Cum să întrebați prietenul cel mai bun tip de tip

Nu este neobișnuit să dezvolți sentimente pentru un prieten. De fapt, intimitatea emoțională pe care o simți în prietenie este adesea similară cu sentimentele de intimitate pe care ați simți într-o relație romantică. Multe relații romantice de succes au început ca prietenii. Dacă vrei să-ți întrebi prietenul tău, este doar puțin timp și curaj. Petreceți un pic de timp stabilind că sunteți interesat de flirturi și de a deveni mai fizic. Când vă simțiți gata, întrebați-l într-o manieră simplă. Dacă începeți să întâlniți, lucrați la o tranziție lină de la prieteni la ceva mai mult.

Pași

Partea 1 din 3:
Transportul de interes
  1. Imagine intitulată Adresați-vă prietenului cel mai bun tip de tip 1
1. Fii încrezător în jurul tipului. Dacă doriți să fiți mai mult decât prieteni, lucrați la transmiterea încrederii în jurul tipului. Dacă doriți să vă întoarceți atracția, o simplă încredere merge mult.
  • Mulți oameni se simt înclinați să fie goofy sau auto-deprecieri atunci când prima întâlnire a oamenilor. În timp ce această tactică merge mult în termeni de a face prieteni, se poate falsi atunci când încercați să atrageți un nou interes romantic. În loc să vă distrați în glumă, încercați să transmiteți încrederea.
  • Poți fi amuzant. Amuzant poate fi foarte fermecător, dar stick pentru a face glume despre subiecte altele decât tine. Încercați să vă simțiți confortabil cu voi în general, zâmbind, în picioare drept, și participați la conversație fără ezitare.
  • Imagine intitulată Adresați-vă prietenului cel mai bun tip de tip 2
    2. Urmăriți semnele pe care le interesează. Încercați să obțineți un sentiment dacă sentimentul este reciproc. Dacă simțiți atracția reciprocă, vă puteți simți mai confortabil în cele din urmă, întrebându-i pe tipul. Păstrați un ochi pentru semne de interes.
  • Urmăriți limba corpului. Dacă un tip vrea să fie mai mult decât prietenii, el va folosi multe scuze pentru a vă atinge. El poate oferi o îmbrățișare după văzând pentru prima dată. El poate să-și perie degetele pe antebrațul tău. S-ar putea, de asemenea, să-l prindă privirea în timpul timpului ciudat.
  • De asemenea, vă poate pune întrebări pentru a măsura dacă sunteți interesat. El poate, de exemplu, să întrebe despre planurile dvs. de weekend. El poate întreba, de asemenea, dacă aveți date pentru anumite evenimente și chiar oferiți-vă să vă escortați ca prieten.
  • Imagine intitulată Adresați-vă celui mai bun prieten al tău Pasul 3
    3. Începeți să fiți mai fizici. Dacă doriți să vă arătați că sunteți interesat, începeți să obțineți un pic mai fizic cu tipul. Atingeți antebrațul în timp ce vorbiți. Stai mai aproape de el decât de obicei ar fi pe canapea. Oferă o îmbrățișare când îl văd mai întâi la evenimentele sociale. Un mic contact fizic poate arăta că sunteți interesat de ceva mai mult decât prietenia.
  • Imagine intitulată Adresați-vă celui mai bun prieten al tău Pasul 4
    4
    Flirtează cu el. Flirtul este, de asemenea, cheia pentru a arăta un tip dvs. interesat. Acest lucru poate ajuta la deschiderea calea de a-l cere. Scopul pentru flirtul subtil la început, ca să nu facă relația prea ciudată.
  • Scurt contactul cu ochii poate transmite un interes romantic. Prinde privirea tipului pentru câteva secunde și apoi priviți departe. De asemenea, ar trebui să zâmbiți și să acționați fericit în general când în jurul lui.
  • Încercați să imitați limbajul corpului. Nu fi prea evident despre asta, dar încercați să imită gesturile mâinii și modul în care își poziționează corpul. De exemplu, dacă își traversează picioarele, și-ți încrucișă picioarele.
  • Imagine intitulată Adresați-vă celui mai bun prieten al tău Pasul 5
    5. Rămân ocupați și angajați cu alte obligații sociale. Dacă sunteți foarte interesat de cineva, în special cu cineva care este, de asemenea, un prieten, este posibil să fiți înclinați să vă ștergeți programul pentru a face loc pentru o dată potențială. Se abține de la a face acest lucru, totuși. Dacă vă faceți complet disponibil, în timp ce cealaltă persoană rămâne ocupată de viața sa, riscați să creați o dinamică unilaterală. Veți fi lăsat să așteptați un text sau să sunați, în timp ce tipul își îndeplinește viața.
  • Ține pasul cu obligațiile și planurile sociale existente până când ați făcut planuri solide pentru o dată. Nu, de exemplu, clar că ești weekend pentru că intenționezi să-l întrebi pe tipul.
  • Stai ocupat poate transmite, de asemenea, încredere, care poate fi atractivă pentru mulți. Având propria viață și obligațiile vă fac să arătați mai de dorit în ochii tipului.
  • Partea 2 din 3:
    Întrebându-i pe tipul afară
    1. Imagine intitulată Adresați-vă celui mai bun prieten al tău Pasul 6
    1. Acceptați incertitudinea. Incertitudinea este un revedere mare atunci când vine vorba de tranziția de la prieteni la mai mult de prieteni. Mulți oameni lasă incertitudinea modului în care o relație potențială se va desfășura înapoi. Acceptați că va fi o mulțime de incertitudine atunci când încercați să împingeți o relație de la prietenie la ceva mai mult.
    • Înțelegeți că nu puteți prezice comportamentul unei alte persoane. Încercați să nu fiți prea acuzați de modul în care tipul poate reacționa. Intrați în situație fără așteptări.
    • Este bine să ai niște planuri despre ceea ce vei spune. De fapt, poate fi util să aveți un discurs mic planificat pentru a vă ajuta să rămâneți liniștiți. Cu toate acestea, evitați să jucați scenarii în mintea voastră cu privire la modul în care conversația se poate desfășura și cum poate răspunde tipul.
  • Imagine intitulată Adresați-vă celui mai bun prieten al tău Pasul 7
    2. Nu vă grăbiți. Dacă vă simțiți nervos, puteți să vă împiedicați cuvintele când întrebați pe cineva afară. Nu încercați să vă grăbiți întrebarea. În schimb, mergeți încet și asigurați-vă că spuneți exact ce doriți să spuneți.
  • Luați câteva respirații adânci înainte de a intra în conversație dacă vă simțiți nervos.
  • Încercați să vorbiți încet. Oamenii au tendința de a se grăbi dacă se simt nervos, așa că faceți un punct de a spune un cuvânt la un moment dat.
  • Imagine intitulată Adresați-vă prietenului cel mai bun prieten al dvs. Pasul 8
    3. Fii direct despre ceea ce vrei. Când vine vorba de a întreba pe cineva, nu faci pe nimeni o favoare prin a fi subtil. Dacă începeți ca prietenii, întrebați să obțineți cafea sau să vedeți un film, poate să nu fie suficient pentru a lăsa tipul să știe că este o întâlnire. Asigurați-vă că ceea ce cereți este clar.
  • Încearcă să spui ce vrei direct. Întreabă-i pe tipul de ceva care este clar o dată și, dacă este necesar, spune că este o întâlnire.
  • Îl puteți lăsa pe tipul să știe că aveți sentimente pentru el. Spune ceva de genul, "Simt că avem multe în comun și există o atracție reciprocă aici. Doriți să ieșiți și să vedeți un film cândva?"
  • Sfat de experți
    Imad Jbara

    Imad Jbara

    Dating DockIMAD JBARA este un antrenor de dating pentru NYC Wingwoman LLC, un serviciu de coaching de relații cu sediul în New York City. "NYC Wingwoman" oferă servicii de maturitate, servicii Wingwoman, coaching 1-on-1 și bootcamps intensiv de weekend. Imad Services 100+ clienți, bărbați și femei, pentru a-și îmbunătăți datând viața prin abilități de comunicare autentice. Are un BA în psihologie de la Universitatea din Massachusetts Dartmouth.
    Imad Jbara
    Imad Jbara
    Dating antrenor

    Expert truc: Utilizați conversațiile dvs. pentru a veni cu o idee de distracție. De exemplu, dacă persoana spune că nu au avut niciodată mâncare din Orientul Mijlociu, ați putea spune, "Ok minunat, bine acolo mergem data viitoare când ieșim!"

  • Imagine intitulată Adresați-vă celui mai bun prieten al tău Pasul 9
    4. Pregătiți-vă pentru respingere. Când întrebi pe cineva, există întotdeauna un risc de respingere. Indiferent cât de sigur ești sentimentul este reciproc, nu poți ști sigur. Înțelege, intră în situație există o șansă pe care tipul o va spune, "Nu." În timp ce nu trebuie să vă asumați cel mai rău, este o idee bună să vă pregătiți pentru faptul că lucrurile nu pot merge la fel de bine cum ați așteptat.
  • Încercați să rămâneți pozitivi în cazul în care sunteți respins. Amintiți-vă că voi sunteți prieteni. Chiar dacă lucrurile nu vor funcționa romantic, încercați să apreciați faptul că aveți în continuare o prietenie solidă.
  • Partea 3 din 3:
    Tranzitorând relația
    1. Imagine intitulată Adresați-vă celui mai bun prieten al tău Pasul 10
    1. Arată-ți pasa. În cazul în care tu și prietenul tău tipul tău se termină ca mai mult decât prieteni, va trebui să lucrezi pentru a stabili intimitate suplimentară. Pentru a face clar că acum sunteți mai mult decât prieteni, lucrați pentru a vă arăta îngrijirea.
    • Lăsați-vă surprize prietenului tău. Scrie-i o notă specială spunându-i cât de mult îți pasă. Cumpărați-l un mic cadou acum și apoi.
    • Fii mai afectuos din punct de vedere fizic. Căutați să țineți mâinile și să vă înghițiți când sunteți împreună.
  • Imagine intitulată Adresați-vă celui mai bun prieten al tău Pasul 11
    2. Reasigurați-vă prietenul pe care doriți să-l doriți. Uneori, tranziția dintre prieteni și mai mult decât prietenii poate fi confuză. Este o idee bună să luați măsuri pentru a vă asigura că prietenul dvs. de tip știe că doriți ca relația cât de mult o face.
  • Poate fi mai ușor să comunici deschis când ați început ca prieteni. Puteți avea discuții deschise și onestitate cu partenerul dvs. despre ceea ce doriți din relație și ce așteptări aveți în legătură cu o relație romantică.
  • La început, este posibil să trebuiască să vă liniștiți partenerul foarte mult încât doriți relația. Lăsați partenerul dvs. să știe despre o dată pe săptămână pentru primele câteva luni sunteți bucuroși să fiți mai mult decât prietenii.
  • Imagine intitulată Adresați-vă celui mai bun prieten al tău Pasul 12
    3. Socializați ca o echipă. O altă modalitate de a solidifica tranziția se modifică modul în care vă socializați. Încercați să rămâneți împreună la petreceri. Interacționați cu prietenii reciproci ca un cuplu în loc de unu-la-unul. La petreceri, rămâneți în aceleași conversații, mai degrabă decât să discutați cu oamenii în mod individual. Veți simți mai mult ca un cuplu decât prietenii dacă începeți să faceți lucruri ca a "noi" în loc de A "tu" și a "pe mine."
  • Imagine intitulată Adresați-vă celui mai bun prieten al tău Pasul 13
    4. Ai rabdare. Poate necesita timp pentru o prietenie să se simtă ca o poveste de dragoste. Încercați să nu aveți așteptări mari în ceea ce privește ceea ce va arăta relația dvs. Va dura ceva timp să se simtă mai mult decât prietenii și să existe interacțiuni ciudate sau confuze de-a lungul drumului. Dacă sunteți angajat să fiți mai mult decât prietenii, permiteți treptat tranziția. Rămâneți răbdători și amintiți-vă, dacă vă pasă cu adevărat de această persoană, relația va merita pe termen lung.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Transformarea într-o relație romantică vă poate afecta prietenia. Fiți conștienți de faptul că vă puteți pune prietenia în pericol, urmărind o relație romantică.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar