Cum să vă împriețiți în legi

Legile sunt fundul multor glumă și multe plângeri. Și vorbind din punct de vedere cultural, in-legi nu sunt prea favorizate, deoarece sunt adesea privite ca interferență, bossy, arogant, judecată și exigentă. Este posibil, totuși, să vedem în legi ca prieteni? Puteți, dar să încercați.

Pași

  1. Imagine intitulată se împrietenit cu legi Pasul 1
1
Fii recunoscător Pentru relațiile in-lege în care faceți clic pe instantaneu și înțelegeți-vă. Unii oameni pur și simplu nu primesc întregul lucru în lege, deoarece își găsesc propriile legi iubite, îngrijirea și în mod adecvat pe gazon. Pentru cei norocoși suficienți pentru a găsi acest lucru, este posibil să nu aveți nevoie să găsiți căile lui prietenie. Pentru toți ceilalți, continuați cu pașii rămași!
  • Imagine intitulată se împrietenit cu legi Pasul 2
    2. Asigurați-vă că doriți să dezvoltați o prietenie cu in-legile. Fără această dorință, nu veți ajunge prea departe pentru că dvs furie, iritație, sau condescendenţă va continua să strălucească în schimb.
  • Imagine intitulată se împrietenit cu legi Pasul 3
    3. Înțelegeți că toți aveți interese reciproce. Și că uneori acele interese reciproce conflict. Copii, conducând o gospodărie, menținând o grădină, alegând școli sau locuri pentru a locui, hrănind familia etc., sunt toate posibilele câmpuri minime, mai degrabă decât puncte de înțelegere reciprocă. În conștientizarea acestui lucru, puteți fi atenți la potențialele declanșatoare care fac ca prietenia mai greu:
  • Este totul prea ușor de văzut sugestii în aceste zone ca critici, interferențe sau sefiere.
  • "sfat" este de obicei oferit în cel mai personal loc al tuturor - casele celorlalți. Este puțin cam greu să te distanizezi când propriul teritoriu este în joc!
  • Imagine intitulată se împrietenit cu legi Pasul 4
    4. Nu cădeți pentru capcana de a vă vedea obiceiurile mai puțin amiabile ale soțului ca fiind rezultatul modului în care în-legile v-au ridicat. Care este doar un polițist și nu reușește respect că soțul / soția dvs. este o persoană individuală capabilă să-și facă propriile alegeri despre cum să fie. S-ar putea să vă ajute să vă puneți în pantofii dvs. de lege și să vă gândiți cât de mult doriți, dacă viitoarea voastră nora sau a ginereului a sugerat că obiceiurile negative ale copilului dvs. au fost toate! Nu este un sentiment frumos, este?! În plus, se întâmplă ca acest lucru, oamenii în modele de comportament în modele de comportament, mai degrabă decât să ofere așteptări că suntem cu toții indivizi cu potențialul de a crește, schimba și depăși obiceiurile de viață timpurie: nu dați soțului dvs. că afară dacă nu trăiesc până la Fiind un soț complet angajat.
  • Imagine intitulată se împrietenit cu legi Pasul 5
    5. Încercați să vă întâlniți mai des pe teritoriul neutru. Dacă vă va vedea legile în propria casă sau în a lor, este prea încercat, aranja să-i întâlniți în altă parte în mai multe ocazii decât în ​​casele voastre. Câteva exemple de locuri de întâlnire includ restaurante, parcuri, mall-uri, bibliotecă, cafenele, locuri de divertisment etc. Chiar și casa unui prieten ar putea fi o soluție bună în funcție de circumstanțe.
  • Imagine intitulată se împrietenit cu legi Pasul 6
    6. Rețineți că apropierea de in-legale îmbunătățește căsătoria. Când soțul / soția dvs. este fericit că el sau ea poate vedea părinții săi fără să simtă că sunteți nefericită, o povară uriașă este îndepărtată din relația dvs., iar apropierea inițială poate fi menținută cu legile fără a vă diminua de căsătoria voastră. În plus, sprijinul suplimentar și dragostea obținute atunci când in-legile sunt o parte prietenoasă a vieții tale sunt neprețuite, mai ales în ceea ce privește armonie.
  • Imagine intitulată se împrieteră cu legile cu pasul 7
    7. Să fie reciprocă și necompetitivă. În loc să încerce să vă depășească legile pentru afecțiunile soțului dvs., iată câteva lucruri de bază care trebuie luate în considerare:
  • Încetați să încercați să faceți cel mai bun tort sau încercați să găsiți cele mai bune vin, Doar pentru că aceasta este și provincia în legile voastre.
  • Cereți cunoștințele lor și fiți recunoscători pentru ao primi. De exemplu, cereți-le pentru rețeta mesei pe care tocmai v-ați bucurat, întrebați-le cum au cosit atât de eficient gazonul, întrebați-i cum au planificat acest lucru călătorie în jurul lumii pe un astfel de buget strâns. În loc să-i resemini punctele bune, să profitați la maximum de ele și să beneficiați atât de cunoștințele lor, cât și de faptul că, în a pune o favoare de la ei, ei, la rândul lor, realizează că trebuie să facă reciproc prin încrederea în ceea ce sunteți bine.
  • Nu așteptați ca soțul / soția să pună bazele. Găsiți conexiuni individuale cu in-legea pe teren comun. Nu trebuie să fie totul sau chiar foarte mult - doar ceva pe care îl puteți împărtăși povești, sfaturi, idei sau chiar comiterații.
  • Cereți ajutorul lor. În loc să presupunem că nu sunt interesați sau dispuși, întreabă. Ei vor lăsa în curând știința dvs. dacă organizarea celei de-a patra parte a zilei de naștere a lui Johnny este dincolo de capacitatea lor.
  • Imagine intitulată se împrietenit cu legile Pasul 8
    8. Nu luați nici o lipsă de lipsă de a vă împrieteni personal. O mare parte din comportamentul negativ sau dificil in-lege este legat de modelele nerezolvate ale trecutului lor, in realitate pe care unii parinti inca se intalneasca cu copiii lor cresc si nu s-au putut intalni cu asta. La sfârșitul zilei, ceea ce contează este că vă mențineți dorința de a fi prietenoasă și faceți acest lucru fără a vă permite să vă atrageți în șantajarea emoțională sau confuzia că unele relații de lege insistă să fie.
  • sfaturi

    Evitați să fiți prea prietenos. Fiind prieteni cu in-legile ar trebui să însemne să fie politicos, îngrijirea și interesați de bunăstarea lor, dar nu un fel de "în fața lor" sau "deasupra" Fake sau ciudat prietenie. La rândul său, dacă legile voastre vă găsesc la fel de minunate ca și propriul lor copil și le găsiți la fel de minunați ca și părinții voștri, atunci ar putea fi doar un pic forțat. Păstrați prietenia reală!
  • Frații în cauză sunt frecvent rivalul unui soț / soție. Și prin proxy, deveniți, de asemenea, un rival, chiar dacă nu doriți să fiți așa și ați încercat din greu pentru a evita acest lucru. Din nou, încercați abordările sugerate mai sus, dar dacă nu funcționează, nu-l transpirați, lăsați-l să fie și să continuați să fiți frumos. Este greu de vina pe cineva care nu dă manipulările subtile la îndemână.
  • Avertizări

    Rație vizite dacă prietenia dvs. se poate întinde numai până acum.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar