Cum să faceți exerciții musculare pc

Musculatura pubococcygeus (PC) este mușchiul care se întinde de la osul dvs. pubian în partea de jos a coloanei vertebrale. Consolidarea mușchiului pubistococicygeus (PC) poate ajuta ambele sexe să trateze incontinența urinară și fecală, precum și să ajute bărbații să evite disfuncția erectilă și ejacularea prematură.Exercițiile musculare ale PC sunt exerciții zilnice ușoare care vă vor ajuta să vă întăriți mușchiul PC-ului.

Pași

Partea 1 din 3:
Exerciții de început
  1. Imagine denumită exercițiile musculare PC Pasul 1
1. Localizați mușchiul PC-ului. Musculatura pubococicyeus formează podeaua cavității pelvine și se întinde ca un hamac de la osul pubian până la fundul coloanei vertebrale. Pretindeți că urlați, atunci încercați să opriți fluxul cu o contracție rapidă a mușchilor. Că mușchiul pe care tocmai l-ați folosit pentru a opri fluxul de la vezică este mușchiul dvs. PC. Încercați să vă relaxați și să vă concentrați mușchii stomacului și a coapsei numai pe mușchiul PC
  • Imagine intitulată Do exerciții musculare PC Pasul 2
    2. Flex mușchiul PC de 10 ori. Țineți-l pentru una sau două secunde de fiecare dată, apoi eliberați. Repetați acest lucru de trei ori pe zi, de trei până la patru ori pe săptămână. Respirați în mod normal în timpul acestui exercițiu și încercați să evitați respirația.
  • Imagine denumită exercițiile musculare PC Pasul 3
    3. Adăugați zece stoarce foarte lent la fiecare set. Ia cinci secunde pentru a stoarce încet PC-ul la fel de strâns ca tine. Acum, țineți tensiunea pentru un maxim de cinci secunde, dacă este posibil, și eliberați treptat în următoarele cinci secunde.
  • Partea 2 din 3:
    Exerciții intermediare
    1. Imagine denumită exercițiile musculare PC Pasul 4
    1. Strângeți mai mult mușchiul PC-ului și mai mult. După aproximativ două săptămâni, ar trebui să vă puteți întinde mușchiul PC-ului mai ușor și pentru durate mai lungi. Ca orice mușchi din organism, acesta răspunde la stimulente și crește cu utilizarea. Apoi, încercați să ridicați lungimea flexului și să mergeți mai mult pentru mai multe flexuri.
    • Doar mutați-vă pe exerciții mai complexe odată ce vă simțiți încrezători efectuând exercițiul de bază PC.
    • În loc de una sau două secunde, încercați să strângeți mușchiul PC-ului timp de cinci până la șapte secunde.
    • În loc de douăzeci de repetări, de trei ori pe zi, încercând să filmeze pentru 50 de repetări, de trei ori pe zi.
    • Odată ce obțineți atârnă, veți învăța cum să strângeți penisul și mușchiul Sfincterului Anus separat sau în același timp.
  • Imagine denumită exercițiile musculare PC Pasul 5
    2. PC-ul tremura exercițiul. Începeți să vă curățați foarte încet mușchiul PC-ului. Atât de încet, de fapt, că vă duce mai multe minute pentru a lucra până la punctul în care vă curățați pe deplin. Acum că sunteți pe deplin strâns, strângeți-l puțin mai mult și țineți-l acolo timp de 30 de secunde, respirați încet tot timpul. Când simțiți arderea, eliberați-vă și faceți 20 de forme normale de calculatoare. Efectuați acest exercițiu la sfârșitul antrenamentelor PC-ului pentru această zi.
  • Imagine denumită exercițiile musculare PC Pasul 6
    3. Faceți exercițiul de stutter PC. Toate acestea se flexează mușchiul PC-ului în incremente. Strângeți-vă puțin PC-ul. Începeți ușor - Țineți PC-ul acolo pentru un pic - apoi un pic mai mult decât "blând." Când v-ați așezat PC-ul până la o strângere completă, nu eliberați complet mușchiul complet înapoi, eliberați mai întâi un pic, apoi un pic mai mult, și așa mai departe. Imaginați-vă că alergi în sus și în jos o scară cu mușchiul PC-ului.
  • Imagine denumită exercițiile musculare PC Pasul 7
    4. Dacă sunteți un tip, faceți exerciții musculare PC cu o erecție. Există mai multe exerciții musculare PC pe care le puteți efectua ca bărbat cu o erecție și, în cea mai mare parte, implică o pregătire de rezistență.
  • Plasați un prosop mic peste penisul dvs. erect și ridicați prosopul prin stoarcerea mușchilor PC. Țineți 2-5 secunde, relaxați-vă și repetați de 30 de ori.
  • Plasați-vă mâna una sau două centimetri deasupra penisului dvs. erect. Strângeți mușchiul PC-ului pentru a vă ridica erecția până la mâna dvs. Țineți 2-5 secunde, relaxați-vă și repetați de 30 de ori.
  • Plasați-vă mâna una sau două centimetri deasupra penisului dvs. erect din nou. Strângeți mușchiul PC-ului pentru a vă ridica erecția până la mâna dvs. De data aceasta, împingeți ușor mâna în timp ce vă ridicați penisul, creând rezistență. Țineți 2-5 secunde, relaxați-vă și repetați de 30 de ori.
  • Imagine denumită exercițiile musculare PC Pasul 8
    5. Nu exagerați. Combinați oricare dintre exercițiile de bază și intermediare împreună, dar doar flexați mușchii PC-ului pentru 50 de repetări și 3 seturi pe zi. Overstimularea poate duce la oboseala musculară.
  • Partea 3 din 3:
    Exerciții avansate
    1. Imaginea intitulată face sex fără a cădea în dragoste Pasul 7
    1. Faceți exerciții musculare cu partenerul dvs. cu partenerul dvs. Efectuarea exercițiilor PC în timp ce faceți sex poate fi productiv și distracţie. Partenerul de sex masculin devine erect, pătrunde în feminin, iar perechea se întoarce făcând exerciții musculare PC - el flexează, apoi se îndoaie și așa mai departe. Asigurați-vă că partenerul dvs. este la fel de dornic să faceți exerciții fizice așa cum sunteți.
  • Imagine intitulată Do exerciții musculare PC Pasul 10
    2. Faceți PC-ul cu o erecție. Masați-vă penisul până când aveți o erecție. Treceți treptat penisul până când vă aflați la marginea orgasmului. Opriți masarea imediat și începeți să vă contractați mușchii PC-ului. Odată ce erecția începe să meargă cu flasc, masați-vă penisul până când vă aflați la marginea orgasmului din nou. Contract mușchii PC-ului și repetați până când mușchii PC-ului dvs. sunt lucrați în mod adecvat.
  • Dacă vă orgasm accidental în timpul acestui exercițiu, mușchii PC-ului probabil nu sunt suficient de puternici pentru exerciții avansate încă. Concentrați-vă pe mastering tehnicile intermediare înainte de a trece la seturile avansate.
  • Imagine denumită exercițiile musculare PC Pasul 11
    3. Faceți exercițiul Blitz PC. Aceasta este foarte greu de făcut, deoarece implică diferite puncte forte de curățare și repetiții variabile. Găsiți-vă un loc unde vă veți simți confortabil timp de 10-20 de minute. Amintiți-vă să respirați în timp ce vă exercitați.
  • Faceți 50 de bucăți de calculatoare ca o încălzire.
  • Apoi, stoarceți mușchiul PC-ului la fel de strâns ca și dvs., ținând 30 de secunde.
  • Apoi, efectuați 100 de minute fără odihnă. Închideți timp de două secunde, relaxați-vă timp de două secunde și așa mai departe.
  • Apoi, încercați să vă curățați mușchiul PC-ului cât mai strâns posibil. Trage pentru 1 minut de încleștare cu guturi.
  • Odihniți-vă timp de două minute.
  • Apoi, faceți 50 de scurgeri de 5 secunde, unde vă relaxați încet la sfârșit. Antrenamentul dvs. este finalizat în cele din urmă!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Exercițiile pot fi puțin dificile la început. Să fie persistente și să încercați să lucrați în cele din urmă la numărul maxim de repetiții. Te poate lua câteva zile sau chiar câteva săptămâni, pentru a ajunge acolo.
  • Pentru că exercitarea mușchiului PC necesită mișcări interne și este practic invizibilă oamenilor din jurul vostru, puteți să o faceți aproape oriunde - de exemplu, în timp ce stați într-o mașină sau în pat în pat.
  • Un antrenament muscular PC este ca orice alt antrenament. Cu cât lucrați mai greu, cu atât rezultatele mai rapide și mai impresionante.
  • Exerciții Kegel și antrenamentele de mușchi PC sunt similare.
  • Avertizări

    Ca orice alt mușchi, mușchiul PC-ului poate deveni tensionat sau obosit.Dacă simțiți orice durere în timp ce faceți exercițiile musculare PC, opriți imediat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar