poate descuraja copilul.
  • Asculta-i. Dacă simt că spuneți lucruri homofobe și vă confruntă, opriți.
  • Avertizări

    Nu-i lovi cu piciorul sau nu folosiți cuvintele urâte împotriva lor, acest lucru ar putea, de asemenea, să vă ruineze relația cu ei pentru totdeauna.
  • Nu vă bateți copilul cu privire la pericolele pe care oamenii homosexuali și bisexuali se confruntă în societate din cauza discriminării. Copilul dvs. probabil știe deja la prima mână cel puțin o parte din această discriminare, și prin berarea copilului dumneavoastră despre el, veți face doar să se simtă mai rău.
  • Nu încercați să schimbați sexualitatea copilului. Ele nu pot deveni drepte decât puteți deveni homosexual.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar